znajomy0909 28.05.11, 17:34 chciałbym przeprowadzić mały wywiad środowiskowy - napiszcie czego brakuje Wam w Waszym mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
preminger Re: czego brakuje w Sanoku??? 08.07.11, 17:47 sensownych wpisów na Gazeta.pl forum Sanok Odpowiedz Link Zgłoś
rychuzaj Re: czego brakuje w Sanoku??? 17.02.15, 13:50 Ziomku, rodaku, Czego ty się boisz? bo masz samych wrogów a ty w środku stoisz. Ja ci odpowiadam - nic bardziej mylnego, ni jeden, ni drugi - nie ma nic do tego. Niepowodzeń nie można pokrętnie tłumaczyć, Nie można fałszować i ciągle mataczyć. Ciągłym ciemiężeniem zwać brak dyplomacji, no a rozpasaniu, nie stawiać negacji. Każda pszczoła w ulu wie co się w nim dzieje, gdzie w nim jest cieplutko a którędy wieje, czy pszczelarz solidny, dba o swoje rójki, czy jest on ladaco, czy nie dorósł do spółki. Co do emigracji - była jest i będzie. Spójrz na inne kraje - tak dzieje się wszędzie. Każdy szuka własnej na życie recepty, wolę ma dziś własną i własne koncepty. Jedna rzecz mnie martwi , a czasami wzburza, gdy ktoś larum głosi, a to w szklance burza. Bo miast wskazać drogę, kierunki rozwoju, To jest jeno leniwym autorem przestoju. Takie argumenty - toć to demagogia, przeciwieństw niechcianych - czysta analogia. Powiadasz, że Tamci, to sami krzykacze. A ci co u boku twego, to niby kto raczej. A czuć się swojakiem, takim no wręcz z jajem, ja wcale nie muszę! Ja rano - nim - wstaję! Powietrzem płynącym znad Sanu oddycham, trzeźwo na świat patrzę, swobodnie oddycham. A kiedy czasami coś mnie zdenerwuje Zaraz nie sfornego satyrą częstuję Wytykam co śmieszne, co tu nie uchodzi Bo ździebko krytyki nikomu nie szkodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: czego brakuje w Sanoku??? 16.08.11, 21:04 kultury u ludzi, dla niepełnosprawnych i ciężarnych. Chciałabym żeby w Kauflandzie na mój widok nikt nie gonił do kasy żeby tylko być przed ciężarną. Chociaż ta ciężarna ma w wózku tylko jedną rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
kurio1 Re: czego brakuje w Sanoku??? 05.12.11, 14:53 Chyba Ruchu Palikota z tego co widać po tematach na Forum Sanoka Odpowiedz Link Zgłoś
ategie Re: czego brakuje w Sanoku??? 08.02.12, 12:54 wprawdzie nie mieszkam w Sanoku, ale stamtad pochodze. mysle, ze brakuje pracy, za duzo stawia sie na rekreacje, a za malo na tworzenie nowych miejsc pracy, sciaganie inwestorow tj. pracodawcow (mam na mysli przemysl). dwie powazne fabryki, ktore w czasach komuny zatrudnialy wiekszosc mieszkancow, teraz praktycznie nie zatrudniaja w ogole nowych ludzi. Sanok sie rozwija, pieknieje w oczach, ale mysle, ze portfele Sanoczan "nie pekaja w szwach". Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 pełna zgoda... 05.05.12, 09:23 ale dotyczy to prawie wszystkich polskich miast i miasteczek. Sanok po utracie przemysłu żyje z tego z czego może, czyli z turystyki przez te trzy-cztery miesiące w roku. Mam znajomego w Sanoku, który ma restaurację. On zawsze powtarza, "jeżeli ludzie będą mieli pieniądze, to ja nie zginę". Problem w tym, że ludzie pieniędzy nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
bieszczadnik412 Re: czego brakuje w Sanoku??? 17.09.13, 08:50 To czego brakuje nadciągnie wraz z PiS-em.Rozbuduje się komendy ,prokuratury,Urzędy Skarbowe oczywiście budynki ZUS.ZaPOmnił bym o niezawiśniętych sądach.I tym sposobem ludzie w Sanoku i miastach powiatowych będą mieli prace.Przynajmniej chwilowo.A co z takimi np.bieszczadami???Wiem!!!Rozbuduje się więzienia w Łupkowie, Jabłonkach wybuduje się nowe itp..Etaty,,klawiszy,, obsadzi się znajomymi(nic nowego)uszczelni uszczelnione granice po co ktoś ma widzieć Polski bigos.Amen.I żyjcie w POkoju PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
domini980 Re: czego brakuje w Sanoku??? 24.03.22, 13:19 Mi brakuje dobrego salonu kosmetycznego, póki co jeżdżę do Perfect Look Clinic w Rzeszowie (perfectlook.clinic/), a chciałabym móc korzystać z ich oferty w Sanoku :/ Odpowiedz Link Zgłoś