Dodaj do ulubionych

Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem.

30.03.16, 15:12
Jestem ojcem 6 letniej coreczki I 4 letniego synka. Sam wychowuje dzieci od ponad 2 lat. Mam 33 lata. Szukam szczescia I milosci na cale zycie,stworzenia pelnej I szczesliwej rodziny,rodzinnych podrozy. Dzieci sa dla mnie calym sercem I zyciem. Szukam kobiety z dziecmi lub bez ktora tak jak moze pokochc mnie,pokocha I moje dzieci calym swym sercem. Na stale mieszkam w Angli Moj email: hancys82@googlemail.com
Obserwuj wątek
    • szymcikowa12 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 08:23
      A planujesz powrót do polski
    • szymcikowa12 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 08:25
      Brzmisz jak cudne marzenie .
    • batfor Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 13:52
      Na dzien dzisiejszy ciezko mi na te pytanie odpowiedziec. Jestem w UK juz 10 lat a mialo byc tylko pol roku :) ale bardzo chcialbym wrocic do kraju takze nie wykluczam takiej opcji. Zobaczymy jak dalej zycie ktore jest pelne niespodzinek sie potoczy.
    • batfor Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 16:49
      Wyczytalem,ze jestes wdowa.Moim zdaniem nie ma nic gorszego jak odejscie najbizszej osoby.Jest to tragedia. Zdrada,ucieczka od rodziny jest czyms strasznym ale czlowiek majac troche wiary w siebie, potrafi sobie poradzic. Po odejsciu najbizszej Ci osoby jest to duzo trudniejsze. Wielki szacunek dla Ciebie,ze potrafisz sie odnalesc. Jestes bardzo silna kobieta. Pozdrawiam.
      • szymcikowa12 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 17:04
        Różnie to bywało . Zamknęłam rozdział pod tytułem wyje do poduszki . Czasu nie cofne. A poza tym to dzieciaki same stwierdzili że powinnam kogoś mieć bo się wredna robię . Ach... widocznie coś jest na rzeczy .
    • batfor Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 22:00
      Do mnie dzieci mowia to samo,ze potrzebna nam jest nowa mamusia :) Szkoda tylko, ze nie wiedza, ze to nie jest tak prosto :)
      • szymcikowa12 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 22:41
        No tak . Samotność jest do D... Ogólnie to sobie radzę ale są takie chwile ze tak bardzo bym chciała żeby to mnie ktoś przytulić ale taki ktos kto nie mówi do mnie mamo .Krąg znajomych to same pary . Czuję nie raz głupie spojrzenia . Często wydaje mi się ze to co źle spotyka mnie dlatego bo nie ma kto za mną stanąć . A z optymistycznych to zawsze chciałam mieć córkę . Nie zrozum mnie źle to tylko tak .A poza tym to wiesz jak jest .
        • szymcikowa12 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 02.04.16, 23:08
          Nie chce być źle zrozumiana. Chodzi o to co napisałam o córce . Tak mi się przypomniało. Nie chcę zebys myslal ze jestem jakas nachalna baba . Ja po prostu juz zapomnialam jak to jest rozmawiac z mezczyzna i ciezko mi to idzie . Tym bardziej ze tu kazdy moze to przeczytac . Ale namieszalam . Dobranoc
      • szymcikowa12 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 03.04.16, 09:53
        Jeśli chcesz i masz ochotę pisać to podaje maila . szymcik1981@o2.pl
      • szymcikowa12 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 03.04.16, 21:07
        Jesteś?
    • batfor Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 04.04.16, 12:30
      Jestem. Napisalem na emaila. Nie wiem czy dostalas?
    • 9maja9a Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 15.04.16, 22:19
      witaj!
      Jestem mamą 5 letniej córki, dwa lata po rozstaniu z mężem. Jako kobiecie było czasem nadal jest mi ciężko, czasem zastanawiam się jak przez samotne rodzicielstwo musi być ciężko mężczyzną, a tu jeszcze dwójka takich maluszków. Pozdrawiam Was. Czas podobno leczy rany....czego życzę. Wzruszyły mnie Twoje sowa o tym , że dzieci chcą mamy... mi pęka serce kiedy patrzę na córkę, robię wszystko by była szczęśliwa....ale... miało być inaczej....taka "niespodzianka" od losu....
      no cóż...., co złe podobno trzeba przeczekać!!! Głowa do góry!!! to wspaniale, że dzieci są dla Ciebie tak ważne na pewno uda Ci się poukładać życiowe puzzle na nowo.
    • alleksandrab1976 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 17.04.16, 09:59
      Ja pewnie jestem dla ciebie za stara ;) Ale jak by co to moje chłopaki w wieku 6 i 13 lat. I Anglia mi nie straszna, mieszkałam 12 lat w Australii więc chyba bym dała radę.
      Pozdrawiam was serdecznie :)
      Ola
      olabaranowska@ gmail.com
      • alleksandrab1976 Re: Samodzielny ojciec z coreczka I synkiem. 17.04.16, 10:04
        olabaranowska@gmail.com tak powinno być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka