Dodaj do ulubionych

Vampirskie pamietniki :)

11.10.12, 17:08
kto czeka smile
jaaaaaaaaaaa
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 11.10.12, 17:27
      I my.( mua plus M.)
    • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 11.10.12, 18:07
      No ja ofkoz big_grin.
      A jeszcze Wam powiem, że chłopa swego nawróciłam, bo on nie chciał tego nigdy oglądać ale kilka odcinków gdzieś w tv zobaczył i zabiera mi płytki i nadrabia zaległości big_grinbig_grinbig_grin.
      • agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 11.10.12, 19:26
        no to czekamy smile
        moj M zaparl sie,ze tego ogladac nie bedzie bo to romansidlo dla nastolatek hehe ale on tez nie chcial ogladac Zmierzchu smile
        • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 11.10.12, 22:43
          Ja tyż se oblookam, a co ! tongue_out
          Chociaż ostatni sezon już nie był taki fajny jak poprzednie.
          Ostatnie wyczyny Alarika uważam za durnowate i bezsensowate.
          • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 08:50
            Powariowali, napisy już są ! smile
            To musi być prawka sił nieczystych big_grin
            • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 08:53
              No musi być te siły nieczyste, bo do Supka były już wczoraj w nocy wink.
              • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 10:17
                > No musi być te siły nieczyste, bo do Supka były już wczoraj w nocy wink.

Ale VD ukazało się dopiero dziś i już są napisy, a jest poranek big_grin
      • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 10:20
        no ja swojego na to nie naciagnebig_grin
        wciagnelam go w supcia, wciagnelam go w GoT-a z tymze w to nie za bardzo musialam sie nawet napracowac...wink wciagnelam go w czysta krew, oglada ze mna borgiow, last resort, ahs..duzo chlopina moja ze mna ogladasmile
    • ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 10:20
      ja juz zem widziala, bo wstalam o 6 rano;P
      ie zeby ogladac vd, no ale skoro wstalam, to zobaczylam..
      i esknie za odcinkiem gdy elena z damonkiem sie calowali. osuspicious
    • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 21:21
      tu sie wpisujemy czy jak? w kadym razie ja juz po...big_grin
      • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 21:23
        Ja też po smile
        I powiem jedno - ale mącą ! big_grin
        • agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 21:39
          ja tez w szokusmile
          ciekawe co dalej bedzie
          Klaus to swinia smile
          a ksiadz ciekawe co w jakies duchy sie pozamienia czy jak i bedzie ich z zaswiatow scigal?
          • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 22:00
            Ja już się bałem, że Elenkę z wampiryzmu wyleczą ! A ja trzymałem kciuki, aby nie big_grin
            Ale w tym serialu wszystko możliwe, jeszcze się okaże że spokojnie można się też zmieniać z wampira w ludzia, tylko ktoś musi coś "namieszać" smile
            No to dziewczyny - zapomnijcie o Delenie, bo Stelena rozkwita w najlepsze big_grin
            I nawet nie ma znaczenia to, że sobie wszystko przypomniała. łeeee wink
          • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 22:51
            Będą werbeno-wampiry big_grin.
            A potem wojna między hybrydami Klausa a podopiecznymi pastorka big_grin.

Szkoda Damona. Chętnie bym go pocieszyła suspicious.
            • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 23:17
              aniuta75 napisała:

> Będą werbeno-wampiry big_grin.

Że co ? WTF ? big_grin

> A potem wojna między hybrydami Klausa a podopiecznymi pastorka big_grin.

O dziza, zaczyna się sieczka big_grin

> Szkoda Damona. Chętnie bym go pocieszyła suspicious.

Nie wątpię big_grin
              • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.10.12, 23:32
                > > Będą werbeno-wampiry big_grin.
                >
                > Że co ? WTF ? big_grin

Oj no wczuwam się, no big_grinbig_grinbig_grin.

Bo se tak pomyślałam - kiego grzyba ofiary ojczulka miały ze sobą tyle werbeny? suspicious
                Poumierają z tymi bukietami, jakoś się werbena dostanie do ich organizmu, poda im wampirską krew, staną się wampirami. Albo cuś w ten deseń. Nie wiem, nie dopracowałam jeszcze tego big_grinbig_grinbig_grin.

Za bardzo popłynęłam? suspiciousbig_grinbig_grin
                • agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 14:19
                  ale ksiaze ich w powietrze fuknal smile
                  hmm ciekawe ciekawe co dalej
                  • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 18:24
                    No a żeby być wampem to co musi się stać? suspicious
                    Trza umrzeć. Co za róznica czy fuknie w powietrze czy zadźga nożem? big_grin
                    No wiem, wiem, fuknięcie w powietrze łączy się z hmmm złym stanem matwriału na wampa, ale przeciez oni się regenerują big_grinbig_grinbig_grin.

Dobra, zmieniam teorię!

Z tego huknięcia powstanie wielka chmura z mieszakni krwi i werbeny i spadnie krwisto werbenny deszcz i wampy będą cierpieć bo to będzie dla nich jak kwaśny deszcz big_grin.
                    • ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 21:30
                      w ogole nie ogarnelam o co temu ksiedzu chodzilo.. bo nie mozliwe ze tak szybko zniknie, zbyt intensywnie go pokazywali;>
                      ale moze on jakas czarownica jest, i jako duchy wroca.. alboco..
                      • yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.10.12, 22:56
                        Jeszcze Zombie nie bylo smile
                        Duchy,wilkolaki itd juz byly,no ciekawa jestem.A do pocieszania D. sie na pewno kolejka ustawi smile
                        • agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 12:04
                          hehe no chodzilo mi o to,ze po fuknieciu na proch sie spala hihi ale kazda teoria fajna
                          no nic nam chyba nie zostanie jak poczekac co dalej a i z tym koscielnym to fakt tez mi sie zdaje ,ze jeszcze nie powiedzial AMEN smile
                          • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 12:27
                            A może on sam jest wampem? suspicious
                            • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 12:28
                              Znaczy w szybki sposób pozbył się przeciwników i będzie królem Mistic Falls i będzie konkurował z Klausem suspicious.
                        • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 21:18
                          a bo ja teraz sie przyznam ze myslalam se od razu po koncowce ze jak oni tak se walneli z glosnym puf! to teraz jako duchy beda siostry i dieci i wnuki benet nawiedzac. i na ten przyklad taka bonnie bedzie teraz nawiedzona no bo przeciez babci juz nie ma...i jej nie chroni. mamusika to wampir wiec sila rzeczy raczej nie pomoze tez..
                          no wiem pewno glupia ta moja teoria. nie taka wyczesana jak waszabig_grin
                • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 21:13
                  jeeetam. ja tam tylko sapdlam ze smiechu ale po glebszym zastanwoieniu to nie wiem czemu spadlam bo to wclaenie takie glupie ot co!big_grin
                  • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.10.12, 21:14
                    ale same powiedzcie... Tayler jest sliczny...
                    Glx nie musi mowicwink big_grin
                    • ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 15.10.12, 07:46
                      pszczolaasia napisała:

> ale same powiedzcie... Tayler jest sliczny...
                      > Glx nie musi mowicwink big_grin

big_grinD
                      tylera biere ale tylko z klausem w srodku;> bez klausa w srodku taka jakas cipka z niego
                      • agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 15.10.12, 07:52
                        tak z klausem calkiem fajny goscsmile
                        • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 15.10.12, 10:11
                          dobra dobra. na samiuskim poczatku jak lał Jeremiego to byl brutalny. ino mamusi sie troche bałsuspicious ale z tym bym sobie poradzila....
    • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 20.10.12, 22:52
      nie noooo.... 1x2 zajebioza

wink
      • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 20.10.12, 22:53
        Kurde, kurde. Tez właśnie skończyłam big_grin.

Tekst odcinka "fajny tatuaż" big_grinbig_grinbig_grin.
        • yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 21.10.12, 10:09
          No fajny.
          I dobrze,ze Klaus sobie na razie poszedl,juz go mialam serdecznie dosyc.
          I fajna scena na cmentarzu.
          • galaxian1 4x2 21.10.12, 19:46
            No i co to za kolo, hę ?
            Podejrzanie silny, bo spokojnie dął radę Damonowi, więc na pewno nie człek poczciwy wink
            I nie wyjaśniło sie, po co księżulki wybuchły !

(podawajta numery odcinków, bo się niedługo się pogubimy)
            • aniuta75 3 27.10.12, 20:55

No i sie wyjaśniło kim jest kolo - jednym z 5ciu. Cokolwiek to znaczy big_grin.
              I wychodzi na to, że Jeremy tez ma predyspozycje ha!
              Bardzo podoba mi sie w tym sezonie, że wszystko szybko się toczy, bez zbednego przedłużania, rozkminiania smile. No i Damon jest mmmmm suspicious.
              • galaxian1 Re: 3 27.10.12, 21:13
                aniuta75 napisała:

> No i sie wyjaśniło kim jest kolo - jednym z 5ciu. Cokolwiek to znaczy big_grin.

Pewnie jacyś wybrańcy smile
                Od kiedy to łowcy są tak szybcy jak wampirzaki ?
                To może jakiś pierwotny łowca z rodu łowców big_grin

> I wychodzi na to, że Jeremy tez ma predyspozycje ha!

Wcześniej duchy widział.
                To już przestał duchy, teraz widzi tatuaże wink

> No i Damon jest mmmmm suspicious.

A głupia Elenka wyszła z pokoju przed finałem big_grin
                • pszczolaasia Re: 3 27.10.12, 21:27
                  tak a propo,s elenki. scena na motorzesuspicious zenuasuspicious powinni sie od supcia nauczyc efekty specjalne robictongue_out
                • aniuta75 Re: 3 27.10.12, 21:32
                  > > No i Damon jest mmmmm suspicious.
                  >
                  > A głupia Elenka wyszła z pokoju przed finałem big_grin

No durna straszliwie. Mnie by stamtąd wołami nie wyciągnęli big_grin.
              • pszczolaasia Re: 3 27.10.12, 21:26
                no jest mmmsmile
                taylor troche mniej mi sie podobal bo ja lubie tajlera z kaska no. zdrajca falszywytongue_out ale i tak jest sliczny...
                • galaxian1 Re: 3 27.10.12, 23:05
                  pszczolaasia napisała:

> taylor troche mniej mi sie podobal bo ja lubie tajlera z kaska no. zdrajca fals
                  > zywytongue_out ale i tak jest sliczny...

No nie mów, że Ci się najładniejsza czarownica z Secret Circle nie podoba ? tongue_out
                  Z urodą to Kaśka jej do piętasów nie sięga smile na mój gust to słodziutka niunia big_grin

https://images.zap2it.com/images/tv-EP01420363/the-secret-circle-phoebe-jane-tonkin.jpg
                  • agniecha-hexa Re: 3 31.10.12, 13:02
                    mnie tez by stado wolow nie wyciagnelo hahah
                    a elcia mnie wpienia jak cholera takie cieple kluchy ranyyyyyyyy
                    a gostek z tatoo mniamm smile
    • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 09:29
      no wiec mmo niewyobrazalnej tajemnicy, mimo ze mamy tutaj byc moze jakis sposob zeby szlachetna elene sprowadzic znow na droge cnoty tfu! czlowieczenstwa a co za tym idzie wiemy o czem bedzie ten sezon to mnie tn odcinek sie mniej podobal. nie bylo tajlerasad za to bylo troche kalusa i troche mrocznego again dajmonawink
      jezu jaki ten serial bylby fajny jakby nie bylo tu stefana i eleny!
      • ilekobietamalat Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 13:51
        pszczolaasia napisała:

> jezu jaki ten serial bylby fajny jakby nie bylo tu stefana i eleny!

amen!big_grin
        • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 14:14
          ilekobietamalat napisała:

> pszczolaasia napisała:
          >
          >
          > > jezu jaki ten serial bylby fajny jakby nie bylo tu stefana i eleny!
          >
          > amen!big_grin
          >

Jelena mogłaby być, ale Stefek do niczego nie jest mi tam potrzebny tongue_out.
          • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 14:24
            po co mo tam ona. no chyba ze wtym psychodelicznym, tancu z dajmonem byla fajna.
            nareszcie wyjela kija z dupska i sie zrobila fajna swojska dziewczynasuspicious
            • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 05.11.12, 14:59
              I teraz ugrzeczniony Stefciu będzie sprowadzał jeszcze bardziej świętoszkowatą Jelenę na drogę cnoty i człowieczeństwa big_grin Ja pitu...!

Czemu nie zaciukają tej nudnej durnej baby, a na jej miejsce nie przyjdzie Katherina?
              Mogła by pokręcić z Dajmonem, a Stefciu niech se idzie do Rebeki smile
              Kto popiera ? big_grin
    • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 10.11.12, 11:01
      no wiec mamy killera
      no wiem mamy nowego lowce
      no wiec... taylej nie zdradzil!!big_grinbig_grin jupi! nie jest meska biczą!big_grin
      • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 11.11.12, 00:33
        pszczolaasia napisała:

> no wiec mamy killera
        > no wiem mamy nowego lowce

I teraz wiadomo, że nowy łowca pokaże swoje tatoo po dobroci smile
        Tylko jak mu ono urośnie, skoro on wampirzaków nie zabija ?

> no wiec... taylej nie zdradzil!!big_grinbig_grin jupi! nie jest meska biczą!big_grin

Gupi! Panna o takich kurwikach, a ten się zastanawia wink
        W tym serialu to wogóle wszyscy tacy porządniccy są big_grin
        • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 12.11.12, 22:22
          Jak mnie Jelena nie wkur... nie denerwowała znaczy, tak teraz aż mnie na mdłości zebrało z tym jej lamentem i wyrzutami sumienia tongue_out.
          A i się zastanawiam, czy te haluny co miała na koniec to dlatego, że hunter miał cosik we krwi czy zwyczajnie pieprznięta jest suspiciousbig_grin. No i się wkurzyłam, że chłopaki jakoś tak jakby w nosie mieli, że on nie żyje i Klaus się wkurzy tongue_out.
          • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 13.11.12, 09:22
            jetam. oni jeszcze nie wiedza ale my wiemy ze jer w ostatniej chwili, bohatersko nadstawiajac karku z melodramatyczna nuta w slodkich do urzygania oczach wyjawi ze jest nowym łowca. klaus poswieci wszystekie swoje hybrydy lacznie z taylerem pewno zeby dostac sie do krwi potencjalnego doppe..czegos tam.
            boski jer. juz mnie mdli.
            big_grin
            ciekawe co knuje ten co zahipnotyzowal nasza nastepna nudna panne bennet.
            • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.11.12, 09:32
              A właśnie, może coś mi umknęło... Jer ma tatoo ale skąd on się zrobił, jak nikogo on nie zabił? Czy to jest tak, że jak hunter wyzionie ducha to drugiemu z automatu się bazgroły pojawiają?

I jeszcze jakoś nie widzę Jera co zabija tongue_out. Z oczkami jak u Bambi? No way! big_grin

A ten wykładowca-hipnotyzer mnie wkurza tongue_out.
              • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 13.11.12, 13:22
                aniuta75 napisała:

> A właśnie, może coś mi umknęło... Jer ma tatoo ale skąd on się zrobił, jak niko
                > go on nie zabił? Czy to jest tak, że jak hunter wyzionie ducha to drugiemu z au
                > tomatu się bazgroły pojawiają?

On ma pewnie tylko sam zalążek tatoo, a tera będzie musiał pozabijać wampirzaki aby mu urosło smile

> I jeszcze jakoś nie widzę Jera co zabija tongue_out. Z oczkami jak u Bambi? No way! big_grin
                > A ten wykładowca-hipnotyzer mnie wkurza tongue_out.

Mnie on przypomina Mohindera z Herosów i jak na niego patrzę to mnie mdli big_grin
                Od Jera też mnie mdli, o Jelence nie wspomnę !!!
                A durne bracia bardziej przeleli się tym, że ona jest "nie w sobie" niż że zabiła łowcę!
                Jakoś zupełnie olali fakt, że łowcy nie ma i tatoo nie ma i że tera im Klausio zrobi zimę średniowiecza. Klaus też się zrobił jakiś parówiasty, kiedyś wszyscy się go bali, a teraz mają w dupeczce big_grin
                • agniecha-hexa Re: Vampirskie pamietniki :) 14.11.12, 15:20
                  ale ja Was lubie czytac smile))
                  powinniscie pisac scenariusze bylo by weselej smile
                  no nic mnie swieta jelena do granic mozlwosci wpieniasmile
                  dejmon tez bo by ja wzial jak chlop babe w obroty i tyle a nie takie cieple jajca z niego ehh
                  wkoncu bozia kazala sie dzielic to niech sie bracia dzielasmile
                  • yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 14.11.12, 19:05
                    No Damon zlagodnial,az szkoda.
                    A Jeremy lubie,nawet te jego Bambi oczka,za to Jelena gra jak ten kawalek drewna,a ta panienka wilkolak to chyba w Secret Circle grala ,albo?
                    • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 14.11.12, 20:08
                      no. ja ja tam widzialam przez te 2 odcinki co to je ogladalam... a toto w ogole jescze leci?
                      • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 15.11.12, 21:53
                        Tak grała. A serial oczywiście skasowany.
    • aniuta75 4x06 16.11.12, 21:57

Eeee jakieś cieniutkie zakończenie odcinka. Po poprzednich końcówkach aż nie mogłam się doczekać co będzie dalej, bo zawsze jakaś zawiecha drobna. A tu? Kicha tongue_out.
      Odcinek sam w sobie dobry, dużo się działo, tylko na finale przyhamowali za bardzo.
      A i mam nadzieję, że Bonia nie zaufa profesorkowi i w tajemnicy Jera do niego zaprowadzi. Coś mam wrażenie, że ją facio zahipnotyzował uncertain. No i za bardzo podkreslał, że tylko on może pomóc.
      Płaczliwa Jelena wkurza mnie straszliwie. Dobrze, że Kacha się pojawiła smile. A no i odnoszę wrażenie, że od następnego odcinka Jelenka będzie bardziej Kaśkowata smile.
      • galaxian1 Re: 4x06 17.11.12, 09:51
        Odcinek nuda, chyba najgorszy w całym sezonie.
        Za to zakończenie dające nadzieję, że chociaż na razie będzie koniec Steleny i może zacznie się Delena big_grin Oczywiście nie na długo - jak to w tym serialu.
        • ilekobietamalat Re: 4x06 17.11.12, 10:12
          yes yes yes, delena!big_grin
          zobaczylam sobie promo nastepnego odcinka suspicious>> jestem zadowolona, tak mi sie wydaje, chociaz jelena jest nadal jeczaca;>
          • galaxian1 Re: 4x06 17.11.12, 11:36
            Mnie mdli jak odcinki są Jeleno-centryczne. A teraz jeszcze Jęcząco-Jeleno-centryczne, bleeee.
            • ilekobietamalat Re: 4x06 17.11.12, 16:49
              jak jelena zaczyna jeczec to ja przestaje ogladac, glaskam w tym czasie kota, robie sobie herbate, a jak wracam to juz mniej jeczy a jest wiecej dejmona na ten przyklad;>
              generalnie vd to nie jest serial ktory ogladam z jakas pasja i napieciem.. wiekszosc seriali tak naprawde ostatnio ogladam robiac sobie w tym czasie herbate czy bawiac sie z kotami;>
    • piegucha wpadlam! 29.11.12, 03:45

Kurka, od tygodnia ogladam po raz pierwszy! I nie rozumiem czemu wczesniej nie ogladalam? Jestem juz w polowie 2 sezonu i zaluje, ze musze pracowac i nie moge od razu obejrzec wszystkiego, zeby byc na biezacotongue_out
      A wszystkoe przez Piekna i bestie, co tydzien jak czekalam na nowy odcinek to ogladalam czesc Pamietnikow, bo leca na tym samym kanale zaraz przedtongue_out
      • aniuta75 Re: wpadlam! 29.11.12, 08:29
        I dobrze Ci tak! tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
    • aniuta75 Przerywnik ;) 29.11.12, 19:17
      https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/11/4503511fb6ae430bef0495da774b8ce5_original.gif?1354127004
      • pszczolaasia Re: Przerywnik ;) 29.11.12, 21:27
        a ić!
      • ilekobietamalat Re: Przerywnik ;) 30.11.12, 16:22
        mrr
    • ilekobietamalat odc 7 30.11.12, 16:24
      no zesz~!
      bo dejmon to juz nawet porzadnego seksu nie moze miec, ot tak zeby ktos chcial. nie oczywiscie ze nie, jelena musi byc przywiazana do niego, wiadomo z wlasnej woli by nie chciala, bo przeciez kto by chcial dejmona jak jest stefan.
      piernicze! fosz po calej lini, czlowiek sie nawet jednym odcinkiem nacieszyc nie mogl ze stefan w odstawke poszedluncertain
      • galaxian1 Re: odc 7 01.12.12, 20:00
        ilekobietamalat napisała:

> ze stefan w odstawke poszedluncertain

Bo nalezy zrozumieć i zaakceptowac, że Stefano nigdy nie pójdzie w odstawkę smile
        Takie to jest serial słodko pierdzący.
      • aniuta75 Re: odc 7 01.12.12, 22:16
        Jestem tak samo wzburzona jak Ty! Chamstwo!
        wink

Ale seksik ładny był suspiciousbig_grin.
    • pszczolaasia czy mi sie wydawalo czy jelena pokazala 01.12.12, 22:56
      cycki?suspicious
      jak im tero przerwie stefek to kuzwa przestane to ogladac! no niechze to chocia raz zrobia!!!
      poza tym wiecie jak to jest...wsytskoe prezciw zakochanymsad
      • aniuta75 Re: czy mi sie wydawalo czy jelena pokazala 01.12.12, 23:12
        No pokazała. W staniku. A to się nie liczy tongue_out).
        • galaxian1 Re: czy mi sie wydawalo czy jelena pokazala 02.12.12, 01:03
          W ogólnokrajowej stacji cycków nie pokażą.
          Cycki to możesz zobaczyć w True Blood, Zombiakach albo Mad Menie, nie mówiąc o Californication smile Ale nie w serialach z CW albo ABC smile
    • aniuta75 8 10.12.12, 21:57

Więc jak? Damon "odczaruje" Jelenę czy nie? suspiciousbig_grin
      • pszczolaasia Re: 8 11.12.12, 09:28
        powiem szczerze ze przestalam ogladac po 10 minutach bo sie wscieklam. o. nie bede tego ogladac. zostane z tym obrazem dupczenia przed oczami i szczesliwym dajmonem. na stefku bede przewijac. a Karolina jest durna. o.
        • galaxian1 Re: 8 11.12.12, 11:39
          Oczywiście że "odczaruje", bo przecież wszyscy czekamy na powrót słodko-pierdzącej parki Stefciu-Jelena big_grin
          Ciekawe co to za straszna "nowa magia", której uczy się Bonnie smile
          O dziwo nie pokazali Łowcy Jeremiasza! I bardzo dobrze bo ta postać jest dla mnie mało strawna. Dziwie się, jak on mógł przeżyć te wszystkie sezony, podczas gdy pouśmiercano o wiele fajniejsze i ciekawsze postacie.
        • ilekobietamalat Re: 8 11.12.12, 13:13
          pszczolaasia napisała:
          ie b
          > ede tego ogladac. zostane z tym obrazem dupczenia przed oczami i szczesliwym d
          > ajmonem.

ajmen!smile
    • aniuta75 9 16.12.12, 00:25

Ależ ten Klaus jest złyyyy suspicious. Ale podobał mi się no suspicious. Czy były już takie straszliwe sceny z wielokrotnym mordem w VD?
      No i Damon siedzący na balustradzie w letnim domku mrrr. Aż se przewinąć musiałam big_grin.
      • aniuta75 Re: 9 16.12.12, 19:02
        https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/12/6067c7075932b9e5dc22f98fdc8e362c_original.gif?1355601581
      • pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 08:31
        a ja dalej nie obejrzalam. siem obrazilam.
        a tak teraz se mysle ze w sumie w knidze tez tak bylo, co pisalam wam chyba anwet? to dejmon elene przemienil ostatecznie - bo pili z niej obaj. stefano jawnie a dejmon po zlosci nocasuspicious i jak sie przemienila to z wqrwa si na stefano rzucial bo myslala ze on chce jej pana i wladce zatluc. potem oczaezwiala czy umarla naparwde juz nie pamietam..
        tyle ze w ksiazce dejmon nie byl taki seksowny on tam byl czyste zlo czysty instynkt i kochal tylko katherine a nie slodka elene. elena sie zywl na zlosc stefano. dla fanu mozna powiedziecwink a i nie..lubil tez bonnie.
        • aniuta75 Re: 9 17.12.12, 10:15
          Oj weeeeź. Zobacz no suspicious.
          • pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 10:45
            a mozna to obejrzec bez ogladania poprzedniego odcinka?
            • aniuta75 Re: 9 17.12.12, 12:59
              Nie wkurzaj mnie. Oglądnij tamten do końca i potem ten. A potem na dobry humorek sex Deleny smile.
              • pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 13:14
                sex Deleny? elenka ze stefano?
                pieprze to
                nie ogladamindifferent
                o.
                jestem chora i przez to nietolerancyjnasmile
                • aniuta75 Re: 9 17.12.12, 13:23
                  Delena to Damon + Elena, czyli to co w poprzendim odcinku smile.
                  A sexu Jeleny ze Stefkiem jakoś szybko się nie spodziewam big_grin.
                  • pszczolaasia Re: 9 17.12.12, 13:34
                    oooo to mnei zainteresowalassuspicious
                    zrobie se dzis herbate z mniodem i syropem malinowym i cyrtyna w jednym (nie wiem jak ja to wypije..chyba duszkiem) przykryje sie kocykiem i obejrze...dwa pod rzad. tylko cos na cisnienie przy pierwszym musze zazyc....
                  • pszczolaasia Re: 9 22.12.12, 20:37
                    aniuta75 napisała:

> Delena to Damon + Elena, czyli to co w poprzendim odcinku smile.

ta... kocham go jak mowi ze jest taki selfisz gajbig_grin no uwielbiam go takiego egocentrycznego i egoistewink
                    i takiego go chce zawsze widziec...

> A sexu Jeleny ze Stefkiem jakoś szybko się nie spodziewam big_grin.
                    >
                    >

jestam. gupi stefano jej wybaczy....i wkurwi sie na dejmona...baran. Wicz meska kombinuja.
                    • pszczolaasia Re: 9 22.12.12, 20:38
                      jestam. gupi stefano jej wybaczy....i wkurwi sie na dejmona...baran. Wicz meska
                      > kombinuja.

tam mi ucielo ze ciekawe co Bonnie Wicz meska kombinuja..
                      hm.
                      to przez smazenie przez pol dnia ryb.
                      mog mi oczadzial od zapachu i aromatu...
    • galaxian1 10 21.01.13, 09:17
      O dziza, kto mi powie CO TO BYŁO ? big_grin
      Sala gimnastyczna, pełna dzieciaków, żadnego dorosłego... i w takich okolicznościach jest żegnana była burmistrz miasta i przedstawiany nowy burmistrz ! Heloł ! Czy w tym mieście nie ma jakiegoś ratusza? Czy w tym mieście nie ma ludzi dorosłych? Ja rozumiem, że to serial na dzieciarni, ale bez przesady ! big_grin

A poza tym odcinek w stylu "Jezioro Marzeń" smile
      • aniuta75 Re: 10 21.01.13, 09:40
        > A poza tym odcinek w stylu "Jezioro Marzeń" smile

Noooo big_grin.

I Rebeka, dla której w 90% były ważniejsze relacje Dejmon-Jelena-Stefek niż znalezienie lekarstwa na wampiryzm big_grin.

Dżizaaaa big_grinbig_grinbig_grin.

Strasznie przegadany ten odcinek, nie lubię takich tongue_out.
        • pszczolaasia Re: 10 21.01.13, 09:44
          ona ma shejna wiec moze sie bawic relacjami. to bylo akuratnie nudne. podobaly mi sie za to oczka dajmona jak mowil baj fon :kom tu mi...fajnie wygladal. sama bym do niego na kwile wysakoczyla..wink
          • aniuta75 Re: 10 21.01.13, 09:46
            Noooo ta scena była fajowa. Oczka jak u Szreka big_grin.
    • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 21.01.13, 09:26
      co nikt nie ogladal?
      ja obejrzalam.
      nawet fajny bylsuspicious
      • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 21.01.13, 09:42
        acha widze ze obejrzelibig_grin czas zmeinic oczybig_grin
        • yvi1 Re: Vampirskie pamietniki :) 01.02.13, 00:32
          Nudne jak flaki z olejem sie robi,Elana jako wampir to jakas porazka,Damon robi za gumke od majtek,Stefan nie robi nic.Kol nudny....
          I stalo sie niemozliwe smile ,zaczynam lubic Klausa,bo o jedyny facet z jajami w tej serii,choc duzo do tego nie potrzeba...
          Po dzis obejrzanym odcinku,zamarzylo mi sie ,zeby Klaus ich wszystkich pozabijal.
          • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 02.02.13, 12:49
            od poczatku swiata powtarzam ze claus jest inrersujacy a wy cioci psoly nie sluchacie nie wiem czemu!
            to zakrawa na jakas patologie ze ja lubie tylko bad gajow? albo narwancow a'la dean?
            • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 02.02.13, 12:50
              acha. i mi sie podobalo. i oczywiscie ze sie im nie uda. jest dopiero 11 odcinek. czy tam 12...
    • piegucha 12 01.02.13, 03:08

Ups. A już zaczynałam lubić Kolasad
      • aniuta75 Re: 12 03.02.13, 23:18
        Nooo w końcu zaczyna się coś dziać big_grin.
        Nika mi szkoda.
        A Kola nigdy nie lubiłam tongue_out.
        • galaxian1 Re: 12 04.02.13, 14:01
          aniuta75 napisała:

> Nika mi szkoda.

A kto to jest Nik ?
          Kurczak, leci 4 sezon, a ja jeszcze imion postaci nie znam big_grin
          • aniuta75 Re: 12 04.02.13, 14:12
            No Nik, czy tam Klaus big_grin

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQe5CaD4z4MX3uciPi1Yg3m85pr8PHUb01cjIkkkmKDynS2kPYN
            • pszczolaasia Re: 12 04.02.13, 14:51
              przytulilabym go do łona i gmerajac w loczkach probowala jakos ukoic jego bol zwracjac bacznie uwage na jego rece coby mi w plecy nie wbil bialego kolka....
              • aniuta75 Re: 12 04.02.13, 14:54
                Gmeranie w loczkach mnie rozwaliło big_grinbig_grinbig_grin
                • pszczolaasia Re: 12 04.02.13, 14:55
                  ech. chlopinie trzeba pocieszenia. no.
                  chrzescijanin jestem. co prawda nie blond chrzescijanka ale kurde sie nadam na pocieszyciela nobig_grin
    • pszczolaasia Re: Vampirskie pamietniki :) 09.02.13, 13:10
      wiecie co? ja ten sezon zwyczajnie lubie...
      odcinek byl pelen dluzyzn ale kurce podobal mi sie no.
      w sumie chcialabym zeby carola byla z clausem ale boje sie ze wtedy claus bylby sie udomowil jak damon. ech... podobal mi sie odcinek.
      • piegucha 13 09.02.13, 15:03
        Skoro ma byc spin off z Originals, to raczej Caroline i Klaus nie beda razem. Ale wlasnie jakos mi zlagodnial, myslalam, ze jednak jej nie napoi swoja krwia.
        A odcinek fajny, choc takie bieganie w lesie to mi przypomina Blair Witch Projecttongue_out
        No i czy ta zona pana prof to nie byla jedna z hybryd Klausa? Czy po prostu dwie bardzo podobne aktorki? No i gdzie jest Hayley?
        • aniuta75 Re: 13 09.02.13, 22:34
          Oj Klaus się nie udomowi raczej, nie ma szans smile. I kurcze żal mi go, że w sumie Karolcia z Tajlerem sobie tak z nim brzydko pograli. Do przewidzenia było, że się chłopina ugnie z miłości smile. I do przewidzenia, że Karolcia nie zostawi swojego ukochanego dla niego.

A tak w ogóle to coś mi się wydaje, że ta cała historia z lekiem to jedna wielka ściema jest.
          • pszczolaasia Re: 13 11.02.13, 10:57
            mi to w ogole zal tych pierwotnych troche...
            rebecah jest i moze zimna suka..ale chyba musi po prostu nia byc. jak sie ma takiego brata jak klaus...
            to samo dotyczy przeciez i klasua. przerazajaca samotnosc. z jednej strony rodzenstwo toczka wtoczke takie samo jak oni a inni sa raczej srednio zainteresowani. zal.
            • galaxian1 Re: 13 11.02.13, 11:17
              pszczolaasia napisała:

> rebecah jest i moze zimna suka..ale chyba musi po prostu nia byc.

Bo jak ją wszyscy naokoło wiecznie robią w konia, to nie dziwne smile
    • aniuta75 14 15.02.13, 22:37

O kurde kurde. I co teraz?? big_grin
      Boni umierająca, Dżer nieżyw, Silas jak najbardziej żyw (kurna no mogli pokazac chociaż jego facjatę nooo big_grin), nowy hunter nieżyw, a tak zaczynałam go lubić, Tajler hen daleko a Klaus ahhhh suspicious. Sie działo!!
      • piegucha Re: 14 15.02.13, 23:09

Dzialo sie, dzialo! Ojej, prawie polowe obsady wymordowalitongue_out
        No i kto zazyje lek? Catherine naprawde chce byc czlowiekiem, czy tylko cos kombinuje?
        Zal mi, ze Rebekah znowu oberwala. Jakas pechowa jest, niby original vampire, a jednak kazdy potrafi ja unieruchomicsad
      • pszczolaasia Re: 14 17.02.13, 08:52
        moja siostra do mnie dzowni- mial pierscien czy ni???
        big_grin i Kaska wrocila...nonononosmile
        • aniuta75 Re: 14 17.02.13, 10:39
          pszczolaasia napisała:

> moja siostra do mnie dzowni- mial pierscien czy ni???

Umarnęłam big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Rozumiem, że VD to tak rodzinnie oglądacie smile. Naaajs big_grin.
          • pszczolaasia Re: 14 17.02.13, 13:31
            wampiry z siostra a supka bratem, soa tatkiembig_grin jeszcze mame musze w cos wciagnac....tyle ze mama to tylko tvn24suspicious
            • aniuta75 Re: 14 17.02.13, 14:00
              Dla mamy to Hart of Dixie pewnie smile.
              • galaxian1 Re: 14 17.02.13, 19:50
                Pewno miał pierściona, bo on go ma w najbardziej niespodziewanych momentach wink
                No i Kaśka też się pojawia w najmniej spodziewanych momentach i nigdy nie wiadomo że to ona (chyba że się przyzna!) big_grin
                W sumie to jeszcze nikt nie jest nieżyw, dopiero niebawem może być smile
      • piegucha 15 22.02.13, 05:14

Co to bedzie????????

Jer sie rozklada, Elena sie wylaczyla, Tyler nie daje znakow zycia, a Silas jakis zmiennoksztaltny?
        Kurka, kto nastepny do wielkiej zmiany?
        • piegucha Re: 15 22.02.13, 05:16
          Aaaaa! Znalazlam info na wiki, ze 11 lutego przedluzyli pamietniki na nasteony sezonsmile
          • aniuta75 Re: 15 22.02.13, 21:34
            Ja pierdziu! Ale się porobiło big_grin.
            Nie wiem wprawdzie jak to sie stało, że Silas stał się Shane'm, ale się pewnie dowiemy smile. Zminnokształtny? Nie chyba... Znaczy mam nadzieję, że nie.
            • piegucha Re: 15 22.02.13, 23:10

No a jak inaczej wytlumaczysz dwoch Shane'ow? No zmienia ksztalty! Bo skory nie zdziera i nie nosi jej jak jedna z Haventongue_out
              • aniuta75 Re: 15 22.02.13, 23:18
                Nie wiem jak tongue_out. Nie chciałabym aby to był shapeshifter, bo to by trochę bez sensu było chyba smile.
              • galaxian1 Re: 15 23.02.13, 00:25
                Haven sreven wink Nie wyrobilem ponad 4 odcinki, zdecydowanie wolę Być Człekiem smile
                Haven to serial kompletnie bez "jaj", tak schematyczny i plastikowy, że aż się oglądać nie da.
                Zmiennokształci są wszędzie, w Supku, Fringe smile
                • piegucha Re: 15 23.02.13, 00:59

Ja Cię nie będę przymuszać jak aniutatongue_out Nie podoba się to się nie męcz.

• piegucha Re: 15 23.02.13, 01:27

No i czy ja nie mówiłam, że tylko w Haven był zmiennokształtny? Nietongue_out
                    Mnie chodziło, że w Haven była osoba, która nosiła skórę innych, ale tu nie ma takiej opcji, bo Shane jednak nie został całkowicie "oskalpowany"tongue_out
                    • aniuta75 Re: 15 23.02.13, 08:56
                      W każdym serialu inaczej pokazują zmiennego smile. W supku np nie musiał z nikogo zkóry zdzierać, ani kawałeczka, nawet nie musiał zabijać ofiary.
                      Tylko tu jest zupełnie inna sytuacja, bo Silas był czarownikiem-wampirem tak? Dlaczego wygląda jak Shane to się pewnie jeszcze okaże. Może to jakieś czary właśnie? Nie stawiałabym na coś tak przyziemnego jak zmiennokształtność. No ale zobaczymy, może to Ty masz nosa a nie ja smile.
                      • galaxian1 Re: 15 23.02.13, 22:22
                        Rety, co za płaczący odcinek !
                        Chyba najgorszy w tym sezonie.

(a może to tu lepiej napisać, bo tam się zrobiła odnoga o Havenie tongue_out )
                        • agniecha-hexa Re: 15 06.03.13, 13:15
                          A ja w koncu moge po miesiecznej przerwie bez neta nadgonic wszystkie seriale smile
                          juhuuu
                  • galaxian1 Re: 15 23.02.13, 14:19
                    piegucha napisała:

> Ja Cię nie będę przymuszać jak aniutatongue_out Nie podoba się to się nie męcz.

Pewnie jeszcze trochę to obejrzę, z braku laku, bo bywa że pod koniec tygodnia już nie mam czego oglądać smile Ale po prostu spodziewałem się serialu nieco mroczniejszego, a ten jest taki horror familijny, gdzie nie pokażą ani kropli krwi smile
                    • aniuta75 Re: 15 23.02.13, 14:49
                      Haven nie jest mroczny. On jest tajemniczy smile.
                      Chociaż przyznam, że początki nie są zbyt zachęcające smile.
                      • piegucha Re: 15 23.02.13, 20:21

Ja nie wiem, co jest ze mna nie tak, ale ja pokochalam Haven od pierwszego odcinkasmile I to jeszcze ze 3-4 razy obejrzalam go pod rzad, bo powtarzali w pierwszym tygodniu kilka razy.
                        • aniuta75 Re: 15 23.02.13, 20:48
                          Piegucha ja tez pokochałam od pierwszego odcinka smile. Przeciez bym go dalej nie oglądała, gdyby tak nie było. Tylko przyznasz, że rozkręca się wszystko zbyt wolno? A Glx... no cóż, woli szybko big_grin.
                          • galaxian1 Re: 15 23.02.13, 22:20
                            Rety, co za płaczący odcinek !
                            Chyba najgorszy w tym sezonie.
    • piegucha 16 15.03.13, 20:40

Nikt jeszcze nie obejrzal?

Elena kurde jak robotsad Ale te lezenie na drodze to jak Damon w pierwszym odcinku, nie?
      No i jednak udalo sie zlamac wiez miedzy Damonem i Elena, a juz myslalam, ze nie uda sie.
      Sylas robi zapasy, a najbardziej ciesze sie, ze Hayle wrocilasmile Tylko czy musiala od razu wskakiwac do lozka Nicka? No i co? Ten spin off to bedzie o Louisianie i wilkolakach? Bo inaczej po co mieliby ruszac temat?
      • aniuta75 Re: 16 15.03.13, 21:14
        A właśnie skończyłam smile.

Zła, zła, zła Jelena big_grin. W sumie fajna, w końcu nie jęczy co chwila tongue_out.
        Też się wkurzyłam, że Nick taki łatwy się okazał wink.
        A i czy mi się wydawało, czy Matt się uśmiechnął kiedy tulił zrozpaczoną Karolcię??
        • piegucha Re: 16 15.03.13, 21:16

A czemu Damon wyrwal serce temu wampirowi? Bo nie zakumalam?
          • aniuta75 Re: 16 15.03.13, 21:18
            To jego funfel przecież i nie chciał może, żeby blondi go przesłuchiwała. No i żeby nie cierpiał może. No i coś mnie się wydaje, że wyprawa do miasta, które nigdy nie zasypia nie jest przypadkowa smile.
            • piegucha Re: 16 15.03.13, 21:21
              No wiem, ze sie znali, ale ten bez serca mial ich doprowadzic do Kateriny! I co? Damon nie chce wyleczyc Jeleny? A tak chrzani, ze chce!
              • aniuta75 Re: 16 15.03.13, 21:24
                Toć piszę, że wyprawa do Nju Jorku nie jest przypadkowa smile. Skoro to jego funfel, to wie gdzie mieszkał (pewnie w NY), pojedzie, przeprowadzi małe śledztwo i znajdzie Kaśkę. Na uj mu ogon w postaci blondi? Jelena-robot bardziej się nada na współpracownika smile.
    • piegucha 17 23.03.13, 03:09
      No, no! Girl power i juztongue_out Dziewczyny tak ladnie wyrolowaly Damona!

No i co z Klausem? Normalnie jak kula blisko serca Jacka z MiT.
      • aniuta75 Re: 17 23.03.13, 20:17
        Hehehe dokładnie - girl power big_grin.
        Mam nadzieję, że z Kalusem będzie wszystko ok, bo strrrszanie go lubię. Głupio robi, że tak Karolce na złość cały czas, no ale w sumie odpłaca pięknym za nadobne wink. Czy mi się wydaje, czy Karolcia ostatnimi czasy zbrzydła jakby? suspicious
        No i podoba mi się nowy fryz Jeleny big_grin.
        • pszczolaasia Re: 17 25.03.13, 08:44
          nie ma taylora u boku to i zbrzydlasuspicious a tak na pwoaznie to za duzo tapety sobie na twarz kladzie..
          odcinek..moze byc.wink
    • aniuta75 Wspomnień czar :D 27.03.13, 19:46

Który to był odcinek? Pamięta ktoś? suspicious

https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/03/8c5a6b92fa8666a1b23f727d91a94c6c_original.gif?1364395929
      • piegucha Re: Wspomnień czar :D 27.03.13, 19:49
        Kiedy Vicky sie z nim "bawila", zaraz pozniej skrecil jej kark i obudzila sie jako wampir.
        • aniuta75 Re: Wspomnień czar :D 27.03.13, 20:34
          Vicky? Toż to jakieś starożytne dzieje z sezonu 1 wink. Eee nie chyba. Jakoś mi świta poprzedni sezon.
          • piegucha Re: Wspomnień czar :D 27.03.13, 21:26

W grudniu ogladalam calosc serialu, bo dopiero sie wciagalam w pamietniki, wiec tak mi swita, ze to bylo wtedy.
            sprawdz w wypozyczalni ten odcineksmile
        • pszczolaasia Re: Wspomnień czar :D 28.03.13, 08:22
          moim zdaniem Piegucha ma racje.
          • aniuta75 Re: Wspomnień czar :D 28.03.13, 09:17
            Kurcze a mi się wydawało, że to jakoś tak niedawno było