lwi2 06.10.08, 08:56 Pytanie do janou - jak będzie po francusku "nów prenatalny"? To jest nów przed urodzinami osoby. Bo ciekawa jestem czy po francusku dużo o nim piszą, może uda mi się roszyfrować. Dziękuję z góry. Lwi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janou Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 06.10.08, 10:26 pisza pisza,tylko trzeba "lazic po necie",po poludniu sprobuje cos poszperac nouvelle(nowa,bo po francusku ksiezyc jest zenski) lune(ksiezyc) prénatale(przed urodzeniem); nouvelle lune prénatale Odpowiedz Link
janou Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 06.10.08, 20:46 sorry,nie znalazlam nic a nic zadalam pytanie na kilku forach ale tu tez nikt nie odpowiada,narazie. Dziwne jest jeszcze to,ze ja mam mniej wiecej 50 ksiazek astrologii, wiecej niz polowe tego samego autora Hadès'a,on tez nic o tym nie pisze. Ostatnia nadziejamam kolezanke ktora tez pasjonuje sie astrologia,wiem ze ma tak jak ja wiele ksiazek, w przyszlym tygodniu sie spotykamy,wiec moze cos znajde na temat. Odpowiedz Link
dagmara888 Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 06.10.08, 22:25 Nouvelle lune prenatale - wystarczy w astro.com zmienic jezyk na francuski Pozdrawiam wszystkich po dluzszej nieobecnosci Odpowiedz Link
lwi2 Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 08.10.08, 20:14 Jakoś mi z oporem idzie szukanie czegokolwiek na ten temat, jeden sensowny link znalazłam tylko: rudhyar.com/astroarticles/newmoonbeforebirth.php A Wy sprawdzaliście sobie w horoskopach nów prenatalny, nasuwają się jakieś wnioski? I dlaczego ten tuż przed urodzeniem miałby być taki ważny? Że to "ten" Księżyc? Mam Księżyc w Wodniku, a nów prenatalny w Byku, dość sporo przed urodzeniem. Wszystkie planety horoskopu zdążył mi zaliczyć (od Byka do Wodnika), bo w Rybach i Baranie nic nie mam, tylko Eris. I czy pełnia przed urodzeniem też jest ważna? Jakby ktoś miał jakieś przemyślenia to bardzo proszę. Lwi Odpowiedz Link
mii.krogulska Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 14.10.08, 00:04 Z tego, co pamiętam, liczył się dom nowiu w Twoim radixie - jako to, co odziedziczone i ważne - to ze strony Leona Zawadzkiego. Ale czytałam to lata temu. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link
janou Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 14.10.08, 15:51 Wlasnie przeczytalam artykul o nowie Zawadzkiego ale nie rozumiem tego;"ze wspolmalzonek umrze przed WlH(l z kreska)kiedy now jest w VII domu,co to jest WlH? Tak sie zdarza ze ja i moj maz mamy now w VII domu ,ja na szczycie w Strzelcu,maz w srodku VII Ryby ale z koniunkcja z Merkurym (wladca asc-Panna)i jestesmy malzenstwem prawie 43 lat(wyszlam za maz jeszcze w zlobku Odpowiedz Link
mii.krogulska Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 14.10.08, 16:00 Witam, WłH czyli Właściciel Horoskopu. Na szczęście te "przepowiednie" zbytnio się nie sprawdzają Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link
kita32 pozdrawiam 08.10.08, 20:51 > Pozdrawiam wszystkich po dluzszej nieobecnosci ....Dagmaro, cieszę się, że jesteś Odpowiedz Link
janou Re: pozdrawiam 13.10.08, 22:03 Dostalam informacje u kolezanki i z......Brazylii,otoz now prenatalny daje atmosfere,ton jaki byl tuz przed urodzeniem,jak mieli do siebie rodzice,co na Ciebie zaprojektowali czego od Ciebie beda oczekiwac. Z nowem prenatalnym mozesz tez robic solariusze,progresje,ja sprawdzilam u siebie i to dobrze dziala. Co jest tez wazne to np;w moim horoskopie Slonce Ksiezyc sa dokladnie na szczycie DC,0.21 ,now na 0.50 to znaczy ze w zyciu inni beda mieli bardzo wielki wplyw, a ze Ksiezyc jest w kwadraturze z Marsem(pierwszy aspect jaki robi Ksiezyc i inna planeta,to jest jeden z najwazniejszych aspektow dlatego ze pierwszy aspekt z ksiezycem)nie zawsze bedzie latwoz reszta ten aspekt mam w natalnym Ksiezyc 18°30 w Rybach,Mars 18°54 w Strzelcu. Mam nadzieje ze zrozumiesz moje wypociny,nie zawsze mi idzie z tlumaczeniem ps:wyslalam do administracji Astrodient prosbe czy nie mogliby otworzyc forum z wszystkimi dodatkami w polskim jezyku,bo zauwazylam w ostatnia sobote ze maja takie w jezyku serbskim. Odpowiedz Link
mii.krogulska Re: pozdrawiam 14.10.08, 00:01 Witam, mają po serbsku z powodu sporej międzynarodowej działalności choćby Branki Stamenkowic. Polska nie ma stowarzyszenia, więc nie ma się kto wstawić. O nowiu prenatalnym pamiętam, że znalazłam ciekawe materiały u Leona Zawadzkiego na www.logonia.org Mile się czytało, ale wiele mi to wtedy nie wniosło. Może to nie był ten czas? Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link
margoux Re: pozdrawiam 16.10.08, 19:33 Mam nów prenatalny w VII d. w scisłej koniunkcji z Wenus. Sama nie wiem, śmaić się czy płakać. Natalnie VII dom też niczego sobie obsadzony. I co z tego, sprawy 7-domowe leżą na całej linii. Jak tak dalej pójdzie, dojdę do wniosku, że astrologia to ściema... pozdr. m. Odpowiedz Link
marinasun Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 28.09.15, 15:28 A jak należałoby patrzeć na nów prenatalny w koniunkcji z władcą horoskopu i władcą MC (Merkury) w V domu? + ok. 5 stopniowa koniunkcja Wenus od strony d. IV. Odpowiedz Link
domitrax Re: nów prenatalny, prenatal New Moon i ?? 27.09.17, 23:41 O do samego nowiu to straszliwie mało informacji w necie o tym niestety . Bardzo tajemniczy ten nów. ____________ www.horoskop360.pl/horoskop-miesieczny Odpowiedz Link