Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Ożarowie

31.01.11, 12:03
Kobitki :) poleccie mi proszę dobrego fryzjera w Ożarowie.
Obserwuj wątek
    • aabb2004 Re: dobry fryzjer w Ożarowie 31.01.11, 13:23
      Polecam ten salon:

art-view.pl/fryzjerstwo
      Jest na ul. Kolejowej (koło stacji).

Mi odpowiada najbardziej p. Monika :)

Pozdrawiam
      • kitka80 Re: dobry fryzjer w Ożarowie 06.02.11, 14:05
        Bylam tam 2 razy i rowniez wrocilam zadowolona.
      • marta76 Re: dobry fryzjer w Ożarowie 07.02.11, 11:55
        tylko ceny mocno warszawskie.Za obcięcie włosów takich do brody + jedna farba 230 zł płaciłam.Za balejaż 310 zł. Trochę jednak dla mnie za drogo.Teraz byłam w Wawie (ceny podobne) i byłam bardziej zadowolona,bo fryzjerka wreszcie mi dobrała fryzurę wg swojej wizji ,a nie po zapytaniu: co mam zrobic.
        • luna-beauty Re: dobry fryzjer w Ożarowie 08.06.11, 07:03
          Witam ja bym poleciła nowo otarty salon fryzjerski SHAKIRA ul.poznańska 280 lokal13 w pawilonach.Super fryzjerka ,wyszkolona wie co robi ,zna najnowsze trędy .Ja byłam na koku ślubnym gdzie nikt mi nie umiał zrobic takiego jak chciałam w Ożarowie a u p.Zanety rewelacja!!!
          Farbowanie i strzyżenie tez super.Ja serdecznie polecam bo ta fryzjerka jest Genialna ma wyczucie smaku ,i super ceny !!!
          • marta76 Re: dobry fryzjer w Ożarowie 09.06.11, 11:07
            luna poleciało reklamą;) jeszcze patrząc na nick:) podaj chociaż telefon i orientacyjne ceny:)
            ja byłam raz w Inez na Parkowej tez nowo otwarty. Wystrój super.Minus nie można płacić kartą.Nie wiem ,czy jest kilka fryzjerek .Ja trafiłam do jednej pani i byłam niezadowolona bardzo. Natomiast od innych tez słyszałam ochy i achy..tak,wiec chyba trzeba na własnej skórze poczuć.
          • an.ia81 Re: dobry fryzjer w Ożarowie 13.07.14, 17:04
            Ja mam odmienne zdaniem co do salonu SHAKIRA a raczej do jego właścicielki p.ŻANETY,która chyba sama pisze sobie te cudowne posty na swój temat.Byłam u niej uczesać się na wesele , przyszłam ze zdjęciem i uwiezcie dziewczyny KATASTROFA!!!(fryzura zaczela sie rozpadac juz przed weselem).Postanowiłam dać p.Żanecie jeszcze jedną szanse wykazania się ale to był błąd tym razem mnie obcinała i niestety znowu MASAKRA wogóle nie moge ulożyć sobie włosów.A pozatym drogo drogo drogo!!!
            • pyzula76 Re: dobry fryzjer w Ożarowie 17.07.14, 08:00
              Ja również nie polecam salonu Shakira. Pani Żaneta juz samym wyglądem odstrasza, wygląda jak ruska lalka. Za farbę bez strzyżenia zapłaciłam 140 zł, więc uważam ze tanio nie jest. Farba kosztuje 30 zł, więc za usługę położenia farby 110 to jak dla mnie cena warszawska.
    • karo2746451 Re: dobry fryzjer w Ożarowie 30.09.13, 12:28
      Godna polecenia jest p. Kasia w salonie, który mieści się w kolorowych blokach obok przedszkola na Floriana. Ja się tylko tam obcinałam, więc nie wiem jak jest np. z koloryzacją.
      Dobrze strzyże również mojego męża.
    • 61zuza Re: dobry fryzjer w Ożarowie 28.10.15, 20:35
      PANIE I PANOWIEJEZELI JESTESCIE NIEZDECYDOWANI JAKI SALON WYBRAC POLECAM SALON FRYZJERSKI SHAKIRA!PEŁEN PROFESJONALIZM,ZAWSZE MIŁAI KULTURALNA OBSŁUGA,BARDZO DOBREJ JAKOŚĆIPRODUKTY,FACHOWE DORADCTWO,CENY NAKAŻDĄ,KLIMAT SALONUJAK I USMIECH PRACOWNIKÓW POZYTYWNIE WPŁYWAJĄ NA ATMOSFERĘ PANUJĄCĄ W SALONIE ORAZ NASTRÓJ WEWNĘTRZNY KLIENTÓW A CO NAJWAŻNIEJSZE INDIWIDUALNE PODEJŚĆIE DO KLIENTA.SALON FRYZJERSKI SHAKIRAJEST DLA MNIE MIEJSCEM ,GDZIE OPRÓCZUSŁUGI FRYZJERSKIEJ MOGĘ ZRELAKSOWAĆ SIĘ I ODPOCZĄC.TYLKO Z SALONU SHAKIRA WYJDZIECIE ZADOWOLENI I USMIECHNIĘCI JAK Z ŻADNEGO INNEGO!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka