ilekobietamalat 26.03.09, 10:32 wsciec sie mozna.. raptem ile, dwa tygodnie temu bylam chora? i znow:// a sniegu za oknem nadal pelno:/// mam baaardzo zly dzien Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 10:40 Zdrówka iKobieto! Kurde coś jest na rzeczy, bo przychodnie znowu zawalone . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 10:52 ja tez niestety jestem chora - zamiast pójść do lekarza nie poszłam do pracy - wybrałam metodę "wyleżeć" Odpowiedz Link
fettinia Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 11:01 ojoj to zdrowia zycze i usmiechnij sie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 11:10 hihi fetti no trudno sie nie usmiechac jak sie taaaaaka zolta plame zobaczy Odpowiedz Link
fettinia Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 11:25 hihi no w oryginale bylo mniejsze troche Odpowiedz Link
lenkaaa Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 12:29 ale wlasnie takie wielgasne jest LEPSZE !!! Tez sie usmiechnelam jak taka morde duza zobaczylam iKobieto, a czy ty czasem nie jestes wciaz na diecie ? Jak tak, to pewnie dlatego ta choroba... Mnie na poczatku dietowania zawsze jakies przeziebienie lapalo, bo organizm sie musi dostosowac do nowego sposobu zywienia... Taka moja mundra teoria Odpowiedz Link
luczijka Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 14:04 lenkaaa napisała: > lapalo, bo organizm sie musi dostosowac do nowego sposobu zywienia... Taka moja > mundra teoria Nawet Glx nie wymyśliłby mundrzejszej Odpowiedz Link
agamasia Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 15:36 Wygląda na to, że dieta Ci trochę mogła namieszać, no chyba, że dałaś sobie spokój i to jakiś inszy powód tej kolejnej choroby. Może ostatnio nie do końca się doleczyłaś. Odpowiedz Link
luczijka Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 16:28 Oj bo teraz jest wiosna i taki jest powód ciągłych kłopotów zdrowotnych iKobiety ;P Ja też mam permanentne przeziębienie, ale u mnie to normalka przez cały rok Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: znow jestem chora;/ 26.03.09, 16:32 kuurde, to wszystko przez szkole! mowie wam> siedzialam przy oknie(Zamknietym oczywiscie) od ktorego wiuwalo, a widocznei niedoleczona bylam,albo oslabiona jeszcze:// ja nie wiem jak te dzieci w tej szkole siedza(bo niektore zajecia mam w podstawowce),i nie choruja.. Odpowiedz Link