Dodaj do ulubionych

Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa

24.01.17, 12:13
Witam. Jestem 37-letnią mamą samotnie wychowującą 7-letnie dziecko.
Szukam partnera-samotnego taty, do stworzenia kochającej rodziny.
Panom szukającym przygód dziękuję.
Obserwuj wątek
    • darek_kopestynski Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 13.03.17, 09:10
      też szukam
      • ariadna0510 Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 27.11.17, 18:45
        Witaj,
        Po raz kolejny napotykam na Twój wpis- stwierdziłam więc, że napiszę. Co prawda zamieściłes go kilka miesiecy temu ale... warto sprobowac:)) Jestem samotną matką, mieszkam i pracuję w Warszawie. Wydaje mi się, że mimo wszystko jestem osobą pogodną, optymistycznie nastawioną do życia i do tego co mnie jeszcze czeka. Jeśli jeszcze nikogo nie znalazłeś- napisz: ariadna0510@gazeta.pl. Jeśli zaś jesteś w związku- życzę Ci miłości i spełnienia!
    • jackkos80 Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 22.03.17, 14:45
      Witaj , też jestem 37 latkiem od roku wychowującym samotnie córeczkę.Podobnie jak Wy ,Szukam partnerki ,samotnej mamy , która razem z nami stworzy kochającą rodzinę.Piszę też z Warszawy.Odezwij się proszę ,może uda sie nawiązać ciekawą znajomość :). Jacek (japaju@wp.pl)
    • jozwoz Re: Samotna mama pozna samotnego tatę - Warszawa 28.05.17, 21:10
      Witaj.
      Jestem już kilka lat po rozwodzie, sam wychowuje corke 11l i syna14l. Obecnie trwa sprawa o stwierdzenie nieważnosci zw. małzenskiego. Mieszkam w Warszawie. Chetnie poznałbym miłą osobę aby czasem spotkać, pospacerować wymienic doświadczenia. Email jozew@interia.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka