lenkaaa 25.09.18, 19:34 ...naszego forum bo przez ostanie pol roku tylko wiatr tu hula.... Trudno. Ale wspomnienia zostana z naszych szalonych konwersacji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Ach..., to chyba juz koniec... 26.09.18, 21:09 Wszystko się przeniosło na fb . Każde forum zdechło w sumie . No i nie wiem jak reszta, ale mam coraz mniej czasu na seriale teraz niestety, więc i w sumie nie wiele oglądam . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ach..., to chyba juz koniec... 28.09.18, 16:26 Ja bez przerwy ogladam ale tyle tego wszystkiego jest i tak nie daje rady z nadrabianiem zaleglosci... How to Get Away with Murder zaczyna nowy sezon a ja jeszcze poprzedniego nie obejrzalam... Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ach..., to chyba juz koniec... 01.10.18, 01:06 Ja w wakacje zaczęłam od nowa Supka, jestem w dwunastym sezonie, nie miałam takiego zamiaru, samo wyszło Ale jak zaczęłam, to nie mogę przerwać Potem będe stopniowo inne rzeczy oglądać, mam do dokończenia FTWD i pewnie parę nowych. Szkoda tego forum... FB to nie to samo, nie lubię tamtych grup, są takie jakieś bezosobowe... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ach..., to chyba juz koniec... 01.10.18, 19:46 No w sumie tylko my trzy zostałyśmy . Chyba... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ach..., to chyba juz koniec... 12.01.19, 13:27 Ja się nie przeniosłem, fb to nie moje klimaty. Z gimbami dyskutować tam nie zamierzam Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ach..., to chyba juz koniec... 10.02.19, 15:46 Też nie podchodzą mi te FB grupy... Bez sensu to jest, każdy wypisuje bzdety. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ach..., to chyba juz koniec... 02.10.18, 23:41 Ciekawe, co z resztą... Życie dopadło, czy odmieniło się, czy jeszcze co innego? Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ach..., to chyba juz koniec... 06.11.18, 12:50 Hejka ja sobie właśnie przypomnialam o dziwo moje konto na gazecie dalej aktywne Też nie oglądam już za wiele seriali miałam krótka fazę na skośne Pozdrawiam Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ach..., to chyba juz koniec... 06.11.18, 12:52 Pamiętacie że tu najwieksze święto to był tłusty czwartek? Odpowiedz Link