ilekobietamalat 16.09.10, 15:21 wzielam sie za tego waszego supka narazie zaliczylam 1 odcinek, i obsmialam sie jak norka czy kwestia tego co zabilo mamusie bedzie sie ciagnela przez caly serial? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: z braku laku.. 16.09.10, 15:50 Ale obśmiałaś sie jak norka bo...? > czy kwestia tego co zabilo mamusie bedzie sie ciagnela przez caly serial? A jak myślisz? jeżeli oglądałaś uważnie to powinnaś wiedzieć . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 16.09.10, 16:13 aniuta75 napisała: > Ale obśmiałaś sie jak norka bo...? > jakos mnie dziko ciesza biale damy i inne duchy > A jak myślisz? jeżeli oglądałaś uważnie to powinnaś wiedzieć a czy ogladalam uwaznie to nei wiem,bo nadal mam goraczke w ogole sam pcozatek jakis mi sie mglisty wydal, nie wiem czy przez wypicie theraflu,czy cos tam nie halo.. bo ja bylam pewna ze tatus sie tam usmazyl;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 16.09.10, 16:25 Ojjj Teraflu to do doopy jest. Na bank przez to miałaś zły odbiór . Słuchaj ogólnie te pierwsze odcinki to są takie po uju fest zrypane . Efekty takie, że żenada i oczy bolą . Potem jest o niebo lepiej i bardziej prawdziwe . Ale skoro ogólnie Cię bawi duchowo-zjawowa tematyka to może faktycznie serial nie dla Cię dziewczynko bo tam tego trochę jest, chociaż więcej "postaci" z mitologii przeróżnistej . A i motyw "sprawcy" śmierci matki będzie powracał co jakiś czas. Wszak dlatego Sam dołączył do Deana - aby znaleźć i zabić łajdaka . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 16.09.10, 16:29 > . Ale skoro ogólnie Cię bawi duchowo-zjawowa tematyka to może faktycznie ser > ial nie dla Cię dziewczynko teraz to ja wszystko lykne;D obacze sobie pierwszy sezon,a potem bede sie zastanawiac) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 16.09.10, 16:40 No to miłego oglądania . Mam nadzieję, że finał S1 będzie Ci się na tyle podobał, że łykniesz resztę. Albo nie! Mam nadzieję, że już po 15 odcinku nie będziesz mogła sobie wyobrazić jak mogłaś żyć nie oglądając wcześniej Supka . I zdrowiej, bo to niezdrowo chorować . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: z braku laku.. 16.09.10, 17:07 Tak jest, milego ogladania iKobieto ! Najgorszy jest odcinek o robalach, jak mnie uswiadamiano, gdy zaczynalam pierwszy sezon i POTWIERDZAM, po tym odcinku juz sa same dobre i wciaga ! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 16.09.10, 17:52 a ja robali do dzis nie obejrzalam. wisze zreszta do dzis beczulki z likierem Glxowi za zdradzenie numeru odcinka ktorego ogladac nie sposob... powiem Ci Ikobieto tak, jak onegdaj mi Aniuta pedziala- nie marudz ino ogladaj. warto.... warto, warto, warto. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 16.09.10, 18:04 Pszczoła oj skuś się na robalki pliiiiiizzzz . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 16.09.10, 18:42 never! ja mam robakofobie... sadze ze nawet teraflu by mi nie pomoglo ani znieczulenie duza iloscia alko. nawet nalewki imbirowej domowej roboty.... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 16.09.10, 19:27 pszczolaasia napisała: > nawet nalewki imbirowej domowej roboty.... imbirowa? a fuj! pamietam jak kiedys skusilam sie na lody imbirowe u grycana.. mialam smak mydla w ustach przez nastepne kila godzin;D imbir tak,ale nie jako glowny skladnik;D brr Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 16.09.10, 19:51 ale imbir tam nie jest glownym skaldnikiem glownym skladnikiem jest 90% przynajmniej spirytus i limonki i mniodek...pycha!!! bys sproboala bys inaczej spiewala Kobieto Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:06 Psioła, ale te robale są gumowe, bo się ich bojać nie będziesz Tylko nowi nie powinni robalów ogładać, bo te mogą ich skutecznie do serialu zniechęcić! Ty jako stara wyjadaczka powinnaś obaczyć, abyś miała pogląd o czym my tu właściwie gadamy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:24 A może zachęci Cię Pszczoło fakt, że na koniec jest wschód słońca? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:43 aniuta75 napisała: > A może zachęci Cię Pszczoło fakt, że na koniec jest wschód słońca? Aż tak dobrze pamietasz ten odcinek? Przyznaj sie, ileś go razy widziała? To pewnie Twój najulubieńszy! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:44 Nooo najulubieńszy pod względem absurdalności chyba . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 17:55 wscid slonca to ja lubie na plazy ogladac a nie na koncu odcinka z robalami kusicielka Aniuta ty moze Ewa masz na drugie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 17:54 robaki i pszczola never! nawet gumowe czy jakies tam... ja na fringu oczy ciagle zamykalam bo tam jakeis tałatajstwo latalo ciagle albo gdzies tam siedzialo. moje obrzydzenie w tej materii siega gleboko i nie podlega zadnym namowom. i wyjatkowo w tej kwestii jestem konsekwnetna i powazna. swego czasu myslalam zeby to nawet jakos leczyc, ale jak se pomyslala ze beda mi kazali na toto patrzec z bliska...brrr... wole zyc tym obrzydzeniu. pajaki, muchy i inne takie maja ciezko u mie domu wiec wole sobie na temat tego odcinka only poteoretyzowac wybaczta. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:04 pszczolaasia napisała: > wisze zreszta do dzis beczulki z likierem Glxowi I kiedy dostanę ? Przez tyle czasu, doliczyć odsetki - to już ze 2 pudełeczka beczułek poproszę A ja właśnie... skończyłem oglądać 1szy sezon ! Pamiętacie jak rok czy 2 lata temu zaczęliśmy oglądać Supka od nowa? No to ja właśnie dobiłem do końca 1szego sezonu haha Teraz czeka mnie odcinek jak bidny Dean błąka się po szpitalu, chlip chlip... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 17:57 to Glx policz jeszczez troche tych odsetek, bo tera to ja na resstrykcynej jestesm a chce sie raczyc z tobom tymi beczulkami nie boj sie! tylko poczestuje sie ejdna i umre szczesliwa mmmm drugi sezon.... chyba najlepszy z perspektywy czasu.... Odpowiedz Link
ka_thy Re: z braku laku.. 16.09.10, 19:27 Ojej, a mi wyjatkowo Supek nie wchodzi Robiłam 3 podejścia do tego serialu, za drugim razem obejrzałam nawet 2 odcinki. I nic. Dalej nie idzie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 16.09.10, 19:52 ka_thy napisała: > Ojej, a mi wyjatkowo Supek nie wchodzi > Robiłam 3 podejścia do tego serialu, za drugim razem obejrzałam nawet 2 odcinki > . I nic. Dalej nie idzie. to ta jak ja do pamietnikow wampirow. 2 odcinki i dalej mi nie idzie.. no ale supek to co innegooo... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 16.09.10, 20:04 pszczolaasia napisała: > ka_thy napisała: > > > Ojej, a mi wyjatkowo Supek nie wchodzi > > Robiłam 3 podejścia do tego serialu, za drugim razem obejrzałam nawet 2 o > dcinki > > . I nic. Dalej nie idzie. > > to ta jak ja do pamietnikow wampirow. 2 odcinki i dalej mi nie idzie.. > no ale supek to co innegooo... no ja juz po drugim odcinku;D nie czuje sie wciagnieta, ale jak nic innego nie ma .. ten mlodszy brat mi sie niepodoba, jest taki jkis lalusiowaty, w ogole nie bardzo mam na kim oko tam zawiesic, a i romansu zadnego nie ma.. to tak jakos nie mam do czego sie przyzwyczaic Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 16.09.10, 20:15 poczekaj jak ich rozebranych zobaczysz generanie to musze z bolem serca przyznac ze sammy jest bardziej jami niz moj faworyt diiiinnnnn...ktorego wielbie znaczeniu cielczka seksownego Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 16.09.10, 20:18 cialeczka mialo byc..nie wiem skund mi sie tam cielaczek wzial?! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 16.09.10, 20:27 No i seks też jest czasami . I miłość też się zdarza . Spox iKobieto, oglądaj, oglądaj . Odpowiedz Link
ka_thy Re: z braku laku.. 16.09.10, 21:17 Widać Aniuta uznała mnie za przypadek beznadziejny Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 16.09.10, 20:53 a ja to Ci nie starcze tak? foch! no moze niezupelnie i nie wprost ale jednak zachecalam Odpowiedz Link
ka_thy Re: z braku laku.. 16.09.10, 21:25 Ty to wiem, ze mnie zachęcałaś. Ale ja to mam tak jak Ilekobieta - nie ma na kim oka zawiesić, panowie mi się niespecjalnie podobają, a perspektywa ich nagich torsów mnie zupełnie nie rusza, bo ja taka dziwna jestem, że na mnie nagie męskie klaty działaja zupełnie odwrotnie niż na wiekszośc damskiego gatunku Odpowiedz Link
lenkaaa Re: z braku laku.. 16.09.10, 22:48 jak nie lubisz demonow i walki z nimi, to sie nie wciagniesz Natomias zeby uczciwie powiedziec, ze sie podjelo probe "wciagniecia sie", to nalezy obejrzec 10 pierwszych odcinkow. Tak jest prawda. Mnie swego czasu GLX i Aniuta tlumaczyli, ze te pierwsze 8 sezonu pierwszego, to slabe sa, ale potem sie zaczyna na calego. Jak ktos wytrwa pierwsze osiem, to jest szansa, ze sie wciagnie. Jestem tego zywym przykladem Odpowiedz Link
ka_thy Re: z braku laku.. 17.09.10, 08:21 Ale ja lubię wszelkie stwory i dziwadła Obejrzałam swojego czasu cały Blood Ties - tam to dopiero było tego I też nie od razu wciągnęło. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:13 Lenka dobrze goda! Te pierwsze 8 odcinków to są chyba tylko po to, aby zapoznać widzów z bohaterami serialu. Podczas nich nie ma wątku głównego - tylko takie se wyprawy na łowy Potem dochodzi motyw przewodni sezonu i zaczyna się robić ciekawie Druga sprawa - ja dopiero oglądając te odcinki po raz 2gi zacząłem wyłapywać smaczki, jakich za cholerę nie czuć podczas pierwszego patrzenia! Np. Deanowy wykrywacz duchów zrobiony z walkmana - na 1szym razem wydawał mi się mega tandetny i w ogóle bez sensu. Widząc go ponownie tylko mi się morda uśmiechała, bo to przecież arcy-wypasiony sprzęcior i w ogóle No nie Aniuta? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:16 Noooooo . A za trzecim, czwartym i kolejnymi razami to już w ogóle się same smaczki widzi . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 18:00 ja tam nie wiem o co Wam kaman. mnie wciagla od pierwszego odcinka. sssstrrrraaaasznie nie lubie ducho i innych takich....na rowni z pajakami mnie tamw ciagnelo od poczatku do samego konca. zaczelam we wrzesniu a w grudniu juz bylam z Wami przy 5-tce. malo tego sie okazalo ze brat ty oglada ino na tefałen 7 i klub dyskusyjny w domu z nim zalozylam. az sie stary wnerwil moj kochany i tez zaczal ogladac zeby wiedziec osonamcho Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 08:37 Ty mnie tu Kaska z Ikobieto nie wyjezdzaj. ona kocha eryczka, znaczy sie wikinga. i nikt mi nie wmowi ze za 1000 letnia urode jego duszy no wiec jesli cie klaty nie interesuja, to wiedz, pisze to z cala delikatnoscia na jaka mnei stac... sa tam tez zajfajne babeczki i takie konkretne i seksowne. no i moze sa tez dojrzali faceci. np. taki Bobby. ja go rormalnie uwielbiam jak widzialam Bobbego to wiuedzialam ze sie bedzie dzialo albo ubrany po sama szyje Castiel...mmmm... albo Szatan.. Szatan tez sie moze podobac i ani rauz sie nie rozbiera. tego seksu zreszta wcale nie ma tak duzo. jest ta w sam raz w odroznieniu do TB gdzie seks jest sila napedowa calej bez mala serii co by nie bylo i tak chodzi Pani o dupcenie Odpowiedz Link
ka_thy Re: z braku laku.. 17.09.10, 10:10 O matko, Pszczoła, ładnie mnie podsumowałaś. Kocham Cię Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 17.09.10, 10:20 ka_thy napisała: > > > O matko, Pszczoła, ładnie mnie podsumowałaś. Kocham Cię ale nawyzywalam gazete;D mam wylaczone emoty a mi tu cos nogami macha! sprytna dziewczynka przemycila obce emoty swoja dorga ta kochajaca jest cudna;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 10:54 nooo cudna bede ja pod sercem teraz nosic i codziennie palcyma dotykac monitora w miejscu gdzie sie pojaiwla...ech. zyc nie umierac. czlowiek se jedzie do pracy a nawet sie nie spodziewa ze go taka emota spotka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 10:51 oj tam zaraz podsumowalas... dalam Ci po prostu pare mozliwosci - klaty jensenka i sammiego - jensenika i sammiego ubranych- 99% pieciu sezonow - fajne dupcie - mezczyzni z zalozenia stateczni choc to czasem pozory bo to jajcarze som. - anioly w cialach ludzkich- wiec z zalozenia aseksualne- tez pozornie. wiec no przeciez nic Ci na sile nie wkladalam jak Boga Najwyzszego kocham!!! p.s ja Ciebie tez Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:00 Ikobieta jak zawsze dała tytuł od czapy, ja wątka pomijałem, a tu TAKI wątek Gratulacje dobrego wyboru - musisz wytrzymać tak do 7 czy któregoś odcinka, bo jak już Aniuta pisała początek serialu jest przydoopiasty! Potem robi się bardziej strasznie i realnie, ale i tak się pośmiać można, bo chłopaki mają niezłe teksty A 2ga sprawa, że 1szy sezon nie jest za dobry - dopiero 2 i 3 mają prawdziwie mroczny klimat Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:07 A ja się zastanawiałam dlaczegóż nie ma Cię w tak ważnym waciku . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:20 aniuta75 napisała: > A ja się zastanawiałam dlaczegóż nie ma Cię w tak ważnym waciku . Ikobiety to wina, jej wina, wielka wina! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 17.09.10, 15:12 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > A ja się zastanawiałam dlaczegóż nie ma Cię w tak ważnym waciku . > > Ikobiety to wina, jej wina, wielka wina! > > no patrzcie jaki beszczel ja dobrze wiem ze ty lubisz te moje tytuly od czapy;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 17.09.10, 16:11 A pewnie, że lubi . Wyjścia zbytnio nie ma hehehe. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 13:24 Ech, to był kurcze najfajniejszy sezon, bez 2 zdań Odpowiedz Link
luczijka Glx 17.09.10, 17:39 Jeśli tęsknisz za Katie, to bierz się za najnowszy (czwarty) sezon Gossip Girl Trza tylko znieść nastolatkowość tego serialu Ale za to można się pośmiać z bohaterów Nie, żeby byli tacy zabawni... o nie... Chodzi raczej o ich wygląd Za każdym razem, gdy to oglądam, zastanawiam się skąd oni wytrzasnęli tych ludzi Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Glx 17.09.10, 17:46 luczijka napisała: > Jeśli tęsknisz za Katie, to bierz się za najnowszy (czwarty) sezon Gossip Gi > rl Trza tylko znieść nastolatkowość tego serialu :& > #62; Ale za to można się pośmiać z bohaterów Nie, żeby byli tacy zabawni... > o nie... Chodzi raczej o ich wygląd Za każdym razem, gdy to oglądam, zastana > wiam się skąd oni wytrzasnęli tych ludzi widzialam ze 4 odcinki GG, ale zeby sie zastanawiac skad ich wytrzasneli.. hmm, chyba bardziej zastanawialam sie w 90210 Odpowiedz Link
luczijka Re: Glx 17.09.10, 18:10 ilekobietamalat napisała: > widzialam ze 4 odcinki GG, ale zeby sie zastanawiac skad ich wytrzasneli.. hmm, > chyba bardziej zastanawialam sie w 90210 > A 90210 to swoją drogą Oni w tym The CW to w ogóle lubią jakieś takie dziwne osoby Spójrzmy choćby na obsadę VD - też sami kosmici Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Glx 17.09.10, 18:28 luczijka napisała: > Jeśli tęsknisz za Katie, Oj tęsknie i to bardzo! Przeciez nawet obejrzałem 3 odcinki Melrosa z tęsknoty > to bierz się za najnowszy (czwarty) sezon Gossip Girl Nie mów że oglądasz? Trza tylko znieść nastolatkowość tego serialu :& O nie, musiałbym 3 sezony nadrabiać? Poza tym skoro ona tam nie jest główna postacia, bo będzie jej po 5 minut na odcinek Odpowiedz Link
luczijka Re: Glx 17.09.10, 19:13 galaxian1 napisał: > luczijka napisała: > > > Jeśli tęsknisz za Katie, > > Oj tęsknie i to bardzo! > Przeciez nawet obejrzałem 3 odcinki Melrosa z tęsknoty > > > to bierz się za najnowszy (czwarty) sezon Gossip Girl > > Nie mów że oglądasz? Oglądam od zawsze, choć w zeszłym roku miałam przerwę Wiem, masochistka jestem > O nie, musiałbym 3 sezony nadrabiać? > Poza tym skoro ona tam nie jest główna postacia, bo będzie jej po 5 minut na od > cinek A po cholerę będziesz nadrabiać? Przecież to GG - fabuła prosta jak budowa cepa <lol>. Wygląda na to, że postać grana przez Twoją Katie będzie dość ważna Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Glx 17.09.10, 19:23 > > Nie mów że oglądasz? > > Wiem, masochistka jestem Nie od dziś podejrzewam Cię o sadomaso > A po cholerę będziesz nadrabiać? Przecież to GG - fabuła prosta jak budowa c > epa <lol>. Wygląda na to, że postać grana przez Twoją Katie będzie dość > ważna Ale JA i taki gupi serial? Odpowiedz Link
luczijka Re: Glx 17.09.10, 19:43 galaxian1 napisał: > Ale JA i taki gupi serial? No, nie ma bata, jeśli chcesz częściej widywać Katie, to musisz się przełamać Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 18:04 mmmm...az zaruczalam kurde zebym nie miala napietych planow!!!! ale tak btw...wiecie jaki wstyd. <czerwieni sie> nie pamietam jak ona miala na imie! nie ruby ino ta ruda. a przeciez ja bardzo bardzo bardzo lubialam...wiochmenka ze mnie normalnie... Odpowiedz Link
luczijka Re: z braku laku.. 17.09.10, 18:13 Nie oglądałam Supka, ale mogę Ci powiedzieć, że ta druga to Bella Chyba Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 18:20 <pac w glowe!!> no przeciez!! dzieki Lu Odpowiedz Link
galaxian1 Re: z braku laku.. 17.09.10, 18:31 pszczolaasia napisała: > miala na imie! nie ruby ino ta ruda. No Bella przecie, babo ! Nie pamiętasz sceny, kiedy Dean schodzi w garniaku po schodach, a Belle zamurowało ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z braku laku.. 17.09.10, 19:18 przeciez pamietam scene i naparwde ja uwielbiam! ino imie mi wylecialo... moim zdaniem najlepsza kobieca posatc serialu...no moze jeszcze matka Jo ale Bella...Bella miala pazur pluje sobie w twarz ze zapomnialam...a przeciez ma na imie jak bella ze zmierzchu tak tak ta od patisonow Odpowiedz Link
ilekobietamalat juz cztery;D 19.09.10, 20:43 czwarty jak narazie byl absolutnie najlepszy plus jeden wielki dla tego serialu za muzyke co wczesniej jakos mi tak umykalo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz cztery;D 19.09.10, 21:27 ilekobietamalat napisała: > czwarty jak narazie byl absolutnie najlepszy Toi ten samolotowy, tak ? Początkowo go nie lubiłem, ale przekonałem się - ma kilka wyśmienitych "smaczków" > plus jeden wielki dla tego serialu za muzyke co wczesniej jakos mi tak umykalo: Ano, muza rządzi! Niestety najnowsze sezony są już bez muzy, z tego samego powodu jak "wywalenie" części obsady (głownie panienek!) - czyli cięcie kosztów. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz cztery;D 19.09.10, 21:45 A co do muzy to polecam www.youtube.com/watch?v=uNzlU0w1ZvE Świetny odcinek, genialny - obyś do niego dotarła ! Jakie jeszcze Aniuta były fajne muzy w serialu? Bo nasz wątek na Supkowym to już dawno niedostępny Pamiętam że jedna piosnka bardzo mi się podobała i nie wiem jaka to była... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz cztery;D 19.09.10, 21:50 Nie można zapomnieć o tym hicie www.youtube.com/watch?v=R0Fz_egtEgc Odpowiedz Link
aniuta75 Re: juz cztery;D 19.09.10, 21:52 Ojjjjj pierwszy i drugi sezon pod względem muzycznym rządzą . Tu masz spis www.supernatural.com.pl/page/muzyka.html Przyznam się, że ściągnęłam chyba pierwsze 3 sezony, kilku kawałków brakowało, nie było nigdzie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: juz cztery;D 19.09.10, 22:13 Jest też coś takiego, ale... wykonawcy jakoś mnie nie przekonują www.rlslog.net/supernatural-original-television-soundtrack-seasons-1-5/ Odpowiedz Link
aniuta75 Re: juz cztery;D 19.09.10, 22:19 Bo to chyba te "przerywniki" czy jak to się fachowo nazywa, czyli np walczą a w tle leci jakiś instrumentalny utworek, albo ktoś się skrada a w tel coś tam pitoli . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: juz cztery;D 20.09.10, 07:42 lomatyko i nawet in a gadda da vida sie zalapalo mam nadzieje ze nie w calosci) Odpowiedz Link
pszczolaasia dla mnie 20.09.10, 08:15 bezsprzecznie najbardziej zabojcza pisoenka to ta: www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I jak se wspomne. mielismy akuratnie podpietego kompa, bo to pozno bylo, do moich 37 cali i pod glosniki. jezus maryja jozefie swianty!!!!! zreszta to byl chyba najlpeszy odcinek 5 serii. tak mysle. muza jest fajna w tym serialu. jak kto lubi takie stare mocne, rokendrolowe kawalki, to jest uczta dla zmyslow. ta piosenka na stale zagoscila na mojej plytce sidi w smochodzie i na moim odtwarzaczu empeczy. piekna i przejmujaca. lubie takie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dla mnie 20.09.10, 09:16 A tu jakie fajne retro www.youtube.com/watch?v=_aHxapDMmH4 Odpowiedz Link
galaxian1 ale jaja ! 19.09.10, 22:07 Co powiecie na to ? haha www.youtube.com/watch?v=PmThp2OC87c www.youtube.com/watch?v=z7qDDJ0mZ2Q www.youtube.com/watch?voSdQsb2t4E www.youtube.com/watch?v=WMXDqGKS-_s www.youtube.com/watch?v=BWm_cyxvxv4 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ale jaja ! 19.09.10, 22:19 Doktoru Halsu ! www.youtube.com/watch?v=rAN5NW0XJE4 www.youtube.com/watch?v=Up-omUSTO6E Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ale jaja ! 20.09.10, 07:48 z tym drugim hausowym to ktos sie niezle postaral! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ale jaja ! 20.09.10, 09:08 ilekobietamalat napisała: > z tym drugim hausowym to ktos sie niezle postaral! PB Style też super ! Odpowiedz Link
galaxian1 ikobieta proszona... ! ! ! 20.09.10, 09:18 O wpisanie się na Supernaturalną listę obecności oraz czynny udział w odliczaniu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieta proszona... ! ! ! 20.09.10, 10:30 po pierwsze, primo.. ale o so chodzi? a po drugie, malo co zawalu nie dostalam jak temat przeczytalam.. taka wredna matematyca w moim liceum, zawsze jak brala kogos do tablicy,to mowila "katarzyna k. proszona do tablicy" brrr Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ikobieta proszona... ! ! ! 20.09.10, 10:50 ilekobietamalat napisała: > po pierwsze, primo.. ale o so chodzi? Włazisz tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45284 I na samej górze jest przypiety temat właśnie dla Ciebie A niżej śliczne odliczanie, w którym przez 4 dni jeszcze możesz się wykazać Szybciorem! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy? 23.09.10, 13:38 Czy ja wiem. Zależy jak bardzo lubisz bądź nie lubisz robali . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy? 23.09.10, 13:44 No i jeszcze druga sprawa. Ten odcinek jest po prostu tak gupi, że aż strach się bać. No i obiecaj mi, że się nie zniechęcisz po nim, bo potem to już tylko lepiej jest . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: czy? 23.09.10, 14:19 iKobieto, ten odcinek można oglądać tylko po minimum 2 piwach, a najlepiej 3 Wtedy bardziej się dostosujesz do akcji panującej na ekranie Bez piwa - oglądasz na własne ryzyko Napisz jak się podobało Odpowiedz Link
galaxian1 Re: czy? 23.09.10, 14:21 Ale Robale to wcale nie najgorszy odcinek Supka! Najgorszą oglądalność w historii serialu ma odcinek Gostfacers! I ja przyznaję się bez bicia - że obejrzałem tylko 5 minut tego odcinka i podziękowałem. Jeśli ktoś to wytrzymał w całości to jestem pełen podziwu i gratuluję Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy? 23.09.10, 14:23 Ty no ale co chcesz? Ghostfacers jest kul . Nie znasz się . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: czy? 23.09.10, 14:35 aniuta75 napisała: > Ty no ale co chcesz? Ghostfacers jest kul . Nie znasz się . > widze ze jeszcze wiele przede mna;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: czy? 23.09.10, 14:44 ilekobietamalat napisała: > widze ze jeszcze wiele przede mna;> O tak to barwny serial ! Zdecydowanie nie jak jakiś procedural. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy? 23.09.10, 14:47 > > > > widze ze jeszcze wiele przede mna;> no az ci zazdroszcze normalnie...chcialabym to jesczez raz swiezym okiem....ech Odpowiedz Link
ilekobietamalat no i po;D 23.09.10, 15:08 nie wiem o co wam chodxzi, fsjny odcinek nie liczac robali wychodzacych spod prysznica(maatko,moj siostrzeniec ma bardziej realistyczne zabawki!) to bylocalkiem fajnie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy? 23.09.10, 14:46 no prrrroooossszeee cie... ghostfacers beznadziejni?!?!? nie grzesz! byli genialni! Odpowiedz Link
ilekobietamalat 1x9 25.09.10, 18:18 czyli w domu u chopcow) podoblo mi sie baardzo;D chociaz nie rozumiem dlaczego gdy dean nie mogl wejsc do domu to walczyl z drzwiami zamiast wejsc oknem..ale co ja tam wiem;D i nie obczajam dlaczego tatus nie chce sie z nimi zobaczyc.. on jest dziwny;D w chirurgach tez byl dziwny;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1x9 25.09.10, 21:26 ilekobietamalat napisała: > czyli w domu u chopcow) > podoblo mi sie baardzo;D Czyzby kolejna nawrócona ? I wlasnie dopiero PO TYM ODCINKU zaczyna sie super fajny Supernatural. Beda demony, Meg, Żółtooki, Strachy na Wróble, Bendersi, mordercze obrazy, wampiry ! Do 9 odcinka to był tylko taki pikuś > chociaz nie rozumiem dlaczego gdy dean nie mogl wejsc > do domu to walczyl z drzwiami zamiast wejsc oknem..ale co ja tam wiem;D Cicho tam, nie znasz sie! Napewno okno tez bylo zablokowane i wogole > i nie obczajam dlaczego tatus nie chce sie z nimi zobaczyc.. on jest dziwny;D w > chirurgach tez byl dziwny;D Wszystko w swoim czasie zostanie wyjasnione Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 1x9 27.09.10, 08:57 Czyzby kolejna nawrócona ? > I wlasnie dopiero PO TYM ODCINKU zaczyna sie super fajny Supernatural. > Beda demony, Meg, Żółtooki, Strachy na Wróble, Bendersi, mordercze obrazy, wamp > iry ! > Do 9 odcinka to był tylko taki pikuś dobra kurde! powotrze se i ja! o! w piatek juz on line se 2 odcinki zapuscilam > > > i nie obczajam dlaczego tatus nie chce sie z nimi zobaczyc.. on jest dziw > ny;D w > > chirurgach tez byl dziwny;D > > Wszystko w swoim czasie zostanie wyjasnione : o! nie wiem jaki byl w chirurgach ale tu jest zajebisty kochalabym go miloscia dzika namietna i szalona gdyby nie to czego jeszcze nie wiesz wiec ci nie powiem ikobieto! ale Papcio Łinczester jest coolll Odpowiedz Link
ilekobietamalat wzloty i upadki;D 27.09.10, 11:49 czy ten serial to tak ma, czy tylko dla mnie? ze jeden odcinek dobry potem kiepski,potem znow dobry i tak w kolko? 9 byla fajna, 10 byla mega nijaka(akcja w psychiatryku), 11 z panem strachem na wroble mi sie bardzo podobala.. i z ta blond laska, strasznie ladna dziewczynka, szkoda tylko ze ma jakies mordercze instynkty i babrze sie w krwi;P Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wzloty i upadki;D 27.09.10, 12:21 no Meg jest zabojcza i nietuzinkowa i nie marudz Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: wzloty i upadki;D 27.09.10, 13:08 aniuta75 napisała: > Psioła dobrze gada - nie marudź! > > nie marudze, zdaje relazcje i dizele sie przemysleniami,ale jak nie chcecie to nie, fosz (tupie nozka albo inny dziwny emot;> sobie wyobrazcie bo nie chce mi sie wklejac;P) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: wzloty i upadki;D 27.09.10, 13:14 aniuta75 napisała: > Oj pisaj, pisaj nooo . > > no Odpowiedz Link
galaxian1 Re: wzloty i upadki;D 27.09.10, 14:52 Może po prostu każdemu coś innego się podoba, no nie? Jedni wolą Piłę, a inni Teksańską Masakrę Chociaż ja tez bardzo lubię Stracha, a odcinka o psychiatryku nawet nie kojarzę (chyba nie był za dobry). Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wzloty i upadki;D 27.09.10, 13:46 mowisz jej jedno to se znajdzie drugi powod do marudzenia no! nie marudz ino pisiaj! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 03.10.10, 16:04 jutro koncze pierwszy sezon;D (tzn odcinek finalowy mi zostal). podobal mi sie motyw wampirzy - tzn. ich zeby;D inne niz wszystkie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: z braku laku.. 03.10.10, 22:23 Daj znać jak się finał S1 podobał . I czy od razu zasiadłaś do 2x01 . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 04.10.10, 13:44 nie powiem zeby ten finalowy odcinek byl jakis emocjonujacy;D jest 6 seria,wiec podejzewam ze braciszkowie przezyja.. no to nie mam zbytnio motywacji zeby juz od razu drugi sezon zaczynac;D pewnie zejdzie na nich jakis duch swiety albo inny wampir;> a ten pan z zoltymi oczami to strasznie nedzny jak na takiego mega zlego demona;DD a moze to wszystko daltego ze ogladalam w bialy (i calkiem sloneczny) dzien Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: z braku laku.. 04.10.10, 14:04 ilekobietamalat napisała: > nie powiem zeby ten finalowy odcinek byl jakis emocjonujacy;D jest 6 seria,wiec > podejzewam ze braciszkowie przezyja.. no to nie mam zbytnio motywacji zeby juz > od razu drugi sezon zaczynac;D > pewnie zejdzie na nich jakis duch swiety albo inny wampir;> > > a ten pan z zoltymi oczami to strasznie nedzny jak na takiego mega zlego demona > ;DD > a moze to wszystko daltego ze ogladalam w bialy (i calkiem sloneczny) dzien a jeszcze, jak mozna bylo zniszczyc tak piekny samochod ja sie pytam! Odpowiedz Link
ilekobietamalat 2x1 04.10.10, 16:22 ojoj, to tatusia juz tak na amen? jak ja tylko sie do niego przyzwyczajam,to go zabijaja.. w ga bylo to samo no Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 2x1 04.10.10, 17:26 ech...ja drugi i trzeci sezon lyknelam blyskawwicznie...i nie potrafie ocenic ktoren jest naj naj naj... tatusia niestety tak mi tez go zal. choc jego wontek bedzie ze tak powiem aktywny do 4 serii ogladaj! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2x1 04.10.10, 20:31 ilekobietamalat napisała: > ojoj, to tatusia juz tak na amen? > jak ja tylko sie do niego przyzwyczajam,to go zabijaja.. w ga bylo to samo Ja już dawno się śmiałem, że Deana Morgana wszędzie zabijają ! W Watchmanach też długo nie pozył Ale kto to ogłada Supka w biały dzień? Oszalała no ! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 2x1 04.10.10, 20:38 > > Ale kto to ogłada Supka w biały dzień? Oszalała no ! oj tylko czsami;D poza tym wiezorami to ja.. spie Odpowiedz Link
ka_thy Re: 2x1 04.10.10, 20:48 > Ja już dawno się śmiałem, że Deana Morgana wszędzie zabijają ! No. W Weeds też grał zza grobu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 2x1 04.10.10, 20:52 ka_thy napisała: > > Ja już dawno się śmiałem, że Deana Morgana wszędzie zabijają ! > > No. W Weeds też grał zza grobu a no fakstycznie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 2x1 04.10.10, 21:09 no baaaaaaaa!D moze nie jestem w czolowce gadaczy na temat weedsa, ale ogladam jak najbardziej namietnie nawet;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 2x1 05.10.10, 15:01 czy teraz juz zawsze napis supernatrual bedzie taki ognisty? boon mi sie nie podoba;D wolala wczesniejszy) czy napis zmienia sie w zaleznosci od sezonu? Odpowiedz Link