Dodaj do ulubionych

Poznam samotnych rodziców ze swoimi pociechami

27.11.14, 20:42
Witam

Jestem 35 letnim facetem, któremu w życiu nie za bardzo się poszczęściło.
Mam wspaniałego 2,5 letniego synka, z którym jest obecnie ograniczony kontakt. Chciałbym zapewnić dziecku najlepsze i niezapomniane chwile w życiu gdyż jest dla mnie wszystkim. Gdy jest u mnie staram się aby się nie nudził jednak brakuje mi towarzystwa a przede wszystkim osób z dziećmi w wieku mojego Misiaka. Chciałbym bardzo poznać samotnych rodziców, żeby przede wszystkim mój synek miał dzieci do zabawy. Na chwile obecną jestem sam, mało kto z moich znajomych jest sam a w związku z tym nie jesteśmy zapraszani zbyt często w gości.
Mieszkam w okolicach Tychów. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany poznaniem się to będę bardzo szczęśliwy.

Pozdrawiam
Marek
Obserwuj wątek
    • weronisia2 Re: Poznam samotnych rodziców ze swoimi pociecham 30.11.14, 21:01
      Dobry wieczor,
      Doskonale rozumiem:)) Ja jeszcze w malzenstwie bylam samotna i stawalam na glowie zeby coreczce zapewnic towarzystwo. Teraz po rozwodzie tez mam wrazenie, ze jestem persona non grata. A wiekszosc znajomych tkwi w malzenstwach, udanych czy nie.
      Mieszkam miedzy Kobiorem a Pszczyna. Coreczka ma 4 lata. Najgorsze, dla mnie, sa weekendy. Nie mam na miejscu rodziny wiec jestesmy same. Jezeli masz ochote daj znac jak czesto widujesz synka. I jak mozemy sprawdzic czy dzieci moglyby sie polubic.
      Pozdrawiam cieplo
    • weronisia2 Re: Poznam samotnych rodziców ze swoimi pociecham 30.11.14, 21:29
      Zapomnialam podac namiaru:))
      Weronisia@interia.pl
    • gosia.perelka Re: Poznam samotnych rodziców ze swoimi pociecham 17.03.15, 20:53
      Witam
      Polecam bloga, dla wszystkich samotnych rodziców samotnyszczesliwyrodzic.blogspot.com/ docelowo plan jest taki by organizować spotkania dla samotnych rodziców z dziećmi. Dzieciaki się pobawią, rodzice pogadają przy kawce o swoich bardzo podobnych problemach.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka