Dodaj do ulubionych

6 planet w tym samym znaku w horoskopie

28.09.17, 03:36
Witam

Mam dwa pytania odnośnie mojego horoskopu. Jestem ciekawa opinii osób z większą wiedzą astrologiczną, niż ja i umiejących bezstronnie na to spojrzeć. Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli ktoś mógłby poświęcić kilka minut.

Mój horoskop:
oi67.tinypic.com/1zd8w6.jpg
1.
Zwaliła mi się w ostatnich latach na głowę ogromna ilość problemów we wszystkich sferach życia. Było to jak efekt domina - jeden problem pociągał za sobą kilka poważniejszych, aż w pewnym momencie całkowicie zwaliło mnie z nóg. Początek problemów - jesień 2012. W późnym 2016 sytuacja zaczęła się stabilizować (niekoniecznie polepszać).

Widzicie jakieś potencjalne przyczyny wyjaśniające tę nagłą tendencję spadkową? Można by to powiązać z tranzytem Saturna przez ASC i stellium w strzelcu? Kiedy mogę spodziewać się jakiejś poprawy? Warto robić sobie jakieś nadzieje w związku z Jowiszem w Skorpionie (październik) i Saturnem w Koziorożcu (grudzień)?

2.
Jestem studentką. Od dziecka ciągnęło mnie w kierunku zawodów medycznych i radziłam sobie świetnie w szkole, ale wobec problemów z ostatnich lat nie miałam możliwości pójścia na takie studia i wylądowałam na czymś innym. Ostatnio sytuacja się stabilizuje i zaczęłam rozważać zmianę kierunku w 2018.

Czy faktycznie widać u mnie jakieś predyspozycje do wykonywania zawodów medycznych (najchętniej lekarz/chirurg), czy po prostu to ja sobie coś ubzdurałam? Warto sobie zawracać głowę? Aktualnie jestem na kierunku humanistycznym, którego nie cierpię.
Obserwuj wątek
    • vixteq Re: 6 planet w tym samym znaku w horoskopie 28.09.17, 03:45
      I może dopiszę tak od razu tutaj, żeby w przyszłości nie zaśmiecać forum podobnymi wątkami: Jak rysują się u mnie prospekty na małżeństwo? Jeśli optymistycznie, to kiedy mogłoby to potencjalnie nastąpić (jaki typ partnera)?
    • louisa.herrmann95 Re: 6 planet w tym samym znaku w horoskopie 07.02.20, 17:28
      świetna informacja, dziękuję za udostępnienie

Horoscope 2020

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka