Dodaj do ulubionych

Warsztat 282- Popoludnie 10 czerwca

09.06.13, 22:26
Pytanie jest proste.

Co robilam po poludniu dzisiaj i z kim to robilam?

Zapraszam wszystkich serdecznie do cwiczen

Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Warsztat 282- Popoludnie 10 czerwca 10.06.13, 07:34
      Bardzo dobry temat do ćwiczeń warsztatowych smile

Ale numer warsztatów to 292, a nie 282 smile
      • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 10.06.13, 17:58
        O kurczaki, juz poprawilam!
        • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 11.06.13, 14:52
          Aby poprawić nazwę - trzeba by chyba rozpocząć nowy wątek (z nowym tytułem) smile
          • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 12.06.13, 09:05
            To moze zostawie to tak jak jest, nie bede mieszac..
            • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 12.06.13, 09:39
              Jasne, to nie ma znaczenia smile
              • hanna1985 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 13.06.13, 17:35
                witajciewink na pierwsze pytanie wyszlo mi 5 buław,a na drugie 5 denarow i znow 5 kijow,uff !zadalm jezcze pytanie w jakim celu tam bylas i wyszlo Kolo fortuny,hm narazie napisz etyle ,bo nie zdaze juz zinterpretowac czy wpasc na to o co chodziwinkte piatki daja do myslenia ,ale wydaje mi sie ,ze byals w ruchu i pospiechu i to kolo fortuny oznacza zmiane ,moze negocjowalas mieszkanie?mzoe jakis konkurs to byl?mogl byc tez maratonwinkjakies zawody winkogladalas czy meczwinkzadalam jeszcze pytanie w jakim miejscu to znow 10 bulaw,wiec stawiam na mecz w parku Twoich dzieci winkwczesniej pomyslalam ,ze moze byals na rozmowie kwalifikacyjnej ,ale popoludniu chyba jednak nie odbywaja sie ,ciekawa jestem co i jak ,mzoe cos zweryfikuje do niedzieli ,ale podsumowujac rywalizacja byla ,pospiech i cos nowego zaistnialowink
                • hanna1985 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 13.06.13, 17:38
                  5 denarow i 5 kijow moze oznaczac jakąs walke na ringu!brak mi pomyslowcryingtrudne...
                  • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 13.06.13, 18:59
                    Dzieki Haniu! Zapraszam kolejne osoby
                    • hanna1985 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 14.06.13, 11:54
                      dopisze jeszcze,ze kojarza mi sie te karty z przeprowadzką,moze pomagals komus wink
                      • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 14.06.13, 21:34
                        Chciałam tylko napisać, że już rozłożyłam karty, ale dopiero jutro rano napiszę, bo nie mam czasu.

Niechcący jednak przeczytałam dopisek Hanny o pomaganiu - też miałam takie skojarzenia, ale mnie się kojarzyło z pomocą podtopionym przez powódź - może to skojarzenie jest wpływem różnych aktualnych wiadomości, które wprawdzie nie podkreślają informacji o klęskach żywiołowych, ale te jednak są...
                        • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 15.06.13, 01:38
                          Obawiam się, ze dzisiejsza moja interpretacja będzie kiepska, bo miałam dużo „rozpraszaczy” w trakcie losowania rozkładu, ale zobaczymy. Piszę i tak poza konkursem, bo nadal nie mam ciekawego pytania.

Z kim była Ivana 10 czerwca?
                          Kto? – Świat (-); co łączy Ivanę z nim/nią? – 3 Monet; charakter osoby – 10 Mieczy; wygląd – 5 Monet (-).
                          Osoba ta jest kimś z bliskiego kręgu Ivany, zamknięta we własnym świecie, może być samowystarczalna. Z Ivaną łączy ją jakaś współpraca od podstaw, albo znajomość z dzieciństwa. Nie wykluczone, że jedna drugiej doradza w czymś lub pomaga.
                          Osoba ta jest depresyjna (10 Mieczy) i nie dba o własny wygląd (5 Monet). Chociaż 5 Monet może wskazywać na osobę schorowaną lub inwalidę lub osobę wymagającą pomocy.
                          Brakuje mi tu informacji o płci i wieku – nie wyczuwam z tych kart. Dociągam:
                          Płeć – Król Buław (-), wiek – Słońce (-) – czyżby to był młody chłopiec, jeszcze dziecko? Może Ivana zajmowała się dzieckiem, chłopcem? 10 Mieczy oznaczała by wtedy płaczliwość lub złe znoszenie oderwania od mamy.

Co Ivana robiła?
                          Ogólnie – 10 Kijów (-); stosunek Ivany do tej pracy/ działania? – Cesarzowa (-), charakter pracy? – As Pucharów(-), skutek – 2 Mieczy.
                          To działanie było dość dużym obciążeniem – albo psychicznym, albo dużym wysiłkiem fizycznym (10 Kijów). Cokolwiek to było – Ivana panowała nad sytuacją (Cesarzowa), nie brakowało jej energii, chociaż odwrócenie karty może sugerować jakieś zmęczenie sytuacją . Praca związana była z emocjami, albo z wodą (Puchary). Skutek chyba nie doceniony lub mierny, bo 2 Mieczy ma zasłonięte oczy.

Pierwszym moim wrażeniem było, że Ivana pomagała komuś – i miałam skojarzenia z pomaganiem w doprowadzaniu czegoś do porządku po powodzi. Ale jak pisząc dociągnęłam karty na wiek osoby to bardziej mi to pasuje na zajmowanie się małym dzieckiem – aby pomóc np. mamie dziecka.
                          Dociągnę jeszcze kartę na satysfakcję Ivany: Wieża (-).
                          O rety! No to zgłupiałam. Coś chyba nie wyszło, miało być inaczej… Czyżby totalna katastrofa?

Dobrze, ze to już niedługo niedziela, bo jestem bardzo ciekawa.
                          • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 15.06.13, 14:54
                            Jeszcze przyszło mi na myśl, że Ivana 10-o czerwca mogła się opiekować grupką dzieci w wieku szkolnym.
                            • lukrusia Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 15.06.13, 19:59
                              o Ivana dzisiaj robiła PAPIEŻ
                              Kto jej towarzyszył AS KIELICHÓW
                              Z czym to zajęcie się wiąże9 KIJÓ

Ja piszę tak smile Ivanka uczyła kogoś , dużó mówiła , pokazywała np. z książki ? , a towarzyszyły jej młode osoby , miłe ,wesołe jeszcze bo as kielichów z tym mi się skojarzył a to dzieci .
                              Uczyła dzieci , pokazywała nowe możliwości patrzenia na sprawy z innego punktu .

smile
                              • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 14:37
                                Fajnie dziewczynki , ze sa juz 3 interpretacje. Wieczorem podam odpowiedz. Bede starala sie napisac okolo 19.
                                Buziaki dla wszystkich
                              • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:27
                                > o Ivana dzisiaj robiła PAPIEŻ
                                > Kto jej towarzyszył AS KIELICHÓW
                                > Z czym to zajęcie się wiąże9 KIJÓ
                                >
                                > Ja piszę tak smile Ivanka uczyła kogoś , dużó mówiła , pokazywała np. z książki ?
                                > , a towarzyszyły jej młode osoby , miłe ,wesołe jeszcze bo as kielichów z tym
                                > mi się skojarzył a to dzieci .
                                > Uczyła dzieci , pokazywała nowe możliwości patrzenia na sprawy z innego punktu

Dziekuje Lukrusiu i brawa za udzial
                • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:14
                  > witajciewink na pierwsze pytanie wyszlo mi 5 buław,a na drugie 5 denarow i znow 5
                  > kijow,uff !zadalm jezcze pytanie w jakim celu tam bylas i wyszlo Kolo fortuny,
                  > hm narazie napisz etyle ,bo nie zdaze juz zinterpretowwac czy wpasc na to o co c
                  > hodziwinkte piatki daja do myslenia ,ale ydaje mi sie ,ze byals w ruchu i pospie
                  > chu i to kolo fortuny oznacza zmiane ,moze negocjowalas mieszkanie?mzoe jakis k
                  > onkurs to byl?mogl byc tez maratonwinkjakies zawody winkogladalas czy mecz;)zadala
                  > m jeszcze pytanie w jakim miejscu to znow 10 bulaw,wiec stawiam na mecz w parku
                  > Twoich dzieci winkwczesniej pomyslalam ,ze moze byals na rozmowie kwalifikacyjne
                  > j ,ale popoludniu chyba jednak nie odbywaja sie ,ciekawa jestem co i jak ,mzoe
                  > cos zweryfikuje do niedzieli ,ale podsumowujac rywalizacja byla ,pospiech i cos
                  > nowego zaistnialowink

Brawo! Bardzo ladne trafienia!
                  • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:16
                    Brawo, Hanno, ten mecz w parku i rywalizacja - świetne!
                    • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:25
                      Nie wiem dlaczego nie moge wkleic dluzszej odpowiedzi do interpretacji Kity. Wspomne tylko ze trafila z moim zmeczeniem oraz tym ze maz ma swoj swiat, jest skoncentrowany na nim.
                      • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:27
                        Bo trzeba rozdzielić na dwa kawałki, za duże się nie mieszczą smile
                        • ivana Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:32
                          Kito nie wiedzialam, ze trzeba dzielic tekst na fragmenty ale bardzo dziekuje Tobie i Frei za interpretacje.
                          Wielkie brawa dla wszystkich!

Zwyciezczynia jest Hanna!

Gratuluje Hanno!
                          • kita32 Re: Warsztat 292- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 19:33
                            Hania napisała świetną interpretację,

GRATULACJE, HANIU!!!
    • freya_v Re: Warsztat 282- Popoludnie 10 czerwca 16.06.13, 17:24
      Co robiła Ivana- as mieczy świat suma głupiec

myślę że ta czynność miała coś wspólnego z internetem.. Może odpisywałas na emaile bądź czynnie wypowiadałaś się na jakimś forum..
      As mieczy sugerowałby że musiałaś napracować się intelektualnie łącznie że światem jakbyś musiała rozpracować / przemyśleć kilka pomysłów na raz..
      Mam tu głupca i świat czyli początek zakończenie czegoś i znów poczętek czyli działania dotyczyły jakichś weryfikacji wyciągnięcia wniosków i po tych wnioskach rozpoczęcie czegoś nowego co może przynieść lepsze korzyści niż wcześniej obrana droga.
      Ogólnie mogło chodzic o rozmowę przez email lub ggwink

z kim?- 7monet rycerz monet suma wisielec

tu nie chodzi o kogoś z Tobą spokrewnionego raczej to osoba "obca" ktoś taki z zewnątrz.. Monety więc może współpracownik lub ktoś znajomy z pracy. Myślę że to był mężczyzna który coś planuje lub inwestuje pieniądze. Razem z wcześniejszymi kartami skojarzyło mi się coś na wzór giełdy lub licytacjitongue_out 7 monet rycerz monet i wisielec to karty strasznie powolnego rozwoju może ta osoba ma charakter takiego flegmatyka no i ta osoba ciągle na coś czeka.. Myślę że to co robiłaś z tą osoba też miało coś wspólnego z czekaniem/ oczekiwaniem.. Obserwacją czegoś i komentowaniem czegoś.
      Na myśl mi przyszły jeszcze zakupy przez internettongue_out
      • ivana Re: Warsztat 282- Rozwiazanie 16.06.13, 19:11
        Dziewczynki 10 czerwca bylam z mezem na boisku i gralam z nim w badmingtonawink

• kita32 Re: Warsztat 282- Rozwiazanie 16.06.13, 19:13
          smile
          • hanna1985 Re: Warsztat 282- Rozwiazanie 16.06.13, 19:54
            ooooowinksuper ciesze sie i mysle nad tematem ,bo mam kilkawinkzaraz napisze!
            • lukrusia Re: Warsztat 282- Rozwiazanie 18.06.13, 20:08
              gratuluje hanna smile
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka