zofija33 31.05.16, 10:22 Samotna mama (lat 33) 4 letniego chłopca z Warszawy pozna samotnego tatę...by stworzyć rodzinę gdzie syn będzie miał " rodzeństwo " a rodzice będą ze sobą szczęśliwi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz-achern Re: mama pozna tatę:) 31.05.16, 14:23 Jestem jak najbardziej na tak, ale...... Znając życie już widzę dwie przeszkody. 1. mieszkam w Niemczech i nie dopuszczam myśli że wrócę do Polski. 2. Pomimo tego że od 9 lat wychowuję sam dwóch synów w wieku 10 i 12 lat, mam już 58 lat - to odstrasza. Jeśli się mylę to odpisz. Grzegorz Odpowiedz Link
zofija33 Re: mama pozna tatę:) 31.05.16, 15:40 Grzegorz masz racje- zbyt duża różnica wieku i zbyt duża odległość. pozdrawiam Odpowiedz Link
grzegorz-achern Re: mama pozna tatę:) 31.05.16, 23:44 A ci panowie, którzy mieszkają blisko i mają znacznie mniej lat, czyli są potencjalnymi przyszłymi partnerami, stwierdzają że wszystko jest OK, ale warto pobawić się w szufladki, na wszelki wypadek gdyby coś nie wyszło. Będą spotykać się z wami wszystkimi , ale oddzielnie i w innych dniach ......etc.....etc. szkoda że ucierpią na tym ich wychowankowie. Samotni tatusiowie, ja wiem że wam się coś należy od życia, ale nie zapominajcie o swoich pociechach, skoro się podjęliście tego zadania to warto tę pracę dokończyć. Jak ktoś nie wie co to są szufladki, to chętnie odpowiem. To procedura gdzie jest regał z szufladami, do najwyższej szuflady jest przypisana osoba, której obiecujemy małżeństwo, z którą uprawiamy sex, która wie o nas prawie wszystko, - prawie. Poniżej szufladka osoby z którą jeździmy na wycieczki, spotykamy się w kawiarni, jeszcze niżej ta z którą idziemy do kina, parku, prowadzimy delikatną korespondencję, a najniżej ta, którą poznaliśmy dzisiaj i właśnie jutro zapewne podejdziemy do niej z bukietem fiołków by na sam początek zrobić dobre wrażenie. By nie było posądzeń że kalam swoją płeć, z całą odpowiedzialnością potwierdzam że kobiety robią tak samo, z tą małą różnicą, że nawet w dniu własnej śmierci idą w zaparte i nigdy się do tego nie przyznają. Pozdrawiam - Grześ Odpowiedz Link
wicio1 Re: mama pozna tatę:) 01.06.16, 06:47 Dziwię się Twojej odpowiedzi. Czy myślisz że wszyscy maja czas na szufladki . Są tacy co nie odstawiają dzieci na bok gdy trafia się okazja poznania kogoś . Dzieci są najważniejsze ale nie róbmy z siebie męczenników . Tak naprawdę to każdy potrzebuje mieć kogoś . Jednym się udaje drugim nie a jeszcze inni gorzknieją .Zofija33 trzeba próbować ostrożnie ale jednak . pozdrawiam Odpowiedz Link
grzegorz-achern Re: mama pozna tatę:) 01.06.16, 08:55 przecież nie użyłem słowa wszyscy Odpowiedz Link
wicio1 Re: mama pozna tatę:) 03.06.16, 06:58 Jeśli chcesz pogadać to samotny tata trójki ( 3,5 -5- 10lat)jest do dyspozycji :) Odpowiedz Link
danniel80 Re: mama pozna tatę:) 20.09.16, 13:17 Witaj! Jeśli jeszcze tu zaglądasz i nadal poszukujesz to my jesteśmy z Łodzi, ja (36) z dwójką dzieci ... myślę, że więcej możemy porozmawiać w mailu, jeśli napiszesz: danniel80@gazeta.pl Odpowiedz Link
na_wakacje017 Re: mama pozna tatę:) 17.11.16, 20:05 Witam, jeśli wciąż poszukujesz jestem samotna mama (30) córka 6lat, szukam samotnego taty.. Odpowiedz Link
maniu_111 Re: mama pozna tatę:) 25.09.16, 13:45 witaj Napisz proszę czy nadal szukasz kogoś do stworzenia rodziny Jestem samotnym tatą Pisz na mail maniu_111@wp.pl Odpowiedz Link
tatasamwdomu12 Re: mama pozna tatę:) 09.10.16, 19:53 mam 43 lata, mieszkam sam z dwiema córkami 8 i 10 lat , a syn 14 w internacie w 2 gimnazjum, kujawsko-pomorskie Odpowiedz Link