Gość: kawiarek IP: 213.25.22.* 21.05.02, 10:22 ...jest najlepsza? jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hohlik2 Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... 22.05.02, 07:40 obawiam się, że poczekasz jeszcze trochę na odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: At Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 01.06.02, 21:15 Opinie o kawiarenkach internetowych w Sanoku znajdziesz na stronie: sanok.wm.wp./pl > iformator > intrnet. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawiarek Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... IP: 213.25.22.* 01.06.02, 22:03 Gość portalu: At napisał(a): > Opinie o kawiarenkach internetowych w Sanoku znajdziesz na stronie: > sanok.wm.wp./pl > iformator > intrnet. > Pozdr. Rety, to żyje! Trochę skopany adres podałeś, ale sobie poradziłem. Na stronie sanok.wm.wp.pl/miasto.html znalazłem też takie cudne zdanie: Sanok zaczerpnął swoją nazwę od położonej nad wijącym się pośród zalesionych gór, powstałej przed wiekami osady. Co się wiło, nie wiem, ale działa na wyobraźnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: At Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.06.02, 00:26 Przepraszam za skopanie adresu. A co się wiło? Nad Sanem wijącym się pośród zalesionych gór i wzgórz powstała przed wiekami osada, która od rzeki wzięła nazwę: Sanok. Może wił się jeszcze jakiś wąż albo piskorz? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawiarek Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... IP: 213.25.22.* 02.06.02, 12:29 At, a Ty to z Sanoka jesteś? Myślałem, że z Wirtualnej Polski. Ale Twój wpis na innym wątku daje nadzieję, że jednak z grodu niejakiego Grzegorza. Czy zatem tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... 14.06.02, 22:10 Gość portalu: At napisał(a): > Opinie o kawiarenkach internetowych w Sanoku znajdziesz na stronie: > sanok.wm.wp./pl > iformator > intrnet. > Pozdr. Zajrzałem tam. Są wymienione trzy. Ale czego tu się żadna nie odezwała? Taka okazja. Powinny się prześcigiwać w samoreklamie. Ludzie pytają, szukają, a kawiarenki internetowe w Sanoku trzy wcale nie dbają, by trafić pod strzechy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrze_j Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... IP: *.sanok.otd.pl 06.07.02, 13:44 ODT NET Fajna cafe choć nazywa sie klub internetowy mają polpak , najtańsza w mieście przy zakupie karnetu wychodzi po 2 zł za godzine :))) mażna nagrywac na swój twardy ale nie maja drukarki i na płytki tez nie nagrywaja poza tym jest ok nie ma tłoku Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Która kawiarenka internetowa w Sanoku... 06.07.02, 18:47 ...i jeszcze napisz, gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś