Dodaj do ulubionych

Oglądacie ostatniego Supka?

03.11.19, 20:34
Bo ja się nie zabrałam - odwlekam jak mogę... sad
Na razie robię sobie binge-watching całości i dopiero jak skończę, to wejdę w piętnasty sezon.
I strasznie mi smutno, że to konieccrying

Wiem, że nikt tu już nie zagląda, ale musiałam się podzielić, bo nikt z moich znajomych nie rozumie tej namiętności.

To znaczy prawie nikt, bo zaraziłam siostrzenicę, ale ona dopiero zaczęła piąty, a jako że matura za pasem, to pewnie tak szybko nie dojdzie to końca big_grin
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Oglądacie ostatniego Supka? 15.11.19, 11:40
      Oglądacie smile
      Znaczy zabierałam się jak pies do jeża, ale zaczęłam big_grin

Aaaa ostatnio kupowałam coś w kiosku w CH i sprzedawczyni miała koszulkę supernaturalną smile. Zagadałam ofkoz big_grin i była w szoku, że taka stara baba ogląda taki serial big_grin. Poojojałyśmy, że to już ostatni sezon i tyle. Poprawiła mi jakoś humor i tak z rozpędu sobie zaczęłam ten sezon smile.

P.S. Zaglądam kontrolnie co jakiś czas, ale tu przeciąg jest wink. Wszyscy na fb siedzą, każde forum chyba zamiera...
      • galaxian1 Re: Oglądacie ostatniego Supka? 29.02.20, 11:02
        aniuta75 napisała:

> Aaaa ostatnio kupowałam coś w kiosku w CH i sprzedawczyni miała koszulkę supern
        > aturalną smile. Zagadałam ofkoz big_grin i była w szoku, że taka stara baba ogląda taki
        > serial big_grin. Poojojałyśmy, że to już ostatni sezon i tyle. Poprawiła mi jakoś hum
        > or i tak z rozpędu sobie zaczęłam ten sezon smile.

Jak się zaczęło oglądać Supka 15 lat temu, to "stara baba" nie byłą jeszcze wcale taka stara big_grin
        hahaha
    • sil.wen Re: Oglądacie ostatniego Supka? 16.11.19, 13:32
      Fakt, przeciągi okropne, ale ja też od czasu do czasu wpadam, bo mam sentyment smile
      Tyle lat i tyle seriali, których w życiu bym sama nie odkryła... Z Supkiem na czele.

Jako stara baba protestuję przeciwko takiemu zawłaszczaniu popkultury przez młodzież big_grinbig_grinbig_grin
      • galaxian1 Re: Oglądacie ostatniego Supka? 29.02.20, 11:04
        sil.wen napisała:

> Jako stara baba protestuję przeciwko takiemu zawłaszczaniu popkultury przez mło
        > dzież big_grinbig_grinbig_grin

I można było powiedzieć "jak ja już oglądałem Supka, to pani jeszcze w piachu babki lepiła" big_grin
        • sil.wen Re: Oglądacie ostatniego Supka? 21.03.20, 16:41
          LOL big_grin big_grin big_grin
          Na to bym nie wpadła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka