kilo6 25.01.05, 18:31 czy wie ktos co będzie budowane na tym ogrodzonym terenie koło ZDZ-tu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurek21 Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 01.03.05, 18:57 Będą tam budowane boiska szkolnei inne projekty Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 01.03.05, 19:22 a ja słyszałem ze maja tam stwiać hale sportową Odpowiedz Link Zgłoś
piotrhans Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 01.03.05, 21:17 Ho ho!!! Znowu hala. Z ilosci nowych obiektów sportowych wybudowanych w Starachowicach w ostatnich latach moznaby wnosić że to miasto sportu. A fakty mówia same za siebie. Najpierw umarł kosz, a agonia piłki noznej ostatnio znalazła swój finał. Trzeba wystawić te obiekty na dzierżawe. tylko komu?.... Lepiej byłoby te pieniadze zainwestowac w cos pozyteczniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 02.03.05, 07:35 czyli...remont starego miasta :] Odpowiedz Link Zgłoś
piotrhans Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 02.03.05, 12:40 No owszem... Wierzbnik wymaga inwestycji. Ale miałem na mysli także inne sprawy min: kanalizacje południa, remont dróg, infrastruktura . A takze inne projekty. Przeciez kasy brakuje a ztego co sie orientuje na budowe skądinąd okazałej hali sportowej na południu wydano pieniądze z obligacji które trzeba wykupić. Miasto powinno zając sie tutaj szczególnie poprawa infrastruktury. A tak wkrótce będą puste piekne hale.... Odpowiedz Link Zgłoś
starachowice-fan Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 07.03.05, 00:17 Dla twej wiedzy: ZDZ nie manic wspólnego z gminą starachowice, więc żadnych strat na środkach inwestycyjnych miasto nie poniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrhans Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 07.03.05, 14:44 Ok. Ale ja mówiłem o hali na południu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrhans Re: Co bedzie budowane koło ZDZ ? 07.03.05, 14:44 Ok. Ale ja mówiłem o hali na południu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś