Dodaj do ulubionych

Dj-e - jakie stawki ?

27.08.09, 20:17
Chcialam prosic Was o opinie dj-i z Czestochowy, ktorzy graja wesela i mozecie man ich polecic. Jakie sa ich stawki za jeden dzien i za dwa dni? Zdecydowalismy z narzeczonym, ze na naszym weselu bedzie grac dj, bo jak bylismy rok temu na weselu to zespol tak sie opil i tak falszowal ze nie dalo sie tego sluchac, dlatego wybieramy dj-a. Prosze o opinie tylko dj-i i o podanie ich stawki a takze namiarow na nich. Dziekuje serdecznie za pomoc i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • jesica1886 Re: Dj-e - jakie stawki ? 28.08.09, 19:05
      Ja polecam Ci dja porsche. Bylam na 4 weselach ktore gral i zawsze wszyscy sie swietnie bawili. Potrafi wyczuc ludzi czego im potrzeba w zabawie i swietnie to wykorzystuje. Niestety nie wiem jakie sa jego stawki ale moge Ci podac jego numer 0 602 812 505 zycze powodzenia
    • kasiatomek08 Re: Dj-e - jakie stawki ? 28.08.09, 21:09
      Cześć my braliśmy ślub w tym roku i tez byliśmy zdecydowani na dj a nie na
      zespół podobne doświadczenia jak u was dlatego grał dj.Troszkę się naszukaliśmy
      ale było warto wiec możemy z czystym sumieniem polecić .Ten Pan naprawdę
      świetnie dobrał muzykę bawili się wszyscy od 15 lat do 70lat Prowadzenie wesela
      od samego początku do samego końca pełny profesjonalizm połączony z humorem
      .Goście bawili się do 5 rano i bardzo sobie zachwalali.Więc śmiało wam polecamy
      dj MARIO Pana Mariusz tel.605-544-248 co do ceny to my płaciliśmy 1300zl w
      zeszłym roku za jeden dzień jak spisywaliśmy umowę .
      pozdrawiamy Kasia Tomek
      • ona10001 tez polecam Dj-mario 28.08.09, 21:26
        Byłam 2 tygodnie temu na weselu gdzie grał Dj.Mario.Wybawiałam się
        niesamowicie.Nieraz zespół tak nie potrafi zabawić.BEATA
    • djda-nio Re: Dj-e - jakie stawki ? 31.08.09, 17:56
      prosto i przejrzyście 792677560 zachęcam do skontaktowania się z dj-em,
      wodzirejem. Wie co robi a robi to dobrze i wszyscy są zadowoleni
      • bandarlock1 Re: Dj-e - jakie stawki ? 03.09.09, 11:37
        bylem na jednym weselu gdzie wedlug mnie gralo dwoch najlepszych dj z czestochowy to byl dj Dragon i dj Porsche. Chlopaki bardzo profesjonalnie prowadzili impreze i grali rewelacyjna muze, trzeba przyznac ze material jaki mieli, robil wrazenie. Sprzet na ktorym grali to byl sprzet z najwyzszej polki, takiego sprzetu nawet u zespolow nie widzialem. Z tego co wiem to dj Dragon za wesele bierze 2000 a za poprawiny 1000 ale za takie prowadzenie imprezy i taki sprzet to nic dziwnego ze chlopak sie ceni.
    • 4nak Re: Dj-e - jakie stawki ? 17.01.14, 19:07
      Polecam www.s-d-s.com.pl sprawdzony legalny znakomity pełna kultura i wiecznie uśmiechniety. Nagłosnienie oświetlenie efekty specjalne laser dym banki zabawy. Płaciłam 1500zł rewelacja . Będę reklamować tego pana razem z mężem na wzgląd na nieuczciwą konkurencje która czasami się nie wywiązuje.
    • mateusz239 Re: Dj-e - jakie stawki ? 29.01.14, 21:36
      Witam :D
      1 dzien od 1000zł
      2 dzien od 2000zł

DJ MATT ( Mateusz) nr.kom : 693032914 e mail: matek96-13@o2.pl
      DJ ZŁOTY (Dawid) nr.kom: 609638067.

O To Nasza Strona :
      djzlotydjmatt.pl.tl/O-NAS--ar--ar--.htm

Oraz Facebook smile
      www.facebook.com/pages/DJ-Z%C5%82oty-DJ-Matt/265026553642003
      • subiektywnyzarlok Re: Dj-e - jakie stawki ? 11.02.14, 17:09
        Brat za wesele córki w zeszłym roku płacił 4000 złotych za dja z agencji razem z tzw oświetleniem dekoracyjnym sali.
        • klaudia.nowosinska Re: Dj-e - jakie stawki ? 12.02.14, 08:41
          subiektywnyzarlok napisał(a):

> Brat za wesele córki w zeszłym roku płacił 4000 złotych za dja z agencji razem
          > z tzw oświetleniem dekoracyjnym sali.

No to chyba na głowę upadł. Subiektywny, a coś ty taki aktywny naraz w tylu wątkach?
          • subiektywnyzarlok Re: Dj-e - jakie stawki ? 12.02.14, 17:07
            klaudia.nowosinska napisała:

> subiektywnyzarlok napisał(a):
            >
            > > Brat za wesele córki w zeszłym roku płacił 4000 złotych za dja z agencji
            > razem
            > > z tzw oświetleniem dekoracyjnym sali.
            >
            > No to chyba na głowę upadł. Subiektywny, a coś ty taki aktywny naraz w tylu wąt
            > kach?

To na co wydał pieniądze to jego sprawa. To był od niego prezent dla młodych. Specjalna konstrukcja na której zamontowane były przeróżne urządzenia, 3 telewizory, każda ściana oświetlona. Efekt niesamowity. Najważniejsze, że młodym się podobało. Miałem coś do powiedzenia w tych wątkach, to powiedziałem, poza tym chcę wejść na rynek weselny i postanowiłem coś nie coś też od siebie napisać.
    • redbull002 Re: Dj-e - jakie stawki ? 03.01.15, 19:29
      olx.pl/oferta/dj-na-impreze-terminy-2015-cz-wa-myszkow-okolice-CID619-ID4AjID.html
    • djmosquito Re: Dj-e - jakie stawki ? 04.01.15, 12:39
      Witam serdecznie,
      Jeżeli szukasz DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar ?pod? konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru to taka usługa musi kosztować.
      W 99% przypadków sprawdza się zasada: albo TANIO albo DOBRZE.
      Zawsze trzeba dokładnie sprawdzić ofertę DJ-a, porównać z innymi i wybrać tę wg Ciebie najlepszą. Koszta (oczywiście bez przegięć) to rzecz wtórna. Co z tego, że teoretycznie "zaoszczędzisz" kilkaset zł. jak Będziesz najprawdopodobniej Chciała o tym weselu jak najszybciej zapomnieć ...
      W razie czego polecam swoje usługi.
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl
    • andruszkiewicz Re: Dj-e - jakie stawki ? 20.09.20, 09:49
      Jeśli o chodzi Dj w Częstochowie omijacie szerokim łukiem DJ GATSBY! Najgorsza muzyka jaką słyszałam, do tego podczas przerw zbyt głośna żeby porozmawiać. Nie słuchał nawet Jubilatki.
    • andruszkiewicz Re: Dj-e - jakie stawki ? 20.09.20, 09:52
      DJ Gatsby bierze 1200 nie wiadomo za co bo nie ma pojęcia o swojej pracy . Zepsuje najlepszą imprezę!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka