Dodaj do ulubionych

Kto Prezydentem Starachowic?

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 10:40
Czy znacie jakiegoś człowieka godnego zaufania na którego mógłbym głosowac w
wyborach samorzadowych?
Obserwuj wątek
    • Gość: szaran Re: Kto Prezydentem Starachowic? IP: *.poz.zigzag.pl 04.06.02, 08:28
      Nie pomogę Ci, bo nawet nie wiem kto będzie w tych wyborach startował. Ale
      pewnie sam doskonale wiesz, że polityka a obietnice wyborcze to dwa odległe
      bieguny. Z tej racji, ktokolwiek by nie doszedł do władzy sytuacja w mieście
      niewiele sie zmieni.
    • wbinio Re: Kto Prezydentem Starachowic? 07.06.02, 22:27
      Tylko nie na warchołów z Samoobrony!!!!! Bo po ostatnich wyborach do sejmu w
      Starachowicach byli na drugim (albo 3) miejscu pod względem oddanych głosów...
      To daje do myślenia dlaczego społeczeństwo Starachowic głosowało na warchołów...
      • Gość: mały Re: Kto Prezydentem Starachowic? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 23:00
        Już o paru kandydatach na kandydatów czytałem w lokalnej prasie. Co o nich
        sądzicie?
        • Gość: e-nauta Re: Kto Prezydentem Starachowic? IP: 212.76.37.* 06.07.02, 14:38
          Niektorzy podobno sie wahaja, a inni czekaja na decyzje partii...
          Jak masz dokladniejsze kandydatury - to podaj. Ocenimy delikwentow.
          Na pewno nie byly prezydent Krzeszowski. Juz wykorzystal swoje piec minut
          na "maly" bezprawny remont swojego domku.
          • Gość: łysy Re: Kto Prezydentem Starachowic? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 16:56
            Gość portalu: e-nauta napisał(a):

> Niektorzy podobno sie wahaja, a inni czekaja na decyzje partii...
            > Jak masz dokladniejsze kandydatury - to podaj. Ocenimy delikwentow.
            > Na pewno nie byly prezydent Krzeszowski. Juz wykorzystal swoje piec minut
            > na "maly" bezprawny remont swojego domku.

Ja mieszkam w Starachowicach dopiero od dwóch lat i nie znam tu zbyt wielu ludzi
            stąd mój post i prośba o ocenę kandydatów i ewentualnie ich bliższe
            przedstawienie.
    • Gość: ERYK może Ernest Szczepaniak? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 22:05

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka