Dodaj do ulubionych

Ach..., to chyba juz koniec...

25.09.18, 19:34

...naszego forum bo przez ostanie pol roku tylko wiatr tu hula.... Trudno. Ale wspomnienia zostana z naszych szalonych konwersacji big_grin
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Ach..., to chyba juz koniec... 26.09.18, 21:09
      Wszystko się przeniosło na fb big_grin. Każde forum zdechło w sumie smile. No i nie wiem jak reszta, ale mam coraz mniej czasu na seriale teraz niestety, więc i w sumie nie wiele oglądam smile.
      • lenkaaa Re: Ach..., to chyba juz koniec... 28.09.18, 16:26
        Ja bez przerwy ogladam ale tyle tego wszystkiego jest i tak nie daje rady z nadrabianiem zaleglosci... How to Get Away with Murder zaczyna nowy sezon a ja jeszcze poprzedniego nie obejrzalam...
        • sil.wen Re: Ach..., to chyba juz koniec... 01.10.18, 01:06
          Ja w wakacje zaczęłam od nowa Supka, jestem w dwunastym sezonie, nie miałam takiego zamiaru, samo wyszło big_grin
          Ale jak zaczęłam, to nie mogę przerwać smile
          Potem będe stopniowo inne rzeczy oglądać, mam do dokończenia FTWD i pewnie parę nowych.
          Szkoda tego forum... FB to nie to samo, nie lubię tamtych grup, są takie jakieś bezosobowe...
          • aniuta75 Re: Ach..., to chyba juz koniec... 01.10.18, 19:46
            No w sumie tylko my trzy zostałyśmy smile.
            Chyba...
      • galaxian1 Re: Ach..., to chyba juz koniec... 12.01.19, 13:27
        Ja się nie przeniosłem, fb to nie moje klimaty. Z gimbami dyskutować tam nie zamierzam smile
        • sil.wen Re: Ach..., to chyba juz koniec... 10.02.19, 15:46
          Też nie podchodzą mi te FB grupy... Bez sensu to jest, każdy wypisuje bzdety.
    • sil.wen Re: Ach..., to chyba juz koniec... 02.10.18, 23:41
      Ciekawe, co z resztą...
      Życie dopadło, czy odmieniło się, czy jeszcze co innego?
      • rodzynia Re: Ach..., to chyba juz koniec... 06.11.18, 12:50
        Hejka ja sobie właśnie przypomnialam smile o dziwo moje konto na gazecie dalej aktywne big_grin
        Też nie oglądam już za wiele seriali miałam krótka fazę na skośne big_grin
        Pozdrawiam
        • rodzynia Re: Ach..., to chyba juz koniec... 06.11.18, 12:52
          Pamiętacie że tu najwieksze święto to był tłusty czwartek? big_grin

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka