latawce_dmuchawce_wiatr
26.03.13, 10:10
Przed chwilą skończyła się rozmowa m. in. z jej udziałem w PR Jedynka oczywiście w sprawie 6latków w szkole . Ta kobieta jest wściekła i straszy rodziców wszystkim co jej wpadnie do głowy. Kilka dni temu gościła w DDTVN razem z równie mądrą Kasią Cichopek. Pierwsza poinformowała rodziców, ze w niektórych szkołach pozwalniane zostały sprzątaczki i teraz dzieci będą sprzątać (!!!!!!) a druga popiera akcję Elbanowskich bo mając 3,5 letnie dziecko już TERAZ wie, że nie będzie się nadawało do szkoły w wieku 6 lat bo TERAZ nie usiedzi przez chwilę w skupieniu!
LUDZIE czy Wy nie potraficie krytycznie przesiać tego wszystkiego co ci ludzie wygadują? Sama mam 5,5 latkę w domu, jeszcze 2 miesiace- nie będąc w ogóle zorientowaną w temacie- planowałam zostawić ją w przedszkolu. Dziś jestem zdecydowana na posłanie jej do I klasy od września. Przeczytałam wszystko co się na ten temat wydrukowało, napisało. Poznałam doświadczenia rodziców, którzy WYSŁALI swoje dzieci do szkoły w wieku 6 lat, a nie tylko tych, którzy się tego boją i są najgłośniejsi.
I jak jestem spokojna z natury to nie potrafię już dłuzej milczeć słuchając Elbanowskiej! Robi ludziom wodę z mózgu, sieje zamęt, SZKODZI.