ivana 09.06.13, 22:26 Pytanie jest proste. Co robilam po poludniu dzisiaj i z kim to robilam? Zapraszam wszystkich serdecznie do cwiczen Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 Re: Warsztat 282- Popoludnie 10 czerwca 10.06.13, 07:34 Bardzo dobry temat do ćwiczeń warsztatowych Ale numer warsztatów to 292, a nie 282 Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 10.06.13, 17:58 O kurczaki, juz poprawilam! Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 11.06.13, 14:52 Aby poprawić nazwę - trzeba by chyba rozpocząć nowy wątek (z nowym tytułem) Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 12.06.13, 09:05 To moze zostawie to tak jak jest, nie bede mieszac.. Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 12.06.13, 09:39 Jasne, to nie ma znaczenia Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 13.06.13, 17:35 witajcie na pierwsze pytanie wyszlo mi 5 buław,a na drugie 5 denarow i znow 5 kijow,uff !zadalm jezcze pytanie w jakim celu tam bylas i wyszlo Kolo fortuny,hm narazie napisz etyle ,bo nie zdaze juz zinterpretowac czy wpasc na to o co chodzite piatki daja do myslenia ,ale wydaje mi sie ,ze byals w ruchu i pospiechu i to kolo fortuny oznacza zmiane ,moze negocjowalas mieszkanie?mzoe jakis konkurs to byl?mogl byc tez maratonjakies zawody ogladalas czy meczzadalam jeszcze pytanie w jakim miejscu to znow 10 bulaw,wiec stawiam na mecz w parku Twoich dzieci wczesniej pomyslalam ,ze moze byals na rozmowie kwalifikacyjnej ,ale popoludniu chyba jednak nie odbywaja sie ,ciekawa jestem co i jak ,mzoe cos zweryfikuje do niedzieli ,ale podsumowujac rywalizacja byla ,pospiech i cos nowego zaistnialo Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 13.06.13, 17:38 5 denarow i 5 kijow moze oznaczac jakąs walke na ringu!brak mi pomyslowtrudne... Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 13.06.13, 18:59 Dzieki Haniu! Zapraszam kolejne osoby Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 14.06.13, 11:54 dopisze jeszcze,ze kojarza mi sie te karty z przeprowadzką,moze pomagals komus Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 14.06.13, 21:34 Chciałam tylko napisać, że już rozłożyłam karty, ale dopiero jutro rano napiszę, bo nie mam czasu. Niechcący jednak przeczytałam dopisek Hanny o pomaganiu - też miałam takie skojarzenia, ale mnie się kojarzyło z pomocą podtopionym przez powódź - może to skojarzenie jest wpływem różnych aktualnych wiadomości, które wprawdzie nie podkreślają informacji o klęskach żywiołowych, ale te jednak są... Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 15.06.13, 01:38 Obawiam się, ze dzisiejsza moja interpretacja będzie kiepska, bo miałam dużo „rozpraszaczy” w trakcie losowania rozkładu, ale zobaczymy. Piszę i tak poza konkursem, bo nadal nie mam ciekawego pytania. Z kim była Ivana 10 czerwca? Kto? – Świat (-); co łączy Ivanę z nim/nią? – 3 Monet; charakter osoby – 10 Mieczy; wygląd – 5 Monet (-). Osoba ta jest kimś z bliskiego kręgu Ivany, zamknięta we własnym świecie, może być samowystarczalna. Z Ivaną łączy ją jakaś współpraca od podstaw, albo znajomość z dzieciństwa. Nie wykluczone, że jedna drugiej doradza w czymś lub pomaga. Osoba ta jest depresyjna (10 Mieczy) i nie dba o własny wygląd (5 Monet). Chociaż 5 Monet może wskazywać na osobę schorowaną lub inwalidę lub osobę wymagającą pomocy. Brakuje mi tu informacji o płci i wieku – nie wyczuwam z tych kart. Dociągam: Płeć – Król Buław (-), wiek – Słońce (-) – czyżby to był młody chłopiec, jeszcze dziecko? Może Ivana zajmowała się dzieckiem, chłopcem? 10 Mieczy oznaczała by wtedy płaczliwość lub złe znoszenie oderwania od mamy. Co Ivana robiła? Ogólnie – 10 Kijów (-); stosunek Ivany do tej pracy/ działania? – Cesarzowa (-), charakter pracy? – As Pucharów(-), skutek – 2 Mieczy. To działanie było dość dużym obciążeniem – albo psychicznym, albo dużym wysiłkiem fizycznym (10 Kijów). Cokolwiek to było – Ivana panowała nad sytuacją (Cesarzowa), nie brakowało jej energii, chociaż odwrócenie karty może sugerować jakieś zmęczenie sytuacją . Praca związana była z emocjami, albo z wodą (Puchary). Skutek chyba nie doceniony lub mierny, bo 2 Mieczy ma zasłonięte oczy. Pierwszym moim wrażeniem było, że Ivana pomagała komuś – i miałam skojarzenia z pomaganiem w doprowadzaniu czegoś do porządku po powodzi. Ale jak pisząc dociągnęłam karty na wiek osoby to bardziej mi to pasuje na zajmowanie się małym dzieckiem – aby pomóc np. mamie dziecka. Dociągnę jeszcze kartę na satysfakcję Ivany: Wieża (-). O rety! No to zgłupiałam. Coś chyba nie wyszło, miało być inaczej… Czyżby totalna katastrofa? Dobrze, ze to już niedługo niedziela, bo jestem bardzo ciekawa. Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 15.06.13, 14:54 Jeszcze przyszło mi na myśl, że Ivana 10-o czerwca mogła się opiekować grupką dzieci w wieku szkolnym. Odpowiedz Link
lukrusia Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 15.06.13, 19:59 o Ivana dzisiaj robiła PAPIEŻ Kto jej towarzyszył AS KIELICHÓW Z czym to zajęcie się wiąże9 KIJÓ Ja piszę tak Ivanka uczyła kogoś , dużó mówiła , pokazywała np. z książki ? , a towarzyszyły jej młode osoby , miłe ,wesołe jeszcze bo as kielichów z tym mi się skojarzył a to dzieci . Uczyła dzieci , pokazywała nowe możliwości patrzenia na sprawy z innego punktu . Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 14:37 Fajnie dziewczynki , ze sa juz 3 interpretacje. Wieczorem podam odpowiedz. Bede starala sie napisac okolo 19. Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:27 > o Ivana dzisiaj robiła PAPIEŻ > Kto jej towarzyszył AS KIELICHÓW > Z czym to zajęcie się wiąże9 KIJÓ > > Ja piszę tak Ivanka uczyła kogoś , dużó mówiła , pokazywała np. z książki ? > , a towarzyszyły jej młode osoby , miłe ,wesołe jeszcze bo as kielichów z tym > mi się skojarzył a to dzieci . > Uczyła dzieci , pokazywała nowe możliwości patrzenia na sprawy z innego punktu Dziekuje Lukrusiu i brawa za udzial Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:14 > witajcie na pierwsze pytanie wyszlo mi 5 buław,a na drugie 5 denarow i znow 5 > kijow,uff !zadalm jezcze pytanie w jakim celu tam bylas i wyszlo Kolo fortuny, > hm narazie napisz etyle ,bo nie zdaze juz zinterpretowwac czy wpasc na to o co c > hodzite piatki daja do myslenia ,ale ydaje mi sie ,ze byals w ruchu i pospie > chu i to kolo fortuny oznacza zmiane ,moze negocjowalas mieszkanie?mzoe jakis k > onkurs to byl?mogl byc tez maratonjakies zawody ogladalas czy mecz;)zadala > m jeszcze pytanie w jakim miejscu to znow 10 bulaw,wiec stawiam na mecz w parku > Twoich dzieci wczesniej pomyslalam ,ze moze byals na rozmowie kwalifikacyjne > j ,ale popoludniu chyba jednak nie odbywaja sie ,ciekawa jestem co i jak ,mzoe > cos zweryfikuje do niedzieli ,ale podsumowujac rywalizacja byla ,pospiech i cos > nowego zaistnialo Brawo! Bardzo ladne trafienia! Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:16 Brawo, Hanno, ten mecz w parku i rywalizacja - świetne! Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:25 Nie wiem dlaczego nie moge wkleic dluzszej odpowiedzi do interpretacji Kity. Wspomne tylko ze trafila z moim zmeczeniem oraz tym ze maz ma swoj swiat, jest skoncentrowany na nim. Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:27 Bo trzeba rozdzielić na dwa kawałki, za duże się nie mieszczą Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:32 Kito nie wiedzialam, ze trzeba dzielic tekst na fragmenty ale bardzo dziekuje Tobie i Frei za interpretacje. Wielkie brawa dla wszystkich! Zwyciezczynia jest Hanna! Gratuluje Hanno! Odpowiedz Link
kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:33 Hania napisała świetną interpretację, GRATULACJE, HANIU!!! Odpowiedz Link
freya_v Re: Warsztat 282- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 17:24 Co robiła Ivana- as mieczy świat suma głupiec myślę że ta czynność miała coś wspólnego z internetem.. Może odpisywałas na emaile bądź czynnie wypowiadałaś się na jakimś forum.. As mieczy sugerowałby że musiałaś napracować się intelektualnie łącznie że światem jakbyś musiała rozpracować / przemyśleć kilka pomysłów na raz.. Mam tu głupca i świat czyli początek zakończenie czegoś i znów poczętek czyli działania dotyczyły jakichś weryfikacji wyciągnięcia wniosków i po tych wnioskach rozpoczęcie czegoś nowego co może przynieść lepsze korzyści niż wcześniej obrana droga. Ogólnie mogło chodzic o rozmowę przez email lub gg z kim?- 7monet rycerz monet suma wisielec tu nie chodzi o kogoś z Tobą spokrewnionego raczej to osoba "obca" ktoś taki z zewnątrz.. Monety więc może współpracownik lub ktoś znajomy z pracy. Myślę że to był mężczyzna który coś planuje lub inwestuje pieniądze. Razem z wcześniejszymi kartami skojarzyło mi się coś na wzór giełdy lub licytacji 7 monet rycerz monet i wisielec to karty strasznie powolnego rozwoju może ta osoba ma charakter takiego flegmatyka no i ta osoba ciągle na coś czeka.. Myślę że to co robiłaś z tą osoba też miało coś wspólnego z czekaniem/ oczekiwaniem.. Obserwacją czegoś i komentowaniem czegoś. Na myśl mi przyszły jeszcze zakupy przez internet Odpowiedz Link
ivana Re: Warsztat 282- Rozwiazanie 16.06.13, 19:11 Dziewczynki 10 czerwca bylam z mezem na boisku i gralam z nim w badmingtona Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Warsztat 282- Rozwiazanie 16.06.13, 19:54 ooooosuper ciesze sie i mysle nad tematem ,bo mam kilkazaraz napisze! Odpowiedz Link