galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 00:50 Gratulacje Zapraszam na forum serialu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45284 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 01:15 Tak tak ja też zapraszam . I oczywiście miłego oglądania DD. Odpowiedz Link
gugi14 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 06:02 Ekstra Rodzynia jesteś super D żeby tak jeszcze inne osoby poszly w Twoje ślady P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 12:32 no jakto ??!! Przeca ja pisala niedawno, ze bede SPN ogladac !!! Rodzynia, to bedziemy razem ogladac :o) Mam nadzieje, ze moj tez juz sciagniety, bo go zostawilam do "samodzielnego" sciagania a sama wyjechalam do rodziny na weekend :o) jak wroce dzis wieczorem to mam nadzieje zobaczyc go calego sciagnietego :o) Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 13:17 Dzięki, dzięki Jeszcze nie miałam kiedy zacząć, ale myślę, że dziś zapoczątkuję No to Lenkaaa moźemy razem komentować Odpowiedz Link
agamasia Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.07.07, 17:14 Ciekawe Gugi, kogo miałaś na myśli? )) Odpowiedz Link
aniuta75 Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 14:40 Dziewczynki kochane, ale nie rezygnujcie po pierwszych odcinkach - obiecajcie mi to . Jeżeli nawet trochę Was będzie nużył na początku to przetrzymajcie to bo naprawdę warto DD. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 15:35 Obiecuje :o) Czyli od ktorego odcinka robi sie ciekawie ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 17:28 Nie chcę Ci nic sugerować , bo się nastawisz a po co? Ja tylko uprzedzam, że jakby nagle chęci opadły to się nie daj i bądź dzielna i wytrzymaj i zakochaj się w SPN tak jak Galaxian, Gugi czy ja . Odpowiedz Link
rodzynia Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 19:11 Ja też obiecuję, że się nie zniechęcę Odpowiedz Link
rodzynia Pilot obejrzany 01.07.07, 20:34 Nawet nieźle się zapowiada ;> Trochę sf ale ciekawe. Dean wydaje się ciekawszą postacią od Sama ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Rodzyniu i Lenko :D 01.07.07, 23:02 No właśnie, ja sam już po takim jednym odcinku miałem zamiar dać spokój ! Ale jakoś przetrzymałem i do dziś nie żałuje A jak widzicie - niektóre fanki oglądają już serial 3 raz Odpowiedz Link
lenkaaa no i chała... 02.07.07, 12:18 ...nie mogiem jeszcze oglądać, bo SPN zostawione bez dozoru na weekend utknęło mi na 39%, przez wczorajszą noc doszło do 49% ale to i tak nic, bo nawet połowy jeszcze nie mam... także dołączę do oglądania za czas jakiś dopiero... Odpowiedz Link
rodzynia Re: no i chała... 02.07.07, 12:32 To szkoda Lenkaa Ja ściągałam gorszej jakości (xvid asd) dlatego mi tak szybko się ściągnął cały sezon. Już obejrzałam 2 odcinki i będę oglądać dalej Odpowiedz Link
agamasia Re: no i chała... 02.07.07, 22:42 Widziałam 2 sezony SPN z polskimi napisami na mininovej, tą wersję ściągałaś Rodzynia? Odpowiedz Link
rodzynia Re: no i chała... 02.07.07, 23:01 Ja ściągałam tylko jeden sezon jakości xvid asd: około 115 mb każdy odcinek + polskie napisy, więc być może to to samo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no i chała... 03.07.07, 09:50 rodzynia napisała: > Ja ściągałam tylko jeden sezon jakości xvid asd: około 115 mb każdy odcinek + > polskie napisy, więc być może to to samo To moze byc jakas kicha, rmvb. Dobre, typowe pliki maja po 350MB. Jesli sciagnelas rmvb, to jesli masz odtwarzacz divxowy, to na nim nie obejrzysz. Najlepies sciagac wersje DVDRip, a jesli nie ma to HDTV. A wszystkie napisy sa na HATAKu. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 09:59 Stąd - najlepsza wersja www.mininova.org/tor/555091 Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 12:22 No wiem, że HDTV najlepsza, ale ja chciałam szybko sciągnąć. To Polacy przerabiają seriale na mniejszy rozmiar (a raczej przerabiali, bo widzę, że ich strona chyba zamknięta www.tvshows.yoyo.pl Po ich przerobieniu odcinki (avi) zajmują 3 razy mniej niż normalnie. Mi trochę gorsza jakość nie przeskadza (szczególnie, że nie widać wielkiej różnicy na telewizorze). Drugi sezon może ściągnę lepszy www.mininova.org/tor/305294 tą wersję ściągałam Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 20:22 rodzynia napisała: > No wiem, że HDTV najlepsza, ale ja chciałam szybko sciągnąć. Sprostowanie. Najlepsza wersja to DVDRip - czyli zgrywane z płyty DVD (obraz i dzwiek idealny, brak zakłóceń, brak reklam i znaczkow stacji telewizyjnych). HDTV to nagrywany obraz telewizyjny z programow nadawanych w wysokiej rozdzielczosci. Obraz i dzwiek bardzo dobry, ale czesto zdarzaja sie rozne zaklocenia, zle powycinane reklamy, są znaczki stacji telewizyjnych, brak jest też końcowych liter - film "urywa się nagle". DSRip - jak HDTV, tyle ze obraz NIE JEST wysokiej rozdzielczosci, przez co jest duzo gorszy niż HDTV. A oczywiście to najlepiej mnieć oryginalne płyty DVD - bo to jednak naprawdę największa frajda i radocha! Takie płyty szanuje się duzo bardziej i znaczą coś więcej niż pliki ściągnięte z netu. Ale nie każdy serial mozna kupić, zwłaszcza w polskim wydaniu. Akurat SUPERNATURAL ukazał się oryginalnie w Polsce i to za niewielką cenę. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 21:24 galaxian1 napisał: > Akurat SUPERNATURAL ukazał się oryginalnie w Polsce i to za > niewielką cenę. Jakoś nigdzie nie rzucił mi się w oczy Supcio. Gdzie i za ile widziałeś i ile sezonów oczywiście i czy są jakieś bonusy . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 22:54 Było trąbione o tym na forum Supcia - poszukaj wątku. Podobnie z Invasion. O ile pamietam, to cena byla okolo 70 czy 80 zł. Dla porownania Lost czy Gotowe sa do kupienia za blisko 2 stówy. 70 zeta jak za 4 płyty DVD, to nie majątek. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 03.07.07, 22:59 Coś mi się pomerdało 127 zeta, ale płyt DVD jest 6 ! Supcio: www.dvdmania.pl/main/main.php?id=DVF&f=w23uas21i21&kat=02&gr=a&idf=10617&zap=1 Invasion: www.dvdmania.pl/main/main.php?id=DVF&f=w23uas21i21&kat=02&gr=a&idf=10616&idgat= Za 6 płyt kioskowego Archiwum X wybulimy 150zl ! (6x25zl) Odpowiedz Link
lenkaaa no nie podoba mi się... :-( 07.07.07, 00:18 Obejrzałam jednym ciągiem 3 pierwsze odcinki i niestety mi sie nie podoba... To po którym odcinku robi się ciekawiej waszym zdaniem ? I po którym mam prawo sie poddać :o)) Odpowiedz Link
rodzynia Re: no nie podoba mi się... :-( 07.07.07, 00:54 Tez widziałam 3. Narazie bez rewelacji, ale może być Odpowiedz Link
gugi14 Re: no nie podoba mi się... :-( 07.07.07, 01:02 nie nie nie nie nie nie nie nie OGLADAJCIE!!!!!!!!!!!!! Mi też się nie pododbały te pierwsze odcinki, znaczy nie, że nie podobały ale nie miałam ochoty oglądać dalej ale oglądałam dalej by się nie uczyć i wyszło mi to na dobre, bo w połowie serii pierwszej wciąga już ))) Odpowiedz Link
aniuta75 Dziewczyny nie poddawajcie się tak szybko :D 07.07.07, 11:02 Widzę, że muszę na duchu Was podtrzymać . Oglądajcie dalej pliiiiiz. Każdy kto na początku oglądał miał podobne odczucia (no może oprócz mnie, bo mi akurat początek się bardzo podobał ). A w miarę oglądania nawet nie zauważycie kiedy w niego wsiąkniecie. Będzie dobrze wierzcie mi. Najważniejsze tylko, żeby nie zostawiać i oglądać dalej. P.S. Co Wam się właściwie nie podoba hmm? Odpowiedz Link
lenkaaa no dobra :o) 07.07.07, 11:50 Oki doki, ostatecznie mam cały pierwszy sezon, więc bez sensu byłoby go nie obejrzeć. Będę dalej oglądać :o) Podoba mi się, bo fantastycznie trzyma mnie w napięciu i autentycznie sie denerwuję :o) Nie podobaja mi sie dialogi, bo takie oklepane, w stylu: "Wszystko będzie dobrze, obiecuję!" albo: "Znajdziemy go [ojca], obiecuję!". Normalnie czekam jeszcze żeby ktoś powiedział: "Czy chcesz o tym porozmawiać?" bo to dla mnie jest klasyk :o) I jeszcze nie podoba mi sie, że tak prosto i szybko udaje im się zgadnąć problem i równie skutecznie go rozwiązać :o) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no dobra :o) 07.07.07, 11:58 Heh ja za to zauważyłam dialogi pełne humoru, zarąbiaste kwestie Sama i jeszcze lepsze Deana . A szybko i prosto rozwiązują problemy bo tym się zajmują, to ich praca przecież. Jak ktoś się zajmuje czymś prawie całe swoje życie to wie o co biega . To tylko początek - daj się ponieść DD. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:02 Obejrzę dalej i za parę dni zdam relację :o) Jak na razie niektóre dialogi są dla mnie takie "nastolatkowe" - czy ja juz aż taka stara sie zrobiłam, buuu... ???!?!?!? czy tez po prostu nie byłam wczoraj w nastroju ? Zobaczymy... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:05 hi, hi, jeśli 75 w Twoim nicku coś znaczy, to niestety jestem starsza :o) niewiele, ale jednak :o) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:07 Eeee tam . Kto by tam lata liczył . Ja się czuję na 20 PP. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra :o) 07.07.07, 12:26 Lenkaaa przechodzisz przez to samo co kazdy z nas - uwierz mi ! To chyba dlatego tez TVN tak tym serialem "szasta", bo po prostu to taki serial, ktory wciaga po woli. Poza tym poza 1 odcinkiem, to kolejne akurat nie naleza do udanych. Potem to sie poprawia i to bardzo! Wlasciwie to im dalszy odcinek tym lepszy, a SUpernatural jest chyba jednym z nielicznych seriali, ktorego 2 sezon jest LEPSZY od pierszego! Nawet Lost czy Prison nie moze sie czyms takim pochwalic. Mnie na pcozatku strasznie wkurzala infantylnosc serialu. Ciach, mach, bracia przebieraja sie za FBI i wszyscy daja sie nabrac, potem za ksieży i tez uchodzi im na sucho To byla dla mnie powazna glupota. Na szczescie potem juz z tym przystopowali. Do dialogow braci i ich specyfocznego poczucha humoru trzeba sie przyzwyczaic. Musisz po prostu "poczuc bluesa" - a to nie jest muzyka, ktora czuje sie od pierwszego taktu. Jak przezyjesz odcinek o "robakach", to bedziesz juz na najlepszej drodze aby stac sie kolejna fanka serialu Odpowiedz Link
rodzynia Re: no dobra :o) 07.07.07, 13:23 Ja nie pisałam, że mi się nie podoba tylko bez rewelacji Dialogi są czasem fajne Dean bojący się latać też mi się podobał i ogólnie odcinki 3 i 4 były fajniejsze od dwóch pierwszych Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra :o) 07.07.07, 13:45 > Dialogi są czasem fajne To jeszcze nic, zobaczysz potem > odcinki 3 i 4 były fajniejsze od dwóch pierwszych Albo nie tyle fajniejsze, co po prostu zaczynasz sie do serialu i bohaterów przyzwyczajac Dla mnie (z tego co pamietam) to odcinki 1 i 2 byly ciekawsze od 3 i 4. Ale rzecz gustu. 2'ka to prawie jak Blair Witch Project Odpowiedz Link
lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:05 galaxian1 napisał: 2'ka to prawie jak Blair Witch Project **** Też mi się tak skojarzyło :o) **** Odpowiedz Link
rodzynia Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:13 > Albo nie tyle fajniejsze, co po prostu zaczynasz sie do serialu i bohaterów > przyzwyczajac Możliwe > Dla mnie (z tego co pamietam) to odcinki 1 i 2 byly ciekawsze od 3 i 4. Ale > rzecz gustu. 2'ka to prawie jak Blair Witch Project Faktycznie podobieństwo jest zauważalne Rzecz gustu - prawda, czekam na jeszcze lepsze odcinki Odpowiedz Link
lenkaaa Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:04 galaxian1 napisał: > Lenkaaa przechodzisz przez to samo co kazdy z nas - uwierz mi ! > To chyba dlatego tez TVN tak tym serialem "szasta", bo po prostu to taki serial, ktory wciaga po woli. > > Poza tym poza 1 odcinkiem, to kolejne akurat nie naleza do udanych. Potem to sie poprawia i to bardzo! Wlasciwie to im dalszy odcinek tym lepszy, a SUpernatural jest chyba jednym z nielicznych seriali, ktorego 2 sezon jest LEPSZY od pierszego! Nawet Lost czy Prison nie moze sie czyms takim pochwalic. **** Wierzę Ci na słowo, w takim razie obejrzę i drugą serię :o) z ciekawości :o) **** > Mnie na pcozatku strasznie wkurzala infantylnosc serialu. > Ciach, mach, bracia przebieraja sie za FBI i wszyscy daja sie nabrac, potem za > ksieży i tez uchodzi im na sucho To byla dla mnie powazna glupota. Na > szczescie potem juz z tym przystopowali. *** O, to, to !!! To samo myślałam wczoraj po zakończeniu oglądania, dlatego napisałam o tych nastolatkach *** > Do dialogow braci i ich specyfocznego poczucha humoru trzeba sie przyzwyczaic. > Musisz po prostu "poczuc bluesa" - a to nie jest muzyka, ktora czuje sie od > pierwszego taktu. > > Jak przezyjesz odcinek o "robakach", to bedziesz juz na najlepszej drodze aby > stac sie kolejna fanka serialu *** Dzięki za tipa :o) Odezwę się po odcinku z robalami :o) *** Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra :o) 07.07.07, 14:29 lenkaaa napisała: > > Jak przezyjesz odcinek o "robakach", to bedziesz juz na najlepszej drodze > aby stac sie kolejna fanka serialu > *** > Dzięki za tipa :o) Odezwę się po odcinku z robalami :o) > *** Ja na tym odcinku zasnalem Nawet nie wiem o czym byl, jak sie skonczyl i dlaczego. W sumie to mozna sobie spokojnie ten odcinek darowac, bo nic nie wnosi do glownego watku serialu, a tylko daje powody do krytyki (plastikowe robale i inne glupoty) Odpowiedz Link
rodzynia Re: no dobra :o) 09.07.07, 18:00 Jeszcze nie jestem fanką, ale dodałam forum Supernaturala do ulubionych Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra :o) 09.07.07, 22:39 No to teraz masz za zadanie udzielac sie na forumie Odpowiedz Link
rodzynia Re: no dobra :o) 09.07.07, 22:56 galaxian1 napisał: > No to teraz masz za zadanie udzielac sie na forumie postaram sie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 12.07.07, 11:03 jestem dopiero po 7 odcinkach, nadal mi się nie podoba i śmiać mi się momentami chce zamiast bać ale twardo oglądam bo sie zawzięłam :o) Teraz dopiero widzę, że te zupełnie pierwsze odcinki były całkiem dobre w porównaniu z późniejszymi. Najbardxiej podobały mi się: 1.Bloody Mary 2. ten z niby-niedźwiedziem bo przypomniał mi o Blair Witch Project (już zdążyłam zapomnieć tytuł) 3. pilot Odpowiedz Link
aniuta75 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 12.07.07, 12:03 Heh miałam to samo. Miałam wrażenie, że na początku więcej się działo niż np przy 7 czy 8 odcinku. Ale po 15 wsiąkłam na dobre DD czego i Tobie życzę . Odpowiedz Link
rodzynia Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 12.07.07, 13:38 Ja widziałam 6 i powoli się wciągam Moje ulubione narazie to ten odcinek z wodą i w samolocie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 11:22 Ósmy, robalowy, koszmarnie nuuuudny i nielogiczny momentami. Dziewiąty za to całkiem, całkiem, końcówka mnie zainteresowała... Czyżby najgorsze za mną ?! :o) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 13:24 Raczej tak . Teraz już powinno pójść z górki . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 14:03 Najgorsze odcinki macie za soba! Teraz bedzie dobrze A najgorszy z calego Supcia to wlasnie orcinek robalowy, jak mozna bylo cos takiego nakrecic... niby fajnie sie zaczyna, a potem wielka nuda. Odpowiedz Link
rodzynia Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 13.07.07, 19:55 Ja obejrzałam siódmy czyli przede mną antyreklamowany odcinek robalowy ;> Odpowiedz Link
rodzynia Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 19.07.07, 12:48 Odcinek robalowy nie taki tragiczny, choć do nainteligentniejszych nie należy Podobała mi się scena z posądzeniem braci o inną orientację Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I jak tam sytuacja na froncie???? 20.07.07, 13:01 rodzynia napisała: > Podobała mi się scena z posądzeniem braci o inną orientację LOL ! Odpowiedz Link
galaxian1 glosujemy ! 15.07.07, 16:43 Na TT na 2 sezon w DVDripku Bedzie mozna wywalic wersje HDTV, ktora w kilku odcinkach miala nieladne "felery" (szczegolnie odcinek z dżinem, gdzie nie wyszedl proper). Odpowiedz Link
aniuta75 I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:32 Aż się boję pytać, bo jeszcze się okaże, że jednak się nie spodobało ((. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:37 Podoba mi się z pewnym "ale", czyli wciąż się czegoś czepiam podczas oglądania :o) No tak juz mam, że mi się rzuca w oczy i nie mogę się skrzywić ;o) Niemniej jednak oglądam, bom się zaparła i wciąż wierzę, że w 2 sezonie polubię ten serial bez żadnych "ale" :o) Jestem po 15 odcinkach, czyli po pierwszym krótkim spotkaniu braci z ojcem. Odpowiedz Link
rodzynia Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:40 a ja jakoś nie mam kiedy oglądać i jestem dopiero przed 9 odcinkiem.. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:47 Aaaa, widzisz, to pewnie przez te robale w 8 odcinku! ;o) Odpowiedz Link
rodzynia Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:50 możliwe choć one mnie nie wystraszyły wczoraj miałam ogladać w nocy, ale zagadałam się na GG i nie oglądnęlam w końcu Odpowiedz Link
lenkaaa Re: I jak dziewczyny? 25.07.07, 11:55 no nic, ja sie zaparłam, to będę oglądać :o) choć na razie oceniam go najniżej pośród obejrzanych ostatnio seriali... Odpowiedz Link
cocolatka Mam problem :( 27.07.07, 22:32 Dostałam Supernaturala na 4 płytach DVD.Obejrzałam 3 pierwsze odcinki i bardzo mi się podobają Ale niestety płyta bardzo mi przerywa, zacina i w końcu w każdym odcinku pojawia się błąd płyty i płyta się wyłącza A płyty są w dobrym stanie i na pewno to nie jest ich wina.Przerywniki występuja za każdym razem w innych momentach.Kiedy płyta się wyłącza muszę przewijać od początku i modlić się żeby tym razem "poszło".Juz mnie to wykańcza.Niestety mam kompa staruszka i nie mogę na nim praktycznie nic oglądać.Odtwarzacz mam firmy Manta.Słyszałam, że są jakieś kody i oprogramowanie do tych odtwarzaczy, które podobno usuwają takie usterki.Poczytałam trochę na innym forum i wyczytałam, że to jest ryzykowne, bo może popsuć DVD.CZy mógły mi ktoś kto się na tym zna doradzic i pomóc w tej kwestii? I druga sprawa.Następna płyta (od odcinka 12) "idzie lepiej".Chcę więc spytać czy mam ogladać dalej opuszczając te wcześniejsze odcinki?Czy epizody tworzą całość?Bo z tego co zauważyłam to każdy jest o czymś innym i nie są powiązane ze sobą?CZy łączy je tylko wątek ojca braci i czy mogę się później pogubić nie oglądając tych od 4 do 11?Czy mam popełnić profanację i je opuścić? Prosze o radę. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mam problem :( 29.07.07, 22:21 cocolatka napisała: > Dostałam Supernaturala na 4 płytach DVD. Plyty oryginalne czy nagrywane? Jesli nagrywane to jakiej sa firmy ? > Odtwarzacz mam firmy Manta. Słyszałam, że są jakieś kody i oprogramowanie do tych odtwarzaczy, które podobno usuwają takie usterki. Manta jest wybredna i lubi dobre, firmowe plytki. W dodatku nie mozna nagrywac z maxymalna predkoscia (np. 16x !). Nalezy kupic dobre plytki (np. verbatim) i nagrywac je np. z polowa predkosci, czyli 8x. To oprogramowanie to tzw, FIRMWARE. Zapewne nigdy tego oprogramowania nie wgrywalas, czyli masz stara wersje. Nalezalo by wgrac najnowszy - ze strony producenta, czyli MANTY. UWAGA! Musisz DOKLADNIE wiedziec, jaki masz model odtwarzacz, bo wgranie zlego FIRMWARE uszkodzi to urzadzenie. Manta ma duzo odtwarzaczy, np. Emperor, Emperor 2, Emperor 3, Emperor 4, Prince, Prince 2, Prince 3, Lord (w kilku wersjach!). Samo uaktualnienie FIRMWARE jest banalne, ale jesli ktos nigdy tego nie robil, to moze miec klopot. Odpowiedz Link
lenkaaa UAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.07, 01:18 Nie, no ! Trzymajcie mnie ! Nie mogę !!!! Właśnie skończyłam pierwszy sezon !!!! No suuuuuper zakończenie !!! Nareszcie COŚ zaczęło sie dziać ! To nie mogliście mi powiedzieć, żebym obejrzała odcinek 1, parę w środku i trzy ostatnie ??!!??!! Zaoszczędziłoby mi to narzekania pomiędzy Ja to chciałam od razu obejrzeć pierwszy odcinek 2 serii ale mój małżon odmówił kategorycznie i zarządził marsz do łóżka no to idę ;P Druga seria dopiero jutro Odpowiedz Link
aniuta75 Re: UAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! 29.07.07, 10:52 Nawet nie wiesz jak się cieszę DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link
mendosita Re: UAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! 29.07.07, 20:46 Ja ściągam, ale tylko ze względu na Jeffa, mam nadzieję, że nie będzie go tam za mało. Odpowiedz Link
mendosita Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 31.07.07, 23:05 Skończyło mi się dzisiaj ściągać, ale obejrzę dopiero jak skończę GA (jestem na 14 odcinku). Jak mi się nie spodoba, to obejrzę tylko sceny z Jeffem Odpowiedz Link
luczijka Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 31.07.07, 23:51 mendosita napisała: > Skończyło mi się dzisiaj ściągać, ale obejrzę dopiero jak skończę GA (jestem na > > 14 odcinku). Jak mi się nie spodoba, to obejrzę tylko sceny z Jeffem Tylko pytanie skąd będziesz wiedziała, w których scenach pojawia się Jeff??? Odpowiedz Link
mendosita Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 01.08.07, 08:06 Hihi dobre pytanie Chyba przelecę początki wszystkich, żeby zobaczyć, czy jego nazwisko jest w obsadzie Odpowiedz Link
mendosita Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 05.08.07, 22:14 Obejrzałam właśnie 1 odcinek, jak na razie nie wciągnęło mnie za bardzo i w dodatku te chłopaki jakieś takie nie za fajne... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 05.08.07, 23:55 Ciekawe czy obejrzysz więcej niż Rodzynia ;o) Ja przetrzymałam i jestem już w końcówce 2 serii i podoba mi się, ale teraz inaczej do tego podchodzę, nie na poważnie i nie doszukuję się logiki bo wtedy nie dałoby sie filmu oglądać, a tak to można się nieźle pośmiać z tego co chłopaki wyprawiają :o))) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ściągnął mi się 1 sezon 'Supernatural' 06.08.07, 09:33 Wlasnie! Przeciez to serial FANTASTYCZNY, a nie dokumentalny Odpowiedz Link