Dodaj do ulubionych

Zostań członkiem włoskiej rodziny

18.06.11, 20:33
Drodzy,

Firma Segarfedo Zanetti zorganizowała konkurs dla nowych klientów gastronomicznych. Warunkiem uczestnictwa jest posiadanie własnego expresu. W akcji mogą wziąć udział właściciele lokali gastronomicznych, którzy w dniach od 15 maja do 30 listopada 2011 roku zakupią jeden z dziesięciu promocyjnych pakietów Segafredo Zanetti, wypełnią u przedstawiciela firmy ankietę konkursową lub zarejestrują swoje zgłoszenie na www.segafredo.pl.
Wszystkie oferowane zestawy posiadają atrakcyjną cenę oraz premiowane są punktami. Zgromadzenie odpowiedniej liczby punktów uprawnia do odbioru jednej z 25 atrakcyjnych nagród rzeczowych, typu: telewizor, laptop, projektor, aparat fotograficzny czy smartfon.

Więcej informacji znajdziecie na: www.segafredo.pl
Mamy nadzieję,że konkurs spotka się z Waszym uznaniem.

Pozdrawiamy,

Zespół Segafredo Zanetti
Obserwuj wątek
    • ositsu Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 14.07.11, 17:12
      a dlaczego w tym konkursie tylko wlasciciele knajpek mogą brać udzial? To niesprawiedliwe :(
      • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 14.07.11, 18:02
        Rzeczywiście, konkurs "Przyłącz się do włoskiej rodziny" jest skierowany wyłącznie do właścicieli lokali gastronomicznych. Nie jest to żadna niesprawiedliwość, takie są po prostu jego zasady :))
        • ositsu Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 14.07.11, 20:01
          W takim razie czekam na coś skierowanego bezpośrednio do kawoszy :)
          • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 14.07.11, 20:34
            Nie zapomnieliśmy o kawoszach. Specjalnie dla nich stworzyliśmy nową internetową aplikację "Umów się na kawę Segafredo" kawasegafredo.pl/umow_sie_na_kawe_segafredo/index.php
            • kela999 Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 14.07.11, 21:03
              po co taka aplikacja, skoro mogę zadzwonić do osoby, z którą chcę wyjść na kawę?
              • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 15.07.11, 10:00
                Oczywiście, zawsze można zadzwonić do znajomych i w sposób tradycyjny umówić się na kawę. Można też skorzystać z internetowej aplikacji "Umów się na kawę Segafredo" i miło zaskoczyć osobę, z którą chce się spędzić trochę czasu.
                • kalinkamaja.1 Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 15.07.11, 11:15
                  a gdzie trzeba się zarejstrować, żeby skorzystać z aplikacji?
                  • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 15.07.11, 17:26
                    Nie trzeba się rejestrować - aby wysłać zaproszenie wystarczy tylko wpisać dane nadawcy i odbiorcy.
                    • kalinkamaja.1 Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 17.07.11, 18:33
                      fajna ta aplikacja tylko dalej nie rozumiem po co ona?
    • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 17.07.11, 19:53
      Aplikacja "Umów się na kawę Segafredo" to idealne rozwiązanie dla kawoszy oraz właścicieli lokali gastronomicznych. Kawosze za pomocą tej aplikacji mogą dowiedzieć się, gdzie w najbliżej okolicy podawana jest kawa Segafredo oraz uzyskać najważniejsze informacje na temat danego lokalu. Gastronomowie zaś wypromować swój lokal oraz zaprezentować go.
      • kalinkamaja.1 Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 17.07.11, 20:24
        Czyli ja też mogę dodawać swoje ulubione miejsca?
        • kela999 Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 17.07.11, 20:45
          znam kilka fajnych miejsc, gdzie podają pyszną kawę :0)
          • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 18.07.11, 10:06
            kela999 napisała:

> znam kilka fajnych miejsc, gdzie podają pyszną kawę :0)

A czy jest to kawa Segafredo Zanetti?
            • robercik99 Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 19.07.11, 14:40
              jeśli podają pyszną kawę to nie może tam być Segafredo :)
              • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 19.07.11, 16:58
                To z pewnością są mieszanki Segafredo Zanetti ;)
                • ositsu Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 19.07.11, 17:31
                  moja babcia powiadała... są gusta i guściki :) Chyba coś w tym jest i dotyczy to też kawy, herbaty, wina, etc.
        • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 18.07.11, 10:05
          Tylko właściciele mogą dodawać na wirtualną mapę Polski lokale gastronomiczne. Co istotne, nie ma limitów w tej kwestii - jedna osoba może dodać wiele lokali (o ile jest ich właścicielem).
          • merkuryimars Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 10.08.11, 08:33
            Już zgłosiłem i liczę na wygraną:D Tylko nie bardzo wiem jak grać...
            • segafredo_zanetti Re: Zostań członkiem włoskiej rodziny 10.08.11, 08:48
              Jedynym warunkiem uczestnictwa jest posiadanie własnego ekspresu. W akcji mogą wziąć udział właściciele lokali gastronomicznych, którzy do 30 listopada 2011 roku zakupią jeden z dziesięciu promocyjnych pakietów Segafredo Zanetti, wypełnią u przedstawiciela firmy ankietę konkursową lub zarejestrują swoje zgłoszenie na www.segafredo.pl. Wszystkie oferowane zestawy posiadają atrakcyjną cenę oraz premiowane są punktami. Zgromadzenie odpowiedniej liczby punktów uprawnia do odbioru jednej z 25 atrakcyjnych nagród rzeczowych, typu: telewizor, laptop, projektor, aparat fotograficzny czy smartfon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka