Dodaj do ulubionych

Sztuczna trawa na balkonie

12.03.18, 14:13
Witam serdecznie,
chciałam na balkonie zrobić podłoże żeby wyglądało jak sztuczna trawa... nie wiem jednak jak sie za to zabrac i jaki materiał wybrać... proszę pomóżcie coś wymyślic
Obserwuj wątek
    • asiek_ka Re: Sztuczna trawa na balkonie 15.03.18, 15:38
      Moim zdaniem będzie to wyglądało kiczowato... wolałabym już drewno tarasowe...
    • qworum Re: Sztuczna trawa na balkonie 11.04.18, 10:51
      Tez uważam, że lepsze będzie prawdziwe drewno do tego dobrze zakonserwowane pod ciśnieniem. No i na deser jakieś ładne kwiatki. Może też pnącze kwitnące. Polecam clematis w duecie z różą pięknie się prezentuje.
    • bianka85 Re: Sztuczna trawa na balkonie 10.07.18, 09:20
      Dekoracje sztuczne są świetne, tak jak właśnie trawa. Jak budowaliśmy dom to prowizorycznie ochraniała nasze schody, teraz mam sztuczną trawę na jednym z tarasów i wygląda świetnie. Zamawialiśmy w internecie, bodajże bomm.pl czy jakaś inna hurtownia sztucznych kwiatów online...
      • smerfetka251 Re: Sztuczna trawa na balkonie 15.09.18, 22:46
        znajomi zrobili sobie coś takiego na balkonie. I tak szybko jak zrobili, tak szybko wywalali. Nie sprawdziło się to ani trochę. Do tego - nie jest łatwo to wyczyścić. Obecnie są na etapie szukania alternatywy.
    • mirki27 Re: Sztuczna trawa na balkonie 28.09.18, 08:34
      sztuczna trawa to świetny pomysł
      ja mam taką z bomm.pl i jest genialna
      pięknie wygląda i wszyscy gratulują mi pomysłu
    • qworum Re: Sztuczna trawa na balkonie 26.11.18, 11:07
      Wydaje mi się, że drewno będzie bardziej elegancko wyglądało, a trawę to możesz sobie w doniczce posadzić na przykład na Podkarpackich Sadach masz Kostrzewę Siną, sam ją mam w ogrodzie i bardzo fajnie rośnie, nie jest wysoka i ma ciekawy kolorek.
    • maxpiotr222 Re: Sztuczna trawa na balkonie 14.08.19, 20:30
      Ja zastosowałem taką sztuczną trawę ale tylko dlatego że będzie robiona elewacja a balustrada nadaje się do wymiany. Oczywiście po wymianie balustrady i wykonaniu elewacji położone zostaną płytki. Taka sztuczna trawa to tylko tak na sezon położyłem i rzeczywiście wygląda to tandetniesmile w porównaniu do płytek, drewna tarasowego.
    • domikka Re: Sztuczna trawa na balkonie 05.10.21, 19:16
      W hurtowni BOMM mają śliczną trawę i maty. Napisz do nich, na pewno chętnie pomogą: www.bomm.pl/pl/szukaj/?q=maty&page=1
    • feliks86 Re: Sztuczna trawa na balkonie 17.11.21, 09:49
      Jest to ciekawe rozwiązanie. Aby tego dokonać, należy zaopatrzyć się w podłoże wykonane z cementu, okleina i sztuczna trawa na wymiar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka