Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc, poradę.

22.03.11, 10:49
Witam.
Mam wielki problem, kilka dni temu dowiedziałam się, że mój ojciec miał udar. Raczej udar bo właśnie od 5 marca kiedy to się stało nie był u żadnego lekarza. Ma sparaliżowaną prawą stronę ciała, problemy z mową i zacina się podczas rozmowy. Wiem to wszystko od wujka, który był u ojca, ponieważ gdy to się stało byłam na wczasach i dopiero kilka dni temu wróciłam. Mieszkam daleko od ojca, teraz w sobotę jadę do niego, obiecał, że pójdzie w tygodniu do lekarza ale mam wątpliwości czy to zrobi. Proszę o pomoc, co powinnam zrobić w tą sobotę, przychodnie pewnie będą pozamykane, czy mogę udać się z nim do szpitala czy na pogotowie ratunkowe? Nie odeślą mnie ze względu na to, że udar (?) był 3 tygodnie temu?
Ręce mi opadają, ojciec jest bezrobotny, korzysta z pomocy MOPS, mnie też nie stać opłacać mu pielęgniarki, dodatkowo jestem w ciąży z drugim dzieckiem a od tygodnia żyję w jednym wielkim stresie. Chcę wszystko zaplanować na tą sobotę ale nie wiem czy dam radę wszystko w jeden dzień załatwić.
Obserwuj wątek
    • brain_bitch_project Re: Proszę o pomoc, poradę. 29.03.11, 21:55
      wiem,że już po czasie, ale weź tatę na pogotowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka