milka323 03.04.07, 14:58 no to zasady zostaja te same. . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira-siad Re: Do posłuchania sekynd edyszyn. 05.04.07, 11:39 No to ja się wepnę do tego wątku Howard Jones Hide and Seek: www.youtube.com/watch?v=I5GG7kKmozY The Prisoner: www.youtube.com/watch?v=AxtYmV6_y_A Massive Attack Super piosnka (trochę dołująca, ale teledysk ma coś w sobie): Live with Me: www.youtube.com/watch?v=2LgrGHWSy6k YELLO Capri's Calling - www.youtube.com/watch?v=DLqcIG2mxTQ Magnetic - www.youtube.com/watch?v=XKyrg2zOwho Future Sound of London Cascade: www.youtube.com/watch?v=DYSJlZo4g2I Lifeforms, niestety nie ma linka Dead Cities: www.youtube.com/watch?vZ_kkbXjrek Papua New Guinea: www.youtube.com/watch?v=WT-0Q-IYIpg Electric Light Orchestra Midnight Blue: www.youtube.com/watch?v=T2ScKxzVVvs Telephone line: www.youtube.com/watch?v=EZB-DUCrhVQ Icehouse Great Southern Land: www.youtube.com/watch?v=3mkidP2OUCk Hey Little Girl: www.youtube.com/watch?v=s_uuY7z6M2Y No Promises: www.youtube.com/watch?v=SyBif6w-SiY Electric Blue: www.youtube.com/watch?v=WBFpWn6AjKk Moby Natural Blues: www.youtube.com/watch?v=ivtKcM1DGeY Porcelain: www.youtube.com/watch?v=KP4TVU1vJdw In This World: www.youtube.com/watch?v=AksdUYIfvb8 Portishead Roads: www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60 Coś dla prison brejkowców: To kill a dead man: www.youtube.com/watch?v=Qog-fIUhzxs All Mine: www.youtube.com/watch?v=RF2FLz7uGTM Glory box: www.youtube.com/watch?v=yF-GvT8Clnk RMB Bardzo fajna kapelka Spring: www.youtube.com/watch?v=3XbS-VFVMlY Reality: www.youtube.com/watch?v=znCRuX0ZlL8 Break The Silence: www.youtube.com/watch?v=VHzgqUbSaSI Sandra Mixik: www.youtube.com/watch?v=rcCeuSqj940 Chemical Brothers Ich teledyski są na najwyższym poziomie. Let Forever Be: www.youtube.com/watch?v=UJyHEhdszDg Star Guitar: www.youtube.com/watch?v=CBgf2ZxIDZk Setting Sun: www.youtube.com/watch?v=V7Y7fMbbaP8 Out of Control: www.youtube.com/watch?v=pzCqqkrB2vU Hey Boy, Hey Girl: www.youtube.com/watch?v=4hHsYOLETqE The Prodigy Ich płyta: Music for the Jilted Generation była perełką! No Good: www.youtube.com/watch?v=2bKL1ptf71M Voodoo People: www.youtube.com/watch?v=RTcI9-dI7AQ Fire: www.youtube.com/watch?v=txQQzZ49zZA One Love: www.youtube.com/watch?v=Vxm_uYqzzHs Smack my Bitch Up: www.youtube.com/watch?v=VYwgcLNWfj0 (fajny teledysk) Kylie Minogue Confide in me: www.youtube.com/watch?v=7kLAvBoqIUc Some Kind of Bliss: www.youtube.com/watch?v=6tzFAoeq6hg Can't Get You Out: www.youtube.com/watch?v=0oXxBbcZpNw Slow: www.youtube.com/watch?v=1xSLpoQdRrU Peter Gabriel Digging in the Dirt: www.youtube.com/watch?v=5LHhcx52CF0 O zabójstwie Karolinki: Family Snapshot: www.youtube.com/watch?v=Xp1j1R8jKyY Games without frontiers: www.youtube.com/watch?v=rQORYDhG-uU Phil Collins In the Air Tonight: www.youtube.com/watch?vgtCLlDtlcg Land of Confusion: www.youtube.com/watch?v=U71w7SvabTw Against All Odds: www.youtube.com/watch?v=YZSJizbKKSQ Ozzy i Lita Close My Eyes Forever: www.youtube.com/watch?v=Zy3fJ8Nmzyw Mylene Farmer Desenchantee www.youtube.com/watch?v=losXWJdjZHY inne 80s Pat Benatar: Love is a Battlefield: www.youtube.com/watch?v=j9J9rTZJBmw Peter Schilling - Major Tom www.youtube.com/watch?v=bxHHHZyi0AM Talk Talk - Such a shame - najgorszy teledysk wszechczasów, ale piosenka fajna www.youtube.com/watch?v=3zHxhXrE9_w Tone Loc - Funky Cold Medina www.youtube.com/watch?v=sUpha-7jAYg Kajagoogoo - Too Shy www.youtube.com/watch?v=JYk6Kdo6fjk Alan Parsons Project - Dont answer me www.youtube.com/watch?v=9siUsKb3IpI The Bangles - Eternal Flame www.youtube.com/watch?v=BUCyZ9JmW_I the bangles - walk like an egyptian www.youtube.com/watch?v=QywmIOMXJcI The Bangles - Be with you www.youtube.com/watch?v=Atr-Tkyqugs Talking Heads - Burning Down The House www.youtube.com/watch?v=6oVuLJS_Eok Falco - Jeanny www.youtube.com/watch?v=-c9gUlu9rn8 i wiele innych Odpowiedz Link
milka323 Re: Do posłuchania sekynd edyszyn. 05.04.07, 14:41 uuha, tylko szkoda ze linki nieaktywne. . Odpowiedz Link
galaxian1 Marillion - Kayleigh 05.04.07, 23:13 No to cos ode mnie. youtube.com/watch?v=csPEHUzGAwo Kayleigh Marillion tłumaczenie: Tomasz Beksiński Czy pamiętasz serca wymalowane kredą na murze przy placu zabaw Czy pamiętasz ucieczki z zatopionych w świetle księżyca szkolnych korytarzy Czy pamiętasz kwiaty wiśni na placu rynkowym Pamiętasz - myślałem, że to konfetti w naszych włosach Ach właśnie - czy nie złamałem ci serca Proszę, wybacz mi - nigdy nie chciałem złamać ci serca Tak mi przykro, bo nigdy nie chciałem złamać ci serca Lecz ty złamałaś moje Kayleigh, czy za późno już, aby powiedzieć przepraszam Kayleigh, czy nie moglibyśmy znowu się połączyć, Po prostu nie mogę ciągle udawać, że to się skończyło tak naturalnie Kayleigh, nigdy nie myślałem, że za tobą zatęsknię Kayleigh, sądziłem, że nasza miłość będzie wieczna Mówiliśmy, że nic nas nie rozdzieli Jak więc doszło do tak gorzkiego końca Czy pamiętasz - my boso na trawniku, a gwiazdy strzelają dokoła Czy pamiętasz, jak kochaliśmy się w parku Czy pamiętasz tańce wśród sztyletów padającego śniegu Pamiętasz - nigdy nie zrozumiałaś, że musiałem odejść Ach właśnie - czy nie złamałem ci serca Proszę, wybacz mi - nigdy nie chciałem złamać ci serca Tak mi przykro - nigdy nie chciałem złamać ci serca Ale ty złamałaś moje Kayleigh, po prostu chcę powiedzieć przepraszam Ale boję się do ciebie zadzwonić, aby nie przekonać się, że masz już kogoś innego Kayleigh, ciągle próbuję napisać tą miłosną piosenkę, Kayleigh, teraz, gdy odeszłaś, jest ona dla mnie szczególnie ważna Może udowodni, że zrobiliśmy dobrze Albo udowodni, że postąpiłem źle Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Marillion - Kayleigh 06.04.07, 19:51 Jak juz bedziemy biegac boso po trawniku... to wtedu powiem, ze dla Ciebie Odpowiedz Link
milka323 Re: Marillion - Kayleigh 06.04.07, 20:31 a co ma do tego bieganie po trawniku? DD. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Marillion - Kayleigh 06.04.07, 20:43 Jeju Karola, Galaxian chciał być romantyczny noooooo DD a Ty tak gasisz biedaka . Odpowiedz Link
milka323 Re: Marillion - Kayleigh 06.04.07, 20:46 a to przepraszam, nie złapałam klimatu . moze to przez ten zimny wiatr. ;DD.?? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Marillion - Kayleigh 06.04.07, 20:47 Mówiłam Ci już chyba wczoraj, żebyś się ubierała jak przed kompem siedzisz a nie tak na golasa DD. Odpowiedz Link
milka323 Re: Marillion - Kayleigh 06.04.07, 20:47 hahah.gupia, ja ze dwora wrocilam. <lol> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Marillion - Kayleigh 06.04.07, 20:48 Aaaaaaaaaaaaaaa no to ja tego nie wiedziałam . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Marillion - Kayleigh 07.04.07, 17:49 Fish (czyli ten facet co spiewa - jakby kto nie kumal) spiewa o bieganiu po trawniku - gupie baby wy Poczytajcie se teksciora to zakumacie Odpowiedz Link
milka323 Re: Marillion - Kayleigh 07.04.07, 18:11 haha.bo widzisz.ja jeszcze nie przesluchalam tego. ;DD. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Marillion - Kayleigh 07.04.07, 18:20 Łeeeeeeeee a ja myślałam, że chcesz podrywać Karolcię PP. Odpowiedz Link
milka323 Re: Marillion - Kayleigh 07.04.07, 18:41 galaxian1 napisał: > Zeby mnie prokuratura dopadła ? hahahahahahahahahahahahahahaha.no tera to umarłam.ze smiechu. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Marillion - Kayleigh 07.04.07, 18:53 Nie umieraj, bo kto foruma bedzie doglądał ? Odpowiedz Link
milka323 Re: Marillion - Kayleigh 07.04.07, 19:37 no dobra.ale z podlogi trzeba mnie podniesc. DDD. Odpowiedz Link
milka323 Re: Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing 07.04.07, 20:31 www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY Odpowiedz Link
luczijka Aerosmith :D 19.04.07, 00:47 Mam parę ulubionych piosenek tego zespołu, bo moja przyjaciółka jest ich wielką fanką DD www.youtube.com/watch?v=E14difCPvtA www.youtube.com/watch?v=oDAPtrsWSmk&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=RLRLhV9U0kQ&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=GbsBJmx-m2s&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=Cd3buH7UTz8&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=BrwYb8WOkb0&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=wGHIRnez8_k&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=ekLuTEkH4qg Odpowiedz Link
luczijka Re: Do posłuchania sekynd edyszyn. 14.04.07, 16:27 Delikatnie i bujająco )) www.youtube.com/watch?v=UPbeACgI8wY www.youtube.com/watch?v=URvC-7lcrvI Odpowiedz Link
luczijka Candi Staton - You got the love 14.04.07, 16:36 Ta piosenka pojawiła się w ostatniej scenie finałowego odcinka "Seksu w wielkim mieście" DD Niestety nie ma do niej teledysku, więc możecie tylko posłuchać )) www.youtube.com/watch?v=H1wvtGOBV-g Odpowiedz Link
luczijka Kristy MacColl - In these shoes 14.04.07, 16:42 Też niestety bez teledysku, ale za to świetnie się przy tym szaleje DD www.youtube.com/watch?v=VcaKQz43an8 Odpowiedz Link
luczijka Zero 7 - In the waiting line 14.04.07, 16:49 Do tego jest za to ciekawy teledysk DD www.youtube.com/watch?v=Jj6yXxVc21Y Odpowiedz Link
luczijka Bird York - In the deep 14.04.07, 16:53 Piękna piosenka z jednego z moich ulubionych filmów - "Crash" )) www.youtube.com/watch?v=U_FRluQgYpI Odpowiedz Link
luczijka Jevetta Steele - I'm calling you 14.04.07, 16:58 www.youtube.com/watch?v=6ZxqtN0RYXU Odpowiedz Link
luczijka George Michael - Father figure 14.04.07, 16:59 www.youtube.com/watch?v=QjYuPAC6-lo Odpowiedz Link
aniuta75 Re: George Michael - Father figure 14.04.07, 17:06 Lu a cos Ty dzisiaj taka rozbujana hmmm ? Odpowiedz Link
luczijka Re: George Michael - Father figure 14.04.07, 17:07 A nie wiem, jakoś tak <hihihi>. Odpowiedz Link
luczijka Bebel Gilberto :D 14.04.07, 17:06 Jak tego słucham, to mam wrażenie jakbym się unosiła 10 cm nad ziemią )) www.youtube.com/watch?v=sF5ih_9sPDc&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=cYKRFJFRbHs&mode=related&search= Odpowiedz Link
luczijka Macy Gray :))) 14.04.07, 17:31 www.youtube.com/watch?v=HhURr1B1msQ&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=qsTk2xp0nvY www.youtube.com/watch?v=CntzOovlkmo www.youtube.com/watch?v=_mDe6_pX_WE&mode=related&search= Odpowiedz Link
luczijka Skunk Anansie 14.04.07, 17:43 www.youtube.com/watch?v=7M8UxZDk56o www.youtube.com/watch?v=Gm3z3i_xfaM www.youtube.com/watch?v=5AWEVv0Q27w www.youtube.com/watch?v=QL_5LF9Ph9U Odpowiedz Link
luczijka Skunk Anansie cd. 14.04.07, 17:49 www.youtube.com/watch?v=bMN3qxpt21E www.youtube.com/watch?v=ZOC-s6OBLdw Skin jako jedna z nielicznych ma głos, który świetnie wypada i w balladach i w ostrzejszych numerach DD Odpowiedz Link
luczijka Artystki jednego przeboju... 14.04.07, 18:02 www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI www.youtube.com/watch?v=5559DPkj2i4 www.youtube.com/watch?v=7mpIBfXwJnk ...ale za to jakiego!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 A mi bardzo często chodzi po głowie ta piosenka :D 14.04.07, 18:07 www.youtube.com/watch?v=vBfwEqRE6-Y Odpowiedz Link
luczijka Ale myślałam, że wolisz tą wersję <lol>. 14.04.07, 18:13 www.youtube.com/watch?v=i5dRHsbJP5s Odpowiedz Link
luczijka Joshua Kadison - Jessie :D 14.04.07, 18:08 www.youtube.com/watch?v=WufIEyK69C8 Odpowiedz Link
aniuta75 Snoop Dogg / Pharrell Williams - Drop It Like... 14.04.07, 18:17 www.youtube.com/watch?v=VFC_L8iOSzY Odpowiedz Link
luczijka Snoop Dogg / Pharrell Williams - Let's get blown 14.04.07, 18:22 www.youtube.com/watch?v=Sd_Pekg9Qmw Odpowiedz Link
luczijka Destiny's Child - Bootylicious :D 14.04.07, 18:19 Ktoś mógłby zrobić do tej piosenki video z Wentem, bo przecież on jest bardzo "bootylicious" www.youtube.com/watch?v=sSbk9yQfMaE Odpowiedz Link
aniuta75 Metallica - Nothing Else Matters (S&M) 14.04.07, 18:23 www.youtube.com/watch?v=erPnyi90cIc Nie wiem, czy już było, ale tej wersji nigdy nie będęmiała dosyć Odpowiedz Link
luczijka Montell Jordan - Get it on tonite :D 14.04.07, 18:27 W sam raz na sobotnią imprezę DD www.youtube.com/watch?v=lyWMC2VaGM4 Odpowiedz Link
aniuta75 Creed - My Own Prison 14.04.07, 18:28 www.youtube.com/watch?v=_YoUuwDZuW0DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
luczijka Aaliyah :D 14.04.07, 18:34 Bardzo seksowny teledysk: www.youtube.com/watch?v=RT7aG7s0f18 A to moja ulubiona piosenka Aaliyah: www.youtube.com/watch?v=Vul6hUl0MWw Tu jeszcze kilka innych: www.youtube.com/watch?v=XHnzjV8SaEY www.youtube.com/watch?v=NuiCht9Yxg8 www.youtube.com/watch?v=Qi9Bq9P2OH8 Odpowiedz Link
aniuta75 Soundgarden - Black Hole Sun 14.04.07, 18:38 www.youtube.com/watch?v=qiSkyEyBczU Odpowiedz Link