rado141 05.10.06, 14:14 Denerwuje mnie biadolenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kilo6 Re: Starachowice to piękne miasto!!! 05.10.06, 17:17 Polak potrafi tylko biadolić ;) pozdrawiam kolejnego fana Starachowic Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-love Re: Starachowice to piękne miasto!!! 05.10.06, 17:23 Polak lubi biadolić? Skąd to przekonanie? Postaw tu Niemca - palnie sobie w łeb, a my jakos zyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: Starachowice to piękne miasto!!! 05.10.06, 18:15 Tak lubi biadolić nawet jak żyje w dobrobycie to cały czas mu mało i narzeka na wszystko w tym wypadku na miasto.Nie taki starszny diabeł jak go malują.A Niemcy to inna bajka...to naród wybrany ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rado141 Re: Starachowice to piękne miasto!!! 09.10.06, 11:56 Ogólenie to nie zgadzam się z erykiem_77 z tematu: Starachowicka beznadzieja. A jak chcemy żeby było lepiej to zróbmy coś sami. Będą wybory będzie okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttof Re: Starachowice to piękne miasto!!! 09.10.06, 12:12 "Będą wybory będzie okazja." Wybory są podstawa demokracji. Dobre wybory do gwarancja rozwoju. Do tej pory z tym Polacy maja największy problem z odpowiednimi wyborami. Wynika to z tego,ze u nas demokracja istnieje od 89 roku. Nie umiemy korzystać z największego wynalazku politycznego- demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-love Re: Starachowice to piękne miasto!!! 11.10.06, 22:41 dlaczego nie umiemy? I po co to piszesz? Ku pokrzepieniu serc? a moze Ty bys potrafił skorzystać z demokracji? czy tylko piwko sączyć i marudzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberttof Re: Starachowice to piękne miasto!!! 12.10.06, 08:43 Nie biadolę tylko stwierdzam fakt. Nasza demokracja jest w powijakach i co za tym idzie nie w pełni rozwinięta, stąd jej błędy. Piwo pić nie grzech, ty pewnie pijesz drinki. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-love Re: Starachowice to piękne miasto!!! 13.10.06, 15:17 piwko rzecz wspaniała! Pomaga sie zamroczyć i brzuch hodować. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon7805 Re: Starachowice to piękne miasto!!! 13.10.06, 18:35 Jestem mieszkańcem Mielca i byłem w lipcu w Starachowicach. Miasto mi się bardzo podobało. Oczywiście trzeba poprawić tu i uwdzie, ale to jeszcze nie powód do narzekań jakie to miasto jest tragiczne puste i banalne. Jak się je lubi to można dostrzec plusy. Ludzie troche optymizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Starachowice to piękne miasto!!! 17.10.06, 11:20 miasto jest piękne głównie z racji swojego położenia , ale niestety strasznie zaniedbane .To miasto nie miało gospodarza chyba od 50 lat.Budowa 30 czy 40 km kanalizacji sanitarnej mówi samo za siebie. To są zaniedbania ostatnich 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Starachowice to piękne miasto!!! 19.11.06, 18:39 malo ze piekne to jeszcze z ranga w swietokrzyskim Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Starachowice to piękne miasto!!! 21.11.06, 16:24 Piękne! zgadza się! zaniedbane też, niestety. mam nadzieję, że się to zmieni, ponieważ przykro mi patrzeć np. na nasz park. Coraz mniej młodych ludzi? chyba tak, albo się świetnie kryją :( szkoda Odpowiedz Link Zgłoś