aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 11.10.12, 18:07 No ja ofkoz . A jeszcze Wam powiem, że chłopa swego nawróciłam, bo on nie chciał tego nigdy oglądać ale kilka odcinków gdzieś w tv zobaczył i zabiera mi płytki i nadrabia zaległości . Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 11.10.12, 19:26 no to czekamy moj M zaparl sie,ze tego ogladac nie bedzie bo to romansidlo dla nastolatek hehe ale on tez nie chcial ogladac Zmierzchu Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 11.10.12, 22:43 Ja tyż se oblookam, a co ! Chociaż ostatni sezon już nie był taki fajny jak poprzednie. Ostatnie wyczyny Alarika uważam za durnowate i bezsensowate. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 08:50 Powariowali, napisy już są ! To musi być prawka sił nieczystych Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 08:53 No musi być te siły nieczyste, bo do Supka były już wczoraj w nocy . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 10:17 > No musi być te siły nieczyste, bo do Supka były już wczoraj w nocy . Ale VD ukazało się dopiero dziś i już są napisy, a jest poranek Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 10:20 no ja swojego na to nie naciagne wciagnelam go w supcia, wciagnelam go w GoT-a z tymze w to nie za bardzo musialam sie nawet napracowac... wciagnelam go w czysta krew, oglada ze mna borgiow, last resort, ahs..duzo chlopina moja ze mna oglada Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 10:20 ja juz zem widziala, bo wstalam o 6 rano;P ie zeby ogladac vd, no ale skoro wstalam, to zobaczylam.. i esknie za odcinkiem gdy elena z damonkiem sie calowali. o Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 21:21 tu sie wpisujemy czy jak? w kadym razie ja juz po... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 21:23 Ja też po I powiem jedno - ale mącą ! Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 21:39 ja tez w szoku ciekawe co dalej bedzie Klaus to swinia a ksiadz ciekawe co w jakies duchy sie pozamienia czy jak i bedzie ich z zaswiatow scigal? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 22:00 Ja już się bałem, że Elenkę z wampiryzmu wyleczą ! A ja trzymałem kciuki, aby nie Ale w tym serialu wszystko możliwe, jeszcze się okaże że spokojnie można się też zmieniać z wampira w ludzia, tylko ktoś musi coś "namieszać" No to dziewczyny - zapomnijcie o Delenie, bo Stelena rozkwita w najlepsze I nawet nie ma znaczenia to, że sobie wszystko przypomniała. łeeee Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 22:51 Będą werbeno-wampiry . A potem wojna między hybrydami Klausa a podopiecznymi pastorka . Szkoda Damona. Chętnie bym go pocieszyła . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 23:17 aniuta75 napisała: > Będą werbeno-wampiry . Że co ? WTF ? > A potem wojna między hybrydami Klausa a podopiecznymi pastorka . O dziza, zaczyna się sieczka > Szkoda Damona. Chętnie bym go pocieszyła . Nie wątpię Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 23:32 > > Będą werbeno-wampiry . > > Że co ? WTF ? Oj no wczuwam się, no . Bo se tak pomyślałam - kiego grzyba ofiary ojczulka miały ze sobą tyle werbeny? Poumierają z tymi bukietami, jakoś się werbena dostanie do ich organizmu, poda im wampirską krew, staną się wampirami. Albo cuś w ten deseń. Nie wiem, nie dopracowałam jeszcze tego . Za bardzo popłynęłam? Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 14:19 ale ksiaze ich w powietrze fuknal hmm ciekawe ciekawe co dalej Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 18:24 No a żeby być wampem to co musi się stać? Trza umrzeć. Co za róznica czy fuknie w powietrze czy zadźga nożem? No wiem, wiem, fuknięcie w powietrze łączy się z hmmm złym stanem matwriału na wampa, ale przeciez oni się regenerują . Dobra, zmieniam teorię! Z tego huknięcia powstanie wielka chmura z mieszakni krwi i werbeny i spadnie krwisto werbenny deszcz i wampy będą cierpieć bo to będzie dla nich jak kwaśny deszcz . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 21:30 w ogole nie ogarnelam o co temu ksiedzu chodzilo.. bo nie mozliwe ze tak szybko zniknie, zbyt intensywnie go pokazywali;> ale moze on jakas czarownica jest, i jako duchy wroca.. alboco.. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 22:56 Jeszcze Zombie nie bylo Duchy,wilkolaki itd juz byly,no ciekawa jestem.A do pocieszania D. sie na pewno kolejka ustawi Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 12:04 hehe no chodzilo mi o to,ze po fuknieciu na proch sie spala hihi ale kazda teoria fajna no nic nam chyba nie zostanie jak poczekac co dalej a i z tym koscielnym to fakt tez mi sie zdaje ,ze jeszcze nie powiedzial AMEN Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 12:28 Znaczy w szybki sposób pozbył się przeciwników i będzie królem Mistic Falls i będzie konkurował z Klausem . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 21:18 a bo ja teraz sie przyznam ze myslalam se od razu po koncowce ze jak oni tak se walneli z glosnym puf! to teraz jako duchy beda siostry i dieci i wnuki benet nawiedzac. i na ten przyklad taka bonnie bedzie teraz nawiedzona no bo przeciez babci juz nie ma...i jej nie chroni. mamusika to wampir wiec sila rzeczy raczej nie pomoze tez.. no wiem pewno glupia ta moja teoria. nie taka wyczesana jak wasza Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 21:13 jeeetam. ja tam tylko sapdlam ze smiechu ale po glebszym zastanwoieniu to nie wiem czemu spadlam bo to wclaenie takie glupie ot co! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 21:14 ale same powiedzcie... Tayler jest sliczny... Glx nie musi mowic Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 15.10.12, 07:46 pszczolaasia napisała: > ale same powiedzcie... Tayler jest sliczny... > Glx nie musi mowic D tylera biere ale tylko z klausem w srodku;> bez klausa w srodku taka jakas cipka z niego Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 15.10.12, 07:52 tak z klausem calkiem fajny gosc Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 15.10.12, 10:11 dobra dobra. na samiuskim poczatku jak lał Jeremiego to byl brutalny. ino mamusi sie troche bał ale z tym bym sobie poradzila.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 20.10.12, 22:53 Kurde, kurde. Tez właśnie skończyłam . Tekst odcinka "fajny tatuaż" . Odpowiedz Link
yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 21.10.12, 10:09 No fajny. I dobrze,ze Klaus sobie na razie poszedl,juz go mialam serdecznie dosyc. I fajna scena na cmentarzu. Odpowiedz Link
galaxian1 4x2 21.10.12, 19:46 No i co to za kolo, hę ? Podejrzanie silny, bo spokojnie dął radę Damonowi, więc na pewno nie człek poczciwy I nie wyjaśniło sie, po co księżulki wybuchły ! (podawajta numery odcinków, bo się niedługo się pogubimy) Odpowiedz Link
aniuta75 3 27.10.12, 20:55 No i sie wyjaśniło kim jest kolo - jednym z 5ciu. Cokolwiek to znaczy . I wychodzi na to, że Jeremy tez ma predyspozycje ha! Bardzo podoba mi sie w tym sezonie, że wszystko szybko się toczy, bez zbednego przedłużania, rozkminiania . No i Damon jest mmmmm . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 3 27.10.12, 21:13 aniuta75 napisała: > No i sie wyjaśniło kim jest kolo - jednym z 5ciu. Cokolwiek to znaczy . Pewnie jacyś wybrańcy Od kiedy to łowcy są tak szybcy jak wampirzaki ? To może jakiś pierwotny łowca z rodu łowców > I wychodzi na to, że Jeremy tez ma predyspozycje ha! Wcześniej duchy widział. To już przestał duchy, teraz widzi tatuaże > No i Damon jest mmmmm . A głupia Elenka wyszła z pokoju przed finałem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3 27.10.12, 21:27 tak a propo,s elenki. scena na motorze zenua powinni sie od supcia nauczyc efekty specjalne robic Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3 27.10.12, 21:32 > > No i Damon jest mmmmm . > > A głupia Elenka wyszła z pokoju przed finałem No durna straszliwie. Mnie by stamtąd wołami nie wyciągnęli . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3 27.10.12, 21:26 no jest mmm taylor troche mniej mi sie podobal bo ja lubie tajlera z kaska no. zdrajca falszywy ale i tak jest sliczny... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 3 27.10.12, 23:05 pszczolaasia napisała: > taylor troche mniej mi sie podobal bo ja lubie tajlera z kaska no. zdrajca fals > zywy ale i tak jest sliczny... No nie mów, że Ci się najładniejsza czarownica z Secret Circle nie podoba ? Z urodą to Kaśka jej do piętasów nie sięga na mój gust to słodziutka niunia Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 3 31.10.12, 13:02 mnie tez by stado wolow nie wyciagnelo hahah a elcia mnie wpienia jak cholera takie cieple kluchy ranyyyyyyyy a gostek z tatoo mniamm Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 09:29 no wiec mmo niewyobrazalnej tajemnicy, mimo ze mamy tutaj byc moze jakis sposob zeby szlachetna elene sprowadzic znow na droge cnoty tfu! czlowieczenstwa a co za tym idzie wiemy o czem bedzie ten sezon to mnie tn odcinek sie mniej podobal. nie bylo tajlera za to bylo troche kalusa i troche mrocznego again dajmona jezu jaki ten serial bylby fajny jakby nie bylo tu stefana i eleny! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 13:51 pszczolaasia napisała: > jezu jaki ten serial bylby fajny jakby nie bylo tu stefana i eleny! amen! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 14:14 ilekobietamalat napisała: > pszczolaasia napisała: > > > > jezu jaki ten serial bylby fajny jakby nie bylo tu stefana i eleny! > > amen! > Jelena mogłaby być, ale Stefek do niczego nie jest mi tam potrzebny . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 14:24 po co mo tam ona. no chyba ze wtym psychodelicznym, tancu z dajmonem byla fajna. nareszcie wyjela kija z dupska i sie zrobila fajna swojska dziewczyna Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 14:59 I teraz ugrzeczniony Stefciu będzie sprowadzał jeszcze bardziej świętoszkowatą Jelenę na drogę cnoty i człowieczeństwa Ja pitu...! Czemu nie zaciukają tej nudnej durnej baby, a na jej miejsce nie przyjdzie Katherina? Mogła by pokręcić z Dajmonem, a Stefciu niech se idzie do Rebeki Kto popiera ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 10.11.12, 11:01 no wiec mamy killera no wiem mamy nowego lowce no wiec... taylej nie zdradzil!! jupi! nie jest meska biczą! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 11.11.12, 00:33 pszczolaasia napisała: > no wiec mamy killera > no wiem mamy nowego lowce I teraz wiadomo, że nowy łowca pokaże swoje tatoo po dobroci Tylko jak mu ono urośnie, skoro on wampirzaków nie zabija ? > no wiec... taylej nie zdradzil!! jupi! nie jest meska biczą! Gupi! Panna o takich kurwikach, a ten się zastanawia W tym serialu to wogóle wszyscy tacy porządniccy są Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.11.12, 22:22 Jak mnie Jelena nie wkur... nie denerwowała znaczy, tak teraz aż mnie na mdłości zebrało z tym jej lamentem i wyrzutami sumienia . A i się zastanawiam, czy te haluny co miała na koniec to dlatego, że hunter miał cosik we krwi czy zwyczajnie pieprznięta jest . No i się wkurzyłam, że chłopaki jakoś tak jakby w nosie mieli, że on nie żyje i Klaus się wkurzy . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 13.11.12, 09:22 jetam. oni jeszcze nie wiedza ale my wiemy ze jer w ostatniej chwili, bohatersko nadstawiajac karku z melodramatyczna nuta w slodkich do urzygania oczach wyjawi ze jest nowym łowca. klaus poswieci wszystekie swoje hybrydy lacznie z taylerem pewno zeby dostac sie do krwi potencjalnego doppe..czegos tam. boski jer. juz mnie mdli. ciekawe co knuje ten co zahipnotyzowal nasza nastepna nudna panne bennet. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.11.12, 09:32 A właśnie, może coś mi umknęło... Jer ma tatoo ale skąd on się zrobił, jak nikogo on nie zabił? Czy to jest tak, że jak hunter wyzionie ducha to drugiemu z automatu się bazgroły pojawiają? I jeszcze jakoś nie widzę Jera co zabija . Z oczkami jak u Bambi? No way! A ten wykładowca-hipnotyzer mnie wkurza . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.11.12, 13:22 aniuta75 napisała: > A właśnie, może coś mi umknęło... Jer ma tatoo ale skąd on się zrobił, jak niko > go on nie zabił? Czy to jest tak, że jak hunter wyzionie ducha to drugiemu z au > tomatu się bazgroły pojawiają? On ma pewnie tylko sam zalążek tatoo, a tera będzie musiał pozabijać wampirzaki aby mu urosło > I jeszcze jakoś nie widzę Jera co zabija . Z oczkami jak u Bambi? No way! > A ten wykładowca-hipnotyzer mnie wkurza . Mnie on przypomina Mohindera z Herosów i jak na niego patrzę to mnie mdli Od Jera też mnie mdli, o Jelence nie wspomnę !!! A durne bracia bardziej przeleli się tym, że ona jest "nie w sobie" niż że zabiła łowcę! Jakoś zupełnie olali fakt, że łowcy nie ma i tatoo nie ma i że tera im Klausio zrobi zimę średniowiecza. Klaus też się zrobił jakiś parówiasty, kiedyś wszyscy się go bali, a teraz mają w dupeczce Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 14.11.12, 15:20 ale ja Was lubie czytac )) powinniscie pisac scenariusze bylo by weselej no nic mnie swieta jelena do granic mozlwosci wpienia dejmon tez bo by ja wzial jak chlop babe w obroty i tyle a nie takie cieple jajca z niego ehh wkoncu bozia kazala sie dzielic to niech sie bracia dziela Odpowiedz Link
yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 14.11.12, 19:05 No Damon zlagodnial,az szkoda. A Jeremy lubie,nawet te jego Bambi oczka,za to Jelena gra jak ten kawalek drewna,a ta panienka wilkolak to chyba w Secret Circle grala ,albo? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.11.12, 20:08 no. ja ja tam widzialam przez te 2 odcinki co to je ogladalam... a toto w ogole jescze leci? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 15.11.12, 21:53 Tak grała. A serial oczywiście skasowany. Odpowiedz Link
aniuta75 4x06 16.11.12, 21:57 Eeee jakieś cieniutkie zakończenie odcinka. Po poprzednich końcówkach aż nie mogłam się doczekać co będzie dalej, bo zawsze jakaś zawiecha drobna. A tu? Kicha . Odcinek sam w sobie dobry, dużo się działo, tylko na finale przyhamowali za bardzo. A i mam nadzieję, że Bonia nie zaufa profesorkowi i w tajemnicy Jera do niego zaprowadzi. Coś mam wrażenie, że ją facio zahipnotyzował . No i za bardzo podkreslał, że tylko on może pomóc. Płaczliwa Jelena wkurza mnie straszliwie. Dobrze, że Kacha się pojawiła . A no i odnoszę wrażenie, że od następnego odcinka Jelenka będzie bardziej Kaśkowata . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4x06 17.11.12, 09:51 Odcinek nuda, chyba najgorszy w całym sezonie. Za to zakończenie dające nadzieję, że chociaż na razie będzie koniec Steleny i może zacznie się Delena Oczywiście nie na długo - jak to w tym serialu. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 4x06 17.11.12, 10:12 yes yes yes, delena! zobaczylam sobie promo nastepnego odcinka >> jestem zadowolona, tak mi sie wydaje, chociaz jelena jest nadal jeczaca;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4x06 17.11.12, 11:36 Mnie mdli jak odcinki są Jeleno-centryczne. A teraz jeszcze Jęcząco-Jeleno-centryczne, bleeee. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 4x06 17.11.12, 16:49 jak jelena zaczyna jeczec to ja przestaje ogladac, glaskam w tym czasie kota, robie sobie herbate, a jak wracam to juz mniej jeczy a jest wiecej dejmona na ten przyklad;> generalnie vd to nie jest serial ktory ogladam z jakas pasja i napieciem.. wiekszosc seriali tak naprawde ostatnio ogladam robiac sobie w tym czasie herbate czy bawiac sie z kotami;> Odpowiedz Link
piegucha wpadlam! 29.11.12, 03:45 Kurka, od tygodnia ogladam po raz pierwszy! I nie rozumiem czemu wczesniej nie ogladalam? Jestem juz w polowie 2 sezonu i zaluje, ze musze pracowac i nie moge od razu obejrzec wszystkiego, zeby byc na biezaco A wszystkoe przez Piekna i bestie, co tydzien jak czekalam na nowy odcinek to ogladalam czesc Pamietnikow, bo leca na tym samym kanale zaraz przed Odpowiedz Link
ilekobietamalat odc 7 30.11.12, 16:24 no zesz~! bo dejmon to juz nawet porzadnego seksu nie moze miec, ot tak zeby ktos chcial. nie oczywiscie ze nie, jelena musi byc przywiazana do niego, wiadomo z wlasnej woli by nie chciala, bo przeciez kto by chcial dejmona jak jest stefan. piernicze! fosz po calej lini, czlowiek sie nawet jednym odcinkiem nacieszyc nie mogl ze stefan w odstawke poszedl Odpowiedz Link
galaxian1 Re: odc 7 01.12.12, 20:00 ilekobietamalat napisała: > ze stefan w odstawke poszedl Bo nalezy zrozumieć i zaakceptowac, że Stefano nigdy nie pójdzie w odstawkę Takie to jest serial słodko pierdzący. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: odc 7 01.12.12, 22:16 Jestem tak samo wzburzona jak Ty! Chamstwo! Ale seksik ładny był . Odpowiedz Link
pszczolaasia czy mi sie wydawalo czy jelena pokazala 01.12.12, 22:56 cycki? jak im tero przerwie stefek to kuzwa przestane to ogladac! no niechze to chocia raz zrobia!!! poza tym wiecie jak to jest...wsytskoe prezciw zakochanym Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy mi sie wydawalo czy jelena pokazala 01.12.12, 23:12 No pokazała. W staniku. A to się nie liczy ). Odpowiedz Link
galaxian1 Re: czy mi sie wydawalo czy jelena pokazala 02.12.12, 01:03 W ogólnokrajowej stacji cycków nie pokażą. Cycki to możesz zobaczyć w True Blood, Zombiakach albo Mad Menie, nie mówiąc o Californication Ale nie w serialach z CW albo ABC Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 8 11.12.12, 09:28 powiem szczerze ze przestalam ogladac po 10 minutach bo sie wscieklam. o. nie bede tego ogladac. zostane z tym obrazem dupczenia przed oczami i szczesliwym dajmonem. na stefku bede przewijac. a Karolina jest durna. o. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 8 11.12.12, 11:39 Oczywiście że "odczaruje", bo przecież wszyscy czekamy na powrót słodko-pierdzącej parki Stefciu-Jelena Ciekawe co to za straszna "nowa magia", której uczy się Bonnie O dziwo nie pokazali Łowcy Jeremiasza! I bardzo dobrze bo ta postać jest dla mnie mało strawna. Dziwie się, jak on mógł przeżyć te wszystkie sezony, podczas gdy pouśmiercano o wiele fajniejsze i ciekawsze postacie. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 8 11.12.12, 13:13 pszczolaasia napisała: ie b > ede tego ogladac. zostane z tym obrazem dupczenia przed oczami i szczesliwym d > ajmonem. ajmen! Odpowiedz Link
aniuta75 9 16.12.12, 00:25 Ależ ten Klaus jest złyyyy . Ale podobał mi się no . Czy były już takie straszliwe sceny z wielokrotnym mordem w VD? No i Damon siedzący na balustradzie w letnim domku mrrr. Aż se przewinąć musiałam . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 08:31 a ja dalej nie obejrzalam. siem obrazilam. a tak teraz se mysle ze w sumie w knidze tez tak bylo, co pisalam wam chyba anwet? to dejmon elene przemienil ostatecznie - bo pili z niej obaj. stefano jawnie a dejmon po zlosci noca i jak sie przemienila to z wqrwa si na stefano rzucial bo myslala ze on chce jej pana i wladce zatluc. potem oczaezwiala czy umarla naparwde juz nie pamietam.. tyle ze w ksiazce dejmon nie byl taki seksowny on tam byl czyste zlo czysty instynkt i kochal tylko katherine a nie slodka elene. elena sie zywl na zlosc stefano. dla fanu mozna powiedziec a i nie..lubil tez bonnie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 10:45 a mozna to obejrzec bez ogladania poprzedniego odcinka? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 17.12.12, 12:59 Nie wkurzaj mnie. Oglądnij tamten do końca i potem ten. A potem na dobry humorek sex Deleny . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 13:14 sex Deleny? elenka ze stefano? pieprze to nie ogladam o. jestem chora i przez to nietolerancyjna Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 17.12.12, 13:23 Delena to Damon + Elena, czyli to co w poprzendim odcinku . A sexu Jeleny ze Stefkiem jakoś szybko się nie spodziewam . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 13:34 oooo to mnei zainteresowalas zrobie se dzis herbate z mniodem i syropem malinowym i cyrtyna w jednym (nie wiem jak ja to wypije..chyba duszkiem) przykryje sie kocykiem i obejrze...dwa pod rzad. tylko cos na cisnienie przy pierwszym musze zazyc.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 22.12.12, 20:37 aniuta75 napisała: > Delena to Damon + Elena, czyli to co w poprzendim odcinku . ta... kocham go jak mowi ze jest taki selfisz gaj no uwielbiam go takiego egocentrycznego i egoiste i takiego go chce zawsze widziec... > A sexu Jeleny ze Stefkiem jakoś szybko się nie spodziewam . > > jestam. gupi stefano jej wybaczy....i wkurwi sie na dejmona...baran. Wicz meska kombinuja. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 22.12.12, 20:38 jestam. gupi stefano jej wybaczy....i wkurwi sie na dejmona...baran. Wicz meska > kombinuja. tam mi ucielo ze ciekawe co Bonnie Wicz meska kombinuja.. hm. to przez smazenie przez pol dnia ryb. mog mi oczadzial od zapachu i aromatu... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 17.12.12, 15:19 TVGuide - The cast of "The Vampire Diaries" plays "shag, marry, stake" - wgrane napisy pl Odpowiedz Link
galaxian1 10 21.01.13, 09:17 O dziza, kto mi powie CO TO BYŁO ? Sala gimnastyczna, pełna dzieciaków, żadnego dorosłego... i w takich okolicznościach jest żegnana była burmistrz miasta i przedstawiany nowy burmistrz ! Heloł ! Czy w tym mieście nie ma jakiegoś ratusza? Czy w tym mieście nie ma ludzi dorosłych? Ja rozumiem, że to serial na dzieciarni, ale bez przesady ! A poza tym odcinek w stylu "Jezioro Marzeń" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 10 21.01.13, 09:40 > A poza tym odcinek w stylu "Jezioro Marzeń" Noooo . I Rebeka, dla której w 90% były ważniejsze relacje Dejmon-Jelena-Stefek niż znalezienie lekarstwa na wampiryzm . Dżizaaaa . Strasznie przegadany ten odcinek, nie lubię takich . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10 21.01.13, 09:44 ona ma shejna wiec moze sie bawic relacjami. to bylo akuratnie nudne. podobaly mi sie za to oczka dajmona jak mowil baj fon :kom tu mi...fajnie wygladal. sama bym do niego na kwile wysakoczyla.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 21.01.13, 09:26 co nikt nie ogladal? ja obejrzalam. nawet fajny byl Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 21.01.13, 09:42 acha widze ze obejrzeli czas zmeinic oczy Odpowiedz Link
yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 01.02.13, 00:32 Nudne jak flaki z olejem sie robi,Elana jako wampir to jakas porazka,Damon robi za gumke od majtek,Stefan nie robi nic.Kol nudny.... I stalo sie niemozliwe ,zaczynam lubic Klausa,bo o jedyny facet z jajami w tej serii,choc duzo do tego nie potrzeba... Po dzis obejrzanym odcinku,zamarzylo mi sie ,zeby Klaus ich wszystkich pozabijal. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 02.02.13, 12:49 od poczatku swiata powtarzam ze claus jest inrersujacy a wy cioci psoly nie sluchacie nie wiem czemu! to zakrawa na jakas patologie ze ja lubie tylko bad gajow? albo narwancow a'la dean? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 02.02.13, 12:50 acha. i mi sie podobalo. i oczywiscie ze sie im nie uda. jest dopiero 11 odcinek. czy tam 12... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 12 03.02.13, 23:18 Nooo w końcu zaczyna się coś dziać . Nika mi szkoda. A Kola nigdy nie lubiłam . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 12 04.02.13, 14:01 aniuta75 napisała: > Nika mi szkoda. A kto to jest Nik ? Kurczak, leci 4 sezon, a ja jeszcze imion postaci nie znam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 12 04.02.13, 14:51 przytulilabym go do łona i gmerajac w loczkach probowala jakos ukoic jego bol zwracjac bacznie uwage na jego rece coby mi w plecy nie wbil bialego kolka.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 12 04.02.13, 14:55 ech. chlopinie trzeba pocieszenia. no. chrzescijanin jestem. co prawda nie blond chrzescijanka ale kurde sie nadam na pocieszyciela no Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 09.02.13, 13:10 wiecie co? ja ten sezon zwyczajnie lubie... odcinek byl pelen dluzyzn ale kurce podobal mi sie no. w sumie chcialabym zeby carola byla z clausem ale boje sie ze wtedy claus bylby sie udomowil jak damon. ech... podobal mi sie odcinek. Odpowiedz Link
piegucha 13 09.02.13, 15:03 Skoro ma byc spin off z Originals, to raczej Caroline i Klaus nie beda razem. Ale wlasnie jakos mi zlagodnial, myslalam, ze jednak jej nie napoi swoja krwia. A odcinek fajny, choc takie bieganie w lesie to mi przypomina Blair Witch Project No i czy ta zona pana prof to nie byla jedna z hybryd Klausa? Czy po prostu dwie bardzo podobne aktorki? No i gdzie jest Hayley? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 13 09.02.13, 22:34 Oj Klaus się nie udomowi raczej, nie ma szans . I kurcze żal mi go, że w sumie Karolcia z Tajlerem sobie tak z nim brzydko pograli. Do przewidzenia było, że się chłopina ugnie z miłości . I do przewidzenia, że Karolcia nie zostawi swojego ukochanego dla niego. A tak w ogóle to coś mi się wydaje, że ta cała historia z lekiem to jedna wielka ściema jest. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 13 11.02.13, 10:57 mi to w ogole zal tych pierwotnych troche... rebecah jest i moze zimna suka..ale chyba musi po prostu nia byc. jak sie ma takiego brata jak klaus... to samo dotyczy przeciez i klasua. przerazajaca samotnosc. z jednej strony rodzenstwo toczka wtoczke takie samo jak oni a inni sa raczej srednio zainteresowani. zal. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 13 11.02.13, 11:17 pszczolaasia napisała: > rebecah jest i moze zimna suka..ale chyba musi po prostu nia byc. Bo jak ją wszyscy naokoło wiecznie robią w konia, to nie dziwne Odpowiedz Link
aniuta75 14 15.02.13, 22:37 O kurde kurde. I co teraz?? Boni umierająca, Dżer nieżyw, Silas jak najbardziej żyw (kurna no mogli pokazac chociaż jego facjatę nooo ), nowy hunter nieżyw, a tak zaczynałam go lubić, Tajler hen daleko a Klaus ahhhh . Sie działo!! Odpowiedz Link
piegucha Re: 14 15.02.13, 23:09 Dzialo sie, dzialo! Ojej, prawie polowe obsady wymordowali No i kto zazyje lek? Catherine naprawde chce byc czlowiekiem, czy tylko cos kombinuje? Zal mi, ze Rebekah znowu oberwala. Jakas pechowa jest, niby original vampire, a jednak kazdy potrafi ja unieruchomic Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 14 17.02.13, 08:52 moja siostra do mnie dzowni- mial pierscien czy ni??? i Kaska wrocila...nononono Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 14 17.02.13, 10:39 pszczolaasia napisała: > moja siostra do mnie dzowni- mial pierscien czy ni??? Umarnęłam Rozumiem, że VD to tak rodzinnie oglądacie . Naaajs . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 14 17.02.13, 13:31 wampiry z siostra a supka bratem, soa tatkiem jeszcze mame musze w cos wciagnac....tyle ze mama to tylko tvn24 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 14 17.02.13, 19:50 Pewno miał pierściona, bo on go ma w najbardziej niespodziewanych momentach No i Kaśka też się pojawia w najmniej spodziewanych momentach i nigdy nie wiadomo że to ona (chyba że się przyzna!) W sumie to jeszcze nikt nie jest nieżyw, dopiero niebawem może być Odpowiedz Link
piegucha 15 22.02.13, 05:14 Co to bedzie???????? Jer sie rozklada, Elena sie wylaczyla, Tyler nie daje znakow zycia, a Silas jakis zmiennoksztaltny? Kurka, kto nastepny do wielkiej zmiany? Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 22.02.13, 05:16 Aaaaa! Znalazlam info na wiki, ze 11 lutego przedluzyli pamietniki na nasteony sezon Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 22.02.13, 21:34 Ja pierdziu! Ale się porobiło . Nie wiem wprawdzie jak to sie stało, że Silas stał się Shane'm, ale się pewnie dowiemy . Zminnokształtny? Nie chyba... Znaczy mam nadzieję, że nie. Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 22.02.13, 23:10 No a jak inaczej wytlumaczysz dwoch Shane'ow? No zmienia ksztalty! Bo skory nie zdziera i nie nosi jej jak jedna z Haven Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 22.02.13, 23:18 Nie wiem jak . Nie chciałabym aby to był shapeshifter, bo to by trochę bez sensu było chyba . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 15 23.02.13, 00:25 Haven sreven Nie wyrobilem ponad 4 odcinki, zdecydowanie wolę Być Człekiem Haven to serial kompletnie bez "jaj", tak schematyczny i plastikowy, że aż się oglądać nie da. Zmiennokształci są wszędzie, w Supku, Fringe Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 23.02.13, 00:59 Ja Cię nie będę przymuszać jak aniuta Nie podoba się to się nie męcz. Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 23.02.13, 01:27 No i czy ja nie mówiłam, że tylko w Haven był zmiennokształtny? Nie Mnie chodziło, że w Haven była osoba, która nosiła skórę innych, ale tu nie ma takiej opcji, bo Shane jednak nie został całkowicie "oskalpowany" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 23.02.13, 08:56 W każdym serialu inaczej pokazują zmiennego . W supku np nie musiał z nikogo zkóry zdzierać, ani kawałeczka, nawet nie musiał zabijać ofiary. Tylko tu jest zupełnie inna sytuacja, bo Silas był czarownikiem-wampirem tak? Dlaczego wygląda jak Shane to się pewnie jeszcze okaże. Może to jakieś czary właśnie? Nie stawiałabym na coś tak przyziemnego jak zmiennokształtność. No ale zobaczymy, może to Ty masz nosa a nie ja . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 15 23.02.13, 22:22 Rety, co za płaczący odcinek ! Chyba najgorszy w tym sezonie. (a może to tu lepiej napisać, bo tam się zrobiła odnoga o Havenie ) Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 15 06.03.13, 13:15 A ja w koncu moge po miesiecznej przerwie bez neta nadgonic wszystkie seriale juhuuu Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 15 23.02.13, 14:19 piegucha napisała: > Ja Cię nie będę przymuszać jak aniuta Nie podoba się to się nie męcz. Pewnie jeszcze trochę to obejrzę, z braku laku, bo bywa że pod koniec tygodnia już nie mam czego oglądać Ale po prostu spodziewałem się serialu nieco mroczniejszego, a ten jest taki horror familijny, gdzie nie pokażą ani kropli krwi Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 23.02.13, 14:49 Haven nie jest mroczny. On jest tajemniczy . Chociaż przyznam, że początki nie są zbyt zachęcające . Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 23.02.13, 20:21 Ja nie wiem, co jest ze mna nie tak, ale ja pokochalam Haven od pierwszego odcinka I to jeszcze ze 3-4 razy obejrzalam go pod rzad, bo powtarzali w pierwszym tygodniu kilka razy. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 23.02.13, 20:48 Piegucha ja tez pokochałam od pierwszego odcinka . Przeciez bym go dalej nie oglądała, gdyby tak nie było. Tylko przyznasz, że rozkręca się wszystko zbyt wolno? A Glx... no cóż, woli szybko . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 15 23.02.13, 22:20 Rety, co za płaczący odcinek ! Chyba najgorszy w tym sezonie. Odpowiedz Link
piegucha 16 15.03.13, 20:40 Nikt jeszcze nie obejrzal? Elena kurde jak robot Ale te lezenie na drodze to jak Damon w pierwszym odcinku, nie? No i jednak udalo sie zlamac wiez miedzy Damonem i Elena, a juz myslalam, ze nie uda sie. Sylas robi zapasy, a najbardziej ciesze sie, ze Hayle wrocila Tylko czy musiala od razu wskakiwac do lozka Nicka? No i co? Ten spin off to bedzie o Louisianie i wilkolakach? Bo inaczej po co mieliby ruszac temat? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 15.03.13, 21:14 A właśnie skończyłam . Zła, zła, zła Jelena . W sumie fajna, w końcu nie jęczy co chwila . Też się wkurzyłam, że Nick taki łatwy się okazał . A i czy mi się wydawało, czy Matt się uśmiechnął kiedy tulił zrozpaczoną Karolcię?? Odpowiedz Link
piegucha Re: 16 15.03.13, 21:16 A czemu Damon wyrwal serce temu wampirowi? Bo nie zakumalam? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 15.03.13, 21:18 To jego funfel przecież i nie chciał może, żeby blondi go przesłuchiwała. No i żeby nie cierpiał może. No i coś mnie się wydaje, że wyprawa do miasta, które nigdy nie zasypia nie jest przypadkowa . Odpowiedz Link
piegucha Re: 16 15.03.13, 21:21 No wiem, ze sie znali, ale ten bez serca mial ich doprowadzic do Kateriny! I co? Damon nie chce wyleczyc Jeleny? A tak chrzani, ze chce! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 15.03.13, 21:24 Toć piszę, że wyprawa do Nju Jorku nie jest przypadkowa . Skoro to jego funfel, to wie gdzie mieszkał (pewnie w NY), pojedzie, przeprowadzi małe śledztwo i znajdzie Kaśkę. Na uj mu ogon w postaci blondi? Jelena-robot bardziej się nada na współpracownika . Odpowiedz Link
piegucha 17 23.03.13, 03:09 No, no! Girl power i juz Dziewczyny tak ladnie wyrolowaly Damona! No i co z Klausem? Normalnie jak kula blisko serca Jacka z MiT. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 17 23.03.13, 20:17 Hehehe dokładnie - girl power . Mam nadzieję, że z Kalusem będzie wszystko ok, bo strrrszanie go lubię. Głupio robi, że tak Karolce na złość cały czas, no ale w sumie odpłaca pięknym za nadobne . Czy mi się wydaje, czy Karolcia ostatnimi czasy zbrzydła jakby? No i podoba mi się nowy fryz Jeleny . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 17 25.03.13, 08:44 nie ma taylora u boku to i zbrzydla a tak na pwoaznie to za duzo tapety sobie na twarz kladzie.. odcinek..moze byc. Odpowiedz Link
piegucha Re: Wspomnień czar :D 27.03.13, 19:49 Kiedy Vicky sie z nim "bawila", zaraz pozniej skrecil jej kark i obudzila sie jako wampir. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wspomnień czar :D 27.03.13, 20:34 Vicky? Toż to jakieś starożytne dzieje z sezonu 1 . Eee nie chyba. Jakoś mi świta poprzedni sezon. Odpowiedz Link
piegucha Re: Wspomnień czar :D 27.03.13, 21:26 W grudniu ogladalam calosc serialu, bo dopiero sie wciagalam w pamietniki, wiec tak mi swita, ze to bylo wtedy. sprawdz w wypozyczalni ten odcinek Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wspomnień czar :D 28.03.13, 09:17 Kurcze a mi się wydawało, że to jakoś tak niedawno było