Dodaj do ulubionych

Wampirskie pamiętniki 5

04.10.13, 08:55
Ha!! Ani się człek nie obejrzał a to juś big_grin.
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Wampirskie pamiętniki 5 04.10.13, 09:13
      No jus,jus smile
    • pszczolaasia Re: Wampirskie pamiętniki 5 04.10.13, 09:56
      aniuta75 napisała:

> Ha!! Ani się człek nie obejrzał a to juś big_grin.
      >
      >

no juśsmile
      • piegucha Re: Wampirskie pamiętniki 5 04.10.13, 16:22

Dzis a wlasciwie wczorajtongue_out
        Ale i ja jeszcze nie widzialam, trza dzis nadrobicsmile A jestem ciekawa jak odlaczyli Originalsow, bo w premierowym odcinku nic nie bylo o Pamietnikach, jedynie Rebekah w wannietongue_out
        • pszczolaasia Re: Wampirskie pamiętniki 5 05.10.13, 13:06
          ja juś po. wczoraj obejrzalam.
          no szybko sie zorientowali co? ze stefciu to nie stefciu. lubie takiego stefciabig_grin
          • aniuta75 Re: Wampirskie pamiętniki 5 05.10.13, 23:34
            Kurnia ale Silas namieszał big_grin.
            A ta Megan to sie pewnie okaże siostrą Jeleny tongue_out.
            Ciekawam czy pan ulotka jest wampem suspicious.
            • piegucha Re: Wampirskie pamiętniki 5 06.10.13, 01:51

A moze Megan sie okaze wampirem? I jeszcze wroci.
              Natomiast o co chodzi z Mattem ?
              • aniuta75 Re: Wampirskie pamiętniki 5 06.10.13, 08:53
                A to jakies czarowniki chyba będą, przynajmniej mnie to na zaklęcie wyglądało wink.
                • galaxian1 Re: Wampirskie pamiętniki 5 08.10.13, 08:12
                  Z jednej strony fajnie było obaczyć stare towarzycho.
                  Ale z drugiej... słabe to było bardzo, zwłaszcza jak na początek sezonu.
                  Przygody w koledżu? Rili ? Już miałem nadzieję, że oni trochę dorośli, a tu czeka nas sezon w koledżu smile Stefek-Silos jakoś do mnie nie przemawia... niby ma być straszny, a dla mnie jest śmieszny smile Ewidentnie brakuje szelmowskiego Klausa! Damon nijaki.
                  • yvi1 Re: Wampirskie pamiętniki 5 08.10.13, 10:14
                    Glx,mysle podobnie.Tzn. jak dla mnie slabe bylo.Caroline i Elena wyszly jak dwie paniusie,a nie wampirzyce.Stefek nic a nic mi sie nie podoba,a Damon sie za przytulasny zrobil.
    • pszczolaasia powiem tak. 15.10.13, 13:13
      obejrzalam oczywiscie drugi odcinek..
      ale..
      nie pamietam co tam byloindifferent
      co swiadczy o odcinku. jakos tak bardziej mi pasuja originalsi. moze przez muze albocosmile
      no ale. oczywiscie bede ogladac. skoro sie ostatnia przylaczylam to dam im szanse.
      traktuje to jako rozruch.
      • galaxian1 Re: powiem tak. 16.10.13, 22:26
        pszczolaasia napisała:

> nie pamietam co tam byloindifferent

Abo nic nie było takiego konkretnego smile
        Pojawili się jacyś Travelersi, co na Silosa polowali, ale... no właśnie, o co z nimi kaman ? big_grin
        A Elena znowu była jęcząca !
    • pszczolaasia 3 20.10.13, 13:27
      no i zrobilo sie ciekawie... nawet bardzobig_grin
      ale zapewne to skasztania. indifferent
      • aniuta75 Re: 3 21.10.13, 22:24
        Aaaa zbrechtałam się na koniec big_grin. Po prostu zajebiście big_grin.
        • pszczolaasia Re: 3 22.10.13, 08:15
          a ta cala Qets...cos tam czyli w skrocie Tess to Luna z TB co nie?
          • piegucha Re: 3 23.10.13, 13:20

Nie, zartujecie! Wam sie podoba to cale stado doppelgangerow???????????? Przeciez to brednie jakiessad
            I co to jest TB?
    • aniuta75 Re: Wampirskie pamiętniki 5 25.10.13, 19:04
      Podoba mnie się taki Stefek smile.
      Ogólnie odcinek mocno cieniutki. Dobrze, że końcówka fajna. Ciekawam co doktorek kombinuje, oprócz tego, że chce mieć swojego wampira, przypuszczam, że nie pierwszego skoro jakiś wampir zabił współlokatorkę dziewczyn.
      • galaxian1 Re: Wampirskie pamiętniki 5 25.10.13, 19:18
        aniuta75 napisała:

> Ogólnie odcinek mocno cieniutki.

Cały ten sezon to cienizna, nie wiem czy dobre było wyeksmitować Pierwotnych do innego serialu. Bo Pamiętniki zrobiły się cienkie, a jakoś nie wierzę, że Oryginalsi przetrwają kilka sezonów, pewnie skończą na jednym.
      • galaxian1 Re: Wampirskie pamiętniki 5 28.10.13, 18:57
        O rety co to było !!!
        Odcinek o niczym, bez żadnej fabuły dla rozhisteryzowanych panienek z gimnazjum big_grin
        Męczyłem go chyba przez 1:30, bo zatrzymywałem, coś innego robiłem, potem znowu kawałem obejrzałem. Nudy to mało powiedziane !!!
        Za to Pszczołe powinna się podobać końcóweczka suspicious
        • pszczolaasia Re: Wampirskie pamiętniki 5 31.10.13, 08:31
          jeneczki a jak sie skonczylo? bo nie pamietam a wczoraj ogladalam....
          • galaxian1 Re: Wampirskie pamiętniki 5 31.10.13, 11:36
            pszczolaasia napisała:

> jeneczki a jak sie skonczylo? bo nie pamietam a wczoraj ogladalam....

A czy Ty nie śpisz na wszystkim co oglądasz?
            Już trzeci serial naliczyłem, na którym chrapałaś big_grin
            • pszczolaasia Re: Wampirskie pamiętniki 5 31.10.13, 12:16
              na ahs nie spalam!
      • pszczolaasia Re: Wampirskie pamiętniki 5 31.10.13, 08:29
        to co knuje doktorek to jak dla mnie najciekawsza czesc tego co sie moze dziac chyba w tym serialu.
    • aniuta75 5 01.11.13, 19:24
      Ciekawam dlaczego Kaśka dalej żyje? No i jakaś taka zakręcona chyba jest?
      Doktorek sobie eksperymentuje z wampirami, bez sensu, że ten się uwolnić nie mógł, przeca wampy silne są tongue_out.

A oglądalność spada... suspicious
      • galaxian1 Re: 5 01.11.13, 23:00
        aniuta75 napisała:

> A oglądalność spada... suspicious

Zdziwiona?
        Przecież ten sezon jest kompletnie do doopy.
      • galaxian1 Re: 5 02.11.13, 20:47
        Ten odcinek w porównaniu do poprzedniego był jednak dużo lepszy, dużo się działo smile
        I coś mi się wydaje, że... Tyler przechodzi do Oryginalsów ! smile
        • pszczolaasia Re: 5 03.11.13, 13:07
          hiehiesuspicious moj kochany tylerek w moim ulubionym serialu!big_grin
          a odcinek faktycznie lepszy! daje nadzieje!
          • pszczolaasia 6 12.11.13, 14:11
            czki nikt nie ogladal? tongue_out i mamy 3cia meczydupe. ja chyba to pieprzei nie bede tego ogladac. o ile katherine lubie nawet- jest taka z jajem i fajna. jelena to meczydusza. ale ta trzecia nawet imeinia jej nie wspomne to meczydupa juz. trzeciej takiej nie znieseindifferent
            • galaxian1 Re: 6 12.11.13, 14:15
              Czym się różni męczydusza od męczydupy ? big_grin suspicious big_grin
              • pszczolaasia Re: 6 12.11.13, 14:29
                wiekiem Glx. big_grin
                Jelena za 2000 lat czy tam ile bedzie klasyczna meczydupatongue_outbig_grin
            • aniuta75 Re: 6 12.11.13, 14:26
              Oj oglądaj, będzie śmisznie big_grinbig_grinbig_grin.
              Pewnie którąs zaraz skasują, bo 3 takie same gęby w jednym serialu to za dużo tongue_out.
              Podoba mnie się za to Stefek w wersji Silasowej big_grin.
              • pszczolaasia Re: 6 12.11.13, 14:32
                dobra dobra. tylera nie ma, kaska smeci i wontal koledżowy intersuje mnie delikatnie mowiac - wcale. JEDYNE w tej chwili co mi sie tym serialu wzglednie podoba to dajmon. ale on sam serialu przeca ne pociagnie.
                stefek/silas traci nuda mimo ze silas bezwzglednie lepszy.
                a juz brat jeleny - i bonnie....blagam.
                a. jeszcze interesi mnie co mattem.
                reasumujac. dla matta i kaski oraz dajmona chyba powoli szkoda mi czasuwink
                wole AHSsuspicious
                • galaxian1 Re: 6 12.11.13, 18:38
                  Popieram, serial zrobił się traficzny, tragiczny!
                  Wszystkie fajne postacie zostały zaciukane lub wyjechały.
                  Ten serial trzymali Damon z Klausem... no ale Klausa już ni ma, a sam Damon to se może, zwłaszcza jak zadaje się z Elenką... to się robi taki jak ona big_grin
                  Elenka i jej sobowtóry oraz Stefciu i jego sobowtóry - nuda i porażka!
                  Nawet Kaśki nie można już oglądać, a kiedyś to była fajna wyrazista postać.
                  Bonie i Bracialek zawsze byli do bani, cieszyłem się że Braciacha w końcu wykończyli, to se wrocił zza grobu ! A fajne postacie, jak Alarik, nie wrócą.
                  Kogo kurna obchodzą wątki koledżowe i kolejne, kolejne bale? I ciekawe że w tych koledżach każdy psor ma po góra 20 lat big_grin Dopiero co sami skończyli liceum, a już są psorami big_grin
                  • aniuta75 Re: 6 12.11.13, 19:48
                    To co Glx? Myślisz, że to już ostatni sezon? suspicious
                    • galaxian1 Re: 6 12.11.13, 20:12
                      Nie koniecznie. Toż to CW smile Ile już ciągną Supka z kiepską oglądalnością ? smile
                      Musieli by mieć w zamian jakiegoś nowego hita.
                      • pszczolaasia Re: 6 13.11.13, 08:41
                        maja przeca. originalsowsmile
                        • galaxian1 Re: 6 19.11.13, 09:38
                          pszczolaasia napisała:

> maja przeca. originalsowsmile

Ale Orginalsi nie są targetem dla rozkrzyczanych amerykańskich gimbusek big_grin
                          To poważniejszy serial, a nie koledż i nieustanne bale. Nawet porządnego wątku miłosnego w nim nie ma - co dla panienek może być nie do przyjęcia.
    • eo_wina Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 08:40
      Powiedzta mnie, czy Ilajdża to żyw jeszcze? Bo se zapomniałam.
      Generalnie oglądamy z maużonem odcinek każdy, ale se musimy tłumaczyć wzajemnie z polskiego na nasze.
      I potwierdzam. Serial oglądany tylko dla Dejmona i dla powrotu Klausa. Reszta - mieszają ludziom w szyszynkach, ot, co...a wychodzi z tego - wiadomo, co.
      • galaxian1 Re: Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 09:32
        eo_wina napisała:

> Powiedzta mnie, czy Ilajdża to żyw jeszcze? Bo se zapomniałam.

Se musisz oglądać Oryginalsów, to się dowiesz czy żyw smile
        Ale ostatnio jeszcze powłóczył nogami wink
        • eo_wina Re: Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 17:15
          A co to są te Oryginalsy, bo słyszę, ze Tajler tam jest. A teraz Ilajdża takoż. To jakiś równoległy serial?
          Poważnie pytam teraz.
          • aniuta75 Re: Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 17:50
            big_grinbig_grinbig_grin

The Originals to spin-off Pamiętników. Jak pamiętasz suspicious z bodajże 20tego odcinka VD Klaus był wyjechał do Oregonu i tam właśnie się dzieje cała akcja. Polecam mocno, bo jest o niebo lepszy od Pamiętników.
            • galaxian1 Re: Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 18:28
              aniuta75 napisała:

> Polecam mocno, bo jest o niebo lepszy od Pamiętników.

Dobrze goda, flachę jej ! big_grin

https://www.belvedere.pl/images/flaszki.jpg
            • galaxian1 Re: Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 18:37
              Te ludki grają w Oryginalsach, chyba niektórych znasz ? smile

https://blog.zap2it.com/frominsidethebox/the-originals-cast-photo.jpg
              https://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2013/04/the-originals-series-pickup-lead.jpg?w=600
              • eo_wina Re: Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 18:57
                E no..to trza się za to brać smile
                A to pierwsza seria jest?
                Nie chcę włazić w oddzielny wątal, coby sobie przykrości nie robić smile
                • aniuta75 Re: Pytaneczko maciupkie 19.11.13, 19:00
                  Pierwsza pierwsza. 7 odcinków macie tylko do nadrobienia smile.
    • aniuta75 7 21.11.13, 21:53

Ja pier*olę big_grinbig_grinbig_grin. Niech oni lepiej kończą wcześniej tą porażkę, bo aż zęby bolą przy oglądaniu big_grinbig_grinbig_grin.
      • galaxian1 Re: 7 21.11.13, 23:35
        aniuta75 napisała:

> aż zęby bolą przy oglądaniu big_grinbig_grinbig_grin.

Aż tak się bałaś podczas oglądania ? wink big_grin
        • aniuta75 Re: 7 22.11.13, 08:42
          Ta bałam big_grin. Tu juz nie ma się czego bać. A zęby bolą z ich zaciskania i mruczenia pod nosem "co oni zrobili z takim fajnym serialem???!!!" tongue_out.
          • galaxian1 Re: 7 22.11.13, 14:06
            aniuta75 napisała:

> "co oni zrobili z takim fajnym serialem???!!!" tongue_out.

Modę na sukces ? smile
    • aniuta75 8 24.11.13, 22:47

OMG! Dejmon robiący za szczura ekhm znaczy wampira doświadczalnego dla jakichś hipisowskich naukowców?? Gorzej juz chyba być nie może big_grinbig_grinbig_grin.
      • galaxian1 Re: 8 24.11.13, 23:50
        aniuta75 napisała:

> OMG! Dejmon robiący za szczura ekhm znaczy wampira doświadczalnego dla jakichś
        > hipisowskich naukowców?? Gorzej juz chyba być nie może big_grinbig_grinbig_grin.

Buhaha i tak nagle sobie o tym przypomniał smile
        Poza tym - dzień bez imprezy dniem straconym w koledżu big_grin
        A Karolina jak szybko zapomniała o swoim lubym i już się chciała z innym... i nie zdążyła, jakie to przykre smile
        Ja pierdu ! big_grin suspicious
        • aniuta75 Re: 8 25.11.13, 09:00
          > Buhaha i tak nagle sobie o tym przypomniał smile

Tjaaaa takie cudna flashbacki big_grin. Pewnie gimby se pauzowały, coby zobaczyć co w nich było, ale mnie jakoś średnio to interesuje tongue_out.
          Naprawde mam nadzieję, że to już ostatni sezon, bo strach pomyśleć co by w kolejnym wymyslili durnego big_grin.
          • galaxian1 Re: 8 25.11.13, 17:29
            aniuta75 napisała:

> strach pomyśleć co by w kolejnym wymyslili durnego big_grin.

Wampiry kontra Zombie, kontra ufoki ? big_grin
            • piegucha Re: 8 25.11.13, 17:37

Tego sezonu nie da sie ogladacsad Tez mi sie smiac chcialo jak sobie nagle przypomnial, ze byl szczurem doswiadczalnymtongue_out
              A z collegem to Wy nie rozumiecie. Tu chodzi o kulture hamerykanska, dla nich to jest wreszcie wolnosc, czas kiedy moga popic pomimo, ze jeszcze nie maja 21 lat, sa z dala od rodziny, studiuja i jest super. Zdobycie licencjata zajmuje im 4-5 lat i jest cacy. To nic ze rodzice placa za to, czy ze sami zapozyczaja sie na lata. Obecnie pracuje na uniwersytecie amerykanskim i znam to wszystko, sama ucze studentow. Takze ja rozumiem dlaczego w serialach i filmach motyw collegu jest tak popularny i tak lubiany.
              • aniuta75 Re: 8 25.11.13, 20:12
                Ja rozumiem to z koledżem i na serio nie czepiam się tego. Nie pierwsza taka tematyka i nie ostatnia. A Glx marudzi, bo przez to bardzo widać, że to de facto serial dla nastolatków jest a nie dla starych pierników big_grin. Jeno w poprzednich sezonach to tak aż bardzo po oczach nie biło jendak i może dlatego tak go to wnerwia big_grin.
                A mnie chodzi o te inne gupoty smile.
                • piegucha Re: 8 25.11.13, 20:31

Eee, college to wspomnienia mlodosci i czasu beztroski, z imprezami, etc, wiec wcale mi sie nie wydaje ze to tylko dla piernikow, guilty pleasure dla wielu, nawet wapniakowtongue_out
                  Ale "gupoty", "gupotami" niestetysad
                  I cos mi sie wydaje, ze glx to ostatnio na wszystkie seriale marudzitongue_out
                  • galaxian1 Re: 8 25.11.13, 20:49
                    W poprzednich sezonach, mimo że byli młodsi, to szkołą byłą tylko przy okazji !
                    Czasem coś tam się w niej działo, ale z umiarem.
                    A teraz to non stop akcja jest w koledżu, serial zamiast robić się poważniejszy, bo dziecinnieje smile
                    I to starego piernika wkurza, bo on by chciał bardziej na poważnie ! big_grin A zauważcie że nawet niema już takich odważnych scen łóżkowych, jak w pierwszych sezonach! Naprawdę serial zdziecinniał.
                    • aniuta75 Re: 8 25.11.13, 21:01
                      O przepraszam!! Była scena łózkowa - Boni i Dżer big_grin. Jesooo paczeć na nich nie mogłam i przewinęłam na szybko big_grinbig_grinbig_grin.
                      Ale masz rację, sceny łózkowe, czy też takie hmm gorętsze były naprawdę w dechę kieeedyś smile.
            • aniuta75 Re: 8 25.11.13, 17:38
              Wampiry kontra Gozilla big_grin.
              • yvi1 Re: 8 25.11.13, 19:19
                Wampiry kontra elfy
                Wampiry kontra krasnoludki
                Wampiry kontra trolle
                • galaxian1 Re: 8 25.11.13, 19:45
                  Wampiry kontra Transformersy
                  Wampiry kontra Harry Potter smile

W Originalsach nie na żadnych koledżów i przez to serial jest o wiele mądrzejszy.
                  • eo_wina Re: 8 26.11.13, 19:24
                    A kim, u licha ten Agustin jest??? Ja pierwsze słyszę o takim gościu!
                    Ja to tak sobie dumam, że mając porównanie do nowości oryginalsowej - serial po prostu robi się już mało ciekawy. No bo co tu jeszcze można wykoncypować? Wszystko już było.
                    Dejmona tylko żaaaaaal.... sad
                    • pszczolaasia Re: 8 27.11.13, 09:14
                      moze zakmna elene ze stefano w tej skrzyni a dejmon przejdzie do originalsow na strone marcela zeby bylo ciekawiewink
                  • pszczolaasia przebije was 27.11.13, 09:13
                    wampiry kontra synowie anarchii.
                    ja sie chyba pozegnam z tym serialem jak tak dalej bedzie. mojego tylera nie ma.
                    dajmon USILUJE byc taki jak kiedys ale mu nie wychodzi. kaska sie starzeje. nie wiadomo po kiego wprowadzili mnotyw jej corki...
                    nie na moje nerwy mimo słit seventin i koledżu.
                    • galaxian1 1,5 od Hataka ! :D 28.11.13, 17:54
                      Jeszcze nigdy nie widziałem, aby Hataki ocenili coś na 1,5 !
                      Kiedyś musi być ten 1 raz big_grin

Trup w kampusie
                      • galaxian1 Re: 1,5 od Hataka ! :D 28.11.13, 17:58
                        galaxian1 napisał:

> Jeszcze nigdy nie widziałem, aby Hataki ocenili coś na 1,5 !

Ach przepraszam, jednak dali też JEDYNKĘ ! big_grin

koniec silasa
    • galaxian1 9 07.12.13, 23:14
      Ło maj gad, co to było ! big_grin
      W odcinku są dwa wątki - jeden to Stefek w ... pancernej trumnie big_grin
      Drugi Dajmon z Elenką za kratkami.
      Plus wspomnienia Damona jak robili z niego króliczka doświadczalnego.
      Wątek Stefanka to totalny idiotyzm, a jeszcze maksymalnie wkurzająca Karolajna (kiedyś ją lubiłem, ale teraz działa mi totalnie na nerwa!).
      Z wątku Dajmona ciekawe jest jedynie... zakończenie odcinka suspicious
      A tak to jedna wielka gupota była big_grin suspicious
      • aniuta75 Re: 9 08.12.13, 21:45
        Oj tam oj tam big_grin. Każdy z braci ma swoją wersję dopelgangera i jest git big_grin.
        A Dejmon ma przechlapane big_grin. Ciekawam co mu Enzo zrobi jak go złapie big_grinbig_grinbig_grin.
        • agniecha-hexa Re: 9 16.12.13, 10:22
          nadgonilam wszystkie zalegle ufff smile
          a Enzo ma fajne oczkasmile
    • piegucha 10 20.12.13, 16:58

Wczoraj obejrzalam, a tu widze, ze chyba nikt juz nie komentowal?
      Hmm, czyli tatus Eleny jakby zyl to by na niej poeksperymentowal? Ciekawe.
      Chyba watek sie rozwija i nawet takie gupie nie jest jak z 3 Elena ostatniotongue_out
      Choc szkoda, ze sie ta pierwsza Elena zabila, bo cialo przydaloby sie Katherine, skoro jest Podrozniczka.
      Mnie co innego zastanawia. Zauwazyliscie, ze Elena jako wampir Augustine miala 8 z przodu, a Enzo i Dajmon tylko 2. To ile oni tych wszystkim wampirow przetestowali od lat '50? I czemu tylko Enzo przezyl tak dlugo?
      No i co z zawartoscia strzykawki, czemu ten mlody ja zabral? Tzn. chyba wiedzial co bylo w srodku, a przeciez tylko folder poczytal a co jest co w labie to juz nie wiedzial. czyzby jakas zemste na Dajmonie planowal? Pewnie wstrzyknie to Enzo i nie z niego zrobi Kube rozpruwacza wampirow.
    • piegucha 100 24.01.14, 20:15

No i mamy setny odcinek! Nawet calkiem niezly i tylu starych znajomych sie pojawilo.
      Choc podejrzewalam, ze tak to sie skonczy z Elena i Katherine. Az zal, ze ta pierwsza dopelgangerke usmiercili, bo cialo by sie przydalotongue_out
      • aniuta75 Re: 100 01.02.14, 00:01
        Aaaa to dlatego tylu znajomków się pojawiło - bo to odcinek nr 100 big_grin Fajny akcent. Choć przez chwilę wyglądało jak finał finałów big_grin.
        Fajny odcinek. No i Klaus ahhhhhhhhhhhhhhh.
    • galaxian1 12 09.02.14, 19:57
      A tak trzymałem kciuki aby Katrinie się udało, tak trzymałem ! smile
      Gupia Elena musiała wszystko popsuć big_grin
      • galaxian1 Re: 12 09.02.14, 20:26
        A jednak się udało ! smile
        Poprzedni wpis pisałem na gorąco z połowy odcinka.
        A końcówka piękna - powrót Damona smile
    • piegucha 13 10.02.14, 19:58

Ale macie rule w ogladaniutongue_out Dobrze, ze przerwa na IO, to moze nadgonicietongue_out
      a wracajac do rzeczy, mnie tam cieszy, ze Elana zniknela, mam nadzieje, ze szybko nie wroci
      Dajmon tez fajny, ale cos czuje, ze Enzo stanie sie pokarmem dla niegotongue_out
      No i chyba go jakos wylecza, bo nie widze szansy, zeby zjadl brata i Katerine, ani zeby sie zaglodzil na smierc
    • aniuta75 17 01.04.14, 21:38

Dwie rzeczy mi się najbardziej podobały: jeansowa kieca Jeleny i scena przy szafkach (uuuu aż ciarek dostałam suspicious, ahhh ten Dejmon suspicious).
      No i ciekawam jak wygląda ten co wyszedł z Bonnie, pewnie kolejne ciacho big_grin. A może jakieś przecieki hmmm?
    • aniuta75 21 10.05.14, 23:08

No i kurna co??????????????
      • galaxian1 Re: 21 13.05.14, 10:31
        aniuta75 napisała:

>
        > No i kurna co??????????????

Bonie go uratuje big_grin
        Ale bezsens tego serialu to już pobił wszelakie rekordy głupoty big_grin
        • galaxian1 Re: 21 15.05.14, 09:04
          Realy ?
          Ja jakoś w to nie wierzę...

hatak.pl/artykuly/aktor-o-odejsciu-z-pamietnikow-wampirow-spoilery
    • aniuta75 Finał 17.05.14, 00:14

No to po Damonie sadsadsadsad.
      No i ci co wrócili są ludźmi, tak po prostu.
      Jedyny plus, że Alaric wrócił.
      • next_exit Re: Finał 19.05.14, 20:59
        ponoc nie sa ludzmi, bo umarli jako wampiry (Damon i Elena spieszyli sie zeby wjechac w pub zanim przestana byc wampirami). Taylor jest wilkolakiem bo umarl jako wilkolak.
        • aniuta75 Re: Finał 19.05.14, 21:32
          A mnie się wydaje, że coś poszło nie tak z zaklęciem, że wrócili jako ludzie.
          • galaxian1 Re: Finał 20.05.14, 19:20
            Spokoloko, pikny Damon żyć będzie, boco na to rozhisteryzowane amerykańskie nastolatki ? big_grin
            Nie pokazali ewidentnej śmierci, że się rozpadają w proch czy cuś smile Chociaż w tym serialu nawet z prochu powstać też mogą (inne seriale o wampirach są jednak w tym punkcie dużo mądrzejsze - śmierć wampira oznacza dezintegrację na zawsze).
            Ja się dziwię, że nie wróciła Katarina! Chyba że jakoś okrężną drogą, co by jej Boni nie zauważyła big_grin
            A co z siostrą Mata, czemu ona nie wróciła?
            No i Lexi zachowała się jak głupia idiotka (o ile idiotki mogą być nie głupie!).
            • yvi1 Re: Finał 22.05.14, 00:33
              Przykro sie patrzalo sad.
              Coraz glupsze te zmartwychwstania.Chyba sobie z m. damy spokoj.
              Powrot do Edenu byl ciekawszy smile i nie pamietam,ale chyba nawet Isaura tez smile.
              • eo_wina Re: Finał 25.05.14, 23:04
                Oj bo zamiast przelatywać przez kotwicę to się certolili. Poza tym nie kumam tej wybiórczości sprowadzanych. Czemu Lexi, a Vicki nie na ten przykład?
                Najbardziej podobał mi się Stef, co to przez przypadek Bońkę dotknął i się przedostał.
                No i Dejm tak pięknie miłość wyznawał smile
                Cały 6 sezon będą główkować nad sprowadzeniem dwójki umarłych...
                • galaxian1 Re: Finał 26.05.14, 11:25
                  eo_wina napisała:

> Oj bo zamiast przelatywać przez kotwicę to się certolili.

Zawsze tak jest, że zanim coś się stanie, to muszą se pogadać, albo wymienić cięte riposty (w przypadku np. walki czy pojedynku) big_grin
                  I zamiast działać z zaskoczenie, to tylko czekają aż przeciwnik wyciągnie jakiegoś asa z rękawa big_grin
                  • eo_wina Re: Finał 05.06.14, 17:06
                    O to to! Tak jak i Oberyn w GoT - zamiast chlasnąć Górę włócznią to pieprzył bez sensu o siostrze i siostrzeńcach. Nad truchłem mógł se pogadać.
                    • galaxian1 Re: Finał 06.06.14, 09:40
                      Dokładnie coś takiego mam na myśli smile
            • inia33 Re: Finał 28.05.14, 16:46
              galaxian1 napisał:

> A co z siostrą Mata, czemu ona nie wróciła?

> .
              > A Vicky to przypadkiem jakoś wcześniej nie "wessało" to coś, co "rozpadowywuje" drugą stronę?
              I jej tam zwyczajnie już nie ma i nijak nie mogła wrócić... co stawia pod wielkim znakiem
              zapytania powrót Damona...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka