Dodaj do ulubionych

Sen z drugiej strony Jaźni?

07.12.21, 05:18
...co odsłania progi podświadomości.
Ciekawe, bo po zmyciu głowy nagle mi się okazał.
Stacja kolejowa być musiała rzecz jasna "w zasięgu "i ciemno tam było...pełno pajęczyn, meble stare "ale pustostan" sugerowały "odcięcie z krainy duchów" i PARAPSYCHOLOGICZNIE też - to był sen "zza żelaznej bramy".
.Stację składam na skojarzenia czysto symbolicznej natury.

Mianowicie w nocy mama śp.powiedziała mi,że mieszkanie bym może kupiła... mieszkanko było kawalerka jednopokojowa, kuchenka w aneksie,caqłkowice ciemno i stare - bo takie były doświadczenia moje, tym niemniej stało pusto.
Zapytałam, skąd mają być na to pieniądze - a ona, że jakieś 200 000 to ma ,oszczędności.
Obudziłam się.
Co najbardziej mnie zdziwiło, to Jej troska , bo nie mam wcale praw do ZUS (a projekty rządowe przytłaczają nieużyciem, bo napracowaliśmy się za... darmo, albo nierejestrowani, za rodziców harowaliśmy po nocach i nie mamy uprawnień, albo być może za mało.)
No i perfekcyjne dostosowania do cen i dawniejszych możliwości rodzicielskich. Bardzo realistyczny,jak z pajęczynami.
Wizja po prostu. w "niebycie"geograficznym zawieszona, skojarzeń brak z miejscem.

Co powiecie? Plese,komentujcie,również Madzia czy Andgie są zaproszone, nie tylko koleżanka w Wrocka.
Zwłaszcza, że miały podobne przypadki...
Może karty ktoś postawi?
(Copy)
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Sen z drugiej strony Jaźni? 09.12.21, 07:49
      Juz wiem więcej , rozpisałam się na innym forum - na "poga - duchach".
      Ktoś ma jakieś złudzenia, że dziecko zagubione z nadajnikiem, niby Irakijka może być każdego koloru i każdych rysów twarzy, nie mowiąc o wieku?
      Nie mówiąc o pochodzeniu, bo co tu robią uchodźcy z Iraku
      . Co to . hotelu ni ma, jak we Francji?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka