Dodaj do ulubionych

Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural'

01.07.07, 00:06
Wkrótce zobaczę ;P
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 00:50
      Gratulacje smile
      Zapraszam na forum serialu smile
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45284
      • aniuta75 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 01:15
        Tak tak ja też zapraszam big_grin. I oczywiście miłego oglądania big_grinDD.
        • gugi14 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 06:02
          Ekstra Rodzynia jesteś super big_grinD żeby tak jeszcze inne osoby poszly w Twoje
          ślady tongue_outP
          • lenkaaa Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 12:32
            no jakto ??!! Przeca ja pisala niedawno, ze bede SPN ogladac !!!
            Rodzynia, to bedziemy razem ogladac :o) Mam nadzieje, ze moj tez juz
            sciagniety, bo go zostawilam do "samodzielnego" sciagania a sama wyjechalam do
            rodziny na weekend :o) jak wroce dzis wieczorem to mam nadzieje zobaczyc go
            calego sciagnietego :o)
            • rodzynia Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 13:17
              Dzięki, dzięki smile
              Jeszcze nie miałam kiedy zacząć, ale myślę, że dziś zapoczątkuję wink
              No to Lenkaaa moźemy razem komentować wink
          • agamasia Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 17:14
            Ciekawe Gugi, kogo miałaś na myśli? wink))
    • aniuta75 Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 14:40
      Dziewczynki kochane, ale nie rezygnujcie po pierwszych odcinkach - obiecajcie mi
      to big_grin. Jeżeli nawet trochę Was będzie nużył na początku to przetrzymajcie to bo
      naprawdę warto big_grinDD.
      • lenkaaa Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 15:35
        Obiecuje :o)
        Czyli od ktorego odcinka robi sie ciekawie ?
        • aniuta75 Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 17:28
          Nie chcę Ci nic sugerować big_grin, bo się nastawisz a po co? Ja tylko uprzedzam, że
          jakby nagle chęci opadły to się nie daj i bądź dzielna i wytrzymaj i zakochaj
          się w SPN tak jak Galaxian, Gugi czy ja big_grin.
          • rodzynia Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 19:11
            Ja też obiecuję, że się nie zniechęcę wink
            • rodzynia Pilot obejrzany 01.07.07, 20:34
              Nawet nieźle się zapowiada ;>
              Trochę sf ale ciekawe. Dean wydaje się ciekawszą postacią od Sama ;D
          • galaxian1 Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 23:02
            No właśnie, ja sam już po takim jednym odcinku miałem zamiar dać spokój !
            Ale jakoś przetrzymałem i do dziś nie żałuje smile A jak widzicie - niektóre fanki
            oglądają już serial 3 raz smile
            • lenkaaa no i chała... 02.07.07, 12:18
              ...nie mogiem jeszcze oglądać, bo SPN zostawione bez dozoru na weekend utknęło
              mi na 39%, przez wczorajszą noc doszło do 49% ale to i tak nic, bo nawet połowy
              jeszcze nie mam... także dołączę do oglądania za czas jakiś dopiero...
              • rodzynia Re: no i chała... 02.07.07, 12:32
                To szkoda Lenkaa uncertain Ja ściągałam gorszej jakości (xvid asd) dlatego mi tak
                szybko się ściągnął cały sezon.

Już obejrzałam 2 odcinki i będę oglądać dalej smile
                • agamasia Re: no i chała... 02.07.07, 22:42
                  Widziałam 2 sezony SPN z polskimi napisami na mininovej, tą wersję ściągałaś
                  Rodzynia?
                  • rodzynia Re: no i chała... 02.07.07, 23:01
                    Ja ściągałam tylko jeden sezon jakości xvid asd: około 115 mb każdy odcinek +
                    polskie napisy, więc być może to to samo wink
                    • galaxian1 Re: no i chała... 03.07.07, 09:50
                      rodzynia napisała:

> Ja ściągałam tylko jeden sezon jakości xvid asd: około 115 mb każdy odcinek +
                      > polskie napisy, więc być może to to samo wink

To moze byc jakas kicha, rmvb. Dobre, typowe pliki maja po 350MB.
                      Jesli sciagnelas rmvb, to jesli masz odtwarzacz divxowy, to na nim nie
                      obejrzysz. Najlepies sciagac wersje DVDRip, a jesli nie ma to HDTV.
                      A wszystkie napisy sa na HATAKu.
    • galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 09:59
      Stąd - najlepsza wersja smile
      www.mininova.org/tor/555091
      • rodzynia Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 12:22
        No wiem, że HDTV najlepsza, ale ja chciałam szybko sciągnąć. To Polacy
        przerabiają seriale na mniejszy rozmiar (a raczej przerabiali, bo widzę, że ich
        strona chyba zamknięta wink
        www.tvshows.yoyo.pl
        Po ich przerobieniu odcinki (avi) zajmują 3 razy mniej niż normalnie. Mi trochę
        gorsza jakość nie przeskadza (szczególnie, że nie widać wielkiej różnicy na
        telewizorze). Drugi sezon może ściągnę lepszy smile
        www.mininova.org/tor/305294
        tą wersję ściągałam
        • galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 20:22
          rodzynia napisała:

> No wiem, że HDTV najlepsza, ale ja chciałam szybko sciągnąć.

Sprostowanie.

Najlepsza wersja to DVDRip - czyli zgrywane z płyty DVD (obraz i dzwiek idealny,
          brak zakłóceń, brak reklam i znaczkow stacji telewizyjnych).

HDTV to nagrywany obraz telewizyjny z programow nadawanych w wysokiej
          rozdzielczosci. Obraz i dzwiek bardzo dobry, ale czesto zdarzaja sie rozne
          zaklocenia, zle powycinane reklamy, są znaczki stacji telewizyjnych, brak jest
          też końcowych liter - film "urywa się nagle".

DSRip - jak HDTV, tyle ze obraz NIE JEST wysokiej rozdzielczosci, przez co jest
          duzo gorszy niż HDTV.

A oczywiście to najlepiej mnieć oryginalne płyty DVD - bo to jednak naprawdę
          największa frajda i radocha! Takie płyty szanuje się duzo bardziej i znaczą coś
          więcej niż pliki ściągnięte z netu. Ale nie każdy serial mozna kupić, zwłaszcza
          w polskim wydaniu. Akurat SUPERNATURAL ukazał się oryginalnie w Polsce i to za
          niewielką cenę.
          • aniuta75 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 21:24
            galaxian1 napisał:

> Akurat SUPERNATURAL ukazał się oryginalnie w Polsce i to za
            > niewielką cenę.

Jakoś nigdzie nie rzucił mi się w oczy Supcio. Gdzie i za ile widziałeś i ile
            sezonów oczywiście i czy są jakieś bonusy big_grin.
            • galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 22:54
              Było trąbione o tym na forum Supcia - poszukaj wątku.
              Podobnie z Invasion. O ile pamietam, to cena byla okolo 70 czy 80 zł.
              Dla porownania Lost czy Gotowe sa do kupienia za blisko 2 stówy.
              70 zeta jak za 4 płyty DVD, to nie majątek.
              • galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 22:59
                Coś mi się pomerdało tongue_out
                127 zeta, ale płyt DVD jest 6 !

Supcio:
                www.dvdmania.pl/main/main.php?id=DVF&f=w23uas21i21&kat=02&gr=a&idf=10617&zap=1
                Invasion:
                www.dvdmania.pl/main/main.php?id=DVF&f=w23uas21i21&kat=02&gr=a&idf=10616&idgat=

Za 6 płyt kioskowego Archiwum X wybulimy 150zl ! (6x25zl)
    • lenkaaa no nie podoba mi się... :-( 07.07.07, 00:18
      Obejrzałam jednym ciągiem 3 pierwsze odcinki i niestety mi sie nie podoba... To
      po którym odcinku robi się ciekawiej waszym zdaniem ? I po którym mam prawo sie
      poddać :o))
      • rodzynia Re: no nie podoba mi się... :-( 07.07.07, 00:54
        Tez widziałam 3. Narazie bez rewelacji, ale może być smile
        • gugi14 Re: no nie podoba mi się... :-( 07.07.07, 01:02
          nie nie nie nie nie nie nie nie OGLADAJCIE!!!!!!!!!!!!! Mi też się nie pododbały
          te pierwsze odcinki, znaczy nie, że nie podobały ale nie miałam ochoty oglądać
          dalej ale oglądałam dalej by się nie uczyć i wyszło mi to na dobre, bo w połowie
          serii pierwszej wciąga już smile)))
          • aniuta75 Dziewczyny nie poddawajcie się tak szybko :D 07.07.07, 11:02
            Widzę, że muszę na duchu Was podtrzymać big_grin.
            Oglądajcie dalej pliiiiiz. Każdy kto na początku oglądał miał podobne odczucia
            (no może oprócz mnie, bo mi akurat początek się bardzo podobał tongue_out). A w miarę
            oglądania nawet nie zauważycie kiedy w niego wsiąkniecie. Będzie dobrze wierzcie
            mi. Najważniejsze tylko, żeby nie zostawiać i oglądać dalej.

P.S. Co Wam się właściwie nie podoba hmm?
            • lenkaaa no dobra :o) 07.07.07, 11:50
              Oki doki, ostatecznie mam cały pierwszy sezon, więc bez sensu byłoby go nie
              obejrzeć. Będę dalej oglądać :o)
              Podoba mi się, bo fantastycznie trzyma mnie w napięciu i autentycznie sie
              denerwuję :o)
              Nie podobaja mi sie dialogi, bo takie oklepane, w stylu: "Wszystko będzie
              dobrze, obiecuję!" albo: "Znajdziemy go [ojca], obiecuję!". Normalnie czekam
              jeszcze żeby ktoś powiedział: "Czy chcesz o tym porozmawiać?" bo to dla mnie
              jest klasyk :o)
              I jeszcze nie podoba mi sie, że tak prosto i szybko udaje im się zgadnąć
              problem i równie skutecznie go rozwiązać :o)
              • aniuta75 Re: no dobra :o) 07.07.07, 11:58
                Heh ja za to zauważyłam dialogi pełne humoru, zarąbiaste kwestie Sama i jeszcze
                lepsze Deana big_grin. A szybko i prosto rozwiązują problemy bo tym się zajmują, to
                ich praca przecież. Jak ktoś się zajmuje czymś prawie całe swoje życie to wie o
                co biega big_grin.
                To tylko początek - daj się ponieść big_grinDD.
                • lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:02
                  Obejrzę dalej i za parę dni zdam relację :o) Jak na razie niektóre dialogi są
                  dla mnie takie "nastolatkowe" - czy ja juz aż taka stara sie zrobiłam,
                  buuu... ???!?!?!? czy tez po prostu nie byłam wczoraj w nastroju ? Zobaczymy...
                  • aniuta75 Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:03
                    Ty stara???? A co ja mam powiedzieć tongue_out?
                    • lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:05
                      hi, hi, jeśli 75 w Twoim nicku coś znaczy, to niestety jestem starsza :o)
                      niewiele, ale jednak :o)
                      • aniuta75 Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:07
                        Eeee tam big_grin. Kto by tam lata liczył big_grin. Ja się czuję na 20 tongue_outPP.
                        • lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:09
                          big_grin
                          • galaxian1 Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:26
                            Lenkaaa przechodzisz przez to samo co kazdy z nas - uwierz mi !
                            To chyba dlatego tez TVN tak tym serialem "szasta", bo po prostu to taki serial,
                            ktory wciaga po woli.

Poza tym poza 1 odcinkiem, to kolejne akurat nie naleza do udanych. Potem to sie
                            poprawia i to bardzo! Wlasciwie to im dalszy odcinek tym lepszy, a SUpernatural
                            jest chyba jednym z nielicznych seriali, ktorego 2 sezon jest LEPSZY od
                            pierszego! Nawet Lost czy Prison nie moze sie czyms takim pochwalic.

Mnie na pcozatku strasznie wkurzala infantylnosc serialu.
                            Ciach, mach, bracia przebieraja sie za FBI i wszyscy daja sie nabrac, potem za
                            ksieży i tez uchodzi im na sucho smile To byla dla mnie powazna glupota. Na
                            szczescie potem juz z tym przystopowali.

Do dialogow braci i ich specyfocznego poczucha humoru trzeba sie przyzwyczaic.
                            Musisz po prostu "poczuc bluesa" - a to nie jest muzyka, ktora czuje sie od
                            pierwszego taktu.

Jak przezyjesz odcinek o "robakach", to bedziesz juz na najlepszej drodze aby
                            stac sie kolejna fanka serialu tongue_out
                            • rodzynia Re: no dobra :o) 07.07.07, 13:23
                              Ja nie pisałam, że mi się nie podoba tylko bez rewelacji smile

Dialogi są czasem fajne big_grin Dean bojący się latać też mi się podobał i ogólnie
                              odcinki 3 i 4 były fajniejsze od dwóch pierwszych wink
                              • galaxian1 Re: no dobra :o) 07.07.07, 13:45
                                > Dialogi są czasem fajne big_grin

To jeszcze nic, zobaczysz potem big_grin

> odcinki 3 i 4 były fajniejsze od dwóch pierwszych wink

Albo nie tyle fajniejsze, co po prostu zaczynasz sie do serialu i bohaterów
                                przyzwyczajac smile

Dla mnie (z tego co pamietam) to odcinki 1 i 2 byly ciekawsze od 3 i 4. Ale
                                rzecz gustu. 2'ka to prawie jak Blair Witch Project smile
                                • lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:05
                                  galaxian1 napisał:

2'ka to prawie jak Blair Witch Project smile
                                  Też mi się tak skojarzyło :o)
                                • rodzynia Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:13
                                  > Albo nie tyle fajniejsze, co po prostu zaczynasz sie do serialu i bohaterów
                                  > przyzwyczajac smile
                                  Możliwe smile

> Dla mnie (z tego co pamietam) to odcinki 1 i 2 byly ciekawsze od 3 i 4. Ale
                                  > rzecz gustu. 2'ka to prawie jak Blair Witch Project smile
                                  Faktycznie podobieństwo jest zauważalne wink Rzecz gustu - prawda, czekam na
                                  jeszcze lepsze odcinki wink
                            • lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:04
                              galaxian1 napisał:

> Lenkaaa przechodzisz przez to samo co kazdy z nas - uwierz mi !
                              > To chyba dlatego tez TVN tak tym serialem "szasta", bo po prostu to taki
                              serial, ktory wciaga po woli.
                              >
                              > Poza tym poza 1 odcinkiem, to kolejne akurat nie naleza do udanych. Potem to
                              sie poprawia i to bardzo! Wlasciwie to im dalszy odcinek tym lepszy, a
                              SUpernatural jest chyba jednym z nielicznych seriali, ktorego 2 sezon jest
                              LEPSZY od pierszego! Nawet Lost czy Prison nie moze sie czyms takim pochwalic.
                              Wierzę Ci na słowo, w takim razie obejrzę i drugą serię :o) z ciekawości :o)
                              > Mnie na pcozatku strasznie wkurzala infantylnosc serialu.
                              > Ciach, mach, bracia przebieraja sie za FBI i wszyscy daja sie nabrac, potem za
                              > ksieży i tez uchodzi im na sucho smile To byla dla mnie powazna glupota. Na
                              > szczescie potem juz z tym przystopowali.
                              O, to, to !!! To samo myślałam wczoraj po zakończeniu oglądania, dlatego
                              napisałam o tych nastolatkach
                              > Do dialogow braci i ich specyfocznego poczucha humoru trzeba sie przyzwyczaic.
                              > Musisz po prostu "poczuc bluesa" - a to nie jest muzyka, ktora czuje sie od
                              > pierwszego taktu.
                              >
                              > Jak przezyjesz odcinek o "robakach", to bedziesz juz na najlepszej drodze aby
                              > stac sie kolejna fanka serialu tongue_out
                              Dzięki za tipa :o) Odezwę się po odcinku z robalami :o)
                              • galaxian1 Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:29
                                lenkaaa napisała:

> > Jak przezyjesz odcinek o "robakach", to bedziesz juz na najlepszej drodze
                                > aby stac sie kolejna fanka serialu tongue_out
                                > ***
                                > Dzięki za tipa :o) Odezwę się po odcinku z robalami :o)
                                > ***

Ja na tym odcinku zasnalem big_grin
                                Nawet nie wiem o czym byl, jak sie skonczyl i dlaczego.
                                W sumie to mozna sobie spokojnie ten odcinek darowac, bo nic nie wnosi do
                                glownego watku serialu, a tylko daje powody do krytyki (plastikowe robale i inne
                                glupoty) tongue_out
                                • rodzynia Re: no dobra :o) 09.07.07, 18:00
                                  Jeszcze nie jestem fanką, ale dodałam forum Supernaturala do ulubionych wink
                                  • galaxian1 Re: no dobra :o) 09.07.07, 22:39
                                    No to teraz masz za zadanie udzielac sie na forumie smile
                                    • rodzynia Re: no dobra :o) 09.07.07, 22:56
                                      galaxian1 napisał:
                                      > No to teraz masz za zadanie udzielac sie na forumie smile
                                      postaram sie suspicious
    • aniuta75 I jak tam sytuacja na froncie???? 11.07.07, 23:37

• lenkaaa Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 12.07.07, 11:03
        jestem dopiero po 7 odcinkach, nadal mi się nie podoba i śmiać mi się momentami
        chce zamiast bać ale twardo oglądam bo sie zawzięłam :o) Teraz dopiero widzę,
        że te zupełnie pierwsze odcinki były całkiem dobre w porównaniu z późniejszymi.
        Najbardxiej podobały mi się: 1.Bloody Mary 2. ten z niby-niedźwiedziem bo
        przypomniał mi o Blair Witch Project (już zdążyłam zapomnieć tytuł) 3. pilot
        • aniuta75 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 12.07.07, 12:03
          Heh miałam to samo. Miałam wrażenie, że na początku więcej się działo niż np
          przy 7 czy 8 odcinku. Ale po 15 wsiąkłam na dobre big_grinDD czego i Tobie życzę big_grin.
          • rodzynia Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 12.07.07, 13:38
            Ja widziałam 6 i powoli się wciągam big_grin
            Moje ulubione narazie to ten odcinek z wodą i w samolocie smile
            • lenkaaa Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 11:22
              Ósmy, robalowy, koszmarnie nuuuudny i nielogiczny momentami.
              Dziewiąty za to całkiem, całkiem, końcówka mnie zainteresowała...
              Czyżby najgorsze za mną ?! :o)
              • aniuta75 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 13:24
                Raczej tak big_grin. Teraz już powinno pójść z górki big_grin.
                • galaxian1 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 14:03
                  Najgorsze odcinki macie za soba! Teraz bedzie dobrze smile
                  A najgorszy z calego Supcia to wlasnie orcinek robalowy, jak mozna bylo cos
                  takiego nakrecic... niby fajnie sie zaczyna, a potem wielka nuda.
                  • rodzynia Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 19:55
                    Ja obejrzałam siódmy czyli przede mną antyreklamowany odcinek robalowy ;>
                    • galaxian1 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 15.07.07, 16:44
                      I jak, podobalo sie ? wink
                      • rodzynia Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 19.07.07, 12:48
                        Odcinek robalowy nie taki tragiczny, choć do nainteligentniejszych nie należy suspicious
                        Podobała mi się scena z posądzeniem braci o inną orientację big_grin
                        • galaxian1 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 20.07.07, 13:01
                          rodzynia napisała:

> Podobała mi się scena z posądzeniem braci o inną orientację big_grin

LOL ! big_grin
    • galaxian1 glosujemy ! 15.07.07, 16:43
      Na TT na 2 sezon w DVDripku smile
      Bedzie mozna wywalic wersje HDTV, ktora w kilku odcinkach miala nieladne
      "felery" (szczegolnie odcinek z dżinem, gdzie nie wyszedl proper).
    • aniuta75 I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:32
      Aż się boję pytać, bo jeszcze się okaże, że jednak się nie spodobało sad((.
      • lenkaaa Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:37
        Podoba mi się z pewnym "ale", czyli wciąż się czegoś czepiam podczas
        oglądania :o) No tak juz mam, że mi się rzuca w oczy i nie mogę się skrzywić ;o)
        Niemniej jednak oglądam, bom się zaparła i wciąż wierzę, że w 2 sezonie polubię
        ten serial bez żadnych "ale" :o)
        Jestem po 15 odcinkach, czyli po pierwszym krótkim spotkaniu braci z ojcem.
        • rodzynia Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:40
          a ja jakoś nie mam kiedy oglądać i jestem dopiero przed 9 odcinkiem..
          • lenkaaa Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:47
            Aaaa, widzisz, to pewnie przez te robale w 8 odcinku! ;o)
            • rodzynia Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:50
              możliwe suspicious choć one mnie nie wystraszyły smile
              wczoraj miałam ogladać w nocy, ale zagadałam się na GG i nie oglądnęlam w
              końcu wink
              • lenkaaa Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:55
                no nic, ja sie zaparłam, to będę oglądać :o) choć na razie oceniam go najniżej
                pośród obejrzanych ostatnio seriali...
    • cocolatka Mam problem :( 27.07.07, 22:32
      Dostałam Supernaturala na 4 płytach DVD.Obejrzałam 3 pierwsze odcinki i bardzo
      mi się podobają smile Ale niestety płyta bardzo mi przerywa, zacina i w końcu w
      każdym odcinku pojawia się błąd płyty i płyta się wyłącza sad A płyty są w
      dobrym stanie i na pewno to nie jest ich wina.Przerywniki występuja za każdym
      razem w innych momentach.Kiedy płyta się wyłącza muszę przewijać od początku i
      modlić się żeby tym razem "poszło".Juz mnie to wykańcza.Niestety mam kompa
      staruszka i nie mogę na nim praktycznie nic oglądać.Odtwarzacz mam firmy
      Manta.Słyszałam, że są jakieś kody i oprogramowanie do tych odtwarzaczy, które
      podobno usuwają takie usterki.Poczytałam trochę na innym forum i wyczytałam, że
      to jest ryzykowne, bo może popsuć DVD.CZy mógły mi ktoś kto się na tym zna
      doradzic i pomóc w tej kwestii?
      I druga sprawa.Następna płyta (od odcinka 12) "idzie lepiej".Chcę więc spytać
      czy mam ogladać dalej opuszczając te wcześniejsze odcinki?Czy epizody tworzą
      całość?Bo z tego co zauważyłam to każdy jest o czymś innym i nie są powiązane
      ze sobą?CZy łączy je tylko wątek ojca braci i czy mogę się później pogubić nie
      oglądając tych od 4 do 11?Czy mam popełnić profanację i je opuścić?
      Prosze o radę.
      • galaxian1 Re: Mam problem :( 29.07.07, 22:21
        cocolatka napisała:

> Dostałam Supernaturala na 4 płytach DVD.

Plyty oryginalne czy nagrywane?
        Jesli nagrywane to jakiej sa firmy ?

> Odtwarzacz mam firmy Manta. Słyszałam, że są jakieś kody i oprogramowanie do
        tych odtwarzaczy, które podobno usuwają takie usterki.

Manta jest wybredna i lubi dobre, firmowe plytki.
        W dodatku nie mozna nagrywac z maxymalna predkoscia (np. 16x !).
        Nalezy kupic dobre plytki (np. verbatim) i nagrywac je np. z polowa predkosci,
        czyli 8x.

To oprogramowanie to tzw, FIRMWARE.

Zapewne nigdy tego oprogramowania nie wgrywalas, czyli masz stara wersje.
        Nalezalo by wgrac najnowszy - ze strony producenta, czyli MANTY.
        UWAGA! Musisz DOKLADNIE wiedziec, jaki masz model odtwarzacz, bo wgranie zlego
        FIRMWARE uszkodzi to urzadzenie. Manta ma duzo odtwarzaczy, np. Emperor, Emperor
        2, Emperor 3, Emperor 4, Prince, Prince 2, Prince 3, Lord (w kilku wersjach!).

Samo uaktualnienie FIRMWARE jest banalne, ale jesli ktos nigdy tego nie robil,
        to moze miec klopot.
    • lenkaaa UAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.07, 01:18
      Nie, no ! Trzymajcie mnie ! Nie mogę !!!! Właśnie skończyłam pierwszy
      sezon !!!! No suuuuuper zakończenie !!! Nareszcie COŚ zaczęło sie dziać !
      To nie mogliście mi powiedzieć, żebym obejrzała odcinek 1, parę w środku i trzy
      ostatnie ??!!??!! big_grin big_grin
      Zaoszczędziłoby mi to narzekania pomiędzy big_grin

Ja to chciałam od razu obejrzeć pierwszy odcinek 2 serii ale mój małżon odmówił
      kategorycznie i zarządził marsz do łóżka sad no to idę ;P
      Druga seria dopiero jutro sad
      • aniuta75 Re: UAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! 29.07.07, 10:52
        Nawet nie wiesz jak się cieszę big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
        • mendosita Re: UAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! 29.07.07, 20:46
          Ja ściągam, ale tylko ze względu na Jeffa, mam nadzieję, że nie będzie go tam
          za mało.
    • mendosita Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 31.07.07, 23:05
      Skończyło mi się dzisiaj ściągać, ale obejrzę dopiero jak skończę GA (jestem na
      14 odcinku). Jak mi się nie spodoba, to obejrzę tylko sceny z Jeffem big_grin
      • luczijka Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 31.07.07, 23:51
        mendosita napisała:

> Skończyło mi się dzisiaj ściągać, ale obejrzę dopiero jak skończę GA (jestem na
        >
        > 14 odcinku). Jak mi się nie spodoba, to obejrzę tylko sceny z Jeffem big_grin

Tylko pytanie skąd będziesz wiedziała, w których scenach pojawia się Jeff??? big_grin
        • mendosita Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.08.07, 08:06
          Hihi dobre pytanie big_grin Chyba przelecę początki wszystkich, żeby zobaczyć, czy
          jego nazwisko jest w obsadzie wink
          • mendosita Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 05.08.07, 22:14
            Obejrzałam właśnie 1 odcinek, jak na razie nie wciągnęło mnie za bardzo i w
            dodatku te chłopaki jakieś takie nie za fajne...
            • lenkaaa Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 05.08.07, 23:55
              Ciekawe czy obejrzysz więcej niż Rodzynia ;o) Ja przetrzymałam i jestem już w
              końcówce 2 serii i podoba mi się, ale teraz inaczej do tego podchodzę, nie na
              poważnie i nie doszukuję się logiki bo wtedy nie dałoby sie filmu oglądać, a
              tak to można się nieźle pośmiać z tego co chłopaki wyprawiają :o)))
              • galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 06.08.07, 09:33
                Wlasnie!
                Przeciez to serial FANTASTYCZNY, a nie dokumentalny smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka