Dodaj do ulubionych

seria zaćmień Słońca i Księżyca w ważnych punktach

02.09.15, 16:05
Ostatnio obserwuję jak sporo zaćmień i Słońca i Księżyca (w tym te progresywne i dyrekcyjne) ma miejsce w moim horoskopie:
- zaćmienie Słońca z 20 marca miało miejsce dosłownie w ostatnim stopniu 2 domu (ostatnie lata były niewesołe finansowo), było to w sekstylu do natalnego Słońca w IV domu;
- zaćmienie Księżyca z 4 kwietnia tego roku dotknęło mojego natalnego Plutona w Wadze (9 dom, koniunkcja do MC tam gdzie mieszkam)- sekstyl do natalnego Neptuna w 11 domu;
- 12 września zaćmienie Słońca będzie miało miejsce w moim 8 domu, w luźnej koniunkcji (6 st) do natalnego Węzła Północnego i w kwadraturze do Neptuna w 11 domu (Neptun tranzytuje teraz również mój Węzeł Południowy i Punkt Małżeństwa)
- 27 września zaćmienie Księżyca będzie w koniunkcji do mojego Punktu Szczęścia i Punktu Ducha (również w koniunkcji do tych punktów znajduje się dyrekcyjny Księżyc i natalna Ceres) - całość utworzy półsekstyl do natalnej koniunkcji Marsa i Wenus na IC;
- w solariuszu na ten rok mam nów na granicy 8 i 9 domu;
- mam również progresywny nów Księżyca, który teraz jest na moim descendencie w 5 st Raka i w dodatku robi koniunkcję luźną koniunkcję do progresywnej Wenus oraz do progresywnego Słońca;

Natalnie Słońca w 27st Byka, Księżyc w 26st Wodnika. Satrun kończy swoją opozycję do Słońca, z czego bardzo się cieszę, jak wszystkie Byki.

Proszę o pomoc w interpretacji, trudno samemu "rozgryźć" te wszystkie zaćmienia.
dane urodzeniowe 18.05.79 g23.45, Piła
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka