kahlua-31 07.02.09, 18:49 Witam,czy ktoś może organizował przyjęcie weselne w Jura Hotel?Planuję zrobić tam wesele i proszę o Wasze opinie na temat tego miejsca. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richard81 Re: Jura Hotel Kroczyce 10.02.09, 21:51 byłam tam na weselu. są dwie sale, my byliśmy na tej większej. obsługa w porządku, jedzenie dobre ale ilości średnie, tzn. dla kobietki ok ale mój facet stwierdził że porcje są zbyt małe. uważaj, jak będziesz podpisywać umowę. wiem na pewno, że mają klauzulę o ewentualnym podwyższeniu ceny i liczą po 5 zł dodatkowo od butelki jeśli przywozisz własny alkohol. jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało. pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kahlua-31 Re: Jura Hotel Kroczyce 13.02.09, 15:03 Witam.Nawiązałem ostatnio kontakt z osobą która była tam na przyjęciu weselnym i spytałem się o ilości jedzenia mówiła że jest sporo i dobrze.A czy możesz napisać coś więcej na temat tej umowy.Słyszałem o takiej opłacie korkowej nie wiem jak to wygląda w praktyce. Odpowiedz Link
richard81 Re: Jura Hotel Kroczyce 13.02.09, 23:04 w tamtym roku w wakacje liczyli sobie 5zł za każdą butelkę alkoholu, którą przywozisz na wesele. oczywiście jeśli u nich zamawiasz alkohol, tego nie ma, ale oni mają drożej niż w hurtowniach (pewnie jak się doliczyte 5zł to wychodzi na mniej więcej to samo). a co do umowy - mój szwagier z żoną mieli ustaloną cenę za jedną osobę, ale z zaznaczeniem, że może się zwiększyć bodajże o 10%. i kiedy przyszło do płacenia okazało się, że musieli zapłacić tą wyższą kwotę. ale zapłacili, bo byli zadowoleni z całokształtu. Odpowiedz Link