Dodaj do ulubionych

samotna wrażliwa mama pełna energii i miłości z lu

28.06.15, 08:52
Kocham życie
Wychowując samotnie dwoje dzieci syna 14 lat i córkę 7 lat nie mam wiele czasu na poznanie kogoś wartościowego .Praca i dzieci to całe moje życie. Dzieci są spełnieniem moich marzeń jestem dumną szczęśliwą wesoła pełną miłości i empatii mamą .Samotni rodzice też mają prawo być szczęśliwi.Jestem zdania że sami budujemy nasze szczęście jeśli będziemy dostrzegać radość w małych rzeczach cieszyć się słońcem ,deszczem,magią świata przekażemy dzieciom naszą energię nauczymy je być szczęśliwymi a to da im siłę w przyszłości siłę którą będą czerpać przez całe życie.Fajnie byłoby poznać kogoś dojrzałego kto ma podobne podejście do życia może razem nasze dzieci byłby szczęśliwe bo na pewno zasługują na szczęście.
Obserwuj wątek
    • smaczny.rodzynek Re: samotna wrażliwa mama pełna energii i miłości 27.08.15, 21:31
      Hej Mama ! nie często tu wpadam ale piękne słowa ( się wzruszyłem :) - normalnie ) wśród osób na tym forum mało kto to rozumie - niestety - życie ! pozdrowionka od samotnego taty (ukłon ) masz moje wsparcie :)
    • smaczny.rodzynek Re: samotna wrażliwa mama pełna energii i miłości 27.08.15, 21:39
      I jeszcze jedno. Większość postów na tym forum zaczyna się od ... Poznam samotnego tatę ... lub ... poznam samotnego Ojca ,,, lub samotny ojciec szuka ... a może ktoś by założył wątek : " Chciałbym z Tobą KOCHANIE wspólnie wychowywać NASZE dzieci ! - dać im dom poczucie bezpieczeństwa i miłość !!!!! "
      • pawel35nr Re: samotna wrażliwa mama pełna energii i miłości 27.08.15, 22:19
        Z założenia nie piszą Tutaj nierozumni ludzie pozbawieni sumienia , skoro ktokolwiek Tu zagląda to raczej w wyrażeniu twoich słów bez "słodzenia" i wazeliny... chyba ze ktoś szuka tylko wrażeń ubierając to w "PIEKNE" słówka...ehhh

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka