barbie09.07
16.10.10, 11:14
Jestem mamą dziewczynki która za dwa tygodnie skończy trzy latka. Waży 10600 :(
Od września poszła do przedszkola. Pierwszy posiłek, około 120 ml mleka wypija dopiero po powrocie do domu koło 13. Gdy w przedszkolu dzieci jedzą śniadanka , obiadki ona siedzi u pani na kolanach i płacze. Rano tez mi nic nie chce jeść. Pobyt w przedszkolu muszę jej niebawem wydłużyć do 14 godziny, serce mi się kraje,że do tego czasu ona nawet się nie napije niczego w tym przedszkolu. nie bo nie po prostu. a przecież jedzenie jest tam dobre, wszystkie dzieci jedzą. Panie są bardzo miłe. Zanim poszła do przedszkola bywało ,że pierwszy posiłek jadła po południu, najczęściej mleko ,ale czasem i wypiła o 10-11. A jak wygląda jedzenie Waszych niejadków w przedszkolu?
Zanim poszla do przedszkola moja corcia jadła jeden staly posiłek, góra dwa i ze 300 ml mleka na dobę. staly posiłek tez niewielki pół sloiczka, 2/3 czasem zupy pomidorowej gerbera. jedyne co mi je od dwóch tygodni. kiedyś jadła trochę mięsa,ale od około trzech tygodni nie tyka go w ogóle. Schudła, ważyła już 10900 , no a teraz 10 600