olivia1980 24.01.17, 12:13 Witam. Jestem 37-letnią mamą samotnie wychowującą 7-letnie dziecko. Szukam partnera-samotnego taty, do stworzenia kochającej rodziny. Panom szukającym przygód dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek_kopestynski Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 13.03.17, 09:10 też szukam Odpowiedz Link
ariadna0510 Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 27.11.17, 18:45 Witaj, Po raz kolejny napotykam na Twój wpis- stwierdziłam więc, że napiszę. Co prawda zamieściłes go kilka miesiecy temu ale... warto sprobowac:)) Jestem samotną matką, mieszkam i pracuję w Warszawie. Wydaje mi się, że mimo wszystko jestem osobą pogodną, optymistycznie nastawioną do życia i do tego co mnie jeszcze czeka. Jeśli jeszcze nikogo nie znalazłeś- napisz: ariadna0510@gazeta.pl. Jeśli zaś jesteś w związku- życzę Ci miłości i spełnienia! Odpowiedz Link
jackkos80 Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 22.03.17, 14:45 Witaj , też jestem 37 latkiem od roku wychowującym samotnie córeczkę.Podobnie jak Wy ,Szukam partnerki ,samotnej mamy , która razem z nami stworzy kochającą rodzinę.Piszę też z Warszawy.Odezwij się proszę ,może uda sie nawiązać ciekawą znajomość :). Jacek (japaju@wp.pl) Odpowiedz Link
jozwoz Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 28.05.17, 21:10 Witaj. Jestem już kilka lat po rozwodzie, sam wychowuje corke 11l i syna14l. Obecnie trwa sprawa o stwierdzenie nieważnosci zw. małzenskiego. Mieszkam w Warszawie. Chetnie poznałbym miłą osobę aby czasem spotkać, pospacerować wymienic doświadczenia. Email jozew@interia.pl Odpowiedz Link