agamasia 08.06.11, 18:22 Czy ktoś skusił się na pierwsze 6 minut nowego sezonu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 4 08.06.11, 18:31 agamasia napisała: > Czy ktoś skusił się na pierwsze 6 minut nowego sezonu? > nie wiedzialam ze jest;> a teraz sama nie wiem czy cche zobaczyc czy nie;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: True Blood sezon 4 08.06.11, 20:21 Oooo nie nie nie, bo mnie ciekawość zeżre . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 4 10.06.11, 07:50 galtom napisał: > > Kiedy premiera sezonu? za 16 dni, 20godzin, 9 minut i 18 sekund;> w hameryce Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood sezon 4 10.06.11, 08:20 denerwujesz sie? bo ja tak...biorac pod wuage to wsio co moga skasztanic..jestem spieta Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 4 10.06.11, 13:49 dzis rao zobaczylam te pierwsze 6 minut plus jakies urywki, spojlery i w ogole. i juz sie wkurzam;> bo akurat ten sezon to ja bym wolala zeby byl identyczny jak ksiazka;> Odpowiedz Link
agamasia Re: True Blood sezon 4 12.06.11, 10:35 To jak na razie jesteś chyba jedyna, która widziała przedsmak nowego sezonu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: True Blood sezon 4 12.06.11, 10:37 Hihihiih Aga kusicielka skusiła, podpuściła a sama nie widziała . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood sezon 4 14.06.11, 09:04 weeezzz.bo ja tez bym chciala bardzo no zobaczymy jak to bedzie... ile to bedzie minut do godziny "0" w hameryce? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 4 14.06.11, 15:00 12 dni, 12 godzin ,59min i 18sek Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 4 14.06.11, 20:32 zobaczylam i te kolejne nowe 2minuty (czyli w sumie pol odcinka juz za mna;P) i mi sie nie podoba;> mam nadzieje ze potem bedzie lepiej;> Odpowiedz Link
ilekobietamalat odcinek drugi 17.06.11, 10:26 bedzie dpostepny w dniu premiery na hbo go, mysle ze ktos go przerobi szybko na wypozyczalniowy,wiec w dniu premiery mamy dwa odcinki! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: odcinek drugi 17.06.11, 10:30 ze jak? ez to jak glupiemy wyloz kawa na lawe plosiem... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: odcinek drugi 17.06.11, 10:40 no ze dwa odcinki. cos jak w pl ze na vod mozna ogladac nastepny odcinek przed premiera, to hbo sobie na jakis hbo go robia odcinek tez ze tydzien przed premiera sobie u nich mnozna ogladac. nei iem jak tam wyglada rejestracja,ale sadze ze tak czy inaczej odcinek pojawi sie w zaraz w formie do sciagniecia. cxzyli koniec koncow, jak bedziesz sciagala odcinek 1 to zaraz powinnas tez pociagnac odcinek 2;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: odcinek drugi 17.06.11, 10:46 aaaa..ooo!!! tylko czy napisy sie wyrobia Odpowiedz Link
thorgalla Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 11:05 Tak sobie zaczęłam oglądać pierwsze odcinki z sezonu 1. Jezuuuuu jak mnie ta blondyna wkurza. Zawsze ona taka będzie? Oglądać dalej? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 12:42 sookie wszystkich wkurza ogladac!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 12:49 a potem ksiazke przeczytac...bo ja zrobilam odwrotnie i sie zzymam ze serial nijak nie przystaje do pierwowzoru ksiazkowego... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 13:19 O przepraszam! Mnie Suki nie wkurza . Ona jest taka głupiutka, że tylko mnie rozśmiesza . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 14:08 aniuta75 napisała: > O przepraszam! Mnie Suki nie wkurza . Ona jest taka głupiutka, że tylko mnie > rozśmiesza . > > zazdroszcze. Odpowiedz Link
thorgalla Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 15:12 >>ogladac!!! Przysięgam,że naprawdę chciałam ale jak doszłam do 4 odcinka to nie zdzierżyłam. Te miny,te pozy,jakieś to wszystko dziwne.Może i tak miało być ale ja tego nie trawię. Idę szukać czegoś innego. Już niech będzie jesień i powrócą moje seriale. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 15:19 a jakie lubisz seriale jesienne? wez sie za ksiazki o sookie. one sa o niebo lepsze. w serialu ejst fajny tylko eryk i lafajet Odpowiedz Link
thorgalla Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 15:38 CSI LV,Desperatki i Good Wife. Z polskich Hotel 52 i Szpilki (sezon drugi denerwujący ale oglądam dalej). Jesienią prawdopodobnie będzie sezon drugi Sherlocka. Będę tęsknić za Usta Usta. Na powrót Lie to Me chyba nie ma szans. Może do tego czasu znajdę jeszcze jakieś seriale. Zaraz biorę się za Killing Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 17:03 a moze jakies kosci? fringe? house? grejsy, praktyki, dzienniki wampirow, glee cokolwiek?! taka krotka lista seriali az mnie wpedzila w jakas depresjeDD Odpowiedz Link
thorgalla Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 17:14 Kości kiedyś oglądałam,całkiem dobre były,może wrócę. Fringe - kilka pierwszych odcinków i dałam sobie spokój. House - nigdy w życiu,nie mogę patrzeć na tę gębę. Glee- tam tańczą i śpiewają,nie dla mnie. Jeszcze Borgias i Camelot,tematy ciekawe,gorzej z wykonaniem,nie zachwyciły mnie. Co do reszty zorientuję się. Skomplikowany mam gust To jak kupowaniem butów,nie wiem właściwie czego szukam i co mi się spodoba aż je zobaczę,zakocham i będę nosić lata Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 18:10 no tak a ja z tych co butow maja milion;P (i w dodatku ciagle miejsca brak) moze royal pains? fajnie sie oglada niedlugo sie zaczyna kolejny sezon, o i rookie blue drugi sezon tez startuje, tez sie fajnie oglada no i generalnie wszystko co w tabelce powyzej to w sumie polecane;P z pretty little liars wlacznie;D ale to dla tych co maja w sobie ducha 14 latki Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: True Blood sezon 1 17.06.11, 23:07 to może Downton Abbey - sama jeszcze nie zaczęłam oglądać, ale ponoć dobre. A Dexter? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood sezon 1 19.06.11, 20:44 downton od 1 odcinka znow na tvn style, o 20.30 Odpowiedz Link
raszefka Dzień dobry :) 07.07.11, 13:11 Ja się tylko tu przywitam i podzielę moją radością, bo odkryłam DA na chomiku z lektorem (a nie oglądałam pierwszych dwóch odcinków). Serialówą nie jestem, nawet telewizor trzymam w szafie na ogół, ale Downton Abbey tak tak tak !!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood sezon 1 18.06.11, 20:34 ci powiem ze za lie to me bede tesknic....i nie odzaluje. hausa kocham a fringa poelcalabym sie rzelamac...serio. wiecie co "P" czasami mi nie dziala w moi lapku domoym. pisze osta po pare razy czas umierac. kosci nie zdzierzylam. camelota nie zdierzylam. zaraz mi laek wysiadzie czuej to...iec koncze... Odpowiedz Link
ilekobietamalat uwaga spojler,bedzie o tym w co jest ubrany eryk;) 19.06.11, 20:43 cudo moje, piekne najpiekniejsze, w dresiku ide normalnie czytac 4 tom od nowa Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: uwaga spojler,bedzie o tym w co jest ubrany e 19.06.11, 20:43 sie nie dodalo'> Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: uwaga spojler,bedzie o tym w co jest ubrany e 19.06.11, 20:44 haha co to jakis filtr antyeryczkowy?! link do zdjecia www.trueblood-news.com/wp-content/uploads/2011/06/new-pic-eric-sookie-season-4.jpg Odpowiedz Link
aniuta75 Re: uwaga spojler,bedzie o tym w co jest ubrany e 19.06.11, 22:26 Buuuu strona cała się wyświetla a nie Eryczek w dresiku . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dzisiaj odc 1 27.06.11, 17:42 > pozyczone. czekam na napi... ja też, a tu kurde balas 0% ! wrrrr Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Dzisiaj odc 1 27.06.11, 20:33 przypominam ze sa dwa odcinki wlasnie skonczylam pierwszy,i powiem wam ze zwykle pierwsze odcinki byly kiepskie, a tu mila odmiana) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dzisiaj odc 1 27.06.11, 21:00 O szlag!!! Faktycznie dwa! Ślepnę na starość . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Dzisiaj odc 1 27.06.11, 21:47 2 w troche gorszej jakosci,bo to z tego internetowego serwisu hbo. ale i tak warto ojezu mowie wam warto odczuwam duza przyjemnosc po tych dwoch odcinkach Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dzisiaj odc 1 27.06.11, 21:56 No ale poczekaj. Planowo był dzisiaj jeden odcinek tak? Jako rozpoczęcie sezonu. A drugi to taki bonus? A za tydzień będzie drugi normalnie a trzeci jako bonus itd? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dzisiaj odc 1 27.06.11, 22:51 Odcinek 2 to Webrip czyli dupna jakość. A za tydzień i tak będzie normalny odcinek 2. Czyli jak ktoś obejrzy oba - to będzie czekał 2 tygodnie Ja podziękuję Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Dzisiaj odc 1 27.06.11, 22:57 galaxian1 napisał: > Odcinek 2 to Webrip czyli dupna jakość. > A za tydzień i tak będzie normalny odcinek 2. > Czyli jak ktoś obejrzy oba - to będzie czekał 2 tygodnie > Ja podziękuję > widac nie masz takiej potrzeby slinienia sie na eryczka;PP a tak na serio,jak wiem ze jest to nie potrafie poczekac;> nie wiem jak bedzie w przyszlymt ygodniu, czy to juz bedzie szlo normalnie bez kolejnych online,czy to bedzie taki nowy zwyczaj ze w sieci pojawia si enowy tydzien przed.. sie zobaczy;> Odpowiedz Link
galaxian1 po odcinku 1 29.06.11, 09:01 I jak się podobało ? Dla mnie... nudnawo było. Na plus - początek, który pokazuje kim są wróżki oraz końcówka, kiedy Eryczek przyszedł na małe co nieco do Suki. Wszystko co pomiędzy to samo gadanie i sranie na banie. Akcji, napięcia - jak na lekarstwo i prawdę mówiąc to przysypiałem. Ale liczę że szybko się rozkręci! A z innej bajki. Kto pamięta co się stało, że Eryczek obciął swoje długie 1szo-sezonowe włosy? Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: po odcinku 1 29.06.11, 18:30 galaxian1 napisał: > A z innej bajki. > Kto pamięta co się stało, że Eryczek obciął swoje długie 1szo-sezonowe włosy? > Z tego co pamiętam, Pam zrobiła mu pasemka i nie wyszły. Chyba w piwnicy kogoś szlachtował i się pochlapał nieodwracalnie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: po odcinku 1 29.06.11, 19:43 a to chyba przy okazji lafjeta w piwnicy te pasemka mu sie pobrudzily? Odpowiedz Link
ilekobietamalat fajny zbior reklam tb 01.07.11, 19:17 blueredporter.blox.pl/2011/06/True-marketing.html o kilku akcjach nie wiedzialam,a bardzo mi sie pomysl podoba Odpowiedz Link
pszczolaasia czy Wam 04.07.11, 08:25 chodzi podcinek 2? i skaund ewentualnie pozyczaliscie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy Wam 04.07.11, 10:01 Ale drugi jest już "normalnie" dzisiaj, planowo w sensie i kopia jest git . Odpowiedz Link
galaxian1 odcinek 2 05.07.11, 00:05 Biedny Eryczek A nie uważacie, że Eryczek z sezonu na sezon staje się coraz miększy? W sezonie 1 był groźny i wszyscy się go bali. A teraz jakiś taki ciotowaty się stał. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: odcinek 2 05.07.11, 08:20 bo zostal zaczarowany poza tym nei chce spojlerowac...ale w sumei to chyba moge powiedziec...on mial z sookie prawdziwy problem nie wiedizal w sumie czy on ja przez ta krew czy dla niej samej. i ten dylemat bedzie im chyba towarzyszyl do konca... podobal mi sie ten odcinek!!! szock. nigdy nie myslalam ze to powiem Odpowiedz Link
galaxian1 Re: odcinek 2 05.07.11, 08:42 pszczolaasia napisała: > podobal mi sie ten odcinek!!! szock. nigdy nie myslalam ze to powiem Mnie też, sporo się działo. Dużo lepszy od pierwszego. I jakie momenty !!! Odpowiedz Link
agamasia Re: odcinek 2 05.07.11, 13:34 Z momentów to mi najbardziej utkwiło w pamięci jak 2 pumy wgryzały się w Jasona bleeeee, aż mi go szkoda. Ja po 2 pierwszych odcinkach, podoba mi się pomysł z przesunięciem w czasie. Padłam jak zobaczyłam Billa jako punka we flashbackach, no no nieźle się dorobił, królem został. Ciekawe co teraz będzie z zaczarowanym Erykiem. A skąd ja znam tą babkę, szpiega Billa, co z czarownicami się zadaje?? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: odcinek 2 05.07.11, 14:11 Jeny. A ja nawet pierwszego odcinka nie zobaczyłam . Jakoś coś mnie nie ciągnie do TB w tym roku . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: odcinek 2 05.07.11, 14:19 to sie wciagaj gapo ale juz! jakeis tam smieciowsika typu wampie diares ogladasz a sookie nie??? jak tak mozna na Boha wszechmocnego! a kto wie gdzie grala ta glowna, stara , brzydka czarownica? ha? pewno nikt bo pewno ja jako ejdyna z was palam milsocia nieziemska do tej seriii... ale hesus z lafajetem rromalnie kocham ich a lafajet jaka"grzywa"! i genralnie ja to sie bym mogla od niego sztuki makijazu ócz nauczyc ja nie mam takich zalotnych rzes rormalnie... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: odcinek 2 05.07.11, 23:58 No i Eryczek reseta doznał . Lafajet bomba . Suki jak zwykle durnowata . A Dżejson to panterem tera będzie? Ja pierdziulę, już nie wiedzą co wymyślać . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: odcinek 2 06.07.11, 00:02 pszczolaasia napisała: > to sie wciagaj gapo ale juz! jakeis tam smieciowsika typu wampie diares ogladas > z a sookie nie??? Aniuta dziecinnieje na stare lata, oglada jakies PLL i inne dla nastolatków Niedługo będzie wieczorynki oglądać Odpowiedz Link
inia33 Re: odcinek 2 09.07.11, 14:31 sorki, że się wcinam, ale Was podczytuję pasjami, choć sama rzadko mam coś mądrego do dodania PLL to zapewne Pretty Little Liars, też oglądam i lubię, najbardziej Caleba Odpowiedz Link
galaxian1 Re: odcinek 2 10.07.11, 01:28 Hehehe, widzę że tu jest całe grono wielbicielek seriali pokazywanych na ABC Family Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: odcinek 2 10.07.11, 08:30 abc family rzadzi! wiesz jakie oni fajne robia komedie romantyczne?D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: odcinek 2 05.07.11, 14:17 Padłam jak zobaczyłam Billa jako punka we flashbackach, no no nieźle się dorobi > ł, królem został. normalnie sex pistols Odpowiedz Link
aniuta75 3 12.07.11, 22:52 Ja tylko chciałam napisać, że uwielbiam takiego zagubionego Eryczka . I to "sorry" na końcu a po nim uśmieszek boooskie . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3 12.07.11, 23:31 Noooo . Dla mnie ten odcinek jest the best ever z True Blood . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3 13.07.11, 07:57 ja wlasciwie wiekszosc odcinka stracilam na gadaniu "no wiecej eryczka, wieeeceeej" zagubiony eryczek to jest to. no koles jest po prostu boski.. te jego miny,ach! ale o dziwo, nie wszystkim podoba sie zagubiony eryczek. i nie mowie o facetach ktorzy moze nie doceniaja jego uroku. czytujac zagramaniczne fora, spotkalam sie z opiniami ze laski chca juz starego eryczka, bo ten zagubiony im sie w ogole nie podoba. gupie baby nie wiedza co dobre Odpowiedz Link
pszczolaasia spojlery... garsc no. 13.07.11, 08:35 w sumie to ja nie wiem po co ja to ogladam...zeby sie wkurzac, zzymac, denerwowac. przeciez ta seria to ejst super material i scenariusz na hit! a oni to zmeiniajaaaa aaaaaaa!!! do rzeczy. eryczkowi nie mam nic do zarzucenia to jesgo sorki na kocu mnie rozbroilo.... ale dlaczego zabili claudin??? bil z portia????aaaaaaaaaaaaaa!!!!! swiat sie wali i konczy.... zabili krolowa, zabili claudine...to o czem beda natsepne czesci??? bedzie zlot wampirow? bedzie wojna wrozek? a zauwazyliscie co czytala sookie jak czekala na eryka? ksiazke charleine harris Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: spojlery... garsc no. 13.07.11, 14:40 bila to niech juz szlag trafi i bedzie spokoj. ale mnie sie w ogoel ta cala wrozkowa opcja nie podoba. a motyw dziadka to juz w ogole!! przeciez w ksiazce bylo tak mega super, tu byl dziadek, zmyl sie i w dodatku do niczego nikomu nie sluzyl;> a ze claudin zabili to ok, bo ona brzydka byla, nijak sie miala do tego co sobie w ksiazce uwidzialam,wiec bym sie tylko wsciekala i tyle. o ile wczesniej taqk strasznie mnie nie wkurzaly pantery, o tyle teraz jestem zla ze w serialu to wyladala jinaczej niz w ksiazce. juz za przeproszeniem bleee, ta jasonowa laska (kurde wylecialo mi jej imie), wiecznie brudna, nieuczesana. do dupy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spojlery... garsc no. 14.07.11, 08:17 a one nie byly oblesne...one byly...dziwne...na swoj sposob nawet troche piekne. no i szalone byly ale nie oblesne. i nie handlowaly vi! debie nei byla udomowionym kociakiem! debie udomowiona? never! zastanwiam sie czy tego nie rzucic w diably. po co mam sie wsciekac?? no eryk jest. na szczescie. ale mi ciezko sie pogodzic ze zmianami jako milosnikowi ksiazki. naparawde. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spojlery... garsc no. 14.07.11, 10:35 Ja książki nie czytałam. We serialu sa obleśne, w książce może dziwne tylko są . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spojlery... garsc no. 14.07.11, 08:13 ta nieuczesana to crystal. mi sie generalnie wontal panterolakow nie podoba. jest do dupy. amen siostro...amen.... i jeszcze ta hallow glowna czarownica. tu jakas zalosna marion ktora prosi ducha zeby ja opetal no zalosne. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3 13.07.11, 09:53 Pewnie, że się nie znają . No i jak mogą mieć dość zagubionego Eryczka skoro on zagubiony jest dopiero jeden odcinek! Odpowiedz Link
aniuta75 4 19.07.11, 22:39 Nie no kurka nie moga uśmiercic Pam. Eryczek dalej słodki . Odpowiedz Link
asiaw73 Re: 4 21.07.11, 15:46 Scena we wodzie.. A potem biedny w depresji i prawie pocałunek z Sookie. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: 4 21.07.11, 15:48 ach i zapomniałam o podszczypywaniu i w ogóle cały odcinek był jakby na życzenie, dużo do oglądania... Odpowiedz Link
yvi1 Re: 4 26.07.11, 13:07 Z reguly nie cierpie blondynow,ale Eric jest wyjatkiem.Fajny,ze taki "bezbronny",ale wolalam go bardziej groznego. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 4 02.08.11, 09:16 bedzie grozny...bedzie klepanie w tylek - bezcenne! dobry odcinek. niestety nie obejrzalam jeszcze dalej wiec nie czytam was! Odpowiedz Link
aniuta75 5 26.07.11, 22:46 Pam to kabel . Ciekawe czy Bilu zza krzaka zobaczy seks czy wpadnie z impetem . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 5 27.07.11, 07:57 aniuta75 napisała: > > Pam to kabel . > Ciekawe czy Bilu zza krzaka zobaczy seks czy wpadnie z impetem . > > jak by nie bylo i co by nie bylo, to jeszcze za wczesnie!! niech oni sie tam jeszcze no.. wiecie no;> w ksiazce to bylo naprawde faaajne i dlugie, a tu rach cciach, zapomnial, zostal, zaliczyl, i koniec;> mimo ze eryczek jest boski;> .. no chyba ze billu sie po drodze zgubi;D oby sie zgubilD: Odpowiedz Link
agamasia Re: 5 28.07.11, 22:01 Pam się wyrwało, bo ona cała w rozpaczy jest z powodu swojego gnijącego ciałka. Nie wiem jak was, ale mnie strasznie denerwuje ta wiedźma, co to użycza swojego ciała tej co ją spalili na stosie. Ma coś w sobie, sposób mówienia, poruszania, że zdzierżyć jej nie mogę. To, że Jason ma omamy seksowe z Jessiką, to się nie dziwię, ale Hoyt!!!!!! Ciekawa jestem, co to będzie jak Billu wpadnie do Suki i nakryje ją z Eryczkiem, jedna wielka rozpierducha? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 5 28.07.11, 22:07 tak swoja droga, ta co ja na stosie spalil to nie ta co w royal pains gra ta laske borysa? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 5 11.08.11, 09:38 atam kabel. tes bys sie wqrwila jakby twoja ponadczasowa uroda byla tak zniszczona Odpowiedz Link
ilekobietamalat 6 01.08.11, 23:00 sorry, ale jakas pozalsieboze rzeczka i krzuny to nie prysznic! focha strzelam, bo caly ten motyw z eryczkiem nie oddaje nic z tego co powinno byc. i tak sobie mysle, ze gdybym nie czytala ksiazki, to bym stwierdzila ze to wszystko jest bez sensu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 02.08.11, 15:13 A ja się ponownie zakochałam w Jasonie . A w książce to oni pod prysznicem? Wiedźma mi strasznie działa na nerwy . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 6 02.08.11, 15:28 w ksiazce to oni tak pod prysznicem, i poza prysznicem ze o mamusiu.. takiego eryczka to by kazda chciala;> a tu ta jakos bylejakosc;> wiedzma tez mnie wkurza. Odpowiedz Link
yvi1 Re: 6 04.08.11, 10:27 Eryk i jego miesnie brzucha,mhhh. W sumie mi to obojetnie gdzie,byle jeszcze troche pol nago polatalal Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 6 11.08.11, 09:48 filmowa wiedzma byla o wiele lepsza. chcialabym zeby chociaz raz pokusili sie i zrobili cos zgodnie z ksiazka. uwierzcie mi, wyszloby to goracokrwiscie i zajebiscie. o wiele lepiej niz w tym..pomysle na. o. jason i jeszz i hoyt oraz lafajet to jest jedyne co mi sie w serialu bardziej podoba . czasami Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 11.08.11, 10:58 Książkowa chyba? Wy już ksiązki przeczytałyście, więc się "mądrujecie" i to rozumiem, naprawdę. Ja też jestem mądrzejsza odkąd czytam GOT, wiele spraw mnie się w głowie rozjaśnia. Wbrew pozorom serial nie odtwarza tak wiernie ksiązki jakby się chciało i jak to ludzie na necie piszą. Dużo ważnych rzeczy nie ma i człek może się czuć oszukany . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 6 11.08.11, 09:39 > sorry, ale jakas pozalsieboze rzeczka i krzuny to nie prysznic! prawda? > focha strzelam, bo caly ten motyw z eryczkiem nie oddaje nic z tego co powinno > byc. dokaldnie. to ejst to o co sie caly czas zzymam! i tak sobie mysle, ze gdybym nie czytala ksiazki, to bym stwierdzila ze to > wszystko jest bez sensu nooo...zupelnie. ech... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 7 11.08.11, 11:17 aniuta75 napisała: > No i kurna co? Jess przeżyje? No pewnie, Jazonu ją uratuje, susem wepchnie do domu (może jako panterołak?) ! I ona mu będzie taka wdzięczna, że szybko uskutecznią jakieś "małe co nieco" i zostaną parą, a Hojt się wkurzy Odpowiedz Link
pszczolaasia 7-8 24.08.11, 08:07 mozna powiedziec ze jess sie wkopala hehe...jestem pod wrazeniem jasona. naparwde szacun. i strasznie sie mi podobal ten ...dysonans miedzy snem jess a tym jak sie hoyt zachwoal liczylam na niego p.s. czy mowilam juz ze kocham lafajetta? procz eryka oczywiscie. o jak ja bym sie z nim w tym sniegu!!!!! no mysle ze serial sie skonczy podobnie do ksiazki choc nie podoba mi sie co robia z wilkolakami...naparwde. to nie byla banda tancbudow ktora chlala piwsko i jezdzila na motorach. no oczywiscie byli wsrod nich i tacy. ale znaczna czesc wilkolakow to byli wyksztalceni madrzy ludzie na stanowiskach - vide pulkownik- ktoreg tu nie ma. a tu wyglada jakby alcide byl najmadrzejszy najpiekniejszy no jest ..nie powiem..sliczny Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7-8 25.08.11, 09:52 Trza było książki nie czytać to byś nie miała zepsutego odbioru . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 7-8 25.08.11, 10:17 aniuta75 napisała: > Trza było książki nie czytać to byś nie miała zepsutego odbioru . > > trudno i widno. bedzieta mnie musieli zniesc z moimi epistolami i marudzeniami tera juz stad nie odejda i juz! Odpowiedz Link
pszczolaasia 9 25.08.11, 09:00 no ja nie wiem co powiedziec. wspolpraca debbie i sook przeszla moje najsmielsze oczekiwania za to nie moge sie doczekac nastepnych jazd z brujo hesusem ai lafajetem medium nie no. ot ym rormalnie moznaby nastepny serial nakrecic. jason mnie zalamal!! ale rozumiem ze jakby na mnie sie jess tak patrzala to bym tez chyba ulegla ma cos dziewczyna w oczach.... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 9 25.08.11, 15:48 a ja siedze kurna, i ciagle czekam kiedy debbie sie rzuci do gardla sook, a tu dupa... no nie wiem czego sie spodziewac! jess jest pyszna, w ogole mam wrazenie ze wtladniala i jakos tak, lepiej ja kreca;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 26.08.11, 10:36 ilekobietamalat napisała: > a ja siedze kurna, i ciagle czekam kiedy debbie sie rzuci do gardla sook, a tu > dupa... no nie wiem czego sie spodziewac! no wiec wlasnie sama nie wiem jak to beda ciagnac dalej...no chyba ze sook wscierwi czyms debbie albo debbie sie zacpa... > > jess jest pyszna, w ogole mam wrazenie ze wtladniala i jakos tak, lepiej ja kre > ca;D niom. pyszna! ma zajebiste oczy! Odpowiedz Link
pszczolaasia 10 31.08.11, 08:29 nie wierze ze on to wsio pamieta. po prostu nie wierze poza tym...no to sie teraz zacznie nie moge uwierzyc w to co robia z wilkolakami, bede powtarzac bez konca!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 10 31.08.11, 08:42 Oj babo, babo powinnaś se wyjąć z pamięci knigę na chwilkę . Mnie tam się podobało o! Eryczek dalej ma maślane oczka, więc jest git. Tylko Suki wku*wiać mnie zaczyna, bo se tera wymyśliła, że obu kocha. Oczadziała czy co????????? Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: FINAL 12.09.11, 21:09 Strasznie przegadany ten finał. Najbardziej mi się podobała scena załatwienia Nan oraz tyrada Pam na temat Sookie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FINAL 12.09.11, 21:55 hm, juz druga niezbyt zachwycona opinia, a ja wyjatkowo dobrze bawilam si na tym finale obsmialam sie jak norka (miedzy innymi na scenie z pam), jedynie watek sook/eric/billu wkurzajacy;P no a motyw russela ktory pojawi sie juz za rok, cieszy niezmiernie Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: FINAL 12.09.11, 22:07 Eeee, mną się nie przejmuj... Ja teraz uzależniona od 9-tego Doktora i wszystko inne oglądam jednym okiem czytając fanfici. Rany ostatnio taką fazę miałam 5 lat temu kiedy obejrzałam 5 razy 6 sezonów CSI:LV. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: FINAL 13.09.11, 07:57 strasznie krwawy ten finał - trup słał się gęsto - robili miejsce na nowe postacie w następnym sezonie? i zgadzam się, że przegadany, a już rozmowy Lafayette z Jesusem - ziew do potęgi. scena z Pam - najlepsza! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FINAL 13.09.11, 08:10 e gorsza byla rozmowa sook/billu/eric, ale jakos w nawale trupow i krwi zupelnie mi te rozmowy umknely ale jestem w szoku co do tary, i tego tamtego co do jasona przyszedl ;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FINAL 14.09.11, 12:49 Ooo tak trójkąt SooBiEr do doopy. Aż mnie zemdliło . Pam rulez. A Tara to może wampem zostanie alboco? Odpowiedz Link