Dodaj do ulubionych

Śluby i wszystko co z nim związane

17.04.07, 22:19
Tutaj wpisujcie wszystkie watki dotyczace slubow
Obserwuj wątek
    • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:19
      ok fajnie !!! nie bedzie trzeba szukac po stronkach pozniej wypowiedzi!! tylko
      wszystko w jednym miejscu !!!
      • ala-81 Re: Śluby i wszystko co z nim związane 18.04.07, 12:57
        zapraszam na forum
        • natka1983 Sala, cena, ilość gości itp... 19.04.07, 15:15
          Witam.
          Jestem na etapie szukania sali na wesele (na ten lub przyszły rok). Bardzo
          prosze, wpisujcie ile Wy płacicie za osobę i co jest w tej cenie. Będę BARDZO
          wdzięczna.

Pozdrawiam.
          • Gość: isia Re: Sala, cena, ilość gości itp... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:38
            ja mam Epsilona fajn a i duza sala , jedzenie p;yszne bo bawili sie tan nasi
            znajomi , oi rodzice a i rowniez kolezanka tam robi za kelnerke tylo ze o tym
            dowiedzialam sie teraz dopiero i mowila ze jest fajnie!!!
            cena od osoby zalezy od ilu osobowe wesele i ilu dniowe!!
            ja mam 6 posilkow cieplych w pierwszy dzien i 4 w drugi pozatym napoje bez
            ograniczen , zimej plyty kupe sama sie zastanwiam kto to zje!!!
            ciasta owoce takie tam przystawki !!! i za 120 osob place 165 zł od osoby na
            dwa di ale wiem ze teraz sie pozmienialy ceny tam !!!
            pozatym jest prosiak pieczony , drink barek, wiejski stol na podworku altanki i
            grill!!!
            • Gość: ja Re: Sala, cena, ilość gości itp... IP: *.man.czest.pl 20.04.07, 11:42
              bardzo polecam sale Epsilon,mielismy tam z mezem nasze wesele, i my i goscie
              bylismy zadowoleni,jedzenie dobre,duzo,niektorzy goscie twierdzili ze nawet za
              duzo jedzenia,organizacja tez niczego sobie,polecamy i zyczymy powodzenia a
              kamerzysta(pani) ktora wspolpracuje z sala jest naprawde pierwsza klasa
          • Gość: ania Re: Sala, cena, ilość gości itp... IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 10:24
            Cena za 2-dniowe wesele to 140-190 złotych za osobe, ja płacę 150, mam w tym
            jedzonko, wystrój sali i owoce. Musze dokupić ciasto, natomiast napoje i
            alkohol dostajemy z hurtowni z "leasing". Możemy zwrócić wszystko co nie
            zostanie wypite. Czasem w cenie jest samochód, kamerzysta.....ale nie daj się
            nabrać, nikt nie zrobi Ci wesela za 150 złotych od osoby i nie da samochodu,
            fotografa, zespołu i całej reszty za darmo jako bonus, nie będzie się opłacało,
            więc będą oszczędzali na jedzeniu.
            • Gość: isia Re: Sala, cena, ilość gości itp... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:50
              dzieki tym gratisolm ma duzo wesel u siebie chwyt marketingowy ihhihiihhi
              ale na jedzeniu nie oszczedzaja nap;rawde jest mnustwo !!!!

ja zespol mam swoj kamerzyste i samopchod tez mimo tego nie bralam gratisow!!!
              pozatym zespol gratis to dlatego ze szef lokalu ma zespol wiec i tak jest w
              tym dniu tam na miejscu w swoim pokoju i tak wiec co mu zalezy gracz czy nie a
              jak jest zespol gratis to ma wiecej klijentow!!!
              wiadomo ze ilosc gosci na weselu zalezy od tego ile masz gratisow jak zrobisz
              na 70 czy 80 to napewno to wszystko nie bedzie gratis!!!
            • Gość: wiktor Re: Sala, cena, ilość gości itp... IP: *.tktelekom.pl 22.04.07, 10:34
              Podaj namiary tej hurtowni jesli mozesz oczywiscie-w ktorej mozna brac napoje w
              leasing.Jakis numer telefonu lub adres.Dzieki.
              • Gość: ania Re: Sala, cena, ilość gości itp... IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 12:10
                obawiam się że to właściciel sali na której mam wesele ma taką umowę z
                właścicielem hurtowni, na obsługę wesel, tak prywatnie to raczej nie robią
                takich rzeczy, chyba że umówisz się wcześniej z kimś z hurtowni, musiałbyś popytać
          • beatka821 Re: Sala, cena, ilość gości itp... 11.05.07, 15:46
            polecam sale gracje,zespół lavado i kamerzyste Arka Hampla
      • Gość: Maggie Willa Antonio - OPINIE IP: *.170.bloklan.org 28.04.07, 17:45
        Proszę o opinie o sali przyjęć Willa Antonio na ul. Batalionów
        Chłopskich.Napiszcie co sądzicie o jedzeniu, obsłudze i wszystkie swoje
        spostrzeżenia z wesela lub innej imprezy na tej sali.Z góry dzięki.
        • nippy7 Re: Willa Antonio - OPINIE 12.05.07, 08:24
          ten lokal jest juz zamkniety
          • Gość: John Re: Willa Antonio - OPINIE IP: *.170.bloklan.org 13.05.07, 08:21
            Głupoty piszesz.Lokal nadal działa,tylko w poście był remont.Wpisujcie opinie.
            • nippy7 Re: Willa Antonio - OPINIE 24.05.07, 17:18
              zwracam honor jesli tak.
      • danuja samochód do ślubu BMW X5 /terenowy/ 24.05.07, 21:49
        polecam samochód do ślubu BMW X5 /terenowy/ tel.506112101
    • emotion1 Jakim samochodem do ślubu ? 19.04.07, 19:10
      jakie są ceny ?
      Możecie kogoś polecić ?
      Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: fotoloto Re: Jakim samochodem do ślubu ? IP: *.realestate.net.pl 20.04.07, 22:14
        Fotografa ślubnego mogę polecić :] ale więcej powiem w "4 oczy".
        (unicorn.foto@op.pl)
      • panilorak Re: Jakim samochodem do ślubu ? 04.05.07, 20:11
        Polecam białą limuzynę Linkolna chyba. W środku jak w bajce- szkoda że ślub
        bierze się tylko raz (zazwyczaj)... Co do ceny nie jestem zorientowana na
        chwilę obecną ale jak Ci zależy to mogę się dowiedzieć lub ewentualnie podać nr
        do tego faceta:)
        • Gość: isia Re: Jakim samochodem do ślubu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:21
          www.allegro.pl/item189362000_prestizowy_lexus_gs300_do_slubu_krakow_.html
          wejdz i zobacz u nas w czestochowie jest taki tylko ze czarny i wlanie takiego
          wybralam koszt nie duzy ???!!!!
          • Gość: beny69 Re: Jakim samochodem do ślubu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:51
            polecam BMW X5 terenowe teraz w modzie znam znam goscia który was zawiezie do
            slubu takim
            • Gość: patusiatko Re: Jakim samochodem do ślubu ? IP: 195.3.113.* 20.05.07, 16:16
              czesc, czy masz mozliwosc zalatwic rowniez dla mnie taki samochod? Jesli tak to
              jeszcze wazne jest w jakiej cenie
              • Gość: beny69 Re: Jakim samochodem do ślubu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:38
                witam napisz do mnie w sprawie tej BMW X5 beny69@poczta.onet.pl przekaze wiecej
                informacji
    • drag_wl Re: Śluby i wszystko co z nim związane 22.04.07, 09:02
      Gdzie.Strojenie pojazdów weselnych?
      • Gość: kika Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.tktelekom.pl 22.04.07, 10:56
        gdzie dekoratorzy sal weselnych.
        • Gość: ania Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 12:12
          nie wiem jak na przyszły rok, ale świetnie ubiera sale i kościoły dziewczyna z
          Rększowic, Daria ma na imię, chyba Rokicka, ceny ma niewysokie, niestety nie
          znam numeru telefonu go niej, ale powinien być dostępny na informacji telefonicznej
      • Gość: viki Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:27
        Ja polecam Ogrody Cynamonowe w III-ciej alei, zarówno jeśli chodzi o bukiet jak
        i dekoracje samochodu. Pełen profesjonalizm, strasznie miłe osoby. Po prostu
        super!!!
    • Gość: panna Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 15:20
      adres zespołu Stokrotki proszę pomoc
      • akima2406 Re: Śluby i wszystko co z nim związane 22.04.07, 19:45
        ja sukienke zamowilam w dolce vita na starym ynku mila atmosfera ,bukiet w
        ogrodach cynamonowych a samochod www.partycar.pl wszystko na 23 czerwca
      • Gość: ania Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 12:14
        adresu nie mam, ale numer telefonu owszem, jak chcesz to moge Ci podać, tylko
        daj jakiś namiar na siebie
      • Gość: ania Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 12:15
        adresu nie mam, ale numer telefonu owszem, jak chcesz to mogę Ci podać, tylko
        daj jakiś namiar na siebie, a kiedy robisz wesele??
        • Gość: panna do ANI Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 20:21
          Wielkie dzięki dostałam już od Basi.Weselisko mam 20 pażdziernika,załatwiania
          od groma.Pozdrawiam miło
          • Gość: maria Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 11:59
            "Młyn" . Jakie są Wasze opinie o imprezach ślubnych ,komunijnych w CP "Młyn",jak
            z jedzeniem i w ogóle jaka atmosfera zabawy.Dziękuje za szczere wypowiedzi
            wszak to mało znany lokal.
            • Gość: bedaga Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.lhsystems.com 25.04.07, 12:24
              Czesc,
              Czy slyszeliscie cos lub macie wlasne doswiadczenia odnosnie
              restauracji "ZORNICA" pod Czestochowa. Prosze o jakies uwagi i opinie.
              I jeszcze jedna prosba: gdzie w Czestochowie lub okolicach mozna zorganizowac
              nocleg dla gosci? Bede wdzieczna za info;)
              Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Marta Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 14:21
      Mam pytanie, co sadzicie o remizie Romeo w Białej pod czestochowa?? chodzi mi o
      jedzenie, wystroj i mniej wiecej ile placi sie od osoby??
      • Gość: manaro Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.65.inds.pl 28.04.07, 18:30
        Sala w Bialej wydaje mi sie ok. Bawilam sie tam na weselu kolezanki 2 lata temu
        i uwazam ze pod wzgledem jedzienia i obslugi to bylo najlepsze wesele na jakim
        do tej pory bylam. jedzonko pyszniutkie a obsluga bez zarzutu ale nie znam
        niestety cen. pordrawiam
      • Gość: ppp Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: 195.205.171.* 30.04.07, 10:54
        cena od os. 150zł
      • beatka821 Re: Śluby i wszystko co z nim związane 11.05.07, 15:55
        jedzenie swietne!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: matik76 szukam sali na wesele IP: 217.153.246.* 25.04.07, 20:18
      witam
      czy ktos moze polecic tania sale lub restauracje na okolo 50 osob ???i czy sa
      jeszcze szanse z terminem do sierpnia?z gory dziekuje za odpowiedzi
      pozdrawiam
      • Gość: koneser Re: szukam sali na wesele IP: 217.153.246.* 26.04.07, 01:00
        Poecam Garden focha 16
        • Gość: cezer Re: szukam sali na wesele IP: 80.48.49.* 01.05.07, 20:47
          najpierw pytanie potem odpowiedź (jeden numer IP )
          BŁYSK INTELIGENCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • stanleyw4 sala weselna 10.12.08, 22:27
            SZUKASZ SALI WESELNEJ POLECE CI.FAJNA PIEKNA NOWA . BLACHOWNIA UL.
            PARKOWA NR.15 4 KM. OD CZESTOCHOWY.SALA DO 250 OSOB. PODAM TEL.
            34-32-707-29
      • Gość: maria Re: szukam sali na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 17:07
        Gość portalu: matik76 napisał(a):

> witam
        > czy ktos moze polecic tania sale lub restauracje na okolo 50 osob ???i czy sa
        > jeszcze szanse z terminem do sierpnia?z gory dziekuje za odpowiedzi
        > pozdrawiam

Własnie "Młyn" się ogłaszał z wolnymi terminami w GW w poniedziałek.trzeba by
        sprawdzić kiedy te wolne terminy oraz co to za nowa "firma"?.
    • Gość: siegrze Greg-biss IP: 83.2.141.* 25.04.07, 22:41
      Moze ktos bawil sie kiedys na tej sali??.Jesli tak to prosze o opinie.Jakie
      jedzenie, wystroj, wlasciciel ;), ogolne wrazenia?..PS. lokal znajduje sie w
      Woli Hankowskiej..pozdrawiam
      • Gość: isia Epsilon ------ opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:25
        a ja prosze opinie na temat Epsilonu??
        • Gość: salsa Re: Epsilon ------ opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 13:57
          Witam.
          Ja w przyszłym roku urządzam tam swoje wesele. Mogę tylko przytoczyć opinię
          znajomych, że wszystko odbywa się w jak największym porządku. Ilość jedzenia
          zależy od rodzaju menu, które wybierzesz ( ja wybrałam ekskluzywne, chyba ;) )
          Raczej zrezygnuj z zespołu... Sala duża i ładna, parkiet drewniany. Na
          właściciela nikt nie narzekał...
          Powodzenia, ja na własnej skórze przekonam się za rok :)
      • Gość: Magda Re: Greg-biss IP: *.170.bloklan.org 27.04.07, 16:58
        Byłam na tej sali na 2 dwóch weselach, w tym własnej siostry.Jedzenie, wystrój,
        obsługa bez zarzutu. Jedzenia jest full i jest smaczne.Niczym się nie musisz
        martwić,bo sala warta polecenia.Uważaj tylko na właściciela bo to cwaniaczek,
        myśli że ma kasę to wszystko mu wolno.Przypilnuj w umowie ceny, bo zdarzają się
        podwyżki o 5zł/os. przed samym weselem.Zwóć uwagę także na opłatę za stłuczone
        szklanki itp. jest bezzwrotna, bez względu czy coś się potłucze czy nie.Ogólnie
        wszystko super tylko przypilnuj właściciela.
    • Gość: Karolina Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: 80.54.173.* 26.04.07, 16:38
      Mam zarezerwowana sale Studnia na 28 lipca tego roku! Niestety musze z niej
      zrezygnowac i bardzo chetnie znajde chetna pare na ten termin. Jesli znajdzie
      sie ktos zainteresowany to wtedy udziele szczegolowych informacj...
    • Gość: ad Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: 213.199.204.* 26.04.07, 18:02
      witam a gdzie sie zaopatrujecie w alkochol i w jakiej cenie mam wesele 20
      pazdziernika
    • Gość: isia do salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 06:47
      ja sie przekonam w tym roku mam tam wesele w Epsilonie we wrzesniu!!!! zespol
      mam inny niz proponowany!!! tylko poprostu ciekawia mnie opinie na temat tej
      sali !!! ja rowniez s;lyszalam duzo dobrego !!! ale czym blizej to wiecej
      stresu hihihiihhihi
      • Gość: salsa Re: do salsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 15:56
        To życzę powodzenia!!! Nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze :)
        Nawet jeśli wynikną jakieś wpadki, po latach będą wspomnieniem!
        Pozdrawiam
    • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 06:50
      wodke zakopilam w hurtowni na dębiu!!! a dokladniej to przy reja!!!
      z tego co sie orientowalam w cenach to tam było najtaniej !!!
      • Gość: ottak Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:16
        cheba na Dąbiu przy ul.Dębowej ,choć ja wolę starą nazwę dzielnicy Dębie
        ul.Dębowa między ul.Reja,a ul.Rejtana.P
        • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:37
          dokladnie jakos tak !!! debie czy dąbie!!! wiemy oco chodzi ona jest z boku jak
          sie jedzie do sity od strony chuty !!! tam z tego co sie zorientowalam to jest
          najtaniej !!! i promocje rozne!! my zakupilismy wodke :
          ''Polska" polecam juz kilka razy bylam na weselu i zero kaca i bolacej glowy!!!
          odradzam absolwenta i sobieskiego !!
          • Gość: . Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:40
            isia-dają w "komis" tzn.zamawiam 30 skrzynek wódki + 2 skrzynki szampanskoje -to
            mogę po cenie zakupu oddać skrzynkę wódki i półkartona szampana(oczywiście
            zamknięte fabr.butelki od nich)? wiesz coś o tym?mają inne napoje?
            • Gość: . Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:48
              "isia" i inni obznakomieni w temacie ,przy ul.Reja jest producent napojów
              "niewyskokowych" czy warto od niego brać-kupić takie napoje?
              • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:56
                maja tam wina,szampany,whiskacze , wodke wszystkie rodzaje !!
                czasami sa tesz promocje na dane wodeczki!! czy mozna tak zeby zwrocic to nie
                mam pojecia bo nie pytałam !!! co do napojow niewyskokowych to nie wiem !!!
                ale tam raczej sam alkohol jest !!!
                • Gość: . Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:16
                  Dziękuję Ci za dialog postowy.Może inni majacy przebytą imprezowo wiedzę
                  wypowiedzą się. Interesuje mnie też ten producent napojów - wszystko dlatego, iż
                  impreza ma być w okolicy Rakowa tj. blisko.Proszę o wpisy.Dziekuję.P.
                  • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:19
                    pogadam ze znajomym ktory mieszka blisko i postaram sie zdobyc jakies
                    informacje na temat napoi!! jak cos bede wiedziec to namazgram hhiih ;-)
                • Gość: manaro Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.65.inds.pl 28.04.07, 19:19
                  a gdzie znajduje sie ta hurtownia?
    • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:29
      a wiec tak juz wszystko wiem ta hurtownia napoi jest na reja 15 !!! to jest pod
      sam koniec uliczki prawie !! skreca sie przy takim zoltym domu pietrowym poniej
      pierwsze skrzyzowanie sie mija przy kapliczce oczywiscie caly czas prosto i
      zaraz domek za nastepnym skrzyzowaniem !!! tylko to skrzyzowanie wiecie jakie
      bo to jest miedzy uliczkami i domkami!!!
      a ta hurtownia alkoholu to jest na debowej!!!
      pozdrawiam !!
    • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:00
      www.naszewesele.czest.pl/index.php
    • Gość: sloneczkosmyka Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 17:48
      witam, mam pytanie, szukam sali na ok 160 osob?? co polecacie??
      • Gość: isia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:36
        www.epsilon.czest.pl
        • Gość: grejt Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:20
          Czy ktos mial moze wesele lub zna opinie o sali Castello w Rudnikach?
          • Gość: dale Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:51
            witaj, ja byłam na weselu w sali Castello w Rudnikach. Jedzenie i obsługa jak
            dla mnie bez zarzutu, jeśli chodzi o wystrój tej sali to rzecz gustu (denerwują
            mnie te lustra), ale ogólnie jest ładnie. Wydaje mi się, że wadą jest to, że
            siedząc za stołem nie widać tego co się dzieje na parkiecie.
            • art-efekt Re: Śluby i wszystko co z nim związane 30.07.07, 23:16
              Dokładnie zgadzam się z przedmówcą.
              Jedzenie dobre, obsługa bez najmniejszych zarzutów, właściciele bardzo
              sympatyczni. Wystrój schludny i choć skromny, ale z elegancją.
              Z całą pewnością atrakcją dla gości jest wiejski stół oraz grill na podwórzu
              oraz altana ze stołami. Tam w czasie wesela prowadzimy biesiadę przy grillu :)

Jedyny mankament tej sali, to bardzo fatalna akustyka. Tak więc jeżeli chcesz
              robić wesele to trzeba tam trochę "napchać" ludzi, żeby nieco wytłumili salę :)

Pozdrawiam. Jacek z zespołu muzycznego Art-Efekt tel. 504-051-028
    • maria832 Pani Iza z URODY 29.04.07, 21:16
      Witam. Szukam pani Izy która była kosmetyczką w URODZIE na Dąbrowskiego. Juz
      tam nie pracuje a ja nie mam na nią żadnych namiarów. Może któs wie czy pracuje
      gdzieś indziej a może otworzyła coś własnego? Dziekuję za wszystkie informacje.
      • Gość: Magda Sala Gracja IP: 80.54.168.* 30.04.07, 20:43
        Co wiecie o sali Greacja. Jaki koszt za 1 dzień, a jaki za dwa. Co jest w cenie?
        • agral1 sala Daga w Czarnym lesie 01.05.07, 14:24
          czy ktora z Was ma jakies informacje o tym jak wyglada wesele w Dadze? jak jest
          z jedzeniem, z obsluga itp?
          • luna367 Re: sala Daga w Czarnym lesie 21.07.09, 16:48
            Hej mogłabym prosić o zdjęcia tej sali na e-mail: a_marszalek87@o2.pl
        • Gość: ola Re: Sala Gracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:24
          byłam świadkową na weselu kumpeli 28 kwietnia 2007 na tej sali sie bawiliśmy.
          Młodzi i ugodowi właścicele-mają dom przy sal. bardzo ładno podjazd i parking,
          sama sala nie za duża- max na 120 osób. wygodne krzesła:) pyszne jedzenie-sami
          wszystko robią(bo mój chłopak spytał właściciela czy przypadkiem nie zamawiają
          części żarcia z restauracji RICK(ponoć ktoś tak plotkował)to się facet oburzył,
          powiedział kucharkom i kazały przyprowadzić tego co to powiedział żeby go zlać:p
          Wracając do sali. na tym weselu było dokładnie 73 osoby ale parkiet wydawał sie
          pusty nawet jak wszyscy goście tańczyli więc jak robisz na ok 100 to super.
          wystrój- wiadomo zależy od ciebie, bo sama sala jest ładna,przytulna w kolorach
          pomarańczy
          koszt jednodniowego wesela na te 80 osób(dodaje zespól, kamerzyste itd) to 145
          zł za osobę ale teraz ponoć jest nowa cena 150. były w tym 8 posiłków ciepłych-
          podawane były tak często że nie miałam okazji nawet nic podjeść z zimnej płyty
          bo cały czas mi kelner cos nowego podrzucał
          Polecam na takie do 100 osób wesele:)
          ZERO PROBLEMÓW z właścicelami
          JEDYNE CO MNIE ZDZIWIŁO TO SPOSÓB PŁACENIA OSTATNIEJ CZĘŚCI NALEŻNOŚCI BO TO
          SIE ODBYŁO PO OCZEPINACH JAK ZEBRALI KOPERTY TO ICH WŁAŚCICEL ZAWOŁAŁ DO SIEBIE
          I JAK SE POLICZYLI I NASZYKOWALI Z TYCH KOPERT KASE TO MU DALI:/ DLA MNIE DZIWNE
          pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: Sala Gracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:38
          Co do sali na ul. Huculskiej "Gracja" zauroczyłam się nią od pierwszego
          wejrzenia. Po pierwsze efektowny wjazd, wejście do sali i sama sala, urocze
          kolory i wystrój, a przede wszystkim okrągłe stoły na 12 osób każdy, a nie jak
          wszędzie te długie jak na wiejskiej biesiadzie:/ Wlasciel rzeczywiście bardzo
          mily i sprawia wrazenie ugodowego :) cena za 2 dni zaczyna sie od 165 zł i
          zależy od rodzaju menu. Wybor potraw bardzo ciekawy i duza ilosc cieplych
          posilków. W cenie jest tort :) Jedynym minusem jest brak terminów :( rok 2008
          prawie caly zajety... i z miesiaca letniego musiałam zrezygnować na rzecz
          października, ale cóż wolałam najlepszą sale niż termin od czerwca do wrzesnia
          na innych salach.
          Posumowując ta sala przebila nawet La Torre (na ktore sie uparlam zanim nie
          zobaczylam Gracji), ktore nalezy do pierwszej 3 najlepszych sal w
          Częstochowie.
          • Gość: ola Re: Sala Gracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:12
            Jeśli chodzi o te stoły w Gracji to jest jak sobie zażyczysz a nie tylko
            okrągłe bo byłam świadkową na weselu 28 kwietnia 2007 i mieliśmy podłużne,
            standardowe stoły i też tyło fajnie bo były dobrze ustawione
            pozdrawiam
        • beatka821 Re: Sala Gracja 11.05.07, 15:57
          sala swietna.polecam!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: kamu2 Re: Sala Gracja IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.05.07, 13:53
          ja mam tam wesele we wrześniu jak rezerwowaliśmy 2 lata temu to za 2 dni cena
          była 160 zł teraz jest podobno 170 w tym jest 6 posiłków gorących w pierwszy
          dzień,zimna płyta desery itd,tort,ciasta,kawa i herbata.Trzeba kupić osobno
          napoje oraz owoce no i alkohol.
          Jeśli może polecic to rewelacyjna sala jest bi-kajo byłam tam na wesleu
          przyjaciółki super !!!
          • Gość: Pi25 Re: Sala Gracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:05
            czy ktos slyszal moze o zespole muzycznym Monako? A moze ktos byl na weselu na
            ktorym oni grali? Prosze o opinie i ogolne spostrzezenia :-)
            Z gory dzieki za informacje.
    • Gość: Marta sala na 150/160 osob?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:11
      szukam sali na 160 osob, co polecacie??
      • Gość: isia Re: sala na 150/160 osob?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:03
        polecam zdecydowanie EPSILON i LEA duze sale wsam raz na tyle gosci ja tez
        szukalam bo mam na 136 osob + zespol to bedzie 140
        • Gość: salsa Re: sala na 150/160 osob?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:05
          Co do Epsilon-a, niedawno koleżanka wyprowadziła mnie z błędu. Sala faktycznie
          jest duża, ale ta część gdzie są stoły już nie... Zwróć uwagę jak gęsto usadzeni
          są goście... Ona maila na 120 osób i twierdzi, że przy większej ilości będzie
          straszny ścisk... Ja też planuje tam wesele na 120 :)
          • Gość: isia Re: sala na 150/160 osob?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 07:12
            nie wzielam tego pod uwage faktycznie mozesz miec racje!! no ale trudno wesele
            mam juz za 4 miesiace!!
            • Gość: salsa Re: sala na 150/160 osob?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:10
              Już teraz nie ma co się martwić :) Najważniejsze aby goście się dobrze bawili,
              to nawet gdyby zaistniała taka sytuacja, nie zauważą, a przynajmniej szybko
              zapomną :P
              Pozdrawiam i życzę udanego startu w nowe życie ;P
      • stanleyw4 szukasz sali weselnej 10.12.08, 11:51
        wolne miejsca na 2009/10, od czerwca.
        NOWO OTWARTA SALA BANKIETOWA DWUPOZIOMOWA NA PONAD 200 OSOB,I NA
        60 PRZYJMOJE ZAMOWIENIA. PIEKNE ZACISZNE MIEJSCE BLISKO
        PARKU ,JEZIORO ,KOSCIOL,URZAD STANU CYWILNEGO.PARKING.PRZYSTOSOWANA
        DLA INWALIDOW.KLIMATYZACJA-KAMEROWANA SZYBY KULO
        ODPORNE,TARAS,NAPRZECIWKO DZIALKI.
        BLACHOWNIA NR.15 ceny jeszcze do uzgodnienia
        tel. 34-32-707-29 e.mail stanw@onet.eu
    • Gość: gg Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: 80.54.169.* 02.05.07, 19:08
      pozdrawiam
      mój suwaczek
    • Gość: Marta to jeszcze jendo pytanie co do Białej:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:58
      czy moze ktos wie na ile osob jest sala??
      • Gość: alicja Re: to jeszcze jendo pytanie co do Białej:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:45
        Szukam sali na jednodniowe wesele na 40 osób. Możecie coś polecić. Jakie
        ewentualnie są.
        Dzięki.
        • Gość: alicja Szukam sali na 40 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:46
          Szukam sali na jednodniowe wesele na 40 osób. Możecie coś polecić. Jakie
          ewentualnie są.
          Dzięki.
          • Gość: Myszka Re: Szukam sali na 40 osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:28
            Polecam hotel Luksor kolo Jasnej Gory. Dobre jedzonko tylko cena od osoby chyba
            troche droga bo 160 zl, ale moze to teraz norma?! Jesli zalezy Ci na zrobieniu
            dobrego wrazenia na gosciach, pieknym lokalem i smacznymi potrawami to polecam:)
            • Gość: alicja Re: Szukam sali na 40 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:33
              Oj to troche drogo. Wolałabym coś tańszego.
              • Gość: Marta szukam sali na 150 os IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:38
                j.w.
                • Gość: madzia Re: szukam sali na 150 os IP: 195.205.171.* 08.05.07, 20:06
                  Ja polecam sale w Białej kolo Czestochowy sama bede miec tam wesele,wszyscy
                  ktoorzy do tej pory tam mieli sa zachwyceni sala na ok.150osob
                  • Gość: Madzia Re: szukam sali na 150 os IP: 195.205.171.* 08.05.07, 20:13
                    Jeszcze jedno co do sali ,,Romeo"w Bialej ,trzeba tam rezerwowac co najmniej z
                    rocznym wyprzedzeniem a nawet z dluzszym(to dowod na to ze jest tam tak
                    fajnie):)
                • Gość: madzia Re: szukam sali na 150 os IP: 195.205.171.* 08.05.07, 20:06
                  Ja polecasm sale w Biaełej kolo Czestochowy sama bede miec tam wesele,wszyscy
                  ktoorzy do tej pory tam mieli sa zachwyceni sala na ok.150osob
              • Gość: zuzia1982 Re: Szukam sali na 40 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:55
                ja będe mieć pod koniec czerwca wesele na 40 osób w restauracji retro na
                kopernika-płacę 110zł od osoby
          • art-efekt Re: Szukam sali na 40 osób 30.07.07, 22:57
            Z typową salą weselną na 40 będzie mały problem, ponieważ większość sal
            przewidywane jest na minimum 60-80 osób, gdyż jest to próg opłacalności.
            Jeżeli wynajmiesz taką salę na 40 osób to możesz się liczyć z wyższą ceną od
            osoby, ponieważ. Pozostaje Ci praktycznie zrobienie wesela w jakiejś knajpie
            lub na sali gdzie dysponują dwiema salami, gdzie można zorganizować 2 wesela
            jednocześnie.
            Z sal na taką liczbę gości, którą ewentualnie można było by rozważyć -
            oczywiście podaję tylko te sale, których wielkość odpowiada Twoim potrzebom:
            1) "Zajazd u Wandeczki" koło MPK - Jedzenie bardzo dobre, ale wystrój stołów
            oraz samego lokalu to "wczesny Gierek". Właściciele oraz obsługa sprawiają
            wrażenie osób gruboskórnych, ale da się z nimi dogadać. Są w porządku jak
            zaczniesz nadawać na ich "falach" :) Akustyka sali dobra.
            2) Sala w NOT na ul. Kopernika - Jedzenie i obsługa w porządku. Wystrój sali w
            miarę przyzwoity. Akustyka sali dość przyzwoita.
            3) Restauracja "Podróże Kulinarne" na ul. Armii Krajowej 68 - bardzo przytulna
            restauracyjka. Właścicielka bardzo sympatyczna. Co do jedzenia nie mam
            zastrzeżeń. Akustyka dość przyzwoita.
            4) Studnia na ul. Jaskrowskiej 14 (przy wodociągach). Jedzenie dość dobre,
            obsługa bez zastrzeżeń. Ładny wystrój sal. Z tym, że tam są dwie sale, jedna
            wieksza, a druga , mniejsza i trzeba by było dogadać z właścicielem (Zbigniew
            Nodzyński) czy będzie chciał zorganizować jednocześnie dwa wesela. Akustyka
            dobra.
            5) Hotel Scout na ul. Drogowców - także 2 sale - Jeżeli chodzi o jedzenie,
            obsługę oraz wystrój, bez zastrzeżeń. Akustyka dobra.
            6) Gracja na ul. Huculskiej - bez zastrzeżeń, z resztą już wielokrotnie tu na
            forum zachwalana. Problem z akustyką, tym bardziej, że będziesz mieć mało
            gości. Im więcej ludzi na sali tym lepsza akustyka i na odwrót :)
            7) Hotel "Dolcan" na ul. Rocha 224 (chyba) - Dwie sale, choć nie wiem czy
            organizują wesela na tej mniejszej. Jedzenie, obsługa oraz wystrój bez
            zarzutów. Akustyka dobra.
            8) "Delite" na ul. Łukasińskiego - Jedzenie dobre, obsługa bez zarzutów.
            Akustyka dobra.
            9) "Poker" na ul. Żyznej - Jedzenie dobre, obsługa bez zarzutów. Akustyka nie
            jest zbyt dobra, ale też nie najgorsza.
            10) "U Rika" na ul. Żyznej lub Żelaznej (przy giełdzie samochodowej jak się
            jedzie na Sabinów). Właściciel tej sali prowadzi dwie sale , jedna ta mniejsza
            przy giełdzie, a druga nowa, większa na ul. Rydza Śmigłego. - Jedzenie bardzo
            dobre, obsługa bez zastrzeżeń. Akustyka dobra.

11) "Greg Bis" w Czarnym Lesie - jedzenie i obsługa dobre. Akustyka przyzwoita.
            Niestety terminy na 2 lata na przód pozajmowane no i nie wiem czy Pan Grzesiu
            Mizera by wziął takie małe wesele.

12) Hotel "Polonia" na ul. Piłsudskiego - tu akurat jest na piętrze sala, która
            by Wam odpowiadała wielkością - ale po tym co przeżyliśmy tam kilka lat temu
            odradzam wszystkim. Być może od tamtego czasu coś się zmieniło. Będę wiedział
            dopiero we wrześniu, bo będziemy tam grać wesele. Polecam moją wypowiedź na
            temat tej sali forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=66521755

Jeszcze kilka by się znalazło takich, które mogę z czystym sumieniem polecić,
            ale jakoś mi teraz do głowy nie przychodzą - tzn. przychodzą, ale nie pamiętam
            ich nazw ani adresów.
            Każdą z tych sal, którą wymieniłem znam osobiście, ponieważ graliśmy tam
            przynajmniej po kilkla razy.

Jeżeli interesują Cię sale bardziej odległe od Częstochowy to daj znać to
            polecę Ci jeszcze kilka fajnych sal, które już sprawdziliśmy.

Dla przykładu:
            13) Przepiękna sala "Pod różą" w Krzepicach. Rewelacja - jedzenie smaczne,
            obsługa bez zastrzeżeń. Pokoje dla gości. Z tyłu za budynkiem piękne patio oraz
            cudowne stawy z piękną zielenią. Po prostu bajka. Sala właśnie mniej więcej na
            40-50 osób jeżeli chodzi o wesele. Akustyka dobra. W szczególności polecam !!!

14) Czy też "As" w miejscowości Hutki - Jedzenie i obsługa dobre. Akustyka
            świetna. Co prawda sala nieco większa, ale nam też trafiło się tam grać
            mniejszą imprezę - chyba też na 40 czy 50 osób - tak więc chyba nie robią
            jakichś wielkich problemów.

• kakila Pytanie do art-efekt 29.08.07, 11:53
              Czy możesz mi powiedzieć gdzie dokładnie mieści sie ta sala As i jak tam
              dojechać. W którym to jest kierunku?? Dzięki
              Aha i jeszcze jedno pytanie czy około 100 osób zmieści sie tam bez problemu?
              • art-efekt Re: Pytanie do art-efekt 08.10.07, 10:02
                > Czy możesz mi powiedzieć gdzie dokładnie mieści sie ta sala As i
                jak tam
                > dojechać. W którym to jest kierunku?? Dzięki

Przepraszam, że odpowiadam z takim opóźnieniem, ale umknął mojej
                uwadze ten wątek.
                Jeżeli chodzi o tę salę to można dojechać drogą, którą się jedzie na
                Tarnowskie Góry od strony Dźbowa. Pomiędzy Dźbowem, a Wygodą skręca
                się w lewo na skrzyzowaniu. Jedzie się przez Wąsosz, Łaziec,
                Rększowice.
                Można też dojechać od strony trasy katowickiej, skręcając w prawo
                zaraz za Poczesną. Przejeżdża się wtedy przez Michałów, Nieradę,
                Rększowice, albo też jechać dalej trasą katowicką i skręcić w prawo
                przed Romanowem w kierunku na miejscowość Własna cały czas prosto,
                przez Starczę, a za Starczą w prawo lub następne skrzyżowanie na
                trasie katowickiej w kierunku na miejscowość Rudnik Wielki.
                Przejeżdża się wtedy przez Rudnik Wielki, pomiędzy Rudnikiem
                Wielkim, a Rudnikiem Małym skręca się w prawo kierunek na
                Częstochowę, a następnie w lewo na Starczę, a za Starczą w prawo na
                Hutki.

> Aha i jeszcze jedno pytanie czy około 100 osób zmieści sie tam bez
                problemu?

Sądzę, że spokojnie się powinno zmieścić, ale jednak lepiej jest
                rozmawiać na ten temat z właścicielami.

Pozdrawiam
                Jacek
    • Gość: kasia Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.tktelekom.pl 07.05.07, 12:38
      moze mi ktos odpowie po ile mniej wiecej ciasta trzeba na wesele na jedna
      osobe.Sala a raczej kuchnia na tej sali proponuje 15 dkg na osobe.UWAZAM ze to
      za malo i trzeba dokupic ale nie wiem ile.Pomozcie.Dzieki.
    • Gość: kropla83 Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY IP: 89.101.178.* 07.05.07, 18:46
      Czy mozecie polecic kogos kto zaśpiewałby lub zagrał na czymś ciekawy na ślubie?

• Gość: salsa Re: Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:07
        Jeśli chodziło o to :)
        www.naszewesele.czest.pl/kategorie.php?id=24
        Mam nadzieję, ze znajdziesz coś ciekawego:)
        • kropla83 Re: Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY 07.05.07, 19:20
          dzięki mam nadzieje ze maja wolny termin:)bo uroczystość za 19 dni hihihihi:)
          • Gość: magda Re: Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:13
            moje wesele odbędzie sie w sierpniu 2008 więc aktualnie też poszukujemy
            wszystkiego i wszystkich, którzy sa niezbędni. Zespoł juz wybralismy QUATRON-
            zespoł zaprosił nas na sale zeby na żywo posłuchac jak grają. I ja byłam
            zachwycona, wokalistak ma piękny głos, silny i chwytający za serce. A jak
            zaspiewała i will always....aż ciarki po plecach, a do tego facet który gra na
            saksofonie zagrał tak pięknie. no i fajnie gości bawili. dla mnie super polecam.
            Ale mam też pytanie: Kogo wy polecacie, jeśli chodzi o wideofilmowanie,
            fotoreportaz i plener??? pozdr
            • Gość: autor Re: Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:39
              fotofabryka jeśli chodzi o zdjęcia, a video pan Robert z ul. Warszawskiej oni
              współpracują ze sobą są mili i profesjonalni.
            • Gość: viki Re: Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:55
              Świetny wybór, nie będziecie żałować. Nasi goście byli zachwyceni. Jeśli chodzi
              o wideofilmowanie to polecam firmę Rezonans pana Tomasza Skowronka (tel.
              601477065), nasz film jest zarówno śmieszny jak i wzruszający, a przede
              wszystkim nie nudny.
              • mlodaaga1 Re: Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY 30.09.08, 22:21
                Polecam swoje usługi
                www.foto-syc.pl
          • yo_soy_rubia Re: Oprawa muzyczna ślubu - POMOCY 15.05.07, 12:38
            Witam, moge ze swojej strony zaproponowaæ spiew, np. popularne Ave Maria, lub
            inne piesni- jedno, dwug³osowe, czteroglosowe. W zaleznosci od zaangazowanych
            osob ustalamy cene. Proszê o kontakt - 603104554
    • Gość: panna Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: 167.127.24.* 08.05.07, 19:31
      Witam!
      Szukam fotografa do zdjec reportazowych w kosciele na 20/11/2007. Dzwonilam do
      dwoch robiacych piekne zdjecia, ale niestety maja juz zarezerwowane terminy.
      Posze o podanie namiarow, jesli ktos jest wolny. Najchetniej obejrze strony
      internetowe z fotografiami.
      • kropla83 Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 08.05.07, 20:11
        polecam Mariusza Knieje www.fotomk.abcc.pl, lub Grzegorza Skowronka chyba nie ma
        stronki ale fajne robi fotki,na moim ślubie właśnie on bedzie robił.jak cos to
        moge podac num tel
      • Gość: isia Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 06:24
        www.fotokalicki.pl/page.php?Content=gallery&cat_id=2 polecam
      • Gość: Anna Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:40
        Witam ja polecam www.foto-kielan.info tamio i dobrze
        • Gość: gość Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:10
          www.foto-halter.pl
          :)
      • Gość: Aneta Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:22
        Polecam Ci www.mwfoto.pl będziesz zadowolona ja jestem bardzo zadowolona !!
        bardzo dobry fotograf !!
      • Gość: Agnieszka Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:52
        www.mwfoto.pl
        • Gość: Agnieszka Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:57
          www.mwfoto.pl
          podaje email - fotografia@mwfoto.pl
      • Gość: Agnieszka Re: Fotograf na 20 pazdziernika 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:22
        www.mwfoto.pl
        email - fotografia@mwfoto.pl
    • Gość: mimi Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:30
      a co mozecie powiedziec o sali AGATA na narcyzowej.Bede wdzieczna za wszystkie
      opinie
      • Gość: Marta Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:59
        sala bardzo ładna, fajny zespol, jedzenie pyszne i swietna organizacja:D polecam:D
      • mydiva Re: Śluby i wszystko co z nim związane 05.10.07, 18:32
        Byłam tam na weselu w tym roku i generalnie polecam. Dobre jedzenie, ładnie
        przystrojone stoły, dobra muzyka. Może wystrój sali jest dosyć "oryginalny", ale
        ogólnie wszystko ok. Można wyjść posiedzieć na zewnątrz (ładny ogród), co jest
        dodatkowym atutem.
    • Gość: Agnieszka Salon Mody Ślubnej BIANCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 03:02
      Polecam ten Salon Mody Ślubnej, bardzo jestem z nich zadowolona, miła atmosfera
      no i te suknie ajjj znalazłam ich strony: www.slubne-bianco.czewka.pl i
      www.slubne-bianco.pl . Ja kupiłam suknie z promocji po świetnej cenie
      • Gość: bedaga restauracja Zornica IP: *.lhsystems.com 09.05.07, 08:56
        czesc, czy moge Was prosic o opinie na temat ZORNICY? moze macie jakies
        doswiadczenia, bawiliscie sie w tej restauracji badz sami planujecie tam
        wesele? Kazda rada i opinia na wage zlota;) Dzieki
        • Gość: djporsche Re: restauracja Zornica IP: *.radiojasnagora.pl 09.05.07, 20:45
          Jezeli chodzi Ci o Zornice to zdecydowanie ODRADZAM!!!! Mialem przyjemnosc wraz
          z przyjacielem DJ DRAGONEM zagrac i poprowadzic cala impreze w tym lokalu. Byly
          to 30-ste urodziny Sebastiana Ułamka. Mial On prawie 100 osob na sali (rodzina,
          sponsorzy)bardzo powazna impreza. Niestety jak na koniec zostalismy potraktowani
          to szkoda slow a sam Sebastian zdebial. Nie maja tam pojecia o organizacji
          wiekszych imprez, nie chca sie na nic godzic, po godzinie 5-00 rano nie chcieli
          juz nikomu nic podac juz do jedzenia to samo z alkoholem tlumaczac sie ze nie
          maja koncesji na calodobowa sprzedaz. Maja gosci hotlelowych i nie informumja
          ich ze jest impreza. W tym dniu przebywal w hotelu Stanislaw Soyka, byl bardzo
          zly bo personel go nie uprzedil o imprezie a wracal z koncertu i chcial
          odpoczac niestety przy naszym graniu nie mogl usnac. Jeszcze duzo moglbym
          wymieniac ale nie ma sensu. U tych ludzi byl problem z roztawieniem nawet
          stolikow odpowiednio na taka impreze . Juz nie wspomne ze personel uszkodzil
          sprzet...Zdecydowanie odradzamy wszystkim Zornice ona tylko ladnie wyglada i nic
          wiecej my tam juz wiecej nie zagraqm zadnej imprezy i sam Sebastian Ulamek
          powiedzial ze juz tam nie zrobi zadnej imprezy a kolejne urodziny zrobil w
          Palacyku Czarny Las i tam bylo wszysko na poziomie. Pelny profesjonalizm:)
          • kropla83 Re: restauracja Zornica 09.05.07, 21:08
            no...to spoko bo ja własnie za pare dni mam tam przyjecie weselne...:)nieduze
            wiec moze bedzie ok. Napewno bedzie:)
          • Gość: ktos Re: restauracja Zornica IP: 195.205.171.* 09.05.07, 23:10
            Witam ja uwazam ze latwo krytykowac, jednak nikt sie nie zastanowi nad tym jaki
            trud nalezy wlozyc w organizacje kazdej imprezy. Aby przygotowac jaka kolwiek
            imprezke, prace nalezy zaczac co najmniej 5 dni przed impreza. Im blizej
            rozpoczecia imprezy tym wiecej pracy, tym mniej godzin w nocy przespanych. W
            wiekszosci przypadkow w imprezach 2 dniowych pracownik obsugujacy taka
            uroczystosc ma szanse na 2 godzinny sen (oczywiscie jezeli sie postara) w innym
            przypadku wogole nie idzie spac - pisze tu o takich osobach jak kelner ,
            kucharz, pomoc na kuchni. A wiec jesli kelner ktory jest na nogach m.in. 24 h i
            trzyma tace pelna goracej herbaty nad moja glowa to raczej wolabym mu pomuc niz
            marudzic, bo moze to sie zle skonczyc - "taca na glowie". Do czego zmierzam, to
            tego ze podczas takich iprez goscie powinni wspopracowac z obsuga takiej
            imprezy a nie ciagle marudzic i wymagac nie wiadomo czego. W wiekszosci
            przypadkow gosciom "sloma z butow wystaje". Jezli tak zrobicie kazda impreza
            zostanie dobrze przygotowana, przeprowadzona bo nie ma takiej rzeczy ktorej nie
            da sie zrobic. A propo wszystkich zespolow, dj itp uwazaja sie za artystow a
            puszjaja gotowe utwory juz z nagranym wokalem , czy to sa zespoly czy tylko
            ruszajace sie manekiny na scenie. Nie zapominajcie ze wy jestesie w
            pracy !!!
            • Gość: sowa Re: restauracja Zornica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:18
              są zespoły manekiny i są zespoły które, oprócz puszczania aranżacji śpiewają,
              wychodzą do gości akustycznie oraz prowadzą wodzirejstwo na wysokim poziomie.
              • elena2581 Potrzebna Kucharka !!!!! 23.05.07, 14:57
                Potrzebuje namiary na osobę która
                gotuje na weselach. Moja kucharka
                odmówiła niestety nie z jej winy.
                Proszę o namiary na dobrą kucharkę
                • art-efekt Re: Potrzebna Kucharka !!!!! 30.07.07, 23:37
                  W szczególności polecam ekipę kucharek z Wręczycy. Firma nazywa się
                  bodajże "Finezja". Nie wystrasz się słownictwa szefowej na ha, ku itp. Choć
                  gruboskórna to całkiem fajna i sympatyczna kobitka.
                  Jeżeli chodzi o jedznie to powiem tak: jako człowiek grający po imprezach już
                  od ponad 20 lat nie spotkałem lepszego "żarcia". Kobitki wszystko włącznie z
                  zimną płytą przygotowują same obrabiając prosiaka.
                  Dla przykładu: osobiście nienawidzę żeberek, ale te żeberka, które one
                  przyrządziły po prostu to było "niebo w gębie" - po prostu pierwszy i ostatni
                  raz w życiu zajadałem się żeberkami :)

• art-efekt Re: Potrzebna Kucharka !!!!! 08.10.07, 10:07
                    "Finezja" lub "Fantazja"
                    Teraz nie pamiętam, która nazwa, ale napewno jedna z tych dwóch.
          • Gość: byk Re: restauracja Zornica IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 23:17
            Nie znam djporsche nie wiem co to za człowiek ale chyba mu się coś pomyliło.Na
            tej imprezie obsługa nie podawała alkoholu o 6 rano i to tylko czterem osobą
            które myślały że mogą pić do popołudnia następnego dnia(wiadomo o kogo chodzi)
            goście zadowoleni wyszli o 4.30 .Co do zagrania następnej imprezy to napewno
            nie zagrają bo mają po swoim zachowaniu zakaz obsługi imprez w tym lokalu.Co do
            sprzętu to nie wiem czy był uszkodzony ale fakt jest taki że został odebrany z
            lokalu po dwóch tygodniach przez tzw. PREZENTERÓW MUZYCZNYCH.Jeżeli chodzi o
            Pana Sojke to jest częstym gościem restauracji natomiast w hotelu nigdy nie
            spał!!! Najciekawsze jest to że pisze to osoba która nie ma pojęcia o tej
            imprezie bo wszystko załatwiał DJ DRAGON.
            • Gość: aska Re: restauracja Zornica IP: 80.51.158.* 11.05.07, 19:38
              moge wam polecic zornice i dj kotry gral u mnie . www.djwesele.republika.pl
              bylo super i tak jak chcialam
            • Gość: djporsche Re: restauracja Zornica IP: *.radiojasnagora.pl 14.05.07, 21:48
              Ja tez nie znam pana "Byka" i nic mi się nie pomyliło. Może to panu się coś
              pomyliło. Nie były to wcale cztery osoby jak pan napisał i nie ma pan pojęcia co
              mogły myśleć, ponieważ o to się pan Ich nie pytał. Pisze pan, że mnie nie zna a
              także pisze pan, że nie zagramy następnej imprezy (co już wcześniej zaznaczyłem
              sam) po naszym zachowaniu. Pytanie się nasuwa - jakim zachowaniu?... Może za
              głośno graliśmy? A może za dużo mówiliśmy do mikrofonów? A Może zła muzykę
              graliśmy, która się panu nie podobała? Może źle została poprowadzona licytacja z
              której pieniądze trafiły na bardzo szczytny cel, bo na osoby niepełnosprawne z
              federacji "Betel" ? A może pokaz tańca towarzyskiego został źle poprowadzony?
              Większość sprzętu została zabrana drugiego dnia, owszem wszystkiego nie dało
              rady, bo było tego bardzo dużo. Zostały tylko dwie kolumienki i statywy które
              były odebrane po 6 dniach z tego co wiem od Dragona. W niejednych
              zaprzyjaźnionych lokalach zostawiało się sprzęt i nikt jakoś w tym nie widział
              problemu. Pan Stanisław Soyka twierdził ze nocuje w hotelu. Na jakiej podstawie
              pan twierdzi, że nic nie mam pojęcia o tej imprezie? Najlepsze jest, to ze DJ
              Dragon niczego nie załatwiał. Cala imprezę zorganizował i wszystko co związane z
              ta impreza załatwiał ówczesny sponsor Sebastiana Ułamka czyli firma O.D.F. wraz
              z Sebastianem Ułamkiem a nie DJ Dragon!!! To na zlecenie Firmy O.D.F.
              oprawialiśmy muzycznie i prowadziliśmy wszystkie punkty programu jakie były
              przewidziane przez organizatora!!!. Wykonywaliśmy wszystkie te polecenia i
              obowiązki jakich od nas wymagała ta firma, bo to ona dyktowała warunki jakie
              mieliśmy spełnić jako zleceniobiorcy i nie wykonaliśmy nic, czego od nas nie
              wymagano. Wiec proszę sobie wyobrazić, że mam pojecie na temat tej imprezy w
              przeciwieństwie do pana....Życzę powodzenia...
              • Gość: cognac Re: restauracja Zornica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:40
                Nie prowokój żeby były wszystkie fakty ujawnione na forum dlaczego zostaliście
                wyproszeni o godz.6 z restauracji. Znam całą sytuację doskonale.Znam tych ludzi
                którzy tam pracują.Pan Sojka też tam bywa w miarę możliwości a to o świadczy o
                tym, że daży ich jakimś zaufaniem.Ja miałem tam wesele i te chwile zostaną w
                mej pamięci do końca życia.Pozdrowienia dla Zornicy i całej branży
                gastronomiczno-hotelarskiej.
                • Gość: djporsche Re: restauracja Zornica IP: 80.48.49.* 15.05.07, 01:25
                  Widze ze ktos lubi zmieniac nicki... Jak nie masz odwagi sie przedstawic to nie
                  pisz, bo bardzo dobrze wiesz jak bylo... Po za tym wcale nie zostalismy
                  wyproszeni.Mysle ze komus sie chyba osoby pomylily albo sytuacje.To wszystko,
                  wiecej nie ma sensu pisania.
          • Gość: Adam Re: Zespół na wesele IP: 80.54.174.* 16.05.07, 23:31
            www.avans.natopie.pl polecam na imprezy i
            www.nieruchomosci.czestochowaonline.pl jakby ktos potem szukal telefonu
            do biura nieruchomosci
        • Gość: nika Re: restauracja Zornica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:02
          a moze ktoś z Was miał wesele w hotelu Scout i może coś napiszecie na temat tej
          sali!?:)dzieki welkie
          • bedaga Noclegi w Czestochowie 10.05.07, 09:40
            Czesc wszystkim,
            Czy ktos z Was wie gdzie mozna przenocowac weselnikow? W czestochowie lub
            okolicach, w miare przystepnych cenach;)) Bede wdzieczna za wszelakie namiary
            na hotele, akademiki, noclegownie itp. Dziekuje
        • Gość: buntowniczka Re: restauracja Zornica IP: 167.127.24.* 11.05.07, 14:02
          Do Zornicy zabral mnie narzeczony na kolacje zareczynowa. Dostalismy gratis
          szampana do wzniesienia toastu. Bylo malo ludzi, wiec atmosfera byla bardzo
          kameralna a jedzenie jest tam przepyszne. Uwazam, ze to bardzo ladna i stylowa
          restauracja, wystroj jest fantastyczny, jednakze ceny do najnizszych nie
          naleza, bo dowiadywalismy sie jakie sa koszty wesela i bylo to ok. 167 zl/os za
          jeden dzien. Zornica nie organizuje poprawin z tego, co pamietam. Mysle, ze
          miejsce jest swietne na obiad weselny, na wesele z tancami moim skromnym
          zdaniem sie nie nadaje, ze wzgledu na nisko zawieszone belki i niewielka ilosc
          miejsca do tanca. Ma za to wyjscie do pieknego placyku na zewnatrz i wogole
          bardzo mi sie podoba. Terminow wolnych maja malo, z czego wynika, ze
          restauracja cieszy sie duzym wzieciem.
        • elena2581 Re: restauracja Zornica 23.05.07, 14:55
          Potrzebuje namiary na osobę która
          gotuje na weselach. Moja kucharka
          odmówiła niestety nie z jej winy.
          Proszę o namiary na dobrą kucharkę
      • kataba79 Sala w Bonaparte 18.05.07, 22:43
        Szukam informacji na temat Bonaparte na Gnaszynie. Ktoś miał tam wesele albo
        bawił sie tam?
    • Gość: aska Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: 80.51.158.* 11.05.07, 19:35
      jesli ktos szuka dj na wesele to moge wam polecic tego ktory gral na moim
      weseleu . www.djnawesela.republika.pl
      natowmiat jezeli chodzi o sukienke to mam do sprzedania w bardzo dobrym
      stanie
      • agnieszkaa16 Re: Śluby i wszystko co z nim związane 11.05.07, 21:16
        Ten pan który pisał o tym że w Zornicy nie maja pojęcia o organizacji imprez to
        chyba nigdy na prawdziwej imprezie nie był... My z mężem możemy z czystym
        sumieniem polecić Zornicę dla par które chcą tam zorganizować swoje wesele.
        Nasze wesele odbyło sie we wrzesniu zeszłego roku, i było po prostu
        rewelacyjnie, nie mówie tu o wrażeniach estetycznych bo to widac gołym okiem,
        ale obsługa, jedzenie, i to jak cudownie tam sie czuliśmy to było coś czego na
        pewno my ale szczególnie nasi goście długo bedą wspominać. Przede wszystkim
        jedzenie przepyszne i bardzo dużo, obsługa czyli kelnerzy pierwsza klasa.
        Jedzenia zostało nam tak dużo że postanowilismy na drugi dzień zoranizować
        szybko małe poprawiny w domu dla rodziny bo nie byli bysmy w stanie zjeść tego
        co nam zostało, w sumie i tak dużo rzeczy trzeba było po prostu wyrzucić. W
        cenie jest samochód dla pary młodej, tort, apartament dla noworzeńców i prezent
        ( my dostalismy obraz, znajomi stylowe radio)i zaproszenie na kolacje w pierszą
        rocznice ślubu. Fakt jest taki że cena nie należy do najniższych ale za tak
        zorganizowane wesele to chyba nawet za mało. Dodam jeszcze że oprócz nas
        organizowały tam wesele dwie pary naszych znajomych i oni też byli baaardzo
        zadowolenie.
        Więcej informacji mogę udzielić na maila.
        • Gość: bedaga Re: Śluby i wszystko co z nim związane IP: *.lhsystems.com 14.05.07, 08:41
          Dziekuje Agnieszaa16 za pozytywne wibracje;) Moje wesele ma odbyc sie wlasnie w
          Zornicy 11 sierpnia i troche mnie zmrozily wczesniejsze opinie. Czy moge prosic
          o wiecej info na maila bedaga@poczta.onet.pl ? Bede wdzieczna;)
          Czy korzystaliscie takze z miejsc noclegowych w Zornicy? Czy da sie
          wynegocjowac nizsza cene bez sniadania?
          No i w ogole na co warto zwrocic uwage i o czym pamietac. Dziekuje i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka