farrolio 23.06.08, 13:17 Za rok ślub a ja nie mam jeszcze fotografa, a na nim mi bardzo zależy. nie wiem gdzie szukać. A chce jakąś nietypową, oryginalną sesję. znacie kogoś? proszę!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brysiabi Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 23.06.08, 13:24 U mnie zdjęcia będzie robił Pan Marcin Skabek tu masz link do jego strony www.fotoreportaz.akcja.pl/ Odpowiedz Link
farrolio Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 23.06.08, 13:41 Śliczne zdjęcia, ale chciałabym coś bardziej odważnego. A po tych zdjęciach nie wiem czy by spełnił moje oczekiwania. Bo jestem bardzo wymagająca. A znasz może jszcze kogoś? Odpowiedz Link
magnefar Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 23.06.08, 13:46 www.fotomk.com.pl/ Ale z terminami kruchow, my zamawialismy prawie 2 lata przed... Odpowiedz Link
farrolio Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 24.06.08, 08:30 A co powiece o tych zdjęciach? www.fotograf-wesele.pl/zdjecia_slubne_i_weselne_pawel_bielsko-biala_g8.html Szczególnie te w górach. Sesja jak marzenie. Chociaż te na fotomk.com.pl też są niezłe :) Odpowiedz Link
toj-a30 Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 24.06.08, 14:17 świetne fotki, już je kiedyś oglądałam, naprawdę warte polecenia Odpowiedz Link
magnefar Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 24.06.08, 14:22 Jak wyglada kwestia umowienia sie na plener skoro fotograf jest z Bielska Bialej? A sesja weselna, tj. przygotowania, kosciol itp? Odpowiedz Link
brysiabi Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 24.06.08, 14:32 a zwrociłas uwage na kwestie iż fotograf udostępnia tylko 40 zdjęc, a co zreszta? pewnie bedziesz musiała doplacic ja dostaje wszystkie zdjecia jakie wykona fotograf. dopytaj dokladnie o szczegoly zanim cokolwiek zdecydujesz Odpowiedz Link
leila25 Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 24.06.08, 20:07 Nie chcę Cię smucić, ale mając rok do wesela to za bardzo wymagająca być nie możesz. Chciałam Ci polecić pana Zbigniewa Kruka z Łodzi, ale jest już za późno. Życzę powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link
qump-ela Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 25.06.08, 10:24 No może mimo tego, że ma jeszcze rok to jej się poszczęści i znajdzie kogoś odpowiedniego. Przecież jest dużo fotografów rozpoczynających swoją karierę a zdjęcia maja genialne i wolne terminy też mają Odpowiedz Link
beba.zet Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 25.06.08, 11:35 Polecam Przemka Bednarka (ul. Św. Barbary, obok poczty). We wrześniu 2007: 200 zdjęć=900 zł. Świetny plener (poweselny) - Potok Złoty, jaskinie, wiekowa izba gdzieś w okolicach Poraja i bardzo odważne zdjęcia na łące (dla naprawdę odważnych). Odpowiedz Link
redpicture Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 26.06.08, 12:41 Witam Zajmuje sie sesjiami i nie tylko zdiecia tutaj lukasz1985.digart.pl/digarty/ oraz tutaj www.redpicture.net WESELNE ZDIECIA ORAZ Z INNYCH SESJII PZRESYLAM NA MEILA Z gory mowie ze nie robie zdiec tandetnych i kiczowatych Artystyczne zdiecia to podstawa :/ Gdy patrze na kolejnych gosci cos probojacych tworzyc robi mi sie niedobrze ze istnieja na rynku :/:/ POZDRAIWAM Odpowiedz Link
brysiabi Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 26.06.08, 14:52 moglbyś przesłac mi swoje zdjecia, koleżanka szuka fotografa, może jej sie spodobają! brysiabi@poczta.fm Odpowiedz Link
pracowniawspomnien Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 01.07.08, 02:07 www.pracowniawspomnien.com oraz dodatkowe informacje o mnie na www.izazdziebko.com W razie pytan 664011212 oraz iza.zdziebko@gmail.com Odpowiedz Link
zibi1970-1 Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 02.07.08, 13:16 Witam, jesli poszukuje Pan jeszcze fotografa na swoj slub to zapraszam na strone: www.zeb_serban.citymedia.pl jesli zdjecia beda sie Panu podobac to prosze o kontakt. zapewniam atrakcyjne ceny i pelne zaangazowanie. pozdrawiam Zeb Serban Odpowiedz Link
fotvid Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 04.07.08, 16:42 Profesjonalne usługi Foto i Video Waldemar Pijet 034 361 01 27 Sprawdź czy jest wolny termin. Odpowiedz Link
pracowniawspomnien Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 04.07.08, 21:29 Witam serdecznie. Jesli nie podjeli Panstwo jeszcze decyzji w kwestii fotografa slubnego, to zapraszam do zapoznania sie z moja oferta na stronie internetowej www.pracowniawspomnien.com , a dodatkowe informacje na moj temat znajda Panstwo na stronie www.izazdziebko.com . www.fotograf-wesele.pl/fotograf_slubny_iza_krakow_f64.html - w rankingu najpopularniejszych fotografow najwiekszej w Polsce bazy fotografow slubnych zajmuje pierwsze miejsce:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
qfelek Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 13.07.08, 08:00 a ja polecam dwoje młodych ludzi (małżeństwo), które zajmuje się robieniem fotografii - plenery, zdjęcia ślubu, dzieci komunijnych - CO TYLKO ZECHCESZ w przystępnych cenach. Mam u nich zamówiony plener i reportaż ze ślubu, już nie mogę się doczekać, bo wiem jaki będzie efekt (jeśli z narzeczonym jesteśmy na tyle fotogeniczni ;)) - widziałam zdjęcia z plenerów innych par, a także zdjęcia dzieci z komunii. Są naprawdę ładne, piękne kolory, bardzo estetyczne ! To numer do p. Agnieszki - 500 057 192. Mają jeszcze wolne terminy z tego co wiem :)) Odpowiedz Link
mlodaaga1 Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 23.09.08, 15:16 polecam swoje usługi www.foto-syc.pl Odpowiedz Link
musicant Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 23.09.08, 17:55 www.memorial-studio.ecom.net.pl Odpowiedz Link
1959teresa Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 16.03.15, 15:05 Nam zdjęcia ślubne robił fotograf Rafał Bil, polecamy www.facebook.com/rafalbil.eu fotografnawaszslub.pl/ www.rafalbil.eu Odpowiedz Link
dddddaniel Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 18.03.15, 11:13 Polecam swoje usługi - zapraszam do oglądania całych materiałów ślubnych a ie tylko wybranych najlepszych zdjęć - dostępne na stronie: www.pankacprzak.com/fotograf-slub-lodz.html Odpowiedz Link
djmosquito Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 18.03.15, 19:06 Witam, Polecam z czystym sumieniem Kubę, znakomitego fotografa; pełny profesjonalizm. Wiele razy z nim współpracowałem. www.fotoreportazslubny.com Proszę powołać się na DJ-a Mosquito. Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę: - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - mail: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link
sophija Re: Pomóżcie mi z fotografem ... 24.03.20, 15:14 Jestem z Częstochowy i szukam w okolicy dobrego fotografa na ślub, co sądzicie o tych zdjęciach: www.ishootlove.pl/fotografia-slubna-czestochowa Odpowiedz Link