Dodaj do ulubionych

Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją imprez

12.07.13, 13:23
Znacie kogoś takiego?
Muszę się postarać żeby impreza firmowa wyszła.. ale potrzebuje kogoś do pomocy ..
Polecicie mi coś ?
Obserwuj wątek
    • lotuseczka Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 08.08.13, 15:47
      A gdzie chcesz tą imprezę zorganizować? Tu na miejscu czy też w Krakowie? Bo znam jedną dobrą firmę która ma swoje lokale i w Wieliczce i w Krakowie. To firma Smakosz. Ja mam z nimi same dobre doświadczenia.
      • madej77 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 06.09.13, 13:17
        Niestety nie znalazłem strony internetowej. Rozumiem, że nie posiadają? Mógłby ktoś zorientowany napisać jakie imprezy konkretnie zawiera ich oferta oraz adres?
        Byłbym wdzięczny. Nie wiem czy nie ściągać firmy z Krakowa.
        • walery1234 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 11.10.13, 15:29
          Poszukaj dobrze w internecie firma nazywa się smakosz. Powinna być ich jakaś wizytówka i tam będą dane kontaktowe :)
        • harold99 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 17.10.13, 11:47
          Proszę:
          Park Kingi 1
          tel. 502 398 528
          • kromerek17 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 22.11.13, 14:37
            Fajnie że wrzuciłeś te dane, skontaktowałem się w kwestii organizacji imprezy. Udało mi się załatwić imprezę w ich lokalu. Jestem z tego zadowolony bo lokal cieszy się dobrą opinią i renomą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka