Dodaj do ulubionych

Gdzie jest bluza?

28.02.16, 06:03
Witam. Czy ktoś zechciałby pomóc mi rozwikłać zagadkę, gdzie znajduje się zagubiona przeze mnie bluza?
ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=hiccup16&photoId=1214142
Miałam ją ze sobą w dniu imprezy pracowniczej. Myślałam, że mam ją cały czas przy sobie, ale rano w domu przyjaciela okazało się, że jej nie ma. Sprawdziłam obie restauracje, w których byłam razem z pracownikami, ale nic się nie znalazło. Jest to oryginalna i dość wartościowa dla mnie rzecz i zastanawiam się, gdzie mogłam ją zgubić. Księżyc pokazuje, że nie jest w najlepszym stanie. Pomyślałam, że może wracając z restauracji mogłam zgubić ją na ulicy i ktoś mógł ją wyrzucić, ale Księżyc znajduje się w 7 domu, co mogłoby wskazywać na kradzież. Sygnifikator bluzy, Wenus, w domu 11... Może jednak jest u przyjaciela? Wydaje mi się, że przeszukałam wszystkie możliwe zakamarki, ale nie mogłam jej znaleźć. Rak na IC i Skorpion mógłby wskazywać na to, że jest gdzieś ukryta. Jeśli macie jakieś wskazówki, proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • linkula Re: Gdzie jest bluza? 05.05.16, 08:46
      Może zamiast jej szukać lepiej sprawdź bluzy na zamówienie w internecie? Teraz możesz zamówić każdy wzór jaki Ci się zamarzy, nawet swój własny projekt. Ja na Twoim miejscu nie przejmowałabym się stratą, to zawsze początek na coś nowego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka