lisa.125 31.07.14, 06:53 Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09.2015 okolice Częstochowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotografia-mp Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 31.07.14, 10:48 Witam Chciałbym zaproponować Państwu wykonanie fotografii. Zapraszam do zapoznania się z ofertą: www.fotografia-mp.pl W przypadku pytań lub wątpliwości pozostaję do dyspozycji. Mariusz Pukocz. Odpowiedz Link
zadowolonamezatka Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 31.07.14, 12:39 polecam studio OK, mają i fotografa i kamerzystę :) korzystałam z ich usług podczas swojego wesela, jestem zadowolona i ze zdjęć i z filmy, nie tylko byli profesjonalni ale też indywidualnie podeszli do nas i to mnie cieszy bo sie bałam mieć filmu tak jak tysiące innych par oczekiwałam czegoś własnego niepowtarzalnego, znalazłam ich przez serwis www.foto-video.gdziewesele.pl Odpowiedz Link
dj523 Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 31.07.14, 13:22 Świadczymy usługi fotovideo plus usługi muzyczne jako grający na akordeonie, klawiszach i śpiewający dj-wodzirej z dodatkową możliwością występu wokalistki oraz usługi muzyczne jako zespół w składzie 3 i 4 osobowym W przypadku zainteresowania proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowych ofert poszczególnych usług email: zesp7@wp.pl Odpowiedz Link
haraldbem Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 04.08.14, 21:45 Dzień dobry. Zapraszamy do zapoznania się z naszą propozycją realizacji foto/video. W cenie standardowo dwóch fotografów i kamerzysta. Naturalnie zarówno fotograf jak i kamerzysta posiadają niezbędne pozwolenia na fotografowanie i filmowanie uroczystości w obiektach sakralnych. Oczywiście komplet usług i powstałych w trakcie ich realizacji produktów w bardzo atrakcyjnych cenach. W efekcie naszej pracy otrzymają Państwo: - przepiękny fotoalbum złożony z 30 sztywnych stron oprawiony w ekoskórę w stylowej drewnianej kasetce, - 3 komplety płyt DVD zawierających co najmniej 500 zdjęć oraz utworzoną z nich prezentację multimedialną wzbogaconą charakterystycznym dla DVD menu oraz podkładami muzycznymi umilającymi oglądanie zdjęć w rodzinnym gronie i na ekranie telewizora, - 3 komplety płyt DVD z zarejestrowanym podczas ceremonii zaślubin oraz przyjęcia weselnego materiałem video. W zależności od wybranego pakietu oferujemy także: - sesję narzeczeńską, - cyfrowe fotoramki z wgranymi Państwa sesjami przygotowanymi do powieszenia na ścianie lub umieszczenia na meblach w centralnym punkcie zacisza domowego, - fotoobrazy na płótnie lub na szkle, - sesję rocznicową. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego w celu sprecyzowania Państwa oczekiwań. Chętnie również spotkamy się z Państwem aby bardziej szczegółowo przedstawić naszą ofertę. Zapraszam również na naszą stronę: www.aperfectimage.pl jednakże proszę wziąć pod uwagę, że materiały na niej zamieszczone stanowią ułamek naszego dorobku - prywatność naszych klientów jest dla nas niezwykle ważna. Pozdrawiam Harald Bem A Perfect Image Studio kontakt@aperfectimage.pl, +48 668 748 552, +48 662 808 600 Odpowiedz Link
makartstudio Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 19.08.14, 16:08 Zapraszam serdecznie - makartstudio.blogspot.com/2014/07/edyta-piotr.html Odpowiedz Link
megafranca81 Pikulpictures+StudioMix = Dream team :) 06.08.14, 18:46 Polecam kamerzystę- Tomka Pikula www.pikulpictures.pl/ - portfolio i cenniki są na stronie kontakt także przez facebooka www.facebook.com/pages/Pikul-Pictures/492411154150175 oraz fotografa - Andrzeja Korsaka www.studiomix.pl/ lub www.fotografgliwice24.pl/ lub facebook www.facebook.com/pages/Fotografia-%C5%9Blubna-Andrzej-Korsak-wwwstudiomixpl/295665433784388?fref=ts Odpowiedz Link
fotosliwinscy Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 11.08.14, 12:39 Witamy serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: www.fotosliwinscy.pl/video-filmowanie.html www.fotosliwinscy.pl/galeria.html Fotośliwińscy - Pracownia Fotograficzna & Video Dagon Odpowiedz Link
darekslusarski Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 11.08.14, 22:54 Witam, polecam nasze usługi i zapraszam na stronę www.darekslusarski.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
cyfdek Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 12.08.14, 11:17 jeśli to aktualne, proponuję skontaktuj się z firmą adanti fotografia ślubna Częstochowa, mają też filmowanie w ofercie, materiały bardzo fajne i ceny nie najgorsze Odpowiedz Link
klaudia.nowosinska Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 12.08.14, 14:26 zadowolonamezatka napisał(a): > u mnie na ślubie zdjęcia robił fotograf ze studia Fotoslubne.czest jest zadowol > ona z efektów :) > przykładowe zdjęcia znajdziesz tutaj: www.foto-video.gdziewesele.pl/Fotograf/Studio-Fotoslubneczest.html a wcześniej w tym samym wątku: "polecam studio OK, mają i fotografa i kamerzystę :) korzystałam z ich usług podczas swojego wesela, jestem zadowolona i ze zdjęć i z filmy, nie tylko byli profesjonalni ale też indywidualnie podeszli do nas i to mnie cieszy bo sie bałam mieć filmu tak jak tysiące innych par oczekiwałam czegoś własnego niepowtarzalnego, znalazłam ich przez serwis www.foto-video.gdziewesele.pl " i tak samo na innych forach poleca kogoś innego. zadowolonamezatka napisz poprostu, że reklamujesz swój portal a nie odwalaj ściemy. Odpowiedz Link
martynaciepielaphotography Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 14.08.14, 12:22 Szanowni Państwo, zapraszam na moją stronę www.martynaciepiela.pl . Mogę Państwu zaproponować wykonanie reportażu z dnia ślubu (od przygotowań do wesela, a także plener w innym dniu). Otrzymają Państwo zdjęcia na płycie DVD, galerię internetową dostępną dla Przyjaciół i Rodziny oraz prezentację multimedialną z przygotowanych zdjęć. Istnieje możliwość wykonania albumu tradycyjnego oraz fotoalbumu.Pozdrawiam i życzę udanych decyzji! Martyna Ciepiela, www.martynaciepiela.pl, tel. 505 034 800 Odpowiedz Link
mbreco-rding Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 18.08.14, 20:10 MBRECORDING zaprasza do współpracy Nasze portfolio na www.mbrecording.pl Odpowiedz Link
fotopospieszczyk Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 19.08.14, 16:23 Fotograf i kamerzysta DSLR - filmowanie lustrzankami w bardzo atrakcyjnej cenie. Dla kompletu foto+video zniżki. Dodatkowo do wyboru prezent od nas :) : - podziękowania dla rodziców - Fun2you (fotobudka) - sesja narzeczeńska - samochód do ślubu GRATIS! zapraszam do kontaktu foto.pospieszczyk@gmail.com // www.pospieszczyk.com Odpowiedz Link
mala308 Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 19.08.14, 19:04 witam polecam www.rectime.pl :) znam panów bardzo dobrze i wiem, że to prawdziwi profesjonaliści co widać po stronie internetowej :) chętnie jeżdżą po całej Polsce :) Odpowiedz Link
bbfotograf Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 21.08.14, 17:58 Fotogtaf się kłania, zapraszam na www.bbfotogtaf.com oraz www.facebook.com/bbfotograf.slask?fref=ts po szczegóły i cennik proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Możemy się umówić na kawę, pokaże świeże zdjęcia z ostatniego weekendu i pogadamy o Państwa oczekiwaniach. Pozdrawiam Odpowiedz Link
studiofilmowe-sp Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 22.08.14, 12:17 Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy na stronie internetowej: http://www.studiofilmowe-sp.pl/. Mamy nadzieję, że nasza oferta przypadnie Państwu do gustu. Odpowiedz Link
dejamode Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 04.09.14, 14:58 Hej, wesele jest w piątek? 26ego września? Jestem fotografem i mam wolny termin, jestem z Sosnowca. Zajrzyj proszę na moją stronę www.dejamode.com i w zakładce fotografia wszystkiego się dowiesz. pozdrawiam Tekst linka Odpowiedz Link
wybitek Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 08.09.14, 21:38 Dzień dobry, nazywamy się Dominika i Michał i wspólnie zajmujemy się fotografią ślubną - pragniemy dać każdej Młodej Parze niezapomnianą pamiątkę z ich Wielkiego Dnia. Wiemy, że w natłoku przedślubnych przygotowań liczy się każda chwila, więc dla ułatwienia przygotowaliśmy 3 pakiety: Pakiet I ceremonia ślubu, pierwsze dwie godziny wesela - w cenie 1100zł, wszystkie zdjęcia na płytach DVD w eleganckim etui, w tym 40 wywołanych w formacie 10x15 Pakiet II ceremonia ślubu, wesele do końca oczepin - w cenie 2000zł, wszystkie zdjęcia na płytach DVD w eleganckim etui, w tym 80 wywołanych w formacie 10x15 Pakiet III przygotowania wraz z błogosławieństwem, ceremonia ślubu, wesele do końca oczepin, sesja ślubna w innym dniu - w promocyjnej cenie 2200zł, wszystkie zdjęcia na płytach DVD w eleganckim etui, w tym 120 wywołanych w formacie 10x15 Prosimy o kontakt i pozdrawiamy serdecznie, Dominika i Michał, redge.pl Odpowiedz Link
fotoswitek Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 09.09.14, 11:47 Witam polecam www.switek.eu od przygotowan do oczepin od 699zl Odpowiedz Link
wybitek Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 10.09.14, 04:57 Dzień dobry, nazywamy się Dominika i Michał i wspólnie zajmujemy się fotografią ślubną - pragniemy dać każdej Młodej Parze niezapomnianą pamiątkę z ich Wielkiego Dnia. Wiemy, że w natłoku przedślubnych przygotowań liczy się każda chwila, więc dla ułatwienia przygotowaliśmy 3 pakiety: Pakiet I ceremonia ślubu, pierwsze dwie godziny wesela - w cenie 1100zł, wszystkie zdjęcia na płytach DVD w eleganckim etui, w tym 40 wywołanych w formacie 10x15 Pakiet II ceremonia ślubu, wesele do końca oczepin - w cenie 2000zł, wszystkie zdjęcia na płytach DVD w eleganckim etui, w tym 80 wywołanych w formacie 10x15 Pakiet III przygotowania wraz z błogosławieństwem, ceremonia ślubu, wesele do końca oczepin, sesja ślubna w innym dniu - w promocyjnej cenie 2200zł, wszystkie zdjęcia na płytach DVD w eleganckim etui, w tym 120 wywołanych w formacie 10x15 Prosimy o kontakt i pozdrawiamy serdecznie, Dominika i Michał, redge.pl Odpowiedz Link
pietiucha Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 16.09.14, 15:53 www.kingaphoto.com Polecam Odpowiedz Link
fotomarcoos Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 19.10.14, 23:32 Witamy, zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i do kontaktu www.saggio.pl www.facebook.com/StudioSaggio Pozdrawiamy Odpowiedz Link
fotojd Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 21.10.14, 19:16 Witam, oferujemy Państwu wykonanie fotoreportażu ślubnego. Każde zlecenie wykonuje dwóch fotografów. Niestety gazeta.pl nie pozwala na przedstawienie całej naszej oferty, dlatego jeżeli będą Państwo zainteresowani prześlemy ją na maila. Oferujemy reportaż od przygotowań u kosmetyczki/fryzjerki do 2 w nocy na sali weselnej, albumy tradycyjne oraz fotoksiążki. Ceny pakietów zaczynają się od 700zł. Pozdrawiamy J&D Foto www.jd-foto.pl Odpowiedz Link
fotorek.pl Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 23.10.14, 10:02 Jeżeli chcecie jakiegoś fotografa ślubnego to tam nie zaglądajcie fotograf ślubny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
studio_sfinks Re: Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09 19.11.14, 15:52 Witam Państwa, Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia. Posiadamy długoletnie doświadczenie w tej materii oraz odpowiedniej klasy sprzęt oraz własne studio. Zapraszam na naszą stronę i pozdrawiam. Z naszym portfolio mogą się Państwo zapoznać na stronie www.sfinksfv.pl/ Pozdrawiam Paulina Płocha Odpowiedz Link