Gość: Rafalek IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.06, 18:51 Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellka25 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 12.11.06, 19:00 Białe Kruki - mają strone na internecie. Odpowiedz Link
Gość: miksxx Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.prenet.pl 12.11.06, 19:02 Szwagry z pod Wielunia niezle grają:) Odpowiedz Link
Gość: xx Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 80.54.171.* 12.11.06, 19:03 Pisze niżej. Odpowiedz Link
jackson8 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 14.02.08, 11:12 Witajcie przyszłe pary młode, gorąco polecam wspaniały zespół na wesele który nazywa sie TIGER, WSPANIALE GRAJA i bawią (czasami nie schodzą ze sceny przez dwie godziny - non stop , co jest na naszym rynku nie do pomyslenia) robią wszystko aby to jedyne wesele, było niepowtarzalne i miało swój urok. Wokalistka super śpiewa i robi zabawy i konkursy a co za tym idzie mają bardzo dobre brzmienie. POLECAM. Ewelina. Ps.Acha, byłabym zapomniała to ich numer. Tel.0660488880. Odpowiedz Link
marcelmilau Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 12.11.06, 19:39 Gość portalu: Rafalek napisał(a): > Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? zespół NO PROBLEM.Grali na weselu koleżanki .Klaska.Nie mam numeru ale mogę się postarać. Odpowiedz Link
Gość: isa Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:13 Stokrotki sa podobno najlepsze ale biora ok 3000 zł. Proponuje DJ. Zaplacisz mniej a ludzie tak samo sie ubawia. Nie przesadzaj z drogim zespolem chyba ze bardzo ci bedzie zalezalo bo np. swietnie graja. Ja na swoim weselu mialam drogi zespol, tez wzieli ok.3000zł. Załowałam, ale nie dlatego ze zle grali ale za ta cene nie grali oszalamiajaco.Po prostu grali jak kazdy zespol. Mysle ze jesli jakikolwiek wybierzesz zespol o ktorym cos tam slyszales to bedzie oki, bo po weselu i tak pozniej stwierdzisz ze nie warto bylo walczyc o takie szczegoly. Odpowiedz Link
Gość: lilu Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 212.87.229.* 13.11.06, 12:17 Adam 12 - polecam Odpowiedz Link
Gość: Rafges Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:21 Polecam Stokrotki lub Bad-Boys-Bąk sa najlepsi.Mowia o tym ciagle zajete terminy.Naprawde warto zainwetowac Odpowiedz Link
Gość: iza Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:56 ja taż z całego serca polecam STOKROTKI .Jest to drogi zespoł ale znacznie sie wyróznia od pozostałych zespołów czestochowskich-nie mowie tez ze inne graja zle-ale ten moim zdaniem muzycznie jest najlepszy.Co wazne graja wszystko na żywo bez zadnych podkładow,dziewczyna tez spiewa wszystko na zywo.jesli macie jakies zyczenia muzyczne to są zawsze otwarci na propozycje.Wiadomo ze wszystko zalezy od gosci-ale czym lepsza muzyka tym goscie lepiej sie bawia.Sama niedawno mialam swoje wesele i wiem ze liczy sie kazdy grosz-ale uwierz mi ze zespół jest wazniejszy niz dobre jedzenie.Zycze owocnych poszukiwan,wspaniałego slubu i hucznej zabawy... Ja wybrałabym STOKROTKI Odpowiedz Link
Gość: Ania Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.l4.c3.dsl.pol.co.uk 13.11.06, 13:01 Ja polecam braci Skuza ,,The Skuzi Brothers,, grali na moim weselu i nie tylko na moim bo u wielu znajomych równiez. Jestem wciaz z nich zadowolona jak sobie wspomne to wydarzenie i ten wielki dzien. Odpowiedz Link
Gość: ola Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:21 Ja miałam okazją bawić się przy LAVADO I MODUS-ci są z lublińca. pierwszy jest czteroosobowy drugi 3osobowy. Oba mi się bardzo podobały i właśńie między nimi wybieramy teraz z narzeczonym jeden na swoje wesele. Nie fałszują, repertuar można całkowicie ułożyć swój- każdą piosenke. Zespół modus ma jeszce jeden plus- dla tych którzy lubią zabawy bo są oni konferansjerami świetnymi, mają niezłą gadkę i potrafia na serio rozruszać gości. Ja ich właśnie najlepiej wspominam z tego prowadzenia wesela i z zabaw które były inne niż wszystkie które widziałam do tej pory, na serio ciekawe i kupa śmiechu była!!!Pani z zespołu gra też na skrzypcach więc można ją np do kościoła też wziąć, ale to jest dodatkowo płatne. Jak się orientuję to Modus biorą więcej bo za godziny( 2 lata temu to było 200 zł za godz, na 2dniowym weselu) Lavado 2100 chyba za jednodniowe ostatnio od mojej kumpeli wzięłi ale nie jestem na 100% pewna Warto posłuchać tych zespołów na żywo na serio. W niedługim czasie mam też zamiar posłuchać quatron, eltronic i grim fandadgo oraz Avans- wtedy wam napisze które z nich są jeszce godne poświęcienia czasu POZDRÓWKA Odpowiedz Link
histeria6 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 09.03.09, 11:23 Czy mogę prosić o namiary na ADAM 12? Odpowiedz Link
Gość: loko Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.flatpla.net 13.11.06, 22:31 Rammstein-ale obawiam się o frekwencję po pierwszych nutkach. Odpowiedz Link
Gość: iona Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:14 Zespoł SUKCES - bardzo dobra zabawa w ich towarzystwie:) Odpowiedz Link
Gość: l Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.poczta.katowice.pl 14.11.06, 13:53 polecam www.bialekruki.com.pl na stronie sa probki do przesluchania. super graja, profesjonalna ekipa, tylko trzeba sie wczesniej umawiac bo moga miec terminy pozajmowane Odpowiedz Link
Gość: milo Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:27 czy ktoś bawił sie przy zespole "AFERA", czy możecie polecić ten zespół? Odpowiedz Link
Gość: oxoplast Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 00:01 może Deep Purple albo Pearl Jam? Poszukaj w necie jest o nich sporo informacji..... Odpowiedz Link
Gość: zuzka Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:03 z czystym sumieniem moge polecic zespol ARMAGEDON !!! swietnie graja i super prowadza wesele na moim rowniez zagraja!!! www.armagedon.com.pl Odpowiedz Link
Gość: poszukująca Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:09 Gość portalu: zuzka napisał(a): > z czystym sumieniem moge polecic zespol ARMAGEDON !!! swietnie graja i super > prowadza wesele na moim rowniez zagraja!!! www.armagedon.com.pl Aż mi się płakać chcę jak zaczynam szukać info o fajnych zespołach i w każdym poście czytam że to dobry zespół. Nigdy nie zaprosiłabym was na moje wesele nawet jak chcialibyście grać GRATIS. FEEE dobre zespoły to ponoć: -Białe Kruki (ostatnimi czasy tylko o nich słyszę, wszyscy ich chwalą) -No Problem (polecani przez tych których zabawiali na weselach - profesjonalisci z Filharmonii) -Skuzi (choc nigdy nie slyszalam o nich bezposrednio od kogos kto by byl na weselu z nimi) -Stokrotki (ale jakies zmiany nastapily i cos gorzej im idzie) -dalej nie wiem wiec innych prosze o PRAWDZIWE wypowiedzi, szukam szukam szukam... Nie spodziewałam sie ze z zespolem bedzie tyle problemow. Nie zrozumie ten co nie mial, lub nie ma tego przed soba - zespol to 50% calej zabawy. Odpowiedz Link
Gość: ktos Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:15 PRESTIGE_- REWELACJA!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: ela Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:42 ja polecam zespół matrix Odpowiedz Link
Gość: Gast Zespół Maraton IP: 80.51.57.* 19.11.06, 01:11 Czy zna ktoś może zespół muzyczny Maraton i czy cośmoże powiedziec na ich temat. Odpowiedz Link
Gość: Magda Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:07 My również polecamy zespół Skuzi Brothers, grają na żywo, mają bogaty repartuar, są elastyczni jeśli chodzi o wybór utworów jakie wykonają na weselu. Poza tym mają dobrą opinię wśród osób obsługujących wesela, bo to u nich zasięgaliśmy zdania. Zagrają na naszym weselu w przyszłym roku. Jedno co może nie odpowiadać, to brak damskiego wokalu, ale gusta są różne. My wszystkie decyzje dotyczące ogranizacji wesela mamy już za sobą i jedno co możemy doradzić to to, abyście nie sugerowali się do końca opiniami zawartymi na forum, bo często są przekłamane, lepiej samemu zobaczyć i posłuchać, aby wśród tego gąszczu znaleźć coś odpowiedniego dla Was. Pozdrawiamy i powodzenia :-) Odpowiedz Link
Gość: Okrążenie Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:42 Dynamic - na żywo :) Odpowiedz Link
Gość: tez Magda Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.com 21.11.06, 01:09 Gość portalu: Magda napisał(a): > My również polecamy zespół Skuzi Brothers, grają na żywo... itd Ile oni biorą za dwudniowe wesele? O jakich zespołach jeszcze dobre opinie słyszałaś? Czy zna ktoś z zacnych forumowiczów zespół Emiset? Magdo!!! Czy masz juz fotografa i kamerzystę. Proszę ratuj bo ja już nie mam do tego wszystkiego siły. Odpowiedz Link
Gość: justyna Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:34 u mnie na weselu tez wlasnie oni (skuzi brothers) maja grac, mysle ze nie bede zalowac, za dwudniowe wesele biora 2800, co do fotografa to polecam pana Pawla Jakubczaka ze Złotego Potoku, naprawde swietne zdjecia robi powodzenia w zalatwianiu :)) Odpowiedz Link
ansy1606 Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 21.11.06, 10:27 A czy ktoś zna zespół Quatron i jeszcze jedno pytanko kiedy trzeba zamawiac samochod kamerzyste i wogole znaczy chodzi mi o to ile przed slubem ja juz sie pogubilam jak narazie mam tylko zamowiona sale i zespol a slub w czerwcu to juz blisko nie wiem kiedy za co sie trzeba brac poprosze o porade Odpowiedz Link
Gość: aga Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:33 fajnie gra Qatron,tylko z płyt lecą...więc jsk braknie swiatal...to ale tak najlepiej ze wszystkich zespolow i jescze zespol Metro super,maja fajna wokalistke i facet super gra na trabce Odpowiedz Link
romid Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 27.08.09, 18:34 ansy1606 napisała: > A czy ktoś zna zespół Quatron i jeszcze jedno pytanko kiedy trzeba zamawiac > samochod kamerzyste i wogole znaczy chodzi mi o to ile przed slubem ja juz sie > pogubilam jak narazie mam tylko zamowiona sale i zespol a slub w czerwcu to juz > > blisko > nie wiem kiedy za co sie trzeba brac poprosze o porade www.pierwszy.net/zespolexodus/ Odpowiedz Link
Gość: Nowijka Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:47 Chłopie przejglądnij sobie troche to forum bo ten wątek był juz 350 razy poruszany, a nie buch kolejny identyczny zakładasz. Odpowiedz Link
Gość: wilejkowa Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:45 Wkradł się błąd. Jeszcze raz polecam quatron.com.pl/ Odpowiedz Link
man_on_the_moon Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? 21.11.06, 18:56 slayer...tylko ze troche duzo bierze za wystep.... Odpowiedz Link
Gość: .. Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 80.54.171.* 21.11.06, 23:07 Zespół. Trąbka,pompka i organy.1000 zl. Odpowiedz Link
Gość: mrt Re: Zespół Maraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:15 Maraton jest świetny. Byłem na weselu z ich udziałem i to było chyba najlepsze wesele na jakim byłem. Po prostu klasa i profesjonalizm, ale podobno drogo biorą. Jedno jest pewne - jak ja bede robił swoje wesele to tylko ten zespół wchodzi w grę:) Odpowiedz Link
Gość: DORO Re: Zespół Maraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:40 MARATON DO BANI ZGRAJA PIJANYCH CHŁOPA A A DUMNI JAK PAWIE JAK LIMITS GŁOWA DO GÓRY WIELE OBIECUJA A NA WESELU KLOPS Odpowiedz Link
Gość: zadowolona Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:15 Akces z Wreczycy - Robert Baran & co. Odpowiedz Link
Gość: aga Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 80.51.158.* 29.12.06, 17:21 Polecam Djaa na wesele- facet super prowadzi wesela . kontakt 697021877 Odpowiedz Link
Gość: aga Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 80.51.158.* 29.12.06, 17:21 Polecam Djaa na wesele- facet super prowadzi wesela . kontakt 697021877 Odpowiedz Link
Gość: zzz Re: Zna ktos jakies dobre zespoly na wesele ? IP: 212.87.241.* 29.12.06, 17:53 JAk dasz trzy stówki i suto zastawisz stół mogę ci zapodać na grzebieniu :-) Odpowiedz Link