jar43x 12.07.13, 13:23 Znacie kogoś takiego? Muszę się postarać żeby impreza firmowa wyszła.. ale potrzebuje kogoś do pomocy .. Polecicie mi coś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotuseczka Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 08.08.13, 15:47 A gdzie chcesz tą imprezę zorganizować? Tu na miejscu czy też w Krakowie? Bo znam jedną dobrą firmę która ma swoje lokale i w Wieliczce i w Krakowie. To firma Smakosz. Ja mam z nimi same dobre doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
madej77 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 06.09.13, 13:17 Niestety nie znalazłem strony internetowej. Rozumiem, że nie posiadają? Mógłby ktoś zorientowany napisać jakie imprezy konkretnie zawiera ich oferta oraz adres? Byłbym wdzięczny. Nie wiem czy nie ściągać firmy z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
walery1234 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 11.10.13, 15:29 Poszukaj dobrze w internecie firma nazywa się smakosz. Powinna być ich jakaś wizytówka i tam będą dane kontaktowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
harold99 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 17.10.13, 11:47 Proszę: Park Kingi 1 tel. 502 398 528 Odpowiedz Link Zgłoś
kromerek17 Re: Poszukuje kogoś kto sie zajmuje organizacją i 22.11.13, 14:37 Fajnie że wrzuciłeś te dane, skontaktowałem się w kwestii organizacji imprezy. Udało mi się załatwić imprezę w ich lokalu. Jestem z tego zadowolony bo lokal cieszy się dobrą opinią i renomą Odpowiedz Link Zgłoś