Dodaj do ulubionych

Jak nawiązać nową znajomość będąc samotnym ojcem?

15.02.22, 15:43
Będąc samotnym ojcem raczej się wypada z obiegu. Codzienna rutyna w stylu praca - dom raczej nie sprzyja możliwości ułożenia sobie życia na nowo.
Brakuje możliwości poznania nowych osób.

Poza tym mam wrażenie że wokół są tylko same pełne i szczęśliwe rodziny.

Gdzie się pochowali samotni rodzice? Gdzie i w jaki sposób nawiązujecie nowe znajomości?
Obserwuj wątek
    • imka.78 Re: Jak nawiązać nową znajomość będąc samotnym oj 18.02.22, 19:14
      Cześć , też się nad tym zastanawiam. Moja córka ma już 15 lat i ciągle tylko praca dom, dom praca i tak w kółko. Zawsze chciałam córce zapewnić pełna rodzinę ale się nie udało , więc staram się dać jej wszystko w granicach rozsądku oczywiście. Ale chyba czas pomyśleć o sobie , tylko gdzie szukać ?
      Przyłączam się do pytania.
    • miuxui2022 Re: Jak nawiązać nową znajomość będąc samotnym oj 28.09.22, 23:26
      Witam,
      Zbieram dane do stworzenia projektu aplikacji,która ma pomagać ludziom wychodzić z samotności. Przeprowadzamy wywiady z osobami które czują się lub kiedyś czuły samotnie. Jeżeli mógłby Pan porozmawiać z nami zupełnie anonimowo, to zapraszam do kontaktu na adres miuxui2022@gmail.com lub wypełniając ankietę docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQXO4Bk93QFQwBJl26QODHZwOJIDBgQZE60POqYI3-pSZgXQ/viewform?usp=sf_link.
      Będę bardzo wdzięczna za udział w wywiadzie.
      Pozdrawiam,
      Agnieszka
    • wszystko.mi.jedno00 Re: Jak nawiązać nową znajomość będąc samotnym oj 11.11.22, 19:48
      Bardzo dobre pytanie. Również chętnie się dowiem gdzie podziewają się normalni ludzie którzy nie weryfikują cię pod względem aktualnej sytuacji (samotna mama/ samotny tata). Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka