a15032008 09.10.08, 17:35 Czy ktoś mi może polecić dobrego(sprawdzonego) i zarazem nie za bardzo drogiego fotografa i kamerzystę na wesele oraz firmę lub osobę zajmującą się pieczeniem ciast na taką okazję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
max755 Re: fotograf,kamerzysta na wesele 12.10.08, 09:38 na tej stronce się ogłaszają osoby które pieką np. www.sanok24.pl/ogloszenia/szczegoly/21676 Odpowiedz Link Zgłoś
gsiunieczkka Re: fotograf,kamerzysta na wesele 19.10.08, 18:18 Ja podzielę się info tych których sama biorę. Już zresztą pisałam o nich w innym wątku i nie będę się rozpisywać a więc podam stronki www.niusiulek.pl Pani fotograf www.kamerowanie.pl Pan kamerzysta Oni są małżeństwem i razem jak się ich weźmie to spadają z ceny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mata99 Re: fotograf,kamerzysta na wesele 29.10.08, 09:03 szczerze polecam firmę fotofactory. Robią przepiękne i bardzo oryginalne zdjęcia.Kontakt znajdziesz na stronie www.fotofactory.net pozdrawiam i życzę powodzenia marta Odpowiedz Link Zgłoś