amerika1 15.08.07, 18:51 witam, staram się powoli orientować w kwestii kredytów, stąd moje pytanie wiem że banki wymagają zaświadczeń z pracy potwierdzające zarobki tylko z jakiego okresu? słyszałam, że z 6 m-cy, prosiłabym o info w tej kwestii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslaw.tomczyk Re: Z ILU M-CY wstecz zaśw. o zarobkach do kredy 16.08.07, 11:59 w większości banków 3 m-cy , ale są i takie które chca z 6 Odpowiedz Link
amerika1 Re: Z ILU M-CY wstecz zaśw. o zarobkach do kredy 16.08.07, 12:16 oczywiscie chodzi mi o kredyt który bedzie finansował kupno mieszkania ( czyli pewnie okolo 400 000zł-500 000zł na zakup mieszkania w wawie) Odpowiedz Link
wieslaw.tomczyk Re: Z ILU M-CY wstecz zaśw. o zarobkach do kredy 16.08.07, 12:28 jeżeli jest Pani zainteresowana to skontaktuję się z Panią na mailu gazety i wyliczę zdolność. Odpowiedz Link
amerika1 Re: Z ILU M-CY wstecz zaśw. o zarobkach do kredy 16.08.07, 14:23 dziękuję za pomoc, ale na razie wstępnie podpytuję się w tej kwestii. Odpowiedz Link
m-air Re: Z ILU M-CY wstecz zaśw. o zarobkach do kredy 20.08.07, 02:10 Nikt Ci tu nie pomoże, doradcy jak sępy nic za darmo nie napiszą na forum, ale zamiast odpowiedzi chętnie wcisną ofertę. 3 m-ce na zaświadczeniu jest w Millennium (ale tylko podstawa), premie i dodatki już są rozpisane na 6 m-cy 3 m-ce Fortis- ale jeżeli pracujesz w tym miejscu krócej niż dwa lata to dodatkowo świadectwa pracy 3 m-ce jest w PKOBP i jeden z najkorzystniejszych druków 6 m-cy jest niestety w mBanku i Multibanku 3-mce jest w BGŻ. GE ma jakiś dziwny druk i chyba są tam zarobki za cały rok, to wstrętny bank zresztą. 3 mce jest w Fortisie też, ale nie mają kredytu w CHF Raiffeisen 6 mcy i PIT tyle pamiętam. Jestem zwykła klientką banku tylko... Poza tym nie wiem czy wolisz wersję 3mczna czy 6mczną. Odpowiedz Link
m-air Re: Z ILU M-CY wstecz zaśw. o zarobkach do kredy 20.08.07, 11:59 m-air napisał: > Nikt Ci tu nie pomoże, doradcy jak sępy nic za darmo nie napiszą na > forum, ale zamiast odpowiedzi chętnie wcisną ofertę. > 3 m-ce na zaświadczeniu jest w Millennium (ale tylko podstawa), > premie i dodatki już są rozpisane na 6 m-cy > 3 m-ce Fortis- ale jeżeli pracujesz w tym miejscu krócej niż dwa > lata to dodatkowo świadectwa pracy > 3 m-ce jest w PKOBP i jeden z najkorzystniejszych druków > 6 m-cy jest niestety w mBanku i Multibanku > 3-mce jest w BGŻ. > GE ma jakiś dziwny druk i chyba są tam zarobki za cały rok, to > wstrętny bank zresztą. > 3 mce jest w Fortisie też, ale nie mają kredytu w CHF > Raiffeisen 6 mcy i PIT > > tyle pamiętam. Jestem zwykła klientką banku tylko... Poza tym nie > wiem czy wolisz wersję 3mczna czy 6mczną. KOREKTA: miało być: 3 m-ce jest w LUKASIE, choć nie mają kredytu w CHF (Fortis ma CHFy i pisałam o nim zresztą na początku listy) Dodam, że BOŚ też ma zaświadczenie z ostatnich trzech miesięcy Odpowiedz Link
bernadeta27 Re: Z ILU M-CY wstecz zaśw. o zarobkach do kredy 20.08.07, 12:21 ,,3 m-ce jest w LUKASIE, choć nie mają kredytu w CHF (Fortis ma CHFy i pisałam o nim zresztą na początku listy),,-i tu się pan myli-w Lukas Banku mają kredyt w CHF. Pozdrawiam pana serdecznie B.Luberda b.luberda@mcl.com.pl 697 500 517 Odpowiedz Link