drmizantrop 28.09.11, 19:20 Witam od jakiegoś czasu szukam dobrego sklepu z kawą w internecie może ktoś z was mógłby coś polecić ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drmizantrop Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 28.09.11, 19:51 Znalazłem takie www.caferoma.pl/ www.kawyswiata.eu/ co o tym myślicie Odpowiedz Link
ygosu Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 21.10.11, 12:54 Witam. Koniecznie internetowy sklep? Znam jeden dobry w Warszawie. Osobiscie lubie wejsc do sklepu z kawa i poczuc ten charakterystyczny zapach. :) Poza tym kiedy szukam czegos nowego, to zawsze milo poczuc zapach kawy przed zakupem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 05.01.18, 13:10 Najlepszy sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl zdecydowanie najelpsza kawa prosto z palarni. Odpowiedz Link
aga_djp Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 09.12.11, 12:46 Polecam nowo otwarty sklep z włoską kawą premium Cellini www.inspiracjekawowe.pl/sklep/ Idealna kawa na prezent! Odpowiedz Link
kawosz3 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 15.02.12, 10:37 ZACHĘCAM WSZYSTKICH KAWOSZY DO PRZYŁĄCZENIA SIĘ DO SPOŁECZNEJ INICJATYWY ZAKUPU GRUPOWEGO WIĘKSZEJ ILOŚCI DOSKONAŁEJ (ZDECYDOWANIE JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH) ŚWIEŻEJ WŁOSKIEJ KAWY BAZZARA TOP 12 GRAN CRU W OPAKOWANIACH 250G OD JEJ BEZPOŚREDNIEGO DYSTRYBUTORA PO ATRAKCYJNEJ, WYNEGOCJOWANEJ CENIE, KTÓRA TO INICJATYWA NARODZIŁA SIĘ W TYM MIEJSCU caffeprego.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=8456&start=135 Odpowiedz Link
rogalik333 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 08.02.12, 01:30 Polecam www.dolinaherbaty.pl w ofercie są też kawy aromatyzowane. Odpowiedz Link
wn78 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 25.02.12, 21:29 polecam hevita.pl lub kawy.otwarte24.pl Odpowiedz Link
smakosz12 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 16.03.12, 11:27 A ja polecam www.bpoint.sklep.pl/kawa/ . Mają tam naprawdę dobre kawy, a dodatkowo oferują pakiety próbne pakowane po 100g Odpowiedz Link
kofeina87 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 27.03.12, 15:42 Ja ostatnio zamówiłam kawę na www.youbean.pl, niesamowicie pachniała... pewnie dlatego, że jest wypalana na zamówienie więc super świeża. Polecam :) Odpowiedz Link
jak_kawa_to_kawa Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 07.05.12, 15:55 Polecam MoonLightCoffee - tylko 100% Arabiki. Kawy są dostarczane po ok 3-5 dniach od wypalenia. Ja kupuję od nich już od kilku miesięcy i jak dla mnie rewelacja:) Odpowiedz Link
mycoffee4uand4u Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 14.10.12, 19:22 Jeżeli KAWA jest dla was niekończącą się inspiracją i mówicie o sobie KAWOSZ to serdecznie ZAPRASZAM do internetowego sklepu; www.my-coffee.pl/ w którym znajdziesz najwyższej jakości kawy ziarniste z różnych zakątków świata, wypalane tylko na zamówienie. Odkryj nowe smaki i jakość świeżo wypalonej kawy smile a otrzymasz ogromną dawkę pozytywnej, kofeinowej energii. Gorąco zapraszam Odpowiedz Link
allekawa Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 11.01.13, 13:28 Jeśli jesteś miłośnikiem kawy to zapraszam do sklepu allekawa.pl/ Duży wybór kaw z różnych zakątków świata. W ofercie wysokiej jakości kawy ziarniste, mielone oraz kapsułki. Odpowiedz Link
podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 30.12.17, 15:01 Jeśli świeża kawa to zdecydowanie z palarni. Ja polecam sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl super duży wybór kaw. Zawsze świeża kawa. Mega. Odpowiedz Link
zebatka89 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 01.02.13, 15:24 Świetny sklep, który polecili mi znajomi i w którym zaopatruje się od dłuższego czasu. Polecam kawalavazza.com/ - Zebatka Odpowiedz Link
track7 Ja polecam cafezinho.pl 03.04.13, 15:03 od paru miesiecy jestem klientem i jestem bardzo zadowolony - nie bawią się w żadne tam włoskie niby cuda tylko prawdziwa arabika bez żadnych metek z afryki czy ameryk Odpowiedz Link
marta0_90 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 13.05.13, 11:08 Ja osobiście zaopatruję się w sklepie internetowym rajsmakosza.pl. Mają duży wybór kaw, sa niedrodzy, dosc szybko mam przesyłke w domu. Myślę że są godni polecenia :) Odpowiedz Link
40alex Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 15.05.13, 11:11 Po zapoznaniu się z ofertami sklepów poleconych byłem bardzo zdziwiony, że sklep my-coffee zaprasza dosyć oklepanym sloganem świeżo palonych ziaren o wysokiej jakości kiedy to sprzedaje Pellini czy Lavazze. Wszystko się wyjaśniło później że mamy dwa sklepy jeden to mycoffee - gdzie znajdujemy tzw. włoskie kawy czyli dużo rubusty a drugi to my-coffee.pl w którym znajdziemy kawy jednorodne i mieszanki z Arabiki. Ja jestem zwolennikiem czarnej kawy i nie koniecznie espresso więc muszę stawić na jakość a wy wybierzecie to co wam odpowiada. Tak czy owak gratulacje dla wszystkich, którzy rzucili rozpuchę :) Odpowiedz Link
salsaa1 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 28.05.13, 11:04 Proweadzę taki sklep w Paisecznie zapraszam mamy kilkadziesiat kaw singli z całego świata i kilkanaści smakowych oraz mieszanki. Szkolna 16 A Piaseczno Palona Suszona Odpowiedz Link
kon-eser Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.06.13, 20:19 Wypróbuj kawę Ottolina jest naprawdę rewelacyjna. www.littleblackcoffee.pl Odpowiedz Link
aga_smak Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 22.10.13, 13:36 Zdecydowanie polecam www.rajsmakosza.pl/kawa-ziarnista-c-214.html Co prawda mają tam głównie kawy ziarniste, ale ja akurat tylko takie kupuję do ekspresu automatycznego. Całkiem dobre ceny, szybko wysyłają. Odpowiedz Link
espressomilano Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.01.14, 16:51 Witam, polecam CAFFE VERRI www.espressomilano.pl info@espressomilano.pl Odpowiedz Link
f.fuchs Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 31.03.14, 12:13 Ten jest bardzo dobry: www.cafesklep.pl Odpowiedz Link
podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 30.12.17, 15:02 Sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl zdecydowanie najlepsza kawa. Odpowiedz Link
evildolls Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 17.05.14, 12:14 Palarnia kawy Aromacafe Jelenia Góra. Polecam, zawsze świeża, pachnąca i przepyszna kawa. Przemiły bardzo intymny lokalik w centrum miasta. W ofercie mają ogromny wybór klasycznych i smakowych kawek jak również masę cudnych herbat. Jestem fanem tego miejsca i szczerze polecam :) Aktualnie rozszerzyli ofertę o sklep internetowy www.aroma-cafe.sklep.pl Odpowiedz Link
cofeina Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 08.07.14, 14:54 evildolls napisała: > Palarnia kawy Aromacafe Jelenia Góra. Polecam, zawsze świeża, pachnąca i przepy > szna kawa. Przemiły bardzo intymny lokalik w centrum miasta. W ofercie mają ogr > omny wybór klasycznych i smakowych kawek jak również masę cudnych herbat. Jeste > m fanem tego miejsca i szczerze polecam :) > > Aktualnie rozszerzyli ofertę o sklep internetowy www.aroma-cafe.skle j Sorry jak ktoś sprzedaje tzw ..kawy smakowe to ja dziękuję !!! Odpowiedz Link
kosmotynka Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 08.07.14, 17:24 Pamiętam, że kiedyś zamawiałam ze sklepu, który się nazywał Java Coffee i byłam zadowolona. Też na stronie Almy można czasami znaleźć coś ciekawego. Odpowiedz Link
jacekmaciola Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 15.12.14, 22:03 Kawy włoskie kupuję tutaj: Kawy włoskie od KawaPartner.pl, Kawy włoskie od Coffee-World.pl Odpowiedz Link
cofeina Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 16.12.14, 13:48 dalej funkcjonuje mit ,że włoskie kawy są najlepsze ,włosi rzeczywiście mają spore doświadczenie w wypalaniu i doborze ziaren do mieszanek ale, to tylko w małych regionalnych palarniach gdzie wypala się kawę metoda tradycyjna ,kawy które trafiają do Polski do nich raczej nie należą ! Odpowiedz Link
esprit_95 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 14.01.15, 08:58 Jeśli gustujesz w włoskiej kawie to zdecydowanie polecam zajrzeć tutaj clarius24.pl/3-kawa-wloska. Przepyszna kawa z palarni włoskich w pobliżu jeziora Garda. Polecam Odpowiedz Link
puchacz30 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 10.02.15, 09:40 Ja już od jakiegoś czasu kupuję przez internet, bo to duża wygoda. Można kupić dobrą kawę bez wychodzenia z domu, a jak kupię więcej, to i dostawa za darmo. Najczęściej kupuję tutaj: www.przyjacielekawy.pl/kawa Odpowiedz Link
compaq85 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 08.04.15, 23:40 Zdecydowanie taniej i wygodniej jest załatwić sprawę przez internet. Od jakiegoś czasu mam sprawdzony sklep, dzięki poleceniu. Bez wychodzenia z domu. Zakupy robię w palarni kaw finestcoffee.pl Odpowiedz Link
podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 16.01.18, 21:08 Polecam szczególnie sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl Odpowiedz Link
marta-8686 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 13.04.15, 21:57 www.sklep.kawa.lu/ - dobry e - sklep z tradycyjnie paloną kawą. Każdy miłośnik kawy z pewnością wie, że taka kawa jest dłużo zdrowsza. Nie zawiera sztucznych dodatków. Ma niezwykły aromat. Odpowiedz Link
jarecki2404 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 18.08.15, 16:45 Polecam wyjątkowy sklep internetowy, w którym nie tylko kupisz dobrą włoską kawę i ekspresy w dobrej cenie, ale również uzyskasz fachowe wsparcie w zakresie serwisowania ekspresów: marianoitaliano24.pl/ Odpowiedz Link
kawoslaw_kawalski Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 14.09.15, 09:31 A ja polecam sklep Bogactwo Kaw. Nie tylko ze względu na jakość produktów czy ich ceny. Przede wszystkim z powodu opisów kawy. Już samo ich czytanie powoduje ślinotok :))) Weźcie na przykład opis tej słynnej hawajskiej kawy Kona - masakra: www.bogactwokaw.pl/kawa-hawaje/hawaii-kona-extra-fancy Odpowiedz Link
tikitaka21 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 18.03.16, 10:10 Jeśli chcesz wybierać w różnych kawach czyli między mieszankami arabik, arabik z robustą i wśród kaw jednorodnych to warto odwiedzić sklep Ekoitalia ekoitalia.pl/ Niektóre z tych kaw są nieprawdopodobne. Odpowiedz Link