madzialenna
16.03.20, 05:22
Witam mam problem.
Mam 14 letnia corke ,bardzo ja kocham I pragne jej szczescia.Do okolo 12 roku zycia bylysmy ze soba bardzo zzyte ,spedalysmy ze soba mnostwo czasu,maz pracowal za granica ja bylam z nia w domu.Jako dziecko byla wrazliwa ,opiekuncza,mila ,kolezenska rownoczesnie miala swoje zdanie na rozne tematy ,do dzis pamietam wrobelki,kotki pieski,ktore probowala przemycic do domu.W domu mialysmy psa,swinke papozki opiekowala sie zmieniala trociny itp.Czasu spedzalysmy razem multum wspolne spacery,rowery basen bardzo duzo rozmawialysmy ,z racji tego ze meza czesto niebylo my moglysmy spedzac czas we dwie.To byly piekne czasy tesknie za nimi .Corka lubila ogladac seriale bajki,dbala o siebie o schludny ubior ,w szkole byla dosc ambitna czesto zglaszala sie do robienia gazetki szkolnej,plakatow organizowania ,,imprez,,szkolnych ,bardzo lubila chodzic do kosciola itp.Teraz jaki problem?otoz zmienila sie o 180stopni,nic jej sie nie chce tylko widzi swoja kolezanke z ktora gada na okraglo,czesto w szkole dostaje uwagi jest nie mila ,robi intrygi z ,,owa,,kolezanka ,klnie chociaz w domu sie powstrzymuje ale juz kilka osob zwrocilo mi uwage na temat jej odzywek.Kiedys przyszla do mnie znajoma z psem poglasakalam go a moja corka stwierdzila ze cytuje,,ale paskudny,smierdzacy sersciuch,,.Z kat u niej takie chamstwo,??,chociaz za niedlugo bierzmowanie do kosciola nie chce chodzic,nie ma nawet jakiegos serialu czy programu,ktory by lubila .Co sie z nia dzieje ???