janek440 03.11.10, 09:32 Hejo. Zanim zdecydujemy się na fotografa wolelibyśmy skonsultować. Mieszkamy tu od niedawna i nie chcemy ściągać fotografa z innego miasta. Kto według Was robi najciekawsze zdjęcia ślubne w mieście? Pozdrawiamy Janek i Ola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_1985 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 03.11.10, 10:15 Zajrzyj na stronę Kamila i Sylwii Pawlik (www.kamilpawlik.com) albo najlepiej się z nimi spotkaj, bo to co zobaczyłam u nich na żywo w albumach to było naprawdę coś pięknego. Ślub mam dopiero w 2012, ale na fotografa po obejrzeniu ich prac, zdecydowałam się już teraz i wprost nie mogę się doczekać :-))) Odnośnie ceny to są zdecydowanie tani jak na ten przedział jakościowy jaki oferują, więc warto. No i jest ich dwoje :-D Odpowiedz Link
janek440 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 03.11.10, 11:48 Ewa, dzięki za info. Najlepsze zdjęcia jakie do tej pory widzieliśmy w mieście, niestety nie mają wolnego terminu :-( Czy ktoś jeszcze może kogoś polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link
susia2 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 03.11.10, 18:19 G.Skowronek i M.Knieja.-ale nie wiem który jest lepszy. Odpowiedz Link
janek440 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 03.11.10, 22:29 susia2, oj nie o takie zdjęcia nam chodzi, nie podobają nam się niestety :-( Odpowiedz Link
sasetka123 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 04.11.10, 15:01 spojrzcie na fotografianka.pl lub redteam.pl..Znajomi byli zachwyceni-redteam'em,co prawda nie maja typowo slubnych zdjec na swojej stronie internetowej,ale jak napiszecie do nich maila,to wysla wam "paczke" fotek:)pozdrawiam Odpowiedz Link
czarny.aramis Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 04.11.10, 15:01 Mysle ze to Ci sie spodoba www.handlerfotografia.pl/ Odpowiedz Link
ankaya1985 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 22.11.10, 19:05 Skowronek moze tak, ale jezeli wybierzecie właśnie Fotofabrykę to robi dla nich zdjęcia pewien chłopak, My trafiliśmy na niego i szczerze nie jesteśmy zbytnio zadowoleni. Odpowiedz Link
janek440 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 05.11.10, 08:36 Zdecydujemy się raczej na Adama Markowskiego, dzięki za linki które podesłaliście, ale to zupełnie nie to czego szukamy. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
afortunada Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 14.11.10, 23:06 Janku - czy mogę prosić o zostawienie tu jakiegoś e-maila do Was? wysłałabym propozycję :) Odpowiedz Link
laura2010 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 19.11.10, 18:15 My zamówilismy ARKA P.Arek Hampel z Cztestochowy widzielismy zdjecia i nam sie spodobaly ... niestety do tej pory nie wiem czy to dobry wybor ...czyta sie duzo komentarzy i już nie wiadomo co myslec Odpowiedz Link
susia2 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 20.11.10, 12:37 Bardzo dobry wybór.Też nam się bardzo podobały zdjęcia Arka Hampla.Jeśli chodzi o to całe forum to szybko zauwazyłam że nie warto się sugerować niektórymi opiniami bo to WSZYSTKO zabiegi konkurencji żeby kogos zniechęcic do danej firmy. Jak widzisz tutaj reklamuja się juz same firmy - więc jak te opinie moga być wiarygodne ? P.s Zauważ że nawet niektóre wątki sa załozone przez same firmy , po to żeby za chwileczkę napisać "polecam najlepszego fotografa , zespól ,sale .... na świecie". echhhhhhhhhhhhhhhh. Odpowiedz Link
vipia Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 20.11.10, 15:43 Wybór firmy ARKA jest jak najbardziej trafiony. Zdjęcia są przepiękne, bardzo dobry, sympatyczny kontakt. Mieliśmy przyjemność kilkakrotnie współpracować i szczerze polecam. Na pewno nie będziecie żałować. zespolmuzycznyvip.pl Odpowiedz Link
j230455 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 22.11.10, 12:13 Niestety nikt tu nie jest obiektywny :) Tylko czemu podszywają się pod "zadowolonych klientów". (pytanie retoryczne). Odpowiedz Link
yanosh-online Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 28.11.13, 11:00 Zapraszam do obejrzenia portfolio ------> WWW.SLUB.JANUSZSTASIAK.PL <------ Odpowiedz Link
pati0090 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 09.02.14, 19:24 ja również zamówiłam foto-video-arkę i nie mam żadnych wątpliwości, że to dobry wybór Odpowiedz Link
kejtiko Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 15.12.10, 21:22 Polecam świetnego fotografa i bliską mi osobę- Krzysztofa z firmy FotoDekor. Chętnie prześlę zainteresowanym zdjęcia z naszego ślubu. Polecam, bo to jeden z nielicznych fotografów na naszym rynku, który zna swój fach i nie próbuje efekciarstwem przesłaniać warsztatowych braków. Jest wszechstronny- jego zdjęcia zdobią także nasze mieszkanie. Ostatnio stał się prywatnym reportażystą naszego siedmiomiesięcznego synka:-) Polecam wszystkim, którzy cenią profesjonalizm i wysmakowaną fotografię. Odpowiedz Link
rysiu133 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 20.12.10, 09:05 Jestem z Opola i wiem ze czasem jest dobrze mieć fotografa z innego miasta, przynajmniej można mieć inne fotki niż znajomi z mojego regionu. oglądałem zdjęcia www.fotoprofil.eu . Kiedy się dodzwoniłem i zapytałem co z dojazdem do innego miasta dostałem odpowiedz ze dolicza tylko koszt paliwa Odpowiedz Link
navya Polecam - Panią Paulinę 21.12.10, 09:07 500-331-773 . bardzo miła dziewczyna, zdjęcia fajne i z pomysłem (co jest istotne), no i przede wszystkim bardzo mało bierze. za sesję (ślub i plener) daliśmy 1 000zł Dla porównania kumpela dała za fotki 4 000 u znanego fotografa, a są szablonowe i sztuczne Odpowiedz Link
zoska171 dobry fotograf 11.01.11, 13:10 Nie lubię sztucznych pozowanych zdjęć jeśli też takich nie chcecie to mogę Wam polecić Fotoblast Częstochowa, na prawdę fajne fotki. Odpowiedz Link
ares255 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 15.01.11, 12:53 Witam Polecam firmę www.3b-artstudio.pl zdjecia bardzo naturalne, a do tego mieli bardzo przystepne ceny Odpowiedz Link
kasiu33 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 15.01.11, 15:18 Polecam www.fotojakubczak.pl. Piękne zdjęcia i mozliwość dogadania się, co chcecie jak również negocjacji Odpowiedz Link
pawelo61 [...] 16.01.11, 23:35 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
jarmag Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 03.01.12, 07:43 Witam polecam stronę www.fotośliwińscy.pl Odpowiedz Link
wiktor33czewa Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 10.02.12, 17:00 a my polecamy pana sławka, profeska www.slawomirstepniak.pl Odpowiedz Link
dddddaniel Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 14.11.13, 09:24 Co myślicie o moich zdjęciach? Pracuję w Częstochowie jako fotograf ślubny i na wesele www.pankacprzak.com janek440 napisał: > Hejo. > Zanim zdecydujemy się na fotografa wolelibyśmy skonsultować. > Mieszkamy tu od niedawna i nie chcemy ściągać fotografa z innego miasta. > Kto według Was robi najciekawsze zdjęcia ślubne w mieście? > > Pozdrawiamy > > Janek i Ola Odpowiedz Link
tiamof Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 27.11.13, 18:19 Witamy serdecznie, Zajmujemy się fotografią ślubną i chcielibyśmy zaoferować Państwu nasze usługi w atrakcyjnej cenie: 1150zł (cena wraz z dojazdem ) za pakiet Białe Złoto: - dwóch fotografów - praca na profesjonalnym pełno-klatkowym sprzęcie fotograficznym marki Canon - fotografowanie przygotowań - możliwość fotografowania w domu Pani i Pana Młodego - błogosławieństwo - ślub w kościele - zabawa weselna - sesja plenerowa - 500 zdjęć z reportażu oraz 50 zdjęć z sesji fotograficznej - -- Odpowiedz Link
czarnolciaa Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 23.02.14, 13:25 WItam, tak jak już pisałam we wcześniejszym wątku, byłam na weselu znajomych gdzie był fotograf p.Marek (www.portfolio.marekbielecki.pl). Nie ma co wychwalać, wystarczy zobaczyć zdjęcia, oni jak i goście byli zachwyceni efektem końcowym, na tyle, że z czystym sumieniem możemy go polecać. Odpowiedz Link
sandyna Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 04.02.15, 21:02 szczerze ale to szczerze odradzam foto video Arka. Niestety zawiedliśmy sie juz na pierwszym dniu wesela. Ani jednego zdjęcia ze światkami juz nie mówiąc o babciach czy chrzestnych. niestety ale w dniu własnego wesela nie jestes w stanie zapanowac nad wszystkim. Poza tym panstwo cały czas mowili ze oni oni a tu pojawiło się dwóch młodych amatorów na ślubie i weselu. Mało tego pół roku czekamy na pewnie żałosne efekty. studniówkami juz sie chwala na fb a ja za 4500 czekam tyle czasu. Szkoda nerwów Odpowiedz Link
annaroller Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 14.02.15, 12:51 W tym tygodniu otrzymaliśmy piękną pamiątkę, film i zdjęcia rewelacja, pełen profesjonalizm. Serdecznie z całego serca polecamy Foto Video Arka z pewnością jeszcze tam wrócimy . Odpowiedz Link
djmosquito Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 15.02.15, 06:15 Witam, Polecam z czystym sumieniem Kubę, znakomitego fotografa; pełny profesjonalizm. Wiele razy z nim współpracowałem. www.fotoreportazslubny.com Proszę powołać się na DJ-a Mosquito. Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę: - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - mail: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link
subiektywnyzarlok Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 16.02.15, 16:44 Tak naprawdę każdy inaczej podchodzi do sprawy związanej z fotografem na wesele. To jest rzecz gustu. Jedni chcą tylko zwykłe zdjęcia inni z jakiegoś magicznego pleneru a inni zdają się na fantazję fotografa. Wszystko zależy od tego jakim budżetem dysponujemy. Masz pieniądze możesz wszystko. Jedna młoda para np zażyczyła sobie zdjęcia na negatywie co już się rzadko zdarza. Widziałem pracę Grzegorza Skowronka i Foto Video Arka i muszę przyznać, że były świetnie zrobione. Fotografów jest bardzo dużo na naszym rynku. Jednak wszystko zależy od Was jak podpiszecie umowę i określicie co chcecie mieć. Odpowiedz Link
milaotyla Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 01.03.15, 10:29 Gorąco polecamy firmę Alltar Film&Foto Tomasz Zieliński. Zamówiliśmy ich do filmowania i fotografowania naszego ślubu i wesela z polecenia znajomych. Nie dość, że w pakiecie dostaliśmy taniej (pewnie z 30%), to jeszcze otrzymaliśmy super foto książkę. Przykładowe ich prace można obejrzeć www.alltar.pl. Widać, że robią to co lubią, fachowo. z zaangażowaniem i to wszystko w sumie za normalne pieniądze (zresztą sprawdźcie to sami) . Pozdrawiamy, Kasia i Krzysztof Odpowiedz Link
sylwi-a85 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 17.11.15, 19:41 Ja zanim wybrałam fotografa , umówiłam się z 3 w jednej kawiarni co 30 min następny i tak wybraliśmy p. Sławka z e-slubnefoto.pl , pokazał nam nie tylko najlepsze swoje zdjęcia , bo takie każdy fotograf ma ale pokazał nam całe wesele jakie oddaje, no i te kolory. Odpowiedz Link
gooosc1990 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 13.11.16, 12:43 Witam, ostrzegam wszystkich przed korzystaniem z uslug firmy max-film Szymon P. Firma zrobiła sobie żarty z naszego wesela, gotowy materiał filmowy który otrzymaliśmy jest na poziomie zerowym, (zero włożonej pracy w montaż ) zdjęcia również okropne, album wykonany ze zdjęć których nie poddano obróbce. Zmarnowane pięniądze i czas. Ponadto unikanie telefonów, wszystkie błędy zrzucane na pracowników. Odradzam wszystkim współprace z tą firmą. Odpowiedz Link
ems_du Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 23.01.17, 18:05 Polecam z pełnym przekonaniem www.adamrygalik.com Emila Odpowiedz Link
julia.ef Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 22.06.17, 09:38 Właśnie odebraliśmy książkę z Naszego ślubu i się zwyczajnie z radości popłakałam - 120 stron napakowanych emocjami i kadrami jak z amerykańskiego filmu. Dzięki tym Waszym wpisom tutaj natrafiliśmy z Piotrkiem na Kamila www.kamilpawlik.com Polecamy i sami zapewne jeszcze kiedyś skorzystamy, jak tylko powiększy się rodzinka :-) Odpowiedz Link
izabella8334 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 26.06.17, 09:24 koleżanka mi poleciła filmifotografia.eu M.Mazanek , i jest naprawdę godny polecenia bo robi ciekawe zdj./film, ma dużo fajnych pomyslów.Bardzo fajne albumy i fotoksiążki sobie można tez u niego zamowić . Pozdrawiam Odpowiedz Link
izabella8334 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 26.06.17, 09:50 filmifotografia.eu M.Mazanek jak najbardziej polecamy bo zdj. i film mają swoj urok ,w dodatku bardzo mily czlowiek z którym fajnie się pracuje :) Odpowiedz Link
ppp221 Re: Najlepszy fotograf ślubny w Częstochowie 04.11.19, 20:03 Zapraszam pawelbacior.pl/ Odpowiedz Link