Dodaj do ulubionych

powierzenie organizacji wesela firmie

17.02.09, 08:32
Co myślicie o tym aby organizacje ślubu i wesela powierzyć firmie która się tym zajmuje?? Nie będzie nerwów i stresu bo kooperatorka ślubów wszystkim się zajmie tak jak chcecie ??
Obserwuj wątek
    • smag007 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 17.02.09, 15:54
      Dobry pomysł tym bardziej, że na terenie Częstochowy istnieje już
      firma, która zajmuje się kompleksową organizacją ślubów i wesel tzw.
      konsultant ślubny i organizator imprez. Firma "Butterfly" była
      reklamowana na targach ślubnych przez K. Ibisza.
      • ika788 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 18.02.09, 08:15
        a co byście powiedzieli na firme nowo otwarta majaca o wiele nizsze ceny od firm
        znanych markowych ale tak samo skuteczna??
        • magik818 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 24.04.09, 08:09
          czy mogłabym prosić o więcej informacji na temat tej nowej firmy ???? jakiś kontakt, stronkę w necie.
          z góry dziękuję
          • wedding_planner Re: powierzenie organizacji wesela firmie 27.07.09, 15:30
            jeśli ktoś z Was byłby zaintersowny taką organizacją ślubu, wesela
            prosze o kontakt na maila gazetowego lub 3532734
      • olan83 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 23.07.10, 12:34
        W Czestochowie nie istnieje tylko jedna firma, ja mialam organizowane wesele
        przez firme karoli-oli, młode dziewczyny, wiem ze siedza branzy juz sporo czasu,
        wesele zorganizowaly super, rozliczyly sie co do grosza i nie wziely duzo za to!
        Bardzo polecam jesli ktos sie boi ze cos nie wypali, nie ma co dziewczyny wiedza
        co robia!!!www.koordynacjaslubow.home.pl kontakt do dziewczyn :)
        • michalina830804 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 23.07.10, 13:00
          witam! właściwie to jest dobry pomysł, ta organizacja, jeszcze swojego nie
          miałem, ale chetnie polecił bym zorganizowanie komuś z doświadczeniem, slyszałem
          o jakiejś firmie z grabówki ktoś, ponoć ok, no i przede wszystkim to jest
          Częstochowska firma, zna teren itp, pozatym znam troche te branze, sam
          pracowałem na weselach wiem co znaczy zorganizować taka impreze!!
          • michalina830804 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 23.07.10, 13:02
            no tak może w formie korekty jestem michał
    • www.arpaevent.pl Re: powierzenie organizacji wesela firmie 27.07.09, 16:12
      Ja tak zrobiłem i jestem bardzo zadowolony!!! Nigdzie nie biegałem i
      okazało się że kompleksowo jest taniej :)
      • klon121 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 27.07.09, 19:02
        www.butterfly-event.pl/
        POLECAM :)
        • agnieszka_00 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 25.09.09, 09:33
          firma Sweet Wedding organizowala slub mojej kolezanki. bylo
          pieknie...
        • corepl Re: powierzenie organizacji wesela firmie 11.01.10, 10:07
          bardzo slaba ta strona - i ta czcionka 'comic sans' błeeee....
          ja bym juz z ich usług nie skorzystal, bo co jesli taki gust maja
          rowniez w pracy :P
    • 123nene Re: powierzenie organizacji wesela firmie 06.10.09, 13:00
      Jak nie za bardzo masz czas to chyba super rozwiązanie. I tak - dobra firma
      zajmie się wszystkim. Od A do Z
      art o konsultantach
      • ankaya1985 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 07.10.09, 08:57
        Jak wyglądają koszty organizacji przez taka firmę uroczystosci
        weselnej??
        • etkagster Re: powierzenie organizacji wesela firmie 09.01.10, 17:27
          Pewnie zależy od tego ile maja zoorganizowac. Ja słyszałam o firmie sweetwedding.
          • kubaziem88 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 09.01.10, 23:27
            taka firma zazwyczaj nie nabija prowizji za załatwione usługi (zespół, fotograf,
            kwiaty itp.) wręcz przeciwnie -są jeszcze upusty, bo współpracują. Biorą tylko
            kasę za pomoc (ale to i tak wychodzi taniej zazwyczaj - niż samemu się organizuje).

Ja dużo dobrego słyszałem o nowej firmie www.rosablanca.pl/
            działają chyba dopiero z pół roku przez co naprawdę się starają i super cenowo
            wygląda.

pozdrawiam, Kuba
          • lets_mix Re: powierzenie organizacji wesela firmie 10.01.10, 10:24
            Sweetwedding bazuje na kontaktach z podwykonawcami i dzieki temu oferuja duzo nizsze stawki za sale,zespol,i cala reszte. Ja po wyliczeniach firmy Sweetwedding zaplace duzo duzo mniej za caly slub i wesele. Zdecydowanie polecam tego typu rozwiazanie, z tego co wiem to ta firma dziala rowniez w Krakowie co zaswiadcza o jej standardzie. www.sweetwedding.pl
            • czestochowiaanka Re: powierzenie organizacji wesela firmie 14.01.10, 16:15
              Każdy konsultant ślubny bazuje na kontaktach z podwykonawcami, bo między innymi na tym polega jego praca :)
            • mnietek33 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 20.01.10, 16:46
              Firma jako firma moze jest i ok - ale wlasnie zaczynaja sie schodki kiedy do gry
              wchodxza podwykonawcy - a to nie zawsze oznacza dobra robote !!!
    • onelola Re: powierzenie organizacji wesela firmie 11.01.10, 10:21
      ja korzystałam z firmy SIMON SPA, własciciej współpracuje z
      mniejszymi firmami czyli kwiaciarnia, salonami sukien slubnych,
      cukiernikami, 4 salami slubnymi...wiec wszystko bardzo sprawnie
      zorganizowano, łacznie z fotografem fashion

www.simonspa.pl
      • vipia Re: powierzenie organizacji wesela firmie 15.01.10, 13:03
        Dla osób, ktore nie mają czasu na sprawdzenie osobiście jakosci
        usług oferowanych przez firmy zajmujące się obsługą uroczystości
        zaslubin takie rozwiązanie jest idealne. Często zdarza się, ze
        klienci podczas zawierania umowy z zespołem oczekują od nas pomocy w
        postaci rekomendacji fotografa, kamerzysty, sali weselnej. Czyli
        istnieje zapotrzebowanie na usługi firm kompleksowo zajmujących sie
        organizacją wesela. Firma musi być jednak rzetelna, sprawdzona i
        posiadająca w swojej ofercie zróżnicowanie pod względem jakości,
        ceny itd. Zdarza sie bowiem, że firma poleca fotografa czy zespół ze
        względu na koligacje rodzinne, a nie jakość usługi.Szwagier
        właściciela firmy niekoniecznie musi być dobrym fachowcem w swojej
        dziedzinie:)))
        Pozdrawiamy,
        www.zespolmuzycznyvip.pl/
        • amelie-event Re: powierzenie organizacji wesela firmie 23.02.10, 21:01
          Zachęcam do skorzystania z usług profesjonalnej firmy zajmującej się kompleksową organizacją ślubów i wesel oraz eventów. Firma pochodzi z Częstochowy, ale działa na terenie całego kraju. www.amelie-event.pl
          • czestochowiaanka Re: powierzenie organizacji wesela firmie 24.02.10, 20:09
            Na terenie całego kraju chyba się nie da mieć sprawdzonych współpracowników.
          • czestochowiaanka Re: powierzenie organizacji wesela firmie 24.02.10, 20:14
            Na terenie całego kraju chyba trudno mieć sprawdzonych współpracowników.
    • 55kola Re: powierzenie organizacji wesela firmie 30.01.14, 20:25
      Witam Was, w grudniu miała, wesele.Korzystałam z usług firmy Life & Style Events w Częstochowie. Nie miałam zbyt wiele czasu, dlatego zdecydowałam się na firmę, która mi to zaplanuje. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale po namowie koleżanki, która notabene sama z usług tej firmy korzystała(poleca), dałam się namówić. I powiem Wam szczerze, że była to bardzo dobra decyzja. Było wszystko zaplanowane i wykonane super, strasznie się martwiłam, no bo to normalne, ale świetnie wyszło. Pełna profesja:)polecam
      • subiektywnyzarlok Re: powierzenie organizacji wesela firmie 11.02.14, 16:45
        Taka osoba, która planuje Twój ślub i wesele profesjonalnie nazywa się Wedding Planner. Zapomnij o takiej firmie w Częstochowie. Mało kogo na to stać. W Częstochowie nie ma takich w pełni profesjonalnych firm. Nie ten rynek.
    • miracolo2014 Re: powierzenie organizacji wesela firmie 16.05.14, 13:17
      ika788 napisała:

> Co myślicie o tym aby organizacje ślubu i wesela powierzyć firmie która się tym
      > zajmuje?? Nie będzie nerwów i stresu bo kooperatorka ślubów wszystkim się zajm
      > ie tak jak chcecie ??

To bardzo dobry pomysł! Jest firma, która na pewno zajmie się organizacją ze spokojem i profesjonalizmem.
      www.miracolo-slub.pl
      • aniawach Re: powierzenie organizacji wesela firmie 15.04.15, 14:00
        ja mialam w sierpniu organizowany slub przez www.agataarakel.com i jestem mega zadowolona, rowniez zorganizowali nam podroz poslubna nie taka zwykla z biura podrozy all inclusive ale indywidualna inna . polecam
      • aniawach Re: powierzenie organizacji wesela firmie 15.04.15, 14:02
        moje wesele organizowala www.agataarakel.com bylo naprawde super i z klasa wszytsko dopiete na ostatnio guzik, zorganizowali nam rowniez podroz poslubna ale nie taka z biura zwykla allinclusive tylko indywidualna bylo niesamowicie. polecam szczerze
    • aniapik Re: powierzenie organizacji wesela firmie 26.11.15, 13:23
      my wszystko załatwialiśmy sami, ale gdybyśmy nie dysponowali akurat wolnym czasem byłabym jak najbardziej za
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka