Dodaj do ulubionych

Sale weselne Kraków

06.10.12, 13:24
Kraków ma bogatą ofertę sale weselnych.

Polecam katalog sal weselnych w krakowie:
www.wypozyczsale.pl/sale-weselne-krakow.html
Z ciekawszych artyków może was również zainteresować jak obniżyć koszty wesela. Istnieje kilka sposobów, na zmniejszenie kosztów bez rezygnacji ze swoich marzeń i pogorszenia komfortu gości. Ciasto, suknia ślubna, orkiestra jest na to kilka recept, przeczytajcie www.wypozyczsale.pl/artykul/10-sposobow-na-zmniejszenie-kosztow-wesela.html
Obserwuj wątek
    • franek.ko Re: Sale weselne Kraków 04.03.16, 11:19
      Z czystym sumieniem mogę pochwalić best western premier. Duża sala, wszystkie pomieszczenia klimatyzowane, a co najważniejsze - jedzenie pierwsza klasa. Byłem u znajomych, ale jeśli będę organizował swoje to na pewno tam.
    • szogun223 Re: Sale weselne Kraków 17.03.16, 18:52
      Best Western Efekt Express też jest rewelacyjny, też byłem u znajomych (z pracy) i wszystko na naprawdę wysokim poziomie, od jedzenia do wystroju :)
    • wojcio234 Re: Sale weselne Kraków 27.03.16, 00:08
      Też polecam Best Western, nigdzie się tak wcześniej nie bawiłem! I było naprawdę pięknie, pełen szacun :)
    • marta_krk86 Re: Sale weselne Kraków 31.03.16, 21:29
      Ja organizowałam wesele rok temu w restauracji Srebrna Góra na Księcia Józefa. Ogólnie miejsce spodobało mi się już od pierwszego momentu nie tylko wizualnie ale też przez sposób w jaki nas tam przyjęto. Bardzo szczegółowo omawiano z nami każdy detal i dzięki temu byliśmy o wszystko spokojniejsi. Co do sali to bardzo fajnym rozwiązaniem było to że była i restauracyjna i taneczna. Wystrój bardzo elegancki i ale bez żadnego przepychu którego oboje z mężem nie lubimy. Menu ustalaliśmy wspólnie z cierpliwym kucharzem ;-). A no i wybraliśmy Srebrną Górę również dlatego że jest przy przystani statków i jednym z nim do niej podpłynęliśmy :-)
    • agek82 Re: Sale weselne Kraków 16.05.16, 13:03
      Ja polecam salę weselną Triana w Mogilanach (przy zakopiance). Poza tym znowu można zorganizować wesele w dworku w Mogilanach www.facebook.com/JurekCatering/posts/938956609557523
      Dworek piękny, park cudowny - miałam tam wesele kilka lat temu i wygląda identycznie jak obecnie. I są wolne soboty w 2016roku.
    • annababe82 Re: Sale weselne Kraków 24.10.16, 12:18
      ja polecam osobiscie Dwór Sieraków z historia siegajaca 1847. Hotel i Restauracja.Dwór znajduję się w Dobczycach,małopolskie
    • sun-as1 Re: Sale weselne Kraków 06.11.16, 00:52
      Faktycznie Dwór Sieraków to jedno z fajnych miejsc, ale też dzięki Pani Dorocie z www.winsa.pl widzieliśmy kilka innych sprawdzonych i mamy swojego faworyta. Woow i będzie wesele rustykalne!
    • lubie_mowic Re: Sale weselne Kraków 16.11.16, 20:29
      My już za kilka miesięcy będziemy się bawić na swoim weselichu pod Krakowem, w karczmie cekierowka.pl/. Znajomi mojego narzeczonego mieli tam wesele zeszłej wiosny, dobrze wspominam salę, obsługę, klimat, mam nadzieję, że u nas będzie tak samo genialnie, albo i lepiej :) Zależało nam, aby wesele było pod Krakowem z dużym parkietem i stosunkowo łatwym dojazdem, a nie chcieliśmy spłukać się ze wszystkich oszczędności i cieszymy się, że w cekierowce znaleźliśmy spełnienie naszych wszystkich warunków.
    • olka.olka83 Re: Sale weselne Kraków 02.03.17, 13:41
      Willa Decjusza zaprasza do zorganizowania przyjęcia weselnego jeszcze w sezonie lato-jesień 2017 ! Ostatnie wolne terminy (01.07, 12.08, 16.09, 28.10) w pięknym pałacyku renesansowym, otoczonym pięknym parkiem.
      Kontakt: centrum@willadecjusza.pl
    • agatka_krakow Re: Sale weselne Kraków 08.05.17, 14:06
      Dużo fajnych miejsc w podpowiedziach :) Od siebie dodam, na takie kameralne przyjęcie świetnym miejscem jest restauracja Gąska naprzeciwko Rynku Podgórskiego. Piękny wystrój i po prostu niesamowite "gęsie" menu :)
      • anetka_dziwosz Re: Sale weselne Kraków 07.12.17, 11:17
        Ja będę miała w hotelu Junior przy Skotnickiej :)
    • martuskaa966 Re: Sale weselne Kraków 07.01.18, 23:55
      Najlepszym miejscem według mnie na zorganizowanie wesela w Krakowie jest sala w hotelu best western premier. Świetna organizacja, wspaniała obsługa, jedzenie, piękna i przestronna sala!
    • donelka94 Re: Sale weselne Kraków 26.02.18, 14:56
      Ja też polecam Best Western Premier! Byłam na kilku weselach w Krakowie, ale tutaj bawiłam się najlepiej! Duże wrażenie na wszystkich zrobiło bardzo smaczne jedzenie i przepyszne desery! :)
    • lalkowo Re: Sale weselne Kraków 30.10.18, 16:42
      Najlepsze wesela to tylko w Trianie w Mogilananch wesela.jurek-catering.pl/. Byłam już na weselu, ostatkach i sylwestrze i niezmiennie pyszne jedzenie, dobra obsługa, a sala elegancka i przestronna.
    • moooonikkkka12 Re: Sale weselne Kraków 28.08.19, 14:28
      Ja ostatnio byłam na weselu w tym miejscu www.aldan.com.pl/. Było super. Wspaniale przygotowana impreza, piękna sala bankietowa i ładny ogród. Jedzenie zaserwowali pierwsza klasa. Obsługa tez było ok. To chyba najlepsze wesele na jakim byłam
    • ananaska11 Re: Sale weselne Kraków 19.01.21, 12:56
      Poszukuję eleganckiej, kameralnej sali na obiad po ślubie cywilnym, macie jakieś propozycje?
      • 111222333adasko Re: Sale weselne Kraków 19.01.21, 13:51
        ananaska11 napisał(a):

> Poszukuję eleganckiej, kameralnej sali na obiad po ślubie cywilnym, macie jakie
        > ś propozycje?

Polecam restaurację Art&Craft Atelier na Podgórzu, zaraz przy moście Piłsudskiego. Byłam tam na mini-weselu w lecie, bardzo mi się podobało. Mają naprawdę piękny wystrój - elegancki ale przy tym bardzo przytulny. Zaskoczyły mnie stylowe i bardzo wygodne fotele zamiast typowych krzeseł, to rzadko się zdarza na takich przyjęciach. Jedzenie było przepyszne i pięknie podane, a obsługa super miła i dobrze zorganizowana (nawet szef kuchni przywitał się z Gośćmi i osobiście sprawdzał czy wszystko jest ok! :o). Dodatkowo można na miejscu zarezerwować nocleg, ja nie korzystałam ale para młoda była zachwycona apartamentem z widokiem:)
      • wiktoria_as.28 Re: Sale weselne Kraków 05.01.22, 15:35
        Może poszukaj tutaj www.gdziewesele.pl/krakow spory wybór, piękne sale. Można też szukać po liczbie gości :)
    • malikakka Re: Sale weselne Kraków 03.01.22, 16:27
      Piękne wesele było w Jaroszowcu w sali Ałdan. Moja kuzynka właśnie tam organizowała wesele. Ładny lokal usytułowany w pięknym miejscu. Ładny ogród. Impreza świetnie przygotowana. Dobre jedzenie, pyszne ciasta profesjonalna obsługa i dobra muzyka. Zabawa była super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka