Gość: Az IP: 213.25.22.* 03.06.02, 16:03 Ja kibicuję Polakom. Potem (w kolejności przypadkowej): Argentynie, Danii, Rosji, Słowenii, Turcji, Portugalii. Może coś sobie jeszcze przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? 04.06.02, 11:06 Nie jestem sanoczaninem, ale powiem komu kibicuję. WSZYSTKIM OPRÓCZ FRANCUZÓW I RUSKICH ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? IP: 213.25.22.* 04.06.02, 12:55 Chodziło mi o kibicowanie pozytywne ;) Ale jak tak, to ja też mam swoich antyfaworytów - to Włosi i Brazylijczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? 04.06.02, 17:21 A ja to jestem za Płomieniem Łososina Górna Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? 05.06.02, 13:16 Gość portalu: Az napisał(a): > Chodziło mi o kibicowanie pozytywne ;) Pozytywni....... hmmmmm..... Specjalnych faworytów nie mam, ale nie miałbym nic w poprzek gdyby tytuł zdobyła któraś z drużyn: Argentyna, Hiszpania lub Portugalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? IP: 213.25.22.* 05.06.02, 16:07 Hm, Portugalia... taka fajna drużyna, a tu taki klops, a właściwie hamburger (bo to z USA). Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? 06.06.02, 10:55 Gość portalu: Az napisał(a): > Hm, Portugalia... taka fajna drużyna, a tu taki klops, a właściwie hamburger > (bo to z USA). To był hamburger z kotkiem czy z pieskiem w srodku ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? IP: 213.25.22.* 21.06.02, 07:13 Gość portalu: Az napisał(em): > Ja kibicuję Polakom. Potem (w kolejności przypadkowej): Argentynie, Danii, > Rosji, Słowenii, Turcji, Portugalii. Może coś sobie jeszcze przypomnę. Jak widać, zostali mi już tylko Turcy z powyższej listy :( Co gorsza, większość tych teamów nie wyszła ze swoich grup :( Teraz kibicuję jeszcze Anglikom, zwłaszcza dzisiaj, kiedy (mam nadzieję) dokopią Brazylijczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Sanoczanie, komu kibicujecie? IP: 213.25.22.* 21.06.02, 20:53 No i proszę, znowu nie wyszło :( Odpowiedz Link Zgłoś