Dodaj do ulubionych

Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starachow.

12.06.06, 23:16
Witam
Moze ktos wie z wlasnego doswiadczenia albo slyszal cos na temat warunkow
pracy w koncernie RR Donnelley? Chodzi konkretnie o Poligrafie bis w
Starachowicach. Chetnie dowiem sie czy szybko dostaje sie umowe na czas
nieokreslony, jaka jest atmosfera pracy, przestrzeganie BHP i KP, mile
widziane orientacyjne dane o zarobkach i jak rowniez wszelkie inne. (praca
dotyczy stanowiska produkcyjnego).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bmwariat Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 20.06.06, 14:52
      nie jestem ze Starachowic, ale powiem Ci DARUJ SOBIE. Co trochę poszukują
      pracowników. Rotacja niesamowita, wszystko na rozmowie pięknie cacy, a w
      praktyce jest inaczej. Pracujesz po 12 czasami więcej godzin za 900 zł..
      • gingersowna1 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 09.08.06, 10:11
        Zależy na jakim wydziale. na introligatorni pracuje sie 8 godzin. są 3 zmiany. Ciezko jest owszem.
        • fragola15 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 21.08.06, 17:13
          hmmm na introligatorni powiadasz?to trochę mija się z prawdą.Teraz część
          pracuje po 12, a z soboty na niedzielę w ten weekend pracowali
          14,wiec.....myślę,że komentarz zbędny.:)
          • gingersowna1 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 17.09.06, 19:12
            Zależy kto.
            • bmwariat Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 22.09.06, 07:37
              odradzam. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Rotacja niesamowita. Nikt ze
              Starachowic nie chce pracować to rozsyłaja ogłoszenia w Ostrowcu i pewnie
              gdzieś indziej jeszcze.
    • szymon7805 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 14.10.06, 21:11
      Toż to czysty obóz pracy
    • gwiazdeczka.p Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 24.10.06, 13:20
      Słuchaj pracowałam tam 10 m-cy. Powiem Ci wprst, daruj sobie. Ja tam byłam
      tylko dlatego, ze musiałam sobie troche do szkoły dorobić.Ale to jest czysty
      kołchoz.Odeszłam stamtąd na poczatku roku a podobno teraz sie wiele rzeczy
      pozmieniało i jest jeszcze gorzej.Szukaj pracy gzie indziej a o stałej umowie
      tam to możesz sobie tylko pomazyć!!! powodzenia
      • asterix_323 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 20.11.06, 17:00
        To jeszcze zalezy, gdzie walczysz... jak bezposrednio w Poligrafii, to fakt
        praca na zmiany i tez w weekendy, ale da sie zyc. Gorzej jesli przez
        posredników, i w dodatku dorywczo - wtedy z kasą nieciekawie...
        • ewam_1977 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 27.04.07, 09:24
          czy ktoś wie coś na temat Dni Otwartych w Poligrafii ? Kiedy się odbywają i jaką
          pracę oferują ? Pozdrawiam serdecznie Starachowice
          • kilo6 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 27.04.07, 18:07
            Otwarte drzwi są co wtorki od 9 do 15 z tego co wiem mają zatrudnić 50 osób.
    • paulina19811 Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 29.04.07, 09:17
      w tej firmie jest różnie!!!!! najpierw są mili i obiecują a później umywją
      ręcę!!!! powinna sie nimi zająć PIP!!!! może przestaliby sobie robić żarty z
      ludzi!!wydaje im się, że to Bogowie bo ludzie potrzebują pracy i wiedzą ,że
      pracownika będą mieli zawsze!! tylko, że mało kto chce już tam pracować!!!
      muszą zaoferować duuużżżąąąąąąąąąąą kase żeby tam ludzie chcieli pracować! a o
      firmie świadczy najlepiej fakt, że ludzie nerwowo nie wytrzymują i z pracy
      wywozi ich pogotowie!!!!
    • 78agata Re: Praca w RR Donnelley - Poligrafii bis Starach 13.05.07, 14:18
      Jesli wybierasz sie do pracy do poligrafii, do RR Donnelley to bedziesz
      pracowac na 3 zmiany, na introligatorni ludzie maja ok 700 zł. a nawet czesto
      po 12 godzin pracuja. stawka jest godzinowa. umowe jesli dostaniesz sie do RR
      Donnelley nie ma na czas nieokreslony. Atmosfera jest w miare ok. Jesli chodzi
      o przestrzeganie BHP to jest czysta paranoja. Przyjec ogolnie nie ma chybaze
      masz dobre znajomosci. Na introligatorni z zarobkami jest roznie. tzw robole
      maja 6 zl na godzine. Operator maszyny ma troche wiecej. Najlepiej jest na hali
      maszyn ale zeby tam isc to trzeba miec pojecie o pracy na rotomanach. Mozesz
      sie przyjac do firmy Randstad jako pomocnik tzn na 1/8 etatu, stawka godzinowa
      i licz sie z tym ze nie bedziesz chodzic codziennie. To kołchoz. Za psie
      pieniadze. Ale radze ci tak jak wszysce.... nie pchaj sie tam. To wyzysk i
      kołchoz.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka