Dodaj do ulubionych

Pozew zbiorowy - Eurobank

18.01.15, 20:56
Witam

Szukam osób chetnych do zlozenia pozwu zbiorowego przeciwko EUROBANKOWI, mamy kredyt we frankach , wzięty na 30 lat w 2008 roku, a może ktos jest juz w temacie i jest jakas grupa ludzi , to prosze o kontakt
kww10@o2.pl
Obserwuj wątek
    • gosif Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 19.01.15, 12:45
      Sytuacja podobna, 2008 r na 20 lat kredyt we frankach, szukam osób przeciw PKO bp
      • anulairo Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 23.01.15, 11:16
        Też mam kredyt we frankach na 20 lat w EUROBANKU.
    • earesure Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 23.01.15, 22:37
      Jestem chętna. Mam kredyt w CHF w EUROBANKU. Do tego niedługo przyjdzie mi zapłacić Ubezpieczenie Niskiego Wkladu!
      ewelina_u@o2.pl
    • hakunamatiti Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 24.01.15, 13:53
      kredyt na 35 lat z 2008 we frankach w Eurobanku, wiemy coś na temat pozwu zbiorowego??
    • izka100 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 24.01.15, 23:23
      Witam!
      Też mam kredyt we frankach w eurobanku od 2008 roku. Niestety juz 2 razy zaplacona rata za niski wkład własny. Nikt nas nie raczyl o tym poinformowac. A wystarczylo doplacic ok 500 zł zeby tej raty nie bylo. No ale po co informowac lepiej omamić. Tez jestem zainteresowana pozwem zbiorowym. Przybywa nas więc można zacząć cos robić w tym kierunku
    • wiktor055 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 25.01.15, 10:11
      Mam umowę kredytową w CHF zawartą w 2008 r . Jestem zainteresowany pozwem zbiorowym przeciwko eurobankowi.Proszę o informację czy już ktoś zajął się tym tematem?
      • aneta9961 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 25.01.15, 14:04
        Widze że jest troche osób zainteresowanych, może już jest jakas grupa ludzi przeciwko Eurobankowi, można sie wtedy dołaczyc do pozwu... Ewentualnie moze ktos z Was zna dobrego adwokata, który by sie podjął tego wyzwania,
        • pozywamyzbiorowo.pl Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 30.01.15, 09:49
          Ja znam. Proszę o kontakt redakcja@pozywamy-zbiorowo.pl
          • chf-eurob Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 04.09.16, 14:47
            Witam. Proszę o informacje. Mam kredyt chf - 2008r na 35 lat. Zalart@interia.pl
    • dzidzia7710 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 26.01.15, 13:37
      Witam.Ja też mam kredyt w Eurobanku wzięty na 35 lat we franku w 2008 frank 2,2 . dwa razy wpłacona składka NWW po 1500zł oczywiście miała to być jednorazowa wpłata wg. doradcy
      • pozywamyzbiorowo.pl Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 23.02.15, 10:40
        Proszę o kontakt:redakcja@pozywamy-zbiorowo.pl
    • walkipio Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 26.01.15, 15:27
      Witam,
      Ja też jestem zainteresowany pozwem przeciwko eurobankowi. Na forum strony www.pozwalembank.pl/ znalazłem maila osoby która w sierpniu zeszłego roku próbowała zebrać grupę frankowcy.kielce@gmail.com ale nie dostałem odpowiedzi zwrotnej - myślę że można podpytać.
      Odnośnie mojej sprawy to wtopiłem 400 tys na 35 lat w 2008 roku.
      Pozdrawiam,
      Piotr
    • walkipio Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 26.01.15, 15:41
      Witam , znalazłem maila na który ktoś planuje stworzenie pozwu zbiorowego przeciwko eurobankowi: frankowcy.kielce@gmail.com
      Pozdrawiam,
      Piotr
    • izka100 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 26.01.15, 18:41
      Hejka ponownie.
      Powstało specjalne forum dla nabitych frankowców. Moze tam się przeniesiemy. Założymy wątek o nasym kochanym banku i będziemy myśleć dalej razem. Co wy na to?
      link: nabicifrankowcy.pl/index.php
      iza
      • rostawi0 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 28.04.15, 09:53
        WITAM !!!!!!
        Wszystkich zainteresowanych podjęciem działań w sprawie kredytów frankowych w eurobanku zapraszamy do dołączenia do grupy.

Zapraszamy wszystkich do wejścia w podany link

www.facebook.com/groups/1544933559104949/

CHCESZ COŚ ZROBIĆ ?
        NIE JESTEŚ SAM !!!!

POZDRAWIAM
        ROMAN
    • visit0r Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 05.02.15, 22:39
      Witam
      Również jestem zainteresowany takim pozwem i ze mną jeszcze jedna osoba. Namiar na mnie miroslaw_miroslaw@interia.pl
      Pozdrawiam
    • saper-63 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 22.02.15, 20:12
      Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego
      Kontakt: komandos-2015@wp.pl
      • saper-63 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 22.02.15, 20:15
        Chętnie dołączę po pozwu zbiorowego przeciwko Eurobankowi
        Kredyt hipoteczny we frankach.
        Kontakt; komandos-2015@wp.pl
        • pozywamyzbiorowo.pl Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 23.02.15, 10:39
          A my szukamy takich osób: redakcja@pozywamy-zbiorowo.pl
          • artinae Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 23.02.15, 18:07
            Kancelaria Mazur i Wspólnicy - ja wysłałem
    • paaulitos Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 10.03.15, 22:12
      Bardzo chętnie dołączę do pozwu. Mam taką samą sytuacje. Gdyby ktoś coś...proszę o kontakt paaulitos@interia.pl
    • xxlxx63 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 10.03.15, 23:40
      to nie jedyna afera w tym banku
      vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/11032015-0235/18906152
      • rostawi0 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 29.04.15, 03:15
        WITAM !!!!!!
        Wszystkich zainteresowanych podjęciem działań w sprawie kredytów frankowych w eurobanku zapraszamy do dołączenia do grupy.

Zapraszamy wszystkich do wejścia w podany link

www.facebook.com/groups/1544933559104949/

CHCESZ COŚ ZROBIĆ ?
        NIE JESTEŚ SAM !!!!

POZDRAWIAM
        ROMAN
    • zielona-galazka wziales kredyt we frankach to splacaj we frankach 06.05.15, 14:49
      aneta9961 napisała:

> Witam
      >
      > Szukam osób chetnych do zlozenia pozwu zbiorowego przeciwko EUROBANKOWI, mamy k
      > redyt we frankach , wzięty na 30 lat w 2008 roku, a może ktos jest juz w temaci
      > e i jest jakas grupa ludzi , to prosze o kontakt
      > kww10@o2.pl
    • trylions Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 22.06.15, 06:25
      Jeżeli wszystko co eurobank robi jest zgodne z zapisami umowy, to raczej pozywający nie mają szans na zwycięstwo.
    • pozyczkasa.pl Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 04.10.15, 13:06
      bank w tym przypadku nie jest winny. Każdy kto brał taki kredyt podpisywał dokumenty o ryzyku kursowym. Kredyty we frankach i tak były tańsze niż standardowe w złotówkach.
    • stbarbara Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 21.02.17, 10:20
      Czy udało sie Pani zebrać grupę? Mozna Bank pozwać np za wprowadzenie obowiązku ubezpieczenia niskiego wkładu własnego, jest to sprzeczne z dobrymi obyczajami i rażąco narusza interesy konsumentów. Nie wiem czy Pani takie ubezpieczenie opłacała. Szukam osób do grupowego pozwu.
      • bertadupa Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 15.03.17, 11:32
        Witam ja brałam kredyt we frankach w 2008 roku, który już spłaciłam ( byłam zmuszona do sprzedaży domu ponieważ rata ciagle rosła). Chodzi mi o zwrot spreedu , czy o to również mogę założyć sprawę w sądzie? Beata
    • kamilsmaga Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 30.05.17, 21:08
      Pilnie poszukuje regulaminu udzielania kredytow i pozyczek hipotecznych udzielanych przez eurobank w 2008 roku. Jezeli jest ktos w posiadaniu takiego regulaminu to bede bardzo wdzieczny za skan i podeslanie na kamillsmaga@gmail.com.
    • ac345 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 06.07.17, 16:10
      Jestem zainteresowany przyłączeniem się do pozwu zbiorowego przeciw EUROBANKOWI bardzo proszę o informacje na adres: pl1969@interia.pl
    • kasandran25 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 11.07.17, 17:18
      Wiem że może wywołam burze ale.. Jestem daleka od bronienia banków ale jak braliście na początku kredyt we frankach i płaciliście dużo mniej niż inni ludzie w zł to jakoś nie narzekaliście wtedy, wręcz wiele osób śmiało się z "naiwniaków" co wzięli w zł.
      • zielona-galazka Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 18.07.17, 06:29
        kasandran25 napisał(a):

> Wiem że może wywołam burze ale.. Jestem daleka od bronienia banków ale jak bral
        > iście na początku kredyt we frankach i płaciliście dużo mniej niż inni ludzie w
        > zł to jakoś nie narzekaliście wtedy, wręcz wiele osób śmiało się z "naiwniaków
        > " co wzięli w zł.
        Dlaczego burzę. Brałeś kredyt w CHF to spłacaj i nie marudź.
        • mka-39 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 25.07.17, 16:28
          Keśli temat was trolle bankowe nie dotyczy, to zabierzcie stąd swoje 4 litery!!! Ludzie mają prawo bronić się przed złodziejstwem banków. Nie wiedzieli, że mają niedozwolone zapisy w umowie, sprzeczne z dobrymi obyczajami - teraz już wiedzą i będą walczyć. Mają do tego prawo!! Trzeba być niepełnosprawnym umysłowo, żeby myśleć w ten sposób co wy - raz dałeś się okraść, to dawaj dalej..
    • ch.44 Re: Pozew zbiorowy - Eurobank 26.07.17, 17:57
      Jestem zainteresowany pozwem zbiorowym przeciwko eurobankowi, jeśli ktoś coś wie na ten temat( znaczy się:co,gdzie i kiedy) to jest mój adres: pawel20051977@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka