Dodaj do ulubionych

zespół, fotograf, wodzirej i videofilm.

15.02.12, 21:13
Witam,

poszukuję dobrego zespołu muzycznego (od 4 osób), wodzireja, zaangażowanego fotografa z artystycznym zacięciem i kamerzysty, który nakręciłby krótki reportażowy film ze ślubu i wesela na 04.08.2012 (w pobliżu Tarnowa).

Obserwuj wątek
    • fotokoma1 Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 15.02.12, 21:37
      Witam serdecznie :)

Zapraszam do obejrzenia galerii oraz zapoznania się z naszą ofertą na www.fotokoma.com.pl
    • klrt Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 15.02.12, 22:50
      Witam , termin mamy wolny, zapraszam na naszą stronę
      www.defactoband.cba.pl oraz na youtube.pl gdzie po wpisaniu nazwy naszego zespołu DE FACTO BAND mogą Państwo obejrzeć kilka skrótów dvd w naszym wykonaniu
      W razie zainteresowania szczegółową ofertę mogę przesłać na maila
      świadczymy również usługi fotovideo
      konrad.mniow@wp.pl
    • odi26 Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 15.02.12, 23:12
      Witam i zapraszam do zapoznania sie z nasza oferta na stronie www.walterband.pl
    • blukasz100 Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 15.02.12, 23:15
      www.zespol-muzyczny-krakow.pl/
    • fotimio Fotografia Ślubna 2012 16.02.12, 10:07
      dariuszwolanski.pl
      patrykwolanski.pl
      fotografianka.pl
      film: koniecznyfilm.pl
    • zespol_alcapone Re: zespół, fotograf 16.02.12, 13:04
      Witam!
      Zapraszam na stronę: www.alcaponeband.pl
      Zespół występuje w różnym składzie: 4-7 os.

Wodzirej w naszym przypadku jest zbędny, ponieważ całą konferansjerkę prowadzimy sami wraz z oczepinami.

Poniżej przesyłam linki:
      W składzie 5os (wesele): www.youtube.com/watch?v=GrNQLf1ocNA&feature=youtu.be
      W składzie 7os (impreza firmowa): www.youtube.com/watch?v=-Dok-6bEy9w

Jeśli zainteresuje Państwa oferta, proszę o przesłanie krótkiego zapytania z podaniem terminu, miejsca i nr kontaktowego na adres: manager@alcaponeband.pl

P.S. Mamy też kontakt do bardzo dobrego fotografa.

Pozdrawiam
      Tel. 531 288 800

• dfoto Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 20.02.12, 13:50
      Jeżeli chodzi o fotografię, zapraszam do zapoznania się z moim portfolio na

www.dawidmarkiewicz.com

Pozdrawiam
    • bbb-2 Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 21.02.12, 16:08
      Zespół Blue Brass Band - wokal żeński i męski, sekcja dęta, perkusja, gitara basowa i elektryczna, gramy wyłącznie na żywo przeboje polskie i zagraniczna, specjalne utwory na życzenie klientów!
      Zapraszamy na naszą stronę www.zespol-na-impreze.com/
      Kontakt: ignacystojek@interia.pl
    • redge Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 22.02.12, 20:59
      Bardzo chętnie zajmę się obsługą fotograficzną.

Jestem hobbystom z 7-letnim doświadczeniem. Mam korzystne ceny.

Proszę o kontakt i podanie szczegółów na maila:
      michal.zarobkiewicz@gmail.com

Pozdrawiam
    • video-studio Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 23.02.12, 15:40
      Witam
      Proszę sprawdzić naszą ofertę wideofilmowania www.studio-adam.pl ,
      termin 04.08.2012 mamy jeszcze wolny.
      Pozdrawiam
      biuro@studio-adam.pl
    • foto.malek Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 24.02.12, 20:26
      Witam Państwa proponuje swoje usługi Fotograficzne koszt poniższego pakietu to 1900,00 zł

- witam Państwa, w tej cenie jestem do Waszej dyspozycji od waszych przygotowań, przez błogosławieństwo, ceremonie ślubną, oraz zabawa weselna do godziny 01:00. Oczywiście w cenie jest też zawarty plener który możemy wykonać w dniu wesela bądź w innym terminie oraz w różnorodnych miejscach, które tylko przyjdą "nam" do głowy.

Osobiście jestem zwolennikiem dłuższych plenerów abyśmy mogli sobie pozwolić na zrobienie zdjęć w różnym krajobrazie
      - otrzymują Państwo album ślubny z odbitkami zdjęć 21 na 15 cm (100 sztuk)

- wszystkie zdjęcia z uroczystości obrobione w wysokiej rozdzielczości w pudełku z okładką dostarczam na płytach DVD - trzy kopie (dwie dla rodziców Pary Młodej)

- internetowa geleria w której dostępnych będzie 300 fotografii

Przesyłam także link do swojej strony internetowej gdzie mogą się Państwo zapoznać z moją fotografią :

www.malekmarcin.com.pl

Z poważaniem Małek Marcin

• twojewymarzonewesele Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 28.02.12, 21:12
      Zapraszam do obejrzenia galerii: www.studiofotografiiartystycznej.pl
    • wideokam Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 29.02.12, 08:52
      Witam

Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą

www.wideokam.pl
    • kapela-remix Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 29.02.12, 18:22
      Witam serdecznie
      Kilka słów o nas.
      Jako zespół muzyczny REMIX istniejemy na rynku od kilkunastu lat
      i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw.
      Zespół występuje w składzie trzy osobowym (dwa wokale męskie i jeden żeński)
      plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej.
      Przy stołach prowadzimy biesiadę i śpiewamy z gośćmi stosowne piosenki przy
      akompaniamencie akordeonu i gitary.
      Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich i zagranicznych w stylu pop, dance, rock, disco oraz utwory klasyczne.
      Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Gramy na błogosławieństwie w domu pani młodej i marsza dla gości weselnych.
      Gwarantujemy państwu udaną zabawę i zapraszamy do korzystania z naszych usług.
      Kontakt z zespołem : 608-559-607

remixkluczbork.freehost.pl email. remix.adam@gmail.com
    • karinruby Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 01.03.12, 15:46
      Co do zespołu: pod batutą ze skawiny - świetnie bawią i są elastyczni (sami wszystko prowadzą, a nawet robią oprawę mszy, profesjonalni muzycy). fotograf: www.foltman.pl - zacięcie ma na pewno (na warsztatach słynnego trzcionki był).
      Wszyscy wymienieni mają baardzo dobrą jakość a przy tym rozsądne ceny.
    • walczak321 Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 05.12.13, 13:13
      Ja też miałem Mariusza Dudę i jestem zadowolony a małżonka zachwycona fotografiami.
    • czokles1 Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 17.12.13, 18:14
      Witam serdecznie. Zapraszam na www.mali-boo.pl 100% muzyki na żywo. Perkusja,instr.perkusyjne gitara basowa instr.klawiszowe,gitar sample vocal damski & męski Zapraszamy na przesłuchanie do Dąbrowy Górniczej Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Zespół MALI-BOO
    • justykon Pikulpictures+Andrzej Korsak foto 25.12.13, 15:17
      Polecam kamerzystę- Tomka Pikula www.pikulpictures.pl/ - portfolio i cenniki są na stronie
      kontakt także przez facebooka www.facebook.com/pages/Pikul-Pictures/492411154150175
      Fotografa - Andrzeja Korsaka www.studiomix.pl/ lub www.fotografgliwice24.pl/
      lub facebook www.facebook.com/pages/Fotografia-%C5%9Blubna-Andrzej-Korsak-wwwstudiomixpl/295665433784388?fref=ts
    • amorband Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 20.01.14, 20:06
      Witam,
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego zespołu :)
      Jesteśmy muzykami z wyższym wykształceniem, posiadamy rozmaity repertuar, który dostosujemy do Państwa oczekiwań. W skład naszego zespołu wchodzi ponadto dwóch prezenterów (TVP i MTV), którzy sprawią, że sposób prowadzenia imprezy będzie wyjątkowy i profesjonalny. Oferujemy konkurencyjne ceny - już od 2500zł - w zależności od składu zespołu.
      Poniżej linki:
      www.youtube.com/watch?v=vM5w5agN_Agwww.amorband.pl
      kontakt amorbandpl@gmail.com, 501 099 369
      Pozdrawiamy serdecznie
      AMOR BAND
    • martynaciepielaphotography Re: zespół, fotograf, wodzirej i videofilm. 30.01.14, 14:10
      Szanowni Państwo,

jeśli nadal szukają Państwo fotografa na ślub, to z miłą chęcią zaprezentuję swoje portfolio na stronie www.martynaciepiela.pl . W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do Państwa dyspozycji.

Martyna Ciepiela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka